|
آتش سوزی و تخریب ساختمان پلاسکو تهران-دعای برای آتشنشان ها
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من از صبح سه چهار بار اومدم پست بذارم که پلاسکو فرو ریخت و برادرای آتش نشانمون محبوس شدن نت اجازه نداد.
اما خدا شاهده غمی توی دلمه که حد نداره. میدونم این تاپیک جاش نیست. اما میخواستم به این وسیله از فداکاریشون تشکر کنم. امیدوارم حداقل آمار کشته ها کم باشه. خدا به خانواده های آتش نشانها صبر بده. راستی خدا... یه عقلی هم به مردم بده که موقع فاجعه فیلم نگیرن و به ماشین های امدادی راه بدن. |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۵ ۱۳:۴۱)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░خبر شهادت بیش از 20 آتش نشان رسمی شد ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۳۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۵ ۲۰:۳۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
حریق گسترده پاساژ پلاسکو که از صبح امروز آغاز شده بود منجر به فروریختن کامل ساختمان شد.
گسترده پاساژ پلاسکو که از صبح امروز حدود ساعت 8 آغاز شده بود منجر به فروریختن کامل ساختمان شد و متاسفانه هنوز آماری از افراد گرفتار در زیر آوار وجود ندارد و آمار مصدومان هر ساعت اضافه میشود.
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در گفتگو با خبرنگار گروه حوادث باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: با اعلام این حادثه به سامانه 125، نیروهای آتش نشانی در 2 دقیقه و 2 ثانیه خود را به محل رساندند، در حالی که شعله های آتش از طبقه 9 تا 10 پاساژ پلاسکو زبانه می کشید، با استقرار 8 ایستگاه عملیاتی و بیش از 15 دستگاه تانکر آب، خودروی تنفسی و 4 دستگاه بالابر، تشک نجات و 3 نردبان بالابر حریق تحت کنترل درآمد. به گفته ملکی، 3 نردبان بالابر از بالای ساختمان در حال آب پاشیدن بودند تا بتوانیم شعله های زبانه کش را مهار کنیم. وی با بیان اینکه از سرایت آتش به اطراف جلوگیری شد، تصریح کرد: عملیات اطفا به پایان رسید و در حال حاضر حریق تحت کنترل در آمده و تقریبا هیچ شعله آتشی به بیرون زبانه نمی کشد. وی ادامه داد: در همان دقایق اولیه نیروها ده ها نفر را از ساختمان خارج و به محل امن انتقال دادند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی: حدود 20آتش نشانان زیر آوار هستند/هنوز اطلاعات قطعی نیست ملکی بیان کرد: در آخرین آمار به دست آمده، 20 نفر از آتش نشانان زیر آوار هستند البته هنوز این اطلاعات قطعی نیست. وی اعلام کرد: اینکه به طور دقیق بگویم هر 20 نفر از این آتش نشانان جان باختند، هنوز آمار دقیقی از وضعیتشان در دست نیست. سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت:هنوز هیچ کس از زیر آوار خارج نشده است و تسلیت شهردار به مناسبت شهادت احتمالی این افراد بوده است. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۳۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۵ ۲۲:۲۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اول تسلیت ميگم و امیدواریم تمام آتش نشانان سالم از زیر آوار در بیان جنگ نرم دشمن بر مبنای حادثه های مختلف ( حقارت ملی) |
|||
|
|
۷:۱۱, ۱/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۵ ۱۸:۴۲ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
in the name of god
از خدا توفیق صبر را بر خانواده های شهدای اتش نشانی داریم تسلیت دولت ترکیه(در فتنه ها مانند شتر دوساله باش....) علت حادثه نا معلوم است ولی دولت ترکیه باید به جای تسلیت گفتن... فضای مجازی لغزشگاه است... |
|||
|
|
۸:۰۳, ۱/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۵ ۸:۰۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۵ ۱۹:۴۴)زینب خانوم نوشته است: من از صبح سه چهار بار اومدم پست بذارم که پلاسکو فرو ریخت و برادرای آتش نشانمون محبوس شدن نت اجازه نداد.https://www.instagram.com/p/BPcZ-T1huGA/...adi.hassan اتش نشان نجات يافته : گفتم علي نرو گير مي افتي، گفت : ( نه، بايد برم) اينا مالِ مردمه .
