کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به خاطر یک مشت "یارانه"...
۱۲:۱۲, ۲۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۹:۲۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
.
این مطلب، تذکری کوتاه است در باب اخلاقی زیبا در ایرانیان عزیز، که رفته رفته به یک ضد اخلاق تمام عیار تبدیل می‌شود، و ما ایرانیان مسلمان و حتی غیر مسلمانِ اسلام دوست، بدون اینکه خود بدانیم و خود بخواهیم، به مسیری می‌رویم
- یا برده می‌شویم!- که شاید بتوان به آن معنای فاجعه را نسبت داد.

یکی از اخلاقیات خوب مردمان این دیار، اخلاق طنز محور آنهاست. به این عنوان که، برای هر چیزی اتفاق می‌افتد، به سرعت و باحرکتی سریع و قابل توجه، آن را تبدیل به یک ابزار برای لبخند زدن می‌کنند...

مثلاً آمریکا با غیظ و خشونت هر چه تمام‌تر و با ادبیاتی تند و تهاجمی، ایران را تهدید می‌کند و از گزینه‌های نظامی و ... که روی میز هستند، دم می‌زند و جالب آنکه، ایرانی خوراک طنزش جور می‌شود و هر کس، از نویسند و گوینده و ...می‌شود تحلیل کننده این ادبیات تند، و بازار خنده‌ای که به راحتی جور می‌شود.

شاید به جرأت بتوان گفت، همه استکبار و استعمار جهان در این اخلاق ایرانی مانده است، که هر بلایی بر سرش بیاید، لبخندش محو نمی‌شود و آن را به نوعی ریشخند می‌کند...

اما اگر به دقت روند این طنز محوری ایرانیان را رصد کنیم، و با دیدی موشکافانه به این جریان نظر کنیم، خواهیم دانست که تازگی‌ها، این جریان طنز محوری، کارش به تمسخر قرآن و حدیث نیز کشیده شده است، و مردم ما بدون اینکه خود بدانند نتیجه کارشان چیست و این کار از کجا آب می‌خورد، هر اراجیفی را که به نظرشان خنده دار می‌اید، در قالب طنز نوشتاری و گفتاری، گسترش می‌دهند.

این روزها که بازار بگیر نگیر یارانه داغ شده است و همه ذهن‌شان با این موضوع به نحوی درگیر است، این پیامک‌های طنز است که با استفاده از متن احادیث ائمه اطهار(علیه السلام) و برخی از آیات کتاب نورانی قرآن، یارانه را به طنز گرفته است. جالب این است که اصولاً بسیاری از مذهبی‌ها هم در گفتن و یا گسترش این پیام‌ها در قالب پیامک، نقش دارند و انگار به نحوی می‌خواهند چهره دین را نیز با این سبک مردم داری طنازانه، زیبا نشان دهند.

اما یادمان باشد، این‌ها همه به نحوی تمسخر ارزش‌های والای دین است و سوای از اینکه با صراحت یک نوع تمسخر است، که در قرآن کریم(+) بارها به آن تذکر داده شده است، یک نوع عامل ضد تربیتی نیز هست که باعث ساقط کردن نقش قدرتمند احادیث ائمه اطهار(علیه السلام) و قرآن کریم می‌شود. در اینجا آنچه به تمسخر گرفته شده است، قرآن و حدیث است، نه یارانه!!!

به این معنا که هر بار در جایی، حدیثی خوانده شود، "ضمیر ناخودآگاه" ما به سمت یک مطلب مسخره و طنز سوق داده می‌شود و خود به خود، نه تنها اثر احیاء دین و ارزش‌های الهی ندارد، بلکه اثر سوء نیز دارد.

این جریان، مدتیست که از قبل بیشتر اوج گرفته است و به راحتی دارد، ارزش می‌شود، ذائقه مردم مسلمان ما به خواست دشمن - که البته نقش اصلی را خودمان بازی می‌کنیم - کم کم عوض شده است، و این روند به تندی بیشتری رسیده است...

