|
بخشش لازم نیست اعدامش کنید
|
|
۱۷:۰۹, ۱۳/دی/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۵ ۱۱:۲۲)انتصـار نوشته است: 2000 تن ترجیح دادند به جای تماشای اعدام، برای دریافت رضایت گام بردارند سلام علیک مدتیه که بحث جلوگیری از قصاص در ایران گرم شده سوال من اینه افرادی که این همه دم از حقوق بشر میزنن و ضد قصاص موضع میگیرن اگر این اتفاق تلخ برای خودشون رخ بده باز هم اینطور دم از انسانیت و بخشش میزنن؟ پ ن : دقت کنید موضع رسانه های دشمن و منافق در این مورد چگونه است.... ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۹, ۱۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
موارد خاصی رو مشاهده میکنیم اینجا
![]() اصلاح رفتار رو زیر سوال میبرید ![]() پس توبه هم بی معنیه . |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۱۴/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۵ ۱۹:۴۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن
فرمودید که حبس ابد مورد تایید فقهاست. پس شاید عدم استفاده از این گزینه در صدر اسلام به این دلیل بوده که خانه ها خشت و گلی ساخته می شدند و اونقدر محکم نبوده اند که فردی رو برای همیشه نگه دارند. بدون داشتن این گزینه وقتی کسی مرتکب قتل میشده مجبور بوده اند بین مجازاتی مثل اعدام، شلاق، گرفتن دیه و ... یکی رو انتخاب کنند. حالا یه گزینه دیگه اضافه شده به اسم حبس ابد. خب وجود این گزینه می تونه شرایط رو تغییر بده. |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۴/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۵ ۲۰:۴۱ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۵ ۱۸:۱۹)سعدی نوشته است: کی گفته مرد باید خشن باشه؟ اگر می خواهید ریشه خیلی از قتلها رو پیدا کنید، بگردید ببینید این تصور از کجا اومده.(خشن بودن) توصیف مناسبی برای (مرد بودن) نیست . (۱۴/دی/۹۵ ۱۹:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: موارد خاصی رو مشاهده میکنیم اینجا جناب فاطمه خانم به نظرم شما کلا معنی و مفهوم توبه رو بلد نیستید ، به همین خاطر هم پیشنهاد میکنم در باره ی بحث(توبه) و اصلاح رفتار بیشتر مطالعه و تفکر بفرمایید . |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۱:۱۶, ۱۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۵ ۱:۱۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۵ ۱۷:۵۷)عمار94 نوشته است: (من شخصا به این جور ادمها زیاد فکر کردم ! اگر کسی نمونه ای دیده که بعد از گذشت سن تربیتش تونسته به راه درست برگرده و صفات نامیزانش رو اصلاح کنه لطفا در تاپیک یاخصوصی به من اعلام کنه ((جهت بیشتر فهمیدن)) ) (۱۴/دی/۹۵ ۲۰:۱۵)عمار94 نوشته است: جناب فاطمه خانم به نظرم شما کلا معنی و مفهوم توبه رو بلد نیستید ، به همین خاطر هم پیشنهاد میکنم در باره ی بحث(توبه) و اصلاح رفتار بیشتر مطالعه و تفکر بفرمایید .جناب عمار شما فرمودید سخن بالا رو ..بگذارید نظرم رو توضیح بدم ... گناه رو به دو تا گونه تقسیم میکنم . یک گناه اتفاق ی !گناهی که یک بار باهاش رو به رو هست فرد . مثل نزاع خیابانی مثلا منجر به قتل که موضوع ماست . صاحب حق میتونه تصمیم بگیره چه کنه . دوگناه سبک زندگی گناهی که یک عادت اشتباه در زندگی فرد هست . یعنی سبک زندگیش به گناهی آلوده ست .به عنوان مثال طرف دروغگو هست .خوب با توبه و اصلاح رفتار خودش میتونه ، این گناه رو درمان کنه . مشکلش کجاست ؟ توضیح بدین خوشحال میشم متوجه بشم منظور شما رو . بله در سرچ باز هست ! هر کس میتونه بگرده و نظرات و روایات رو ببینه . در مورد حبس هم حرف جناب سعدی درست هست حتی در لینک که شما دادید هم همین بود . ضمنا نمیتونیم تالاری باز کنیم که فقط نظر شما توش تایید بشه . شما هم نظرتون رو میفرمایید بقیه هم حق اظهار نظر دارند . پس لطفا احترام رو حفظ بفرمایید. |
|||
|
|
۹:۰۶, ۱۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ما همیشه خودمون رو جای خانواده مقتول میذاریم و میگیم قصاص خوبه.
اما اگه برادر من و شما یا خودمون بر حسب اتفاق یکیو بکشیم، اون وقت هم قصاص خوبه؟ فرض کنین من دارم گوشت پاک میکنم و شوهرم ناغافل میاد منو میترسونه. منم یهویی با اون چاقو بهش آسیب میزنم. ممکنه دور از جونش حتی کشته بشه. به همین راحتی.... کم بودن این اتفاقا؟ اگه واسه خودمون بیفته التماس نمیکنیم که تو رو خدا ببخشید؟ خودمونو جای هر دو طرف ماجرا بذاریم میبینیم خدا بهترین نظر رو داده، که گفته انتخاب با خودتونه. یه نکته دیگه... اونایی که میگن حبس ابد، به این موضوع توجه کنن که اونی که زندانی شده آدمه و شهوت داره و خانواده داره. به خاطر قتل، از شهوت منعش کنیم؟ این اوج عدله؟ غذا و هوا و نیاز جنسی و آب جزو بدیهیات نیازهاست. ما به زندانی حبس ابد آب و هوا و غذا میدیم، اما اونو از خانواده و نیاز جنسی دورش میکنیم. این میشه که زندانی ها که معمولا آدمهای خلاف کاری هستن، رو به تجاوز به ضعفا میارن. یه کسی که یه بار یکیو کشته، احتمال این که دومی رو بکشه بیشتر از اونیه که هیشکیو نکشته. بعد اگه بخوایم انصاف رو رعایت کنیم، باید همه رو بندازیم تو انفرادی که این هم مشکلات شدیدی با خودش به همراه داره. قصاص و بخشش یه مساله شخصیه. خدای نکرده برای هر کدوممون اتفاق افتاد، تصمیم بگیریم در وهله اول خودمون رو جای اون خانواده دیگه بذاریم. خدا بهترین نظر رو داده. والا... |
|||
|
|
۹:۱۹, ۱۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۵ ۹:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۵ ۹:۰۶)زینب خانوم نوشته است: ما همیشه خودمون رو جای خانواده مقتول میذاریم و میگیم قصاص خوبه. مجازات اعدام برای یسری مواره که مهدی سینا بهتر میتونه بیاد در مورد بگه چند درصد به خاطر این یهویی هاس؟ قاچاقچی مواد یا محارب فی الارض یا مفسد فی الارض شاملش میشن؟ اینا بخشش دارن؟ خدا فقط تو موردی که یک فرد طرف مقابله باب عفو رو باز گذاشته نه در مورد بقیه شما هم خودتون رو جای این خانواده بزارید جان آدم کم چیزی نیست من اصل حرفم در این تاپیک اینه اول انقلاب ملی مذهبی های بی دین و خائن اومدن قصاص رو بردن زیر سوال الان هم دارن یواش یواش با روش دیگه ای (نرم نه سخت) جلو میان زیر سوال رفتن قصاص بابیست برای خیلی اتفاقات تلخ تو جامعه که البته هدف اصلیشون زیر سوال بردن احکامه کشورهایی که قصاص ندارند رو ببینید ضمناً یادی کنیم از شهید مظلوم لاجوردی که اصلاح گر زندان ها بود |
|||
|
۱۰:۰۱, ۱۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:کشورهایی که قصاص ندارند رو ببینیدجناب عبدالرحمن آمار کشورها بر اساس میزان جرم و جنایت رو سرچ کن و بر اساس اون، ببین چه رابطه ای بین آمار قتل و وجود حکم اعدام پیدا می کنی؟ سرچ کن homicide rate by country تفسیرش رو هم خود شما بیارید. |
|||
|
۱۰:۱۷, ۱۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۵ ۱۰:۱۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۵ ۱۰:۰۱)سعدی نوشته است: جناب عبدالرحمنیعنی ما الان برای یه حکم اشتباه، باید از جانب خداوند از شما عذر خواهی کنیم؟ وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَاْ أُولِيْ الأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ |
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۱۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
محمد صدرای گرامی
خب این در شرایطی گفته شده که چیزی به اسم حبس ابد وجود نداشته. کشورهایی هم که توان ساخت زندان رو داشتند صرفاً به عنوان یک شکنجه گاه ازش استفاده می کردند. اما جدیداً ایده هایی مطرح شده مبنی بر اینکه در زندان باید به فرد آموزشهایی داده بشه که شخصیتش رو اصلاح کنه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: resized_671062_374.jpg]](http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news_albums/653279/26263/resized/resized_671062_374.jpg)
![[تصویر: 606808_260.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1395/4/31/606808_260.jpg)
![[تصویر: xmontazeri-1.jpg.pagespeed.ic.MzpGDPDWC-.jpg]](http://www.ensafnews.com/wp-content/uploads/2016/08/xmontazeri-1.jpg.pagespeed.ic.MzpGDPDWC-.jpg)