|
|||
|
|
۸:۵۴, ۱/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
قضیه فروریختن این ساختمان خیلی خیلی عجیب و مشکوکه فکر نکنید میخوام کسی رو متهم کنم ، نه ! جدی میگم شما حساب کنید همچین ساختمانی یا این همه بتن و آهن بخاطر آتش سوزی دو طبقه اش با خاک یکسان بشه اصلا آتش سوزی تو طبقات بالا بود هنوز به طبقات زیرین سرایت نکرده بود پس چطور ساختمان از پایین خراب شد و فرو ریخت ??? بعدشم من دیشب اخبار گوش میکردم مسئول آتش نشانی خودش با صراحت تمام داشت میگفت که آتش سوزی کاملا تمام شده بود و افراد رفته بودن داخل پاساژ که اگه کسی مونده اونجا بیارن بیرون و عملیات تموم بشه که یه دفعه صدای چندتا انفجار که خودمون هم نمیدونیم چی بود از طبقات زیرین شنیده شد و ساختمان فرو ریخت دیدید وقتی میخوان یه ساختمان رو خراب کنن تو پایه هاش بمب کارگزاری میکنن و ساختمان به شکل عمودی و خیلی تمیز فرو میریزه پلاسکو هم نوع تخریبش خیلی شبیه انفجار عمدی بود در هر صورت اگه خدایی نکرده خرابکاری بوده باشه امکان داره بازم اتفاق بیفته مورد دوم اینکه اونجا واقعا منطقه پرواز ممنوع هست یا نه ???? |
|||
|
|
۹:۳۲, ۱/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۵ ۹:۳۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
منم به این موضوع فکر کردم.
اما بعید میدونم تروریستی باشه. چون قاعدتا اگه گروهی این کار رو کرده باید رسما اعلام کنه که کار من بوده. بگذریم... هر چی بیشتر تو فضای مجازی میگردم از نادونی خودمون بیشتر دلم میگیره. اگه این بچه مزلف ها واسه سلفی و عکس از پلاسکو نمیرفتن و ازدحام نمیکردن شاید همون اول ماشین حفاری ارتش زودتر میرسید و چند نفر رو نجات میداد. این سرخوشی و جوک ساختن از همه چیز، حتی مرگ دیگران داره میره رو اعصابم. عکاس این عکس به خاطر عذاب وجدان این که به بچه کمک نکرد و از مرگش عکس گرفت خودش رو کشت. امروز چند هزار نفر وایستادن و از مصیبت دیگران فیلم گرفتن. آیا لایک اینقدر مهمه؟ به خاطرش نذاشتین جون ۴ تا آدم نجات پیدا کنه. لعنت به فضای مجازی ای که من با درد دیگران توش مشهور شم. ![]() |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ساعت 8 صبح روز گذشته آتش سوزی گسترده برخی از طبقات پاساژ پلاسکو را در بر گرفت.
