کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماینده اصغر فرهادی:مسلمان نیستم و آمریکا کشور من است!
۱۵:۰۲, ۱۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
"فیروز نادری یکی از دو نماینده اصغر فرهادی برای دریافت اسکار فیلم «فروشنده»، در بیانیه‌ای ضد ایرانی اعتراف کرد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی از ایران فرار کرده و کشور او آمریکاست و به آمریکایی بودنش افتخار می‌کند!

او در بیانیه خود که در ۲۰ بند تنظیم شده در حالی که از عدم سخنرانی علیه جمهوری اسلامی هنگام دریافت جایزه اسکار دفاع نموده اما فعالیت‌های ایران را مجرمانه و ضد حقوق بشر خوانده است! علنا اظهار داشته که ملت ایران توسط نظام جمهوری اسلامی به گروگان گرفته شده و از همین روی بمباران ایران توسط آمریکا کار درستی نیست! وی ضمن اعتراف به ملاقات با رضا پهلوی، او و پدرش (یعنی شاه خائن و جنایتکار) را آدم‌هایی وطن‌پرست معرفی کرده است!

فیروز نادری در ادامه بیانیه‌اش، رسما مسلمانی خود را تکذیب کرده! و اعلام نموده که حکومتی سکولار و غیر دینی را برای ایران می‌پسندد! او درحالی که امروزه گردشگران خارجی بسیاری راهی کشورما هستند، ایران را کشوری خطرناک توصیف کرده که مسافرت به آن ریسک فراوانی می‌طلبد!!

فیروز نادری که به عنوان نماینده اصغر فرهادی به روی صحنه اسکار رفت، می‌نویسد:

«…چرا به کشور خودم باز‌نمی‌گردم؟ آمریکا کشور من است و من به دلیل فرصت‌هایی که آمریکا در اختیار من قرارداده است به این جایی که امروز هستم رسیده‌ام. پس ایران چه می‌شود؟ من ایران بودم و در سال ۱۹۷۹ از افرادی مثل من خواستند که آنجا را ترک کنیم. به همین دلیل هم، ما و من ایران را ترک کردیم…»
.
[تصویر: firuz%20naderi%203.jpg]

قطعا منظور نادری از افرادی که خواسته‌اند امثال وی ایران را ترک کنند، مسئولان نظام جمهوری اسلامی نبوده، چراکه این مسئولان و البته مردم ایران حتی خواستار بازگشت فراریان و ازجمله شاه برای محاکمه در پیشگاه ملت بودند. با این حال او توضیح نداده که چه کسانی وی را به فرار از ایران تشویق کرده بودند. مگر او چه جرمی انجام داده بوده که بایستی همچون وابستگان رژیم طاغوت از ایران خارج می‌شده است؟!

حالا می‌توان از جناب ریاست سازمان سینمایی که در مراسم موزه سینما در تجلیل از اصغر فرهادی به وجد آمده و گفت که «او ریشه در خاک دارد و عاشق وطنش است»، پرسید که آیا نماینده چنین اسطوره‌ای در نزد شما، باید یک ضد ایرانی شیفته آمریکا و منکر مسلمانی و دوستدار خاندان منفور پهلوی باشد؟! آیا جناب رئیس از فرهادی پرسیده‌اند وقتی از نظرنماینده او، مردم ایران در گروگان حکومت جمهوری اسلامی هستند، آیا خود جناب رئیس و فرهادی هم از جمله همان گروگان‌ها هستند؟

از نظر نماینده فرهادی، ایران کشور خطرناکی است و سفر به آن ریسک بالایی می‌طلبد! آیا این همان مفهوم فیلم «جدایی نادر از سیمین» نبود که ایران را جهنمی به شمار می‌آورد که همه باید از آن فرار کنند؟! آنچه که خود جناب نادری هم به آن اعتراف کرده است؟! "
.
[تصویر: %D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D8...24x685.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، عبدالرحمن ، قلب ، سدرة المنتهی ، انتصـار ، MohammadSadra ، 1fabeg

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۵, ۲۱/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #11

نکته جالبی که فیلم های فرهادی هست اینه که تمام مرد ها درون فیلم اسم های عربی و تمام زن ها اسم ایرانی دارند.

تو همه ی فیلم ها این رعایت شده بود

ولی تو فروشنده یه جا نقضش کرد، اونم یکی از همبازی عماد تو تئاتر که خونه رو هم بهش معرفی کرد بود یعنی بابک.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، MohammadSadra
۱۴:۵۰, ۲۱/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۵۶)amirabdi نوشته است:  قشنگ معلومه کیهان و رفقا تمام تلاششون رو به کار بستن تا فرهادی رو بکوبونن...
مگه آقای فرهادی ایشون رو بخاطر عقاید مذهبی یا وفاداری شون به نظام ایران برای نمایندگی انتخاب کردند که الان انقدر دارید میتازید بهش؟
خوبه خود آقای فیروز نادری اعلام کرد که دلیل انتخاب فضانوردان برای مراسم اسکار چیه،اونوقت شما گیر دادید به تاریخچه ی طرف...
بسم الله الرحمن الرحیم
لا تَجِدُ قَوْماً يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ يُوادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لَوْ کانُوا آباءَهُمْ أَوْ أَبْناءَهُمْ أَوْ إِخْوانَهُمْ أَوْ عَشيرَتَهُمْ أُولئِکَ کَتَبَ في‏ قُلُوبِهِمُ الْإيمانَ وَ أَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ وَ يُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْري مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدينَ فيها رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَ رَضُوا عَنْهُ أُولئِکَ حِزْبُ اللَّهِ أَلا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
ترجمه آیت الله مشکینی(از بهترین ترجمه ها)

گروهی را که به خدا و روز واپسین ایمان دارند نمی یابی که با کسانی که با خدا و رسولش دشمنی دارند دوستی نمایند ، هر چند پدرانشان یا فرزندانشان یا برادرانشان یا خویشانشان باشند. آنها هستند که خداوند ایمان را در دل هایشان ثابت و مقرر کرده و با روحی از جانب خود ( با نور خاصی یا معارف قرآنی یا توفیق غیبی ) آنها را تأیید نموده ، و آنها را ( در آخرت ) به بهشت ها و باغ هایی که از زیر ( ساختمان ها و درختان ) آنها نهرها جاری است وارد می کند که در آنجا جاودانه اند ، خدا از آنها خشنود و آنها از خدا خشنودند ، آنها حزب خدا هستند ، آگاه باش که حتما حزب خدا همان رستگارانند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۱۳:۴۱, ۲۳/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۵ ۱۳:۴۲ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #13
آواتار
کیهان نوشت: درحالی که هنرمندان آزادی‌خواه و مستقل جهان در بایکوت رژیم صهیونیستی و رسانه‌های وابسته به آن رقابت می‌کنند و معمولا امکان نمایش یا اجرای آثار خود در فلسطین را ندارند، اصغر فرهادی هنوز هیچ واکنشی به خبر استقبال اسرائیلی‌ها به فیلم «فروشنده» نشان نداده است.

در روزهایی که برخی افراد ساده اندیش سرگرم تبریک گفتن به جایزه اسکار اصغر فرهادی هستند و این نشان را نشانه موفقیت هنر ایرانی در جهان معرفی می‌کنند، رژیم صهیونیستی هم خریدار «فروشنده» شد!روز گذشته سایت‌های صهیونیستی به تبلیغ فیلم «فروشنده» پرداختند و اعلام کردند که پیش فروش بلیط‌های این فیلم از روز 16 مارس در اسرائیل آغاز می‌شود.

پس از افشای هویت ضدایرانی و ضد دینی نماینده اصغر فرهادی در مراسم آمریکایی اسکار، استقبال اشغالگران قدس تازه‌ترین دستاورد این فیلم در آن سوی مرزهاست! اما واضح است که رژیم صهیونیستی از این فیلم به عنوان تبلیغی علیه ملت ایران استفاده خواهد کرد.

البته این اولین بار نیست که فیلمی از اصغر فرهادی در اسرائیل اکران می‌شود. پیش از این فیلم «جدایی نادر از سیمین» هم با استقبال این رژیم اشغالگر قدس مواجه شد و اسفند سال 90 روی پرده سینماهای اسرائیل رفته بود.

متأسفانه اصغر فرهادی، نه موقع اکران «جدایی...» و نه الان که «فروشنده» قرار است در اسرائیل به نمایش در بیاید هیچ واکنشی نشان نداده است. این درحالی است که معمولا هنرمندان آزادی خواه و مستقل جهان، امکان اجرا یا نمایش آثار هنری خود در فلسطین را ندارند. برخی منابع رایزنی تهیه کننده قطری فیلم را در نمایش فروشنده در سرزمین‌های اشغالی بی‌تأثیر نمی‌دانند. این تهیه کننده؛ «دوحه فیلم» متعلق به دختر امیر قطر است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عبدالرحمن ، متفکر ، Woodi2020
۱۵:۳۳, ۲۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #14
آواتار
وقتی که صهیونیست ها در یک دلقک بازی آشکار شروع به تخریب برجام کردند سلسله برجامیان گفتن ببین اسرائیل هم مخالفه

اینک با برجام فرهنگی چه کنیمBig Grin


دروغگو رسوا میشه


(بعدا اگر فرصت کردم چند جمله در مورد فروشنده مینویسم ولی فعلا فرصت نیست)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۳:۱۸, ۲۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #15

اون سالی که جدایی نامزد اسکار بود از کشور دشمن هم یه فیلم نامزد بود. فیلم قشنگی بود. اگه تونستید ببینید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  دختر خوشگلا رو هم به ما نشون بده نماینده مجلس !! AMINI 2 1,218 ۲/اردیبهشت/۹۷ ۸:۵۲
آخرین ارسال: MOHSEN-Z
  پشت پرده دیدار 50 نماینده با یکی از سران فتنه! AMINI 9 3,127 ۱۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۶
آخرین ارسال: sagheb

پرش در بین بخشها:


بالا