|
به خیالشان برجام 10-12 سال طول می کشد!!!
|
|
۱۸:۱۷, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم: ?«دشمن» که میگوییم، شعار نیست. ♦️وزیر خارجهی خوشاخلاق آمریکا در نامه و داعیهی خود به دولت بعدی توصیه میکند: هرچه میتوانید به ایران سختگیری کنید و تحریمها را نگه دارید، با سختگیری میتوان از ایران امتیاز گرفت. همانطور که گرفت. ?از حالا نشستهاند دارند برای دوران بعد برجام فکر میکنند که چه محدودیتی تحمیل کنند. به خیالشان برجام ۱۰-۱۲ سال طول میکشد.۹۵/۱۰/۱۹ فکر می کنم همه این بند عجیب از برجام را به یاد داریم که ایران نمی تواند برای 15 سال بیش از 3.68 اورانیوم غنی کند. این بند در حالی در برجام مورد توافق مذاکره کنندگان ایرانی قرار گرفت که رهبر انقلاب گفته بودند ما زیر بار محدودیت های 10-20 ساله نمی رویم. این محدودیت ها یک عمر است! با تمام این وجود این خط قرمز رهبری هم مانند بسیاری دیگر توسط مذاکره کنندگان رعایت نشد! این اتفاقات گذشت و تحریم خاصی برداشته نشد و سود خاصی از برجام عاید کشور نشد . فقط ما ماندیم و یک دل پر اندوه که با هزینه های برجام چه کنیم؟! 15 سال فقط اجازه داریم با اورانیوم بازی کنیم! ![]() چه باید کرد؟ تا اینکه سخنان امروز رهبر انقلاب دل بنده رو محکم کرد. " به خیالشان برجام 10-12 سال طول می کشد!" احتمالا از این دولت که بخاری بلند نشود. امید به دولت بعد است و یا حتی دخالت مستقیم رهبر مانند مذاکرات سعد آباد که ایشان یکبار خرابکاری های مسئولین دولت فعلی را جمع کردند! هر چه خود آقا صلاح بدانند همان بهترین است برای این کشور إن شاء الله خدایا رهبر بزرگوار ما را حفظ کن و به آبروی محمد و آل محمد سایه ی ایشان را از سرمان برندار! |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۱۸:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برجام اینطوری بسته شد.
آقای محمدجواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس صراحتاً اعلام میکند. وی در این زمینه به روزنامه شرق (8 دیماه سال جاری) گفته است:«آقای ظریف جایی میگوید من میخواستم خط قرمزهای رهبری را رعایت کنم؛ اما حسین فریدون کنار من مینشست و وقتی من میخواستم کنار خط قرمزها بایستم، او با آرنجش میزد به پهلوی من و میگفت زود رد شو. ظریف میگفته من قول دادهام خط قرمزهای آقا را رعایت کنم؛ اما فریدون میگفته بمال به هم و زود رد شو. به همین خاطر میگویم این توافق با عجله انجام شد که امروز آقای ظریف اعتراف میکند ما تلاش کردیم قانون داماتو و عدم تمدید را بیاوریم و آن خط قرمز بود، آن را مستند کنیم و آنها قول دادند و حالا هیچی. یک مورد عجلهای که گفتم اینجا بود. » خطاب به ابوموسی اشعری باید بگیم که، كَلّا إِنَّ مَعِيَ رَبّي سَيَهدينِ |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خداروشکر منافقین مثل گولّه (گلوله) در حال رسوایی هستند
سخته ولی برای ظهور لازمه |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۱۸:۳۱)MohammadSadra نوشته است: برجام اینطوری بسته شد. متاسفانه تو جراید یک مقدار تعارفات و ملاحظه وجود داره. این گفته های جدید آقای قدوسی هست که امروز در خط 57 منتشر شد. موضوعاتی که در این فیلم افشا میشه: - دیدار جرج سوروس با آقای خاتمی و ظریف در سال 84 - دیپلمات های پنهان آقای هاشمی - دیپلماسی کانال 2 ( غیر رسمی ) - حسین فریدون : برادرم بدون من نمی تونه ریاست جمهوری رو ادامه بده. ![]() http://s8.picofile.com/file/8281711592/video_2017_01_08_17_58_38.mov.html (۱۹/دی/۹۵ ۱۸:۳۴)عبدالرحمن نوشته است: خداروشکر منافقین مثل گولّه (گلوله) در حال رسوایی هستند اوضاع اصلا خوب نیست ، به هیچ وجه خوب نیست. قبلا مخالفین از مشکلات نظام اسلامی می گفتن امروز موافقین هم به صف معترضین پیوستن تا دولت رو رسوا کنن. رسوا کردن دولت با چه هزینه ای ؟! با هزینه نا امید شدن مردم از کل انقلاب و قشر انقلابی. این دست روی دست گذاشتن ها و فقط حرف زدن و تخریب کردن نتیجش داره میشه بی اعتمادی مردم. تخریب کردن منافقین باید با گام های عملی (در اقتصاد کشور) همراه باشه. مردم کلافه ان ازین همه حرف درمانی و شایعه سازی. اگه سال دیگه هم ظهور نشه ما باید این میراث رو تا آخر عمرمون حفظ کنیم. وظیفه ای رو دوش تک تک شیعه هاست. --- آقا باید دست از حمایت دولت بردارن. در همین سخنرانی (اخیر) نباید بگن من از دولت حمایت می کنم. آقا چرا از اعتبارتون برای این دولت منافق خرج می کنید ... چقدر تعارف، دیگه باید چیکار بکنن که نکردن. |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۲۰:۲۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
عجب!!!! لطفاً آدرس فیلم کامل رو برای ما بیارید.
