کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتفاقی جالب در سریال Vikings
۱۵:۳۷, ۱۲/دی/۹۵
شماره ارسال: #1

چند وقت پیش مطلبی تو همین سایت درباره سریال Vikings خوندم که این سریال و به شدت به نقد کشیده بود و اونو یه سریال معرفی کرد که ضد خدا و دین معرفی کرد. خود من مطلبی نوشتم و از این سریال دفاع کردم چون اون مطالب اشتباه بود و در قسمت 15 فصل 4 حرف من اثبات شد. وایکینگ ها به خدایان خودشون یعنی اودین،ثور،لوکی و .... اعتقاد داشتن. شخصیت اصلی این سریال رگنار در فصل اول این سریال با یک کشیش آشنا شد و تحت تاثیر دین اون قرار گرفت و اون کشیش دوست صمیمی رگنار شد. همه با این دوستی کخالف بودن جز عده ای خاص در همون فصل اول کشیش از مذهب خودش دور شد و به اودین و... علاقه مند شد. در یکی از حمله ها به غرب کشیش گیر افتاد به صلیب کشیده شد و یه جورایی خدا نجاتش داد و نمرد اون دوباره به خدای یگانه علاقه مند شد و بعد از مدتی وقتی رگنار دوباره به اونجا برگشت کشیش با اون به کتگات اومد وقتی به کتگات حمله شد رگنار از کشیش خاست که دعا کردن مسیحی رو یادش بده!!! بعد از چن وقت کشیش دست بند وایکینگ ها رو در اورد و صلیب به گردن انداخت . بعد از مدتی کشیش کشته شد رگنار صلیب رو به گردن انداخت. و در اواخر فصل 3 رگنار غسل تعمید داده شد(این خلاصه داستان نبود بلکه روابط بین رگنار،کشیش و دین بود)قسمت 15 فصل چهار که هفته پیش اومد رگنار اسیر پادشاه انگلیس شد و اون پادشاه رگنار کشت اما اتفاق جالب این بود که رگنار خودش به تنهایی به انگلیش رفت تا بمیره و پیش گویی پیش گو قبیله شون که مبلغ خدایان دوروغین بود عملی نشه رگنار تو خیالش به اون گفت خدایان تو وجود ندارن ومسخرن
کمی جلوتر رگنار به خاطراتش رفت صحنه ی اولین دیدارش با کشیش،دعا کردن و غسل تعمید و بعدش مرگ. رگنار به عنوان یه مسیحی مرد .
پ ن 1: قبل از مرگ رگنار درباره خدایانش با زهم صحبت کرد اما دلیلش ترسوندن مردم حاضر در اونجا بود چون پسراش قسط انتقام مرگ پدرشونو دارن

پ ن 2:پیشنهاد میشه قسمت 15 ببینید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]