کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعدام جوان ٢١ ساله
۱۹:۰۹, ۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
نميدونم اين بحث رو در قسمت درستي ايجاد كردم يا نه،ولي اميدوارم اگر مديران تالار واقعا دغدغه اسلام و آخرت دارم پست هامو سانسور نكنن و با عدله جواب بدن

در خبرها آمده که دیوان عالی کشور حکم اعدام سینا دهقان، جوان ۲۱ ساله‌ی زندانی در اراک را تأیید کرده و اتهام او «سب‌ النبی» (توهین به پیامبر اسلام) در شبکه‌های اجتماعی است.
این پنج نکته برای کسانی مهم است که نخست "جانِ انسان" برای‌شان عزیز است و سپس اسلام. کسانی که برای یکی از این دو، اهمیتی قائل نیستند این یادداشت را ندیده بگیرند:

یک: هیچ مجازاتی در قرآن برای توهین‌کننده به خدا و پیامبر وجود ندارد

دو: هیچ حدیث صحیحی (تاکید می‌کنم حتی یک حدیث صحیح) برای مجازات اعدام او هم وجود ندارد.

سه: ادعای اجماع فقیهان شیعه و سنی بر اعدام ادعایی غلط است و این ادعا در هر دو طائفه، مخالفان برجسته‌ای دارد.

چهار: ورود مجازات اعدام در قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ با انبوهی از قیدها همراه است؛ در ماده ۲۶۳ آمده هرگاه متهم به سب، ادعاء نماید كه اظهارات وی از روی اکراه، غفلت، سهو یا در حالت مستی یا غضب یا سبق لسان [عادت به فحاشی] یا بدون توجه به معانی كلمات و یا نقل قول از دیگری بوده است ساب‌النبی محسوب نمی‌شود.

پنج: اسلام وقتی به بادیه‌ها رسید به جای آنکه بادیه‌نشینانِ اعرابی را مسلمان کند خودش بدَوی شد! بدوی‌ها چون اثری از حکم اعدام مرتد و فحّاش در قرآن نیافتند خشم‌شان را با حکم و فقه و فتوا ارضا کردند. در سوره توبه (آیه ۹۷) آمده که این جماعت، حدود خدا و پیامبرش را نمی‌شناسد؛ امام شافعی (از ائمه‌ی اهل سنت) حتی نماز پشت سر بدوی‌ها را روا نمی‌دانست. اما در روند تاریخ، «اسلام بدوی» جایی برای «اسلام مدنی» باقی نگذاشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۲۲:۴۰, ۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #2

(۵/فروردین/۹۶ ۱۹:۰۹)خاتمي نوشته است:  دو: هیچ حدیث صحیحی (تاکید می‌کنم حتی یک حدیث صحیح) برای مجازات اعدام او هم وجود ندارد.
تک تک گزاره های شما غلطه سد ممد! مشکل ما هم همیشه با شما و امثال شما همین بوده که مطلب رو دشمن لقمه میکنه میزاره دهن شما! عزیزی هم که شما باشی زحمت بلع رو میکشی
نمیری ببینی گوشت گاو بود یا خوک!

سخته حداقل یک سرچ کنی؟ خیلی سخته؟
http://www.hawzah.net/fa/Magazine/View/5...النبی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
http://www.welayatnet.com/fa/news/55910
http://www.ammariyon.ir/fa/news/19992/حک...-در-احادیث

اون وقتی که امام خمینی (رحمة الله علیه) حکم اعدام سلمان رشدی رو صادر فرمود، ما نشنیدیم علمای شیعه حرفی بزنن. اصلا حرفی نداشتن برای گفتن!
دشمنام دهنده پیامبر چه از دید اهل سنت و چه شیعه مرتد و محکوم به اعدام است و حتی نیازی به محاکمه هم ندارد ... اگر لینکهارو خونده باشی تا حالا باید فهمیده باشی که بعید می دونم. تو نه می خوای که بفهمی و نه خواهی فهمید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، غریب ، sagheb
۰:۱۵, ۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #3

درباره فردی معلوم الحال مثل رفسنجانی نمیشه چارتا کلمه نوشت، فحش که بماند، حتی صدا و سیما هم تقدس بهش میده!

حالا فقط یه مورد حتی کوچیک مثال بزنین که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خطایی کرده باشه یا به یک نفر ظلم کرده باشه که مستحق دشنام باشه!