کمی که زمان بگذره از اینها چیزهایی رو خواهد شد. فتنه بعدی، فتنه ای خواهد بود. فتنه بعدی دشمن در لباس دین خواهد آمد. |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۲۰:۲۱)MohammadSadra نوشته است: عجب!!!! لطفاً آدرس فیلم کامل رو برای ما بیارید. بزرگوار اینها رو در کانال خط 57 می تونید ملاحظه کنید و با ادمین هم صحبت کنید فیلم کامل رو بدن خدمت شما. نقل قول:فتنه بعدی، فتنه ای خواهد بود. فتنه بعدی دشمن در لباس دین خواهد آمد. از نوع هیبریدی. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه سال دیگه هم ظهور نشه ما باید این میراث رو تا آخر عمرمون حفظ کنیم. وظیفه ای رو دوش تک تک شیعه هاست. من حدس میزنم هک شدی باید و نباید در برابر ولی؟؟؟؟؟؟!! |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۰۲ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: اگه سال دیگه هم ظهور نشه ما باید این میراث رو تا آخر عمرمون حفظ کنیم. وظیفه ای رو دوش تک تک شیعه هاست.
چقدر شما عجله داری برا ظهور عزیزخدای نکرده با این شوق و عطش شما ظهور حالا حالاها محقق نمیشه بعد دلسرد میشین.وظیفه من و شما که معلومه باید کارمون رو درست انجام بدیم صبر و دعادر ضمن آقا درسته با بعضی از کارهای دولت مخالفن اما نمیتونن دست از حمایت دولت بردارن چون بعدا ممکنه متهم بشن به دیکتاتوری..فردا میکنن تو بوق و کرنا که آی دیدید تا دولت مورد نظرشون نشد چکار کردن |
|||
|
۰:۵۴, ۲۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۵ ۱:۰۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۰۱)MOHSEN-Z نوشته است: چقدر شما عجله داری برا ظهور عزیز بنده در جواب عبدالرحمن این مساله رو گفتم نقل قول: متاسفانه درک درستی از حرفهای من ندارید احساسی ارسال می کنید که عیب گرفته باشید. ظهور چه فردا باشه چه یکسال چه تا آخر عمر ما ، ما وظیفه داریم انقلاب رو حفظ کنیم. این منظور ارسال بنده بوده. (۱۹/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: باید و نباید در برابر ولی؟؟؟؟؟؟!! هیچ هکی در کار نیست. خود آقا میگن اگر جایی احساس می کنید اشتباه می کنم باید بهم تذکر بدید. (شاه می بخشه شیخ علی خان نمی بخشه) یک موضع خمینی وار در مقابل جریان نفاق برای آشکار سازی لازمه. توصیه بنده اینه اگه لااقل رسواشون نمی کنن حمایت هم نکنن حتی لفظی. بحث با شما بی فایده هست واکنش های شما نسبت به مطالب احساسی و شخصی هست. |
|||
|
۱:۵۵, ۲۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:توصیه به رهبری!!!!عجب!!!!!! شما ضرورت های زمانه رو درک نمیکنید.شاید بنا به خواسته شما یه جایی سکوت بهترین راه برای رسوایی باشه.چهار ماه دیگه صبر کنید بذارید مردم در مورد رئیس جمهور بعدی تصمیم بگیرن |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: karimi.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8281711942/karimi.jpg)