شعله ور شدن مجدد این آتش سوزی که با تلاش نیروهای 125 در حال مهار بود، سازه های ساختمان را سست و باعث ریزش کامل ساختمان شد. با فروریختن پاساژ گروهی حدودا 20 نفره از آتش نشانان که در حال اطفای حریق بودند، زیر آوار گرفتار شدند و تاکنون سرنوشت آنان مشخص نیست. سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در ابن باره گفت: با توجه به شرایط احتمالا همکارانم به شهادت رسیدند. *شرایط دشوار امدادرسانی در پلاسکو دکتر پیرحسین کولیوند با اشاره به حادثه آتش سوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو، گفت: شرایط امدادرسانی بسیار سخت و دشوار شده است. وی افزود: عملیات امداد رسانی و آواربرداری از همه بخشهای ساختمان پلاسکو در حال انجام است اما دود غلیظ که از ساختمان برخاسته است مشکلات جدی را در مسیر امدادرسانی ایجاد میکند.کولیوند ادامه داد: هنوز تعداد افرادی که در آوار گیر افتادهاند روشن نیست و تا کنون نیز حتی یکنفر هم رها سازی نشده است.سرپرست مرکز اورژانس کشور، افزود: نیروهای امدادرسانی در حال تونلزنی در ساختمان پلاسکو هستند. بیمارستانها نیز همچنان در حالت آماده باش قرار دارند.وی گفت: دو تیم حمایت روانی در محل حادثه و در محلی که خانوادههای آتشنشانان حضور دارند، مستقر شده است.کولیوند تاکید کرد: تیمهای فوریتپزشکی، جراحی عمومی و متخصصین در منطقه مستقر هستند تا در صورت نیاز ارائه خدمات دهند.*آخرین اخبار امداد و نجات در پلاسکو از زبان مدیرعامل سازمان آتش نشانیشریفزاده در مورد جزئیات عملیات آوار برداری و امداد رسانی در حادثه پلاسکو، اظهار کرد: از روز گذشته نیروهای ما در منطقه مستقر هستند و حتی نیروهای غیر شیفت نیز به طور داوطلبانه به ما ملحق شدهاند.وی با بیان اینکه نمیتوانیم آمار دقیقی در مورد تعداد کسانی که زیر آوار محبوس شدهاند ارائه دهیم، گفت: حدود ۲۰ نفر زیرآوار ماندهاند. دلیل اینکه نمیتوانیم تعداد آنها و هویت آنها را به دقت مشخص کنیم این است که تعدادی از آنها نیروهای سر خدمت نبودند.مدیرعامل آتشنشانی با بیان اینکه دو تونل برای دستیابی به طبقات 1- و 2- زدهایم، افزود: هنوز به این طبقات راه پیدا نکردهایم. طبقات -۱ و -۲ پر از پارچه و لباس است. هر آواری را که برمیداریم به کانون آتش نزدیکتر میشویم اما نمیتوانیم زمان پایان دود را اعلام کنیم.وی باتشکر از هلال احمر به خاطر ارائه خدمات و همکاری از طریق سگهای زندهیاب و دستگاههای الکترونیکی، تاکید کرد: تلاش می کنیم کسانی که زنده زیرآوار هستند به سلامتی از آوار خارج شوند برش آهن کار بسیار ظریفی است و ممکن است کوچکترین خطا جان افرادی که زیر آوار محبوس هستند را به خطر بیاندازد.شریف زاده در ادامه تصریح کرد: با چندین سرلوله و پاشیدن آبکف در حال تلاش هستیم و برشکارها لایه به لایه سعی میکنند که آوار را بردارند.مدیرعامل آتشنشانی تهران همچنین اظهار کرد: در حال حاضر مشکل نیروی انسانی و تجهیزات برای عملیات نداریم. بخشی از نیروها در محل حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو مستقر هستند. در همین حال بخشی از نیروها نیز در سطح شهرها برای انجام عملیات آمادگی دارند.شریفزاده گفت: از شهروندان تقاضا داریم از تردد و تجمع در منطقه خودداری کنند. روز گذشته حضور تعداد زیادی از شهروندان که مشغول تماشای حادثه و فیلمبرداری بودند، امدادرسانی را با مشکل مواجه کرد و دست و پا گیر بودند.به گفته مدیر عامل سازمان آتش نشانی، برخی از مردم اعلام آمادگی کردند تا امکاناتی مثل دستگاه جوش یا خودروهای خود را برای کمک به نیروهای امداد ارائه دهند اما باید بگویم که امکانات نیروهایمان کافی است.وی در خاتمه درباره وضعیت جسمی و آمار مصدومیت آتش نشانان نیز گفت: تنها یک مورد مصدومیت جدی برای آتشنشانان پیش امد که وی نیز با سوختگی بسیار شدید از روز گذشته تا امروز دو بار تحت عملیات سیپیآر قرار گرفته و در بیمارستان شریعتی تهران بستری شده است.