اگه امثال هاشمی و خاتمی برا شماها قداست داره پیامبر هم برای یک میلیارد مسلمان قداست داره.

توبه کنه اعدام نشه...واللا!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، sagheb
۱۷:۳۵, ۷/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۶ ۱۷:۳۶ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله

چطور اینجور محکم ادعای عدم وجود نص میکنید:
تاکید هم میکنم یک حدیث صحیح نداریم

اصلا صحیح میدونید یعنی چی؟

جدای از اجماع فریقین احادیث متعددی در ابن زمینه داریم
صحیحه هشام بن سالم در وسایل ج۱۸ ص۵۵۴
صحیحه محمدبن مسلم وسایل ج۱۸ ص۴۵۹
خبر علی بن جعفر خبر عامری وووو

کافیه کتاب اسس الحدود و التعزیرات
صص ۲۵۷ تا ۲۶۱ رارجوعیداشته باشید

حتی لزومی به بردن نزد حاکم نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، عبدالرحمن ، sagheb
۲۰:۱۸, ۷/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
از روزی که داروین کتاب منشا انواع رو نوشت تا همین امروز که من و شما در حال تبادل نظر در فضای نت هستیم،تئوری تکامل و شخص داروین انواع و اقسام فحش ها رو خورده و توسط افراد مختلفی به چالش کشیده شده.
هر کسی به دلایل خودش سعی کرده این تئوری رو زیر سوال ببره.یک سری به دلایل چلنج علمی یک سری به دلایل مذهبی و ایدئولوژیک و یک عده هم به دنبال شهرت شخصی.
فحش و ناسزا و بد و بیراه هم برای شخص داروین کم نبوده؛از کاریکاتورهای بسیار توهین آمیز تا فحش مستقیم توسط باورمندان به مذاهب و اشخاص گوناگون...

امروز تئوری تکامل در تمام دانشگاه های معتبر جهان تدریس میشه.
هنوز هم هیچ کس نتونسته صحت این تئوری رو زیر سوال ببره یا تئوری جدیدی رو در رابطه با منشا انواع ارائه بده.

این رو در یک تایپیک دیگه هم گفتم.
حقیقت از فحش نمیترسه.حقیقت حقیقته و هر چقدر هم که فحش بخوره حقیقت بودنش بیشتر مشخص میشه!
حقیقت از نقد استقبال میکنه،
حتی اگر این نقد طنزآمیز یا حتی تمسخر آمیز باشه.
هیچکس در هیچ جای جهان برای تمسخر داروین اعدام نشد.
هیچ کجای جهان هم کسی رو برای مخالفت با آتئیسم اعدام نمیکنند اما روز به روز مردم بیشتری دارن بی دین و بی خدا میشن.

یه کم پیش خودتون فکر کنید که آیا در این 40 ساله که حتی مخالفت غیر مستقیم با برخی احکام اسلامی هم سریعا نتیجش حکم ارتداد بود، (مثل مرتد خواندن ملی مذهبی ها به خاطر غیر انسانی دانستن قصاص) به چه نتیجه ای رسیدیم؟
یه نگاه به دور و برتون بکنید!
یخرجون من دین الله افواجا...
سینا دهقان هم اعدام بشه،ذره ای این فرایند کندتر نمیشه.
چه بسا افراد بیشتری رو از دین اسلام زده کنه.

امیدوارم که ذهنمون رو از تعصب ها و پیش داوری ها آزاد کنیم و اینقدر راحت راجع به زندگی یک انسان نظر ندیم.
شما دارید راجع به یک انسان صحبت میکنید که مثل شما جون داره و خانواده داره و احساسات داره و ....
حتی نیاز به دادگاه هم نداره؟!
یعنی اینقدر بی ارزشه؟

#فکر_کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، #1Zero ، Nadia ، خاتمي ، A L I
۲۳:۱۸, ۷/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
البته اگه فحش دادن و کشتن شکنجه یا اذیت و آزار ملاک ما برای اثبات حقانیت یک موضوع باشه که فک کنم اسلام و خصوصا مذهب تشیع تو این زمینه از همه بیشتر حق داره...
تحقیق کنید ببنید چند هزار نفر بخاطر دین داری کشته شدن...
با این نگاه ها بیشتر شان یک نظریه علمی پایین میارن...و اینو مطمئن باشید که آستین علم خیلی بیشتر از دین به خون مردم آغشته،این طور نیست؟؟؟؟؟
اینم بگم با نقد دین تا جایی که تمسخر نباشه موافقم و ازش استقبال می کنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب
۰:۴۱, ۸/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۶ ۰:۴۲ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سخت پیدا میشه کسی که به فرد نازنینی همچون محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فحش بده. به نظر من چنین کسی از لحاظ عقلی مشکل داره یا بیماری روانی داره یا تحت تاثیر شیطان قرار گرفته. در هر حال چنین شخصی رو باید اصلاح و معالجه نمود. تا هدایت پیدا کنه.
و هستن افرادی که به منتقدان حکومت چنین تهمتی زده و سر به نیستش میکنن.
Blush
۲:۵۲, ۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
اون دسته از علمایی که وقتی یه مسلمون به اسم اسلام یجا گند میزد سریع میومدن میگفتن این مسلمون واقعی نبوده و اینا اسلام واقعی نیست و اسلام به ذات خود ندارد عیبی و از این دست چرت و پرت ها لطف کنن بیان مشخص کنن که این الان اسلام واقعی هست یا نه؟ باور کنیم اینو دیگه؟ مشکلی نداره پس؟ لطف کنید تکلیف رو مشخص کنید خواهشا.

(۷/فروردین/۹۶ ۲۰:۱۸)Ali#59 نوشته است:  این رو در یک تایپیک دیگه هم گفتم.
حقیقت از فحش نمیترسه.حقیقت حقیقته و هر چقدر هم که فحش بخوره حقیقت بودنش بیشتر مشخص میشه!
حتی اگر این نقد طنزآمیز یا حتی تمسخر آمیز باشه.
هیچکس در هیچ جای جهان برای تمسخر داروین اعدام نشد.
هیچ کجای جهان هم کسی رو برای مخالفت با آتئیسم اعدام نمیکنند اما روز به روز مردم بیشتری دارن بی دین و بی خدا میشن.

#فکر_کنیم

مقایسه اشتباه نکن برادر Big Grin
اگه اونا میخواستن خودشون درگیر این کنن که خدایی نکرده کسی به داروین اینا توهین نکنه اگه هم کرد بگیرن نفلش کنن که به اینجا نمیرسیدن، زمین و آسمون دستشون نبود که! نهایتا داشتن تو کلتک درباره تفاوت بین جن مسلمون و جن کافر از روی کتاب جن های شگفت انگیز و زادگاه آنها درس میخوندن!

ولی حالا خودمونیم من کاملا موافق اینجور حکم ها هستم! عالین یعنی...
به نظرم هیچ اشکالی نداره اعدامش کنن، ترجیحا گردنش رو بزنن، دار زدن تو فرهنگ غنی اسلامی نبوده.
وسط خیابون هم اینکار رو بکنن، بعد همه بچه هاشون رو بیارن یکی هم اون پشت ساندیس پخش کنه. بعد که گردن این ملحد رو زدن خون بپاشه روی مردم حال کنن یکم. بعدش من رو بگیرن گردن منم بزنن تو رو هم بگیرن گردن تو رو هم بزنن، همینجوری ادامه بدن شاید خون تا قوزک پای مردم بالا بیاد اونوقت یکم به خودشون بیان و بفهمن که دیگه کافیه! اونموقع هست که همه میگن #فکر_کنیم...
من و تو که سهله گنده تر از ماها کتاب کتاب بنویسن تاثیرش 5 درصد اینجور رفتارها هم نمیشه!

[تصویر: 24679980068720540073.jpg]

(۷/فروردین/۹۶ ۲۳:۱۸)Silence نوشته است:  تحقیق کنید ببنید چند هزار نفر بخاطر دین داری کشته شدن...

دین دارها چجوری میمردن؟!
با یه سری دیگه از دین دارها سر اینکه خدای کدومشون زورش بیشتره (سانسورش کردما) دعواشون میشد بعد همدیگه رو میکشتن. یسری دیگه هم بودن لامصبا خداشون هم یکی بود سر اینکه نمایندش کدومه همدیگه رو میکشتن! یسری دیگه بودن از اینا هم احمق تر، خداشون یکی بود نماینده خداشون هم یکی بود سر اینکه نماینده نمایندشون کی بوده دعوا میکنن با هم و همدیگه رو میکشن
آدمهای بالا سر تنها چیزی که توافق میکنن اینه که اگه اصغر گفت اصلا خدا نخواستیم بگیرن بکