|
چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟
|
|
۱۸:۵۱, ۱۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جریان مراسم اسکار سالهاست با جریانات سیاسی هم سو می باشد و هر کس این دو را از یکدیگر جدا بداند قطع به یقین جانبدارانه به موضوع نگاه می کند. با یک نگاه به فیلمهای منتخب توسط این مراسم به ویژه در بخش بهترین فیلم خارجی این موضوع تایید میشود . چرا فیلمی مثل فروشنده باید اسکار بگیرد ؟ اگر فیلم را دیده باشید متوجه می شوید که علاوه بر ظرافتهای کارگردانی و داستانی آنچه در این فیلم بسیار به چشم می آید سیاه نمایی و بولد شدن موضوع تجاوز به عنف در جامعه می باشد. همانند آنچه در مورد فیلم اسکار گرفته دیگر فرهادی یعنی جدایی نادر از سیمین اتفاق افتاد که محوریت ان عدم همراهی زوجه با همسرش و حتی درخواست طلاق صرف مهاجرت به کشور خارجی می باشد.سوال اینجاست که اگر این کارگردان با همین ظظرافتهای هنری فیلمی بسازد که تمرکز آن بر نقاط مثبت جامعه ما باشد و نه بر نقاط منفی آیا باز هم می تواند جایزه اسکار را از آن خود کند ؟
تجربه نشان داده است که جواب این سوال قطعا" خیر است و کسانی که به دخالت سیاست در عرصه های زندگی در میهن ما اعتراض دارند می توانند به خوبی با توجه به این مطلب پی ببرند که اسکار سردمدار سیاست آمریکا است و حتی در چنین کشوری که داعیه جهان اولی بودن هم دارد سیاست حتی بر صنعت سینمای آن هم تاثیر گذار است چه برسد به سایر عرصه های زندگی . |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۱۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چرا جایزه گرفت مهم نیست !
مهم اینه چرا یه عده داخل به حای اینکه هوش کنن ، براش کف میزنن ! |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام ![]() ![]() ![]() عزیزان بزرگان من هیچ کدوم از نهادهای بین المللی رو قبول ندارم سازمان ملل و کلی سازمان زیر مجموعش و... همشون مطیع 100درصد نظام سلطن همشون تک تک اعضاشون همشون میخواهین قبول کنین نمیخواهین نکنین در حقیقت و اصل موضوع توفیری نداره ولی اگه فرهادی یا هر هنرمند دیگه ای مثلا اومده بود در باره ربا و فر خوری سیستم کثیف بانکی ما بله مملکت امام زمانی... [u](خدایا به تو پناه میبرم) [/i]ی فیلم بسازه اولا نمیزارن حالا فرض محال که محال نیست بسازه و جایزه هم بگیره حالا هر جا داخل یا خارج اونوقت حتما میگین کی گفته این هنرمند وطن فروشه و ... ولی بدونین این اطلاعاتی که بهتون میدم متاسفانه در دسترس عموم نیست قابل اثبات رسمیم نیست چون کانالای رسمی دست عوام نیست آمار تجاوز به عنف مخصوصا تجاوز به محارم خیلی بالاست آمار طلاقهای رسمی سه به یک طلاقای عاطفی دو به یک مفهومه 30درصد ازدواجای این مملکت میشه طلاق رسمی 50درصد ازواجا میشه طلاق عاطفی حالا نمیدونم این دوستمون چی میگه؟!
|
|||
|
۲۳:۴۵, ۱۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۱۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۵ ۲۳:۴۰)imaneavare_59 نوشته است: به نام خدا این چیزی که شما میگی در آمریکا از اکثر کشورها بالاتره و خوب وقتی بت آمال و آرزوی خیلی از ایرانیها، کشور خبیث آمریکاست، خوب از آن کشور تقلید میکنند در کنار آن همگانی شدن فحشا از طریق اینترنت و شبکه های مجازی هم نقش مهمی در این حوادث دارد. |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام ![]() ![]() ![]() ![]() بزرگان فرزانگان برادران خواهران پدران مادران به قول شهید آیت ا... دکتر بهشتی "ملت شریف ایران برادران خواهران عزیز بیدار باشید..." اولا حتما نباید جزء خواص باشی تا ی سری اطلاعاتی که خیلیا ندارن و داشته باشی اطلاعات سر دستسی یعنی از هزار راه مطمئن میتونی ی چیزائیرو بدونی که بعضیا ندونن اصلا مهم نیست شما ثابت کن اطلاعات من غلطه بعدشم ثابت کن هر هنرمندی که توی مجامع غربی مطرح میشه خائنه بعدشم به صراحت میگم آمریکا انگلیس اسرائیل فرانسه آلمان ژاپن چین روسیه ترکیه و کشورای هم فکرشون دوست ما نیستن که هیچ دشمن هم هستند فقط بسته به شرایطشون و منافعشون بعضیاشون به لحاظ شرایط جغرافیایی و تاریخی خودشون و در نقش دوست ظاهر میکنن ولی آمریکا و اسرائیل و انگلیس در هر شرایطی دشمنن مفهومه یعنی درد من اینه اگه آمریکا و اسرائیل سفارت ندارن از اونا واجب تر انگلیس که نباید سفارت داشته باشه آخه شما ها که اهل دلین چرا؟! بعدشم پیشرفت تیغ دو دم بستگی به نحوه استفاده داره الان یک سال از انقلاب نگذشته که بخواهیم احساسی حرف بزنیم ما تجربه قریب به چهل سال روابط خارجه رو داریم بیایم چشممون و بدون هیچ تعصب بیجا بر روی حقیقت باز کنیم و به واقعیت احترام بذاریم از هر طرف که نگاه میکنم خیلی غیر واقع بینانه داریم در باره همه چی قضاوت میکنیم به خدا نمیتونم حرفمو واضح تر بگم چون میدونم اکثر مذهبیای ما ی جوری خودشون گرفتار ی سری افکار منفیه بی حاصل کردن که حرف حساب باعث بهتر شدن تفکراتشون نمیشه فقط باید روی دشمن شناسیمون بهتر کار کنیم بدونیم مردم دنیا دشمن ما نیستن علم دشمن ما نیست صنعت دشمن ما نسیت رسانه دشمن ما نیست و.... در حالی که همه اینا میتونن دشمن ما باشن و از بد روزگار هستند یعنی این رفتار و انتخابای ما و نحوه تفکرات ما دیگرانو کنار ما یا روبروی ما قرار میده نظام سلطه همه مردم جهانو تحت کنترل داره حالا میخواین قبول کنین میخواین نکنین توی حقیقت توفیری نداره علم و صنعتی که ما داریم تقریبا 100درصد وابسته علم و صنعت دیگرانیه که از بد روزگار همشون دشمن اسلام و انسانیتن بعدشم اگه 4تا نخبه ما به خاطر رفتار زننده 4تا به ظاهر مذهبی که در واقع ضد مذهبی دارن فرار میکنن و باعث تقویت ی جبهه کاملا شیطانی میشن این طرف بزرگان میگن به درک... من آواره دیگه چی بگم
|
|||
|
۰:۲۶, ۱۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۵ ۰:۰۸)imaneavare_59 نوشته است: شما ثابت کن اطلاعات من غلطهوقتی مطهری وکیل ملت باشه ، شنیدن این حرف از خود ملت تعجب نداره! (۱۶/اسفند/۹۵ ۰:۰۸)imaneavare_59 نوشته است: بعدشم ثابت کن هر هنرمندی که توی مجامع غربی مطرح میشه خائنهمن که چنین ادعایی رو مطرح نکردم ![]() اتفاقا هنرمندانی که مردمی هستند و خائن نیستند، حقشون هم خورده میشه ! مثل کشتی گیرها (البته اگه کشتی رو هم یه هنر نمایشی بدونیم!) (۱۶/اسفند/۹۵ ۰:۰۸)imaneavare_59 نوشته است:حالا 100% نه و 99/99% ![]() (۱۶/اسفند/۹۵ ۰:۰۸)imaneavare_59 نوشته است:چی بگم ![]() بلدی یه لطیفه بگو فضا عوض شه |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام عمار جونم میخواستم مثل خودت جوابتو بدم دیدم شما نودو چهاری من 59، میدونی مشکل چیه امیر المومنین حضرت علی (علیه السلام) حدود 1400 سال پیش فرمدند :" آنکه را فرمان نبرند سر رشته کار از دستش برون است" یعنی دردوبلات بشم همیشه نظر اکثریت ملاک عمله حالا اگه شما نظر مردم دوست نداری بگو جناب آقای مطهری که یکی از مسئولین شجاع و مرد این مملکت عوض کنیم ی آدم مطیع و ذوب شده بیاریم خدمتتون! بعدشم مطلب دوم درباره نظرات بی شاعبه شما نبود در باره مطرح کننده این پست بود "که چرا فروشنده جایزه گرفت" در باره مطلب سوم و چهارمیم که گفتین نشون میده خودتون ی پا جکین و لطیفه و فضا عوض کن! فقط اسفند دود کن چشم نخوری پسر جان من دارم میگم 40ساله داریم میگیم استقلال (حالا تو همه جوانب) استقلال صنعتمون کامل وابسته است به فریاد برسین مغزامون یا دارن میپوسن یا دارن فرار میکنن تو دلغک بازی در میاری مینویسی 100درصد نه 99/99درصد... بنازمت گل پسر... بنازمت...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
۲۲:۵۸, ۱۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۵ ۲۳:۴۰)imaneavare_59 نوشته است: با سلامسلام بنده کاری به موضوع تاپیک ندارم ولی جنابعالی که متولد 59 هستید باید بهتر بدونيد که برای هر ادعایی دلیل و مدرک محکم نیازه حالا شما چندتا آمار دادی بعدم گفتی در دسترس عوام نیست بعدم گفتی چیزای واضحی هست!!! برادر من آمار طلاق با آمار تجاوز با آمار تجاوز به محارم ( استغفار) فرق داره طبق بافت جمعیتی و فرهنگ رایج ایران فساد تجاوز به محارم خیلی بعيده و خیلی کم حتی در دنیا با این همه فسادش تجاوز به محارم پايينه این فساد خاصیه و نباید اینجوری درباره فساد صحبت کنید پس دقت کنید در پناه خدا |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۵)imaneavare_59 نوشته است: عمار جونم میخواستم مثل خودت جوابتو بدم دیدم شما نودو چهاری من 59مردی به سن نیست ! با اینکه سهراب هم پیش ما لنگش رو میندازه ! ![]() (۱۸/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۵)imaneavare_59 نوشته است: همیشه نظر اکثریت ملاکهمیشه که ملاک نیست ! فرضا باشه مگه اکثریت چی میگه ![]() (۱۸/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۵)imaneavare_59 نوشته است: بعدشم مطلب دوم درباره نظرات بی شاعبه شما نبود در باره مطرح کننده این پست بود "که چرا فروشنده جایزه گرفت"فرقی نداره ! مهم پاسخی بود که داده شد (۱۸/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۵)imaneavare_59 نوشته است: مغزامون یا دارن میپوسن یا دارن فرار میکنن جریان مغز برای شما مثل شنیدن اواز دهل از دوره ! برای درک درست ماجرا باید آدم خودش هم کمی تا قسمتی مغز باشه ، به عبارتی حداقل در حد امکان اپلای باشه ! (۱۸/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۵)imaneavare_59 نوشته است: دلغکدلقک درسته ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فروشنده برنده جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی | Silence | 30 | 9,081 |