|
»»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::««««
|
|
۱۶:۳۰, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام علیکم خوب همه میدونیم در آستانه وضعیت خاص و مهم کشور و انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم . این رابطه با ایجاد این موضوع بنده با هیچ کدام از همکاران در تالار مشورت نکردم ... اما دوست دارم قبل از همه چیز نظر شما دوستان رو راجع به اداره تالار و حجم سنگین سلایق مختلف در این حوزه بدونم . شاید شما براتون راحت باشه که هر کدوم نظر خودتون رو داشته باشید یا نظر دیگران رو تحمل نکنید یا ... اما ما که باید در روزهای پیش رو اینجا رو اداره کنیم با مخاطراتی مواجه هستیم ... خوب نظر شما رو در باره داشتن یا نداشتن بحث سیاسی و حد و حدودش و ارایه نظرات در این باره ، دوست دارم بدونم . چه انتظاری از ما (همکاران اداره تالار) دارید برای جمع بندی و نگه داشتن موضوعات انتخاباتی دارید ؟! و چه انتظاری دارید از کاربران تالار ؟ یا پیشنهادی برای مخاطبین تا بتونن به عقاید هم احترام بگذارند ... اگر پیشنهادی دارید برای بهتر شدن وضعیت یا اعلام نظرات ،کاربران و یا هموطنان مخاطب و مهمان ، یا مدریت بحث ها ... خوشحال میشوم که بشنوم نظرات شما رو ![]() خوب بفرمایید ... |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه تاپیک خوب
به نظر من انتخابات یعنی انتخاب بین بد و بدتر. اختلاس گر و اختلاس گر تر ! دروغ گو و دروغ گو تر ! و ترسو و ترسو تر ! 10 ساله میگن اختلاس اختلاس! یک نفر محاکمه شد ؟ یه دادگاه تشکیل شد ؟ 8 ساله میگن حقوق نجومی ، البته 8 سال نیست ، 30 ساله که اینطوری حقوق میگیره ، کسی محاکمه شد ؟ کسی رسوا شد ؟ این نشون میده قانون چندان مهم نیست ، صرفا باید یکی انتخاب شه. کسی که کاندید میشه ، در چه مورد باید روشنگری کنه ؟ مگه کاری انجام شده که روشنگری بشه ؟ خیلی از خوزستانی ها شاید دیگه رای ندن ! الان یک ماهه که هر روز یا برق نیست ، یا آب نیست و یک ماهه خاکه ، یعنی شما صبح پا میشی میپرسی خاک غلیظه یا خاک کمه ! من به عنوان یه جوون هیچ امیدی به هیچ کسی ندارن که بیاد و گره ای از مشکلات ممکلت باز کنه ، و به نظر من هر کس از حق انتخاب برخوردار است . وقتی انتخابات اینقدر حزب بازی باشه ، اصلا بدرد نمیخوره ، هر کسی واسه خودش دنبال امتیازه ، اگه یه نفر باشه که بیاد مثل مرد ، جونش رو بگیره کف دستش و تمام نجومی بگیر هارو کامل اعلام کنه ، اون مسئول نوشتن این حقوق هارو اعلام کنه ، گمرک که ازش قاچاق وارد میشه و کسی به خاطر صاحب گردن کلفتش جرات نداره جلوش رو بگیره رو ببنده ، مشکل بیکاری رو نمیگیم حل ولی یه کاری کنه حداقل طرف با کارشناسی ارشد دنبال تعمیرگاه ماشین نگرده واسه کارگری ! ، یا سن ازدواج رو از 35 سال بیاره رو 25 سال و .... خیلی چیز های دیگه ، من بهش رای میدم ، در غیر این صورت رای من سفید خواهد بود فقط به خاطر جوونای که داریم شهید میدیم واسه دفاع از این خاک و بوم. فقط از نظر نظامی پیشرفت کردیم ، شاه هم همین پیشرفت رو فقط داشت، بعدش اون بلا سرش اومد ، خدا بخیر کنه. |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظرم در ایام انتخابات امکان ارسال تاپیک جدید پیرامون این موضوعات رو فقط به افراد مدیر و مسئول تالار بدید
اینطوری هرکسی برای خودش یه تاپیک نمیزنه تبلیغات انتخاباتی ش رو اونجا انجام بده و جو تالار آروم میمونه همه ی مسائل انتخاباتی توی همون 7-8 تا تاپیک حل بشه با دوستان گرامی هم که با پست های کپی پیست شده شون از سایت ها و اشخاص معلوم الحال شروع به بمباران تاپیک ها میکنند و مانع پیشرفت بحث میشوند (و معمولا به هیچکس هم جوابگو نیستند) برخورد شود لطفا |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: من به عنوان یه جوون هیچ امیدی به هیچ کسی ندارن که بیاد و گره ای از مشکلات ممکلت باز کنه ، و به نظر من هر کس از حق انتخاب برخوردار است .حتما امید داشته باشد . (۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: وقتی انتخابات اینقدر حزب بازی باشه ، اصلا بدرد نمیخوره ، هر کسی واسه خودش دنبال امتیازه ، اگه یه نفر باشه که بیاد مثل مرد ، جونش رو بگیره کف دستش و تمام نجومی بگیر هارو کامل اعلام کنه ، اون مسئول نوشتن این حقوق هارو اعلام کنه ، گمرک که ازش قاچاق وارد میشه و کسی به خاطر صاحب گردن کلفتش جرات نداره جلوش رو بگیره رو ببنده ، مشکل بیکاری رو نمیگیم حل ولی یه کاری کنه حداقل طرف با کارشناسی ارشد دنبال تعمیرگاه ماشین نگرده واسه کارگری ! ، یا سن ازدواج رو از 35 سال بیاره رو 25 سال و .... خیلی چیز های دیگه ، من بهش رای میدم ، در غیر این صورت رای من سفید خواهد بود فقط به خاطر جوونای که داریم شهید میدیم واسه دفاع از این خاک و بوم. متاسفانه بعدش همین احزاب با رسانه هاشون صدها تهمت و افترا علیه اش درست میکنن، اصلا ممکنه طوری فضا سازی کنن که بگن هر کی شد باشه هر چی شد باشه فقط شبیه زمان فلانی نباشه . (۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: فقط از نظر نظامی پیشرفت کردیم ، شاه هم همین پیشرفت رو فقط داشت، بعدش اون بلا سرش اومد ، خدا بخیر کنه.شاه پیشرفت نظامی نداشت ، و بیشتر شبیه امارات و عربستان فعلی بود ! همین امریکا فردا اراده کنه و فقط روغن هیدرولیک تجهیزات دول الخلیج رو قطع کنه باید تجهیزاتشون رو بفرستن ذوب اهن ! البته چون دوباره ذوب اهن هم ندارن با لنج قاچاقی بفرستن این ور و ذوب بشن
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:هرچقدر هم ناامید باشم رای سفید هم بمونه باز باید بره توی صندوق |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر من یکم زوده واسه این بحث ها.
چون هنوز رقبای روحانی معلوم نیستن. جلیلی و بقایی و محسن رضایی و .... خلاصه این که حقوقدان هم مثل دکتر یه کاری کرده همه احساس مسئولیت کنن. بهتره ببینیم رقیب اصلی کیه. اگه بقایی یا محسن رضایی یا قالیباف باشه باید منتظر آبرو ریزی ها و مناظراتی مثل مال کلینتون و ترامپ باشیم. اون وقت عقل و رهبر میگه که جو نباید شلوغ شه و احساسی شدن نتایج بدی به دنبال خواهد داشت. اما اگه یکی مثل توکلی یا جلیلی بیان جلو، اون وقت میشه حقایق رو عنوان کرد و منطقی و مودبانه بحث رو جلو برد. بگم بگم ها زندگی مردم رو ویران کرد. فقط آبروها رفت درحالی که مانع هیچ دزدی ای نشد. احساسی شدن یعنی تسلط منافقا به خیابونامون. |
|||
|
|
۰:۰۰, ۹/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۵ ۰:۰۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این روزا که عزمم جزمه برای رای ندادن عین دوره قبل...اما ممکنه اخرای انتخابات به دلیل پدیده جو زدگی حاد برم و مثلا روی کاغذ بنویسم هیچکدوم از کاندیداها به دلم نشست یا از این حرفا گوشم دیگه پره و یا هزارتا حرف این شکلی که نشون میده خیلی وقته از نظر سیاسی زدم به بیخیالی و عین عوام این فرضیه کلیشه ای رو تو ذهنم هی با خودم بگم که همشون سروته یه کرباسن...
در مورد بحثای سیاسی تو صفحات مجازی به ویژه اینجا هم کافیه بفهمیم ممکنه طرف مقابل ما هم یه چیزی حالیش باشه و همیشه خودمون رو دانای کل نبینیم و تا یکی یچیزی گفت فکر نکنیم کاندیدای مورد نظر خدای نکرده پدرمونه و حزب مورد نظر حزب پدرمون...از این دانای کلها زیاد داریم به زودی میبینیدشون....هر روز و هر سال هم کلتر میشن و جالبه که یادشون میره تو هر بحثی چند نفرو له کردن تا بگن منننن درست میگم |
|||
|
|
۰:۳۰, ۹/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۵ ۰:۳۳ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:خداییش خیلی ناراحت کنندس.ما یه چیزی دیدیم از تلوزیون ولی واقعا تو اون شرایط بودن خیلی سخته زمین تا اسمون فرق میکنه. خیلی سخته درک میکنم.ان شاالله مسئولین هم به جای فقط حرف زدن یه فکری بکنن.اگه همین وضعیت تو شمال تهران که آقایون مسئول هستن بود ببین چه میکردن.کل تهرانو چمن میکاشتن . نقل قول:به نظر من کاغذ سفید بدترین راهه.یه عده ای هم همینو میخوان که شما رای سفید بندازی تو صندوق که کاندیدای خودشون رای بیاره.اونها که حرفه ای این کارن با رای دقیق و حساب شده میان. بالاخره یه کاندیدا به تفکرات و سلایق شما نزدیکتره.اگه خوب پیدا نکردید انتخاب بین بد و بدتر کنید |
|||
|
|
۱:۴۴, ۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دیکتاتوری راست و چپ ، اصلاح طلب و اصول گرا نداره
اینا همش بازیه دیکتاتوری ، دیکتاتوریه ....... من که رای نمیدم بقیه هم اختیار با خودشونه |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ممنون از همراهی دوستان عزیز
![]() نه زود نیست ! اتفاقا باید راجع به فرهنگ انتخابات بیشتر صحبت بشه . خصوصا توان تحمل نظرات دیگران یا آگاهسازی هایی که مدنظرمون هست و روشش که چطوری باید انجام بشه . . و در مورد تالار اینکه چطوری باید کار کنیم که کسی ناراحت نشه . مدیریت مناسب برقرار بشه و دیکتاتوری هم اتفاق نیافته .. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)