*شهادت یکی از آتش نشانان فداکار در بیمارستان مطهری(ساعت 09:00)سرپرست اورژانس کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آتش نشان فداکار «بهنام میرزاخانی» به علت شدت سوختگی در بیمارستان شهید مطهری به شهادت رسید. 3 آتش نشان در بیمارستان بستری هستند مدیر روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از بستری بودن سه آتشنشان در بیمارستان خبر داد. حمیدرضا یادگاری در محل حادثه پلاسکو اظهار کرد: در حال حاضر سه تن از آتشنشانان که روز گذشته دچار مصدومیت شده بودند در بیمارستان هستند و اقدامات درمانی برای آنان در حال انجام است. وی با بیان اینکه تا اینجای کار و با گذشت قریب به 24 ساعت از حادثه ریزش ساختمان پلاسکو مورد کشف افراد محبوس شده در زیر آوار را نداشتیم ادامه داد: عملیات جستجو همچنین ادامه دارد و به نظر می رسد با توجه به اینکه بخش زیادی از سازه و نمای فلزی ساختمان برداشته شده و عملیات با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند. متن خبر هم برای همین امروزه . تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۵ این اخرین ویرایشش بود.حالا بازم بگن یا نه معلوم نیس خدا کنه ک بازم بگن : نقل قول:افراد محبوس شده در زیر آوار را نداشتیمیعنی میشه خانواده ای دیگه داغ نبینه ؟؟؟؟؟ ![]() اونی ک بابا نداره میدونه من چی دارم میگم.درسته کاری از دست من و امثال من بیرون نمیاد ولی اونایی ک اونجا رفتن تحمع کردن واقعا چی فکر کردن؟ اقا یه مسابقه ای چیزی بزارین اینا برن دنبال اون. اگه اینا همونجا درخواست اسکوربورد نکردن بعد بگو. راسی خانم پارمیس خوش برگشتید. قدر این نعمت رو بدونین جدی میگم. دوستان باهم بخونیم تا شاید دلی ارام بگیرد بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَِّحیم " اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ " « نمل . آیه 62». |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۵ ۹:۳۲)زینب خانوم نوشته است: منم به این موضوع فکر کردم. نکته ی قابل توجه درباره ی مردمی که اطراف سخنگوی سازمان آتش نشانی و خبرنگار ایستادن اینه که مستقیما خبرنگار از ایشون پرسید که این افرادی که الان در اطراف ما هستن در عملیات شرکت دارن؟! اون بنده ی خدا هم گفت ما دیگه خسته شدیم از صبح هرچقدر گفتیم محل رو ترک کنید زیر دست و پا نباشید بازم همچنان بعضی افراد محل رو ترک نکردن...خودتون هم دارید مشاهده میکنید... و همچنان اون افراد جلوی دوربین ایستاده بودن ![]() خانم پارمیس عزیز، دیروز شبکه ی خبر چندین بار و از زوایای مختلف فرو ریختن ساختمان رو نشون داد و کاملا مشخص بود که اول یکی از دیواره ها می ریزه و به تبع اون باقی دیواره ها در صورتی که به قول شما اگه انفجار بود اولا ساختمان از پایه فرو می ریخت و دوما دیواره ها هم با هم فرو می ریختن. از قبل از فرو ریختن هم مسئولین چندین بار گفتند که بخشی از دیواره ها ی شمالی و سقف طبقاتی که گرفتار حریق هستند داره فرو میریزه. سخنگوی آتش نشانی درباره ی شعله گرفتن دوباره هم گفت که ما تا مرحله ی اطفای کامل پیش رفته بودیم که با ریزش ساختمان آتش هم دوباره شعله گرفت وبه طبقات زیرین و انبار پارچه ها تریکو سرایت کرد و دوباره زبانه کشیده و ضمن اینکه یکی از مسئولین گفته بود که مجوز پرواز هلی کوپتر ها فورا صادر شده بوده ولی چون آتش سوزی در طبقات بوده هواپیماهای آب پاش هملا کاری رو از پیش نمی بردن. ما تا آخر شب پای شبکه ی خبر بودیم و همه ی این صحبت ها دیروز از شبکه ی خبر پخش شد بخاطر همین لینک ندادم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا آقای قالیباف در حادثه پلاسکو مقصر است؟ | سعدی | 31 | 7,279 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۰:۰۸ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| آموزش افسران موساد برای جولان در خیابانهای تهران | -Ali- | 0 | 916 |
۱/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: -Ali- |
|

(البته این را صبح گفتند)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿![[تصویر: Photo_ASD_01.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8283013692/Photo_ASD_01.jpg)

![[تصویر: 460755_642.jpg]](http://www.fardanews.com/files/fa/news/1395/11/1/460755_642.jpg)