مواظب باشیم، تمسخر ارزش‌های دینی، عاقبت خوبی ندارد!
.
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، sarallah ، یاســین ، ISOD ، انتصـار ، شهیدطیبه واعظی ، مجتبی110 ، Havbb 110 ، Ali#59 ، عبدالرحیم ، صبح صادق ، السا ، fiftynine ، Farzaneh ، hessam ، میرزا احمد ، سیمرغ ، mahdyshr ، 1fabeg ، neyestan23 ، MohammadSadra ، Maysam-1st ، فاطمه خانم ، sagheb

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
اگه یارانه همون بیت الماله پس باید به همه داده بشه. اگه به کسی ندن دیگه این حکومت پیرو امیرالمونین علی ابن ابی طالب نیست. خودتون تو چند و چون تقسیم بیت المال توسط حضرت علی هستید. ایشون، بیت المال رو هم به طلحه و زبیر داد و هم به زن یحودی مرز نشین.
من کاری به این ندارم. اما اگه... اگه... دولت، مردم رو در روند کامل کامل کامل کارهاش با یارانه ها بذاره. خیلی ها حاضر میشن که پولشونو بدن به دولت اما مطمئن بشن که یارانه داره جای درست خرج میشه.
تا حالا سرویس های پست بین المللی رو دیدین؟ توی اینترنت یه سامانه دارن که لحظه به لحظه موقعیت بسته ی شما رو نشون میده. اگه یارنه های مرجوعی رو هم اینجوری اطلاع رسانی کنن، خیلی ها انصراف می دند.
ما خبر 20.30 یا افتتاح الکی نمی خوایم. باید یه سامانه دقیق بذارن که توش حتی یه ریال هم بخور بخور نشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته ، Ali#59 ، السا
۱۸:۴۵, ۲۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۱۰)مصباح نوشته است:  به نام خدا

به اصل ماجرا هم پرداخته شد، خیلیم پرداخته شد. ولی در نهایت تاپیک حذف شد!!!

این دو موضوعیم که شما گفتید دو موضوع کاملا متفاوته!! بله به این عملکرد دولت نقد وارده!! نقد که چه عرض کنم .... ولی این دلیل نمی شه ما از هر ادبیاتی برای نارضایتی خودمون استفاده کنیم!!!
ببینید ، مثلا من به زبان ظنز از قول آقای روحانی به عربی نوشتم هر کس از یارانه صرف نظر کنه بهشت بهش واجب میشه ، چرا؟ چون ایشون زیادی داره دیگه برای رسیدن به اهدافش از دین مایه می گذاره.خوب این حرف من کجاش باعث وهن پیامبر صلی الله علیه و آله میشه؟مخاطب این جور نوشته ها خودشون شعور دارند می فهمند که موضوع چی هست ، موضوع نقد انحراف دین هست ، نه نقد دین!

(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۸)bidel نوشته است:  اگه یارانه همون بیت الماله پس باید به همه داده بشه. اگه به کسی ندن دیگه این حکومت پیرو امیرالمونین علی ابن ابی طالب نیست. خودتون تو چند و چون تقسیم بیت المال توسط حضرت علی هستید. ایشون، بیت المال رو هم به طلحه و زبیر داد و هم به زن یحودی مرز نشین.
سلام
به عنوان مثال در تایید حرف شما عرض می کنم
بنده مدت زیادی هست که فعالیت تولیدی دارم ، واقعا هم سختی های زیادی تحمل کردم ، در آمدم هم از این کار بالای ماهی 400 تومن نبوده ، و بعضی ماه ها حتی متضرر هم شدم ، و خرج زندگیم از کمک های پدری می گذره
خونه و ماشین دارم ، به خاطر کمک پدرم ، اما آیا منی که درآمدم ناچیزه ، فقط و فقط چون خواستم به تولید این کشور کمک کنم ، باید یارانه نگیرم؟ یا اگر یارانه گرفتم باید وام ندن به من؟ خوب وام بدن اقتصاد کشور رشد می کنه ، برای من خیلی فرق نخواهد کرد.
من با از دست دادن یارانه ها حدودا باید ماهی 300 تومن جور کنم تا جای 145 تومن کمبود یارانه و همون قدر افزایش قیمت ها رو جبران کنم ، واقعا چطور؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، السا
۱۱:۵۸, ۱/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۶ ۱۹:۰۱ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #13
آواتار
دیدنش خالی از لطف نیست Huh به این میگن تقسیم علی وار بیت المال بقیش عثمان و معاویه واره

[i]تماشا[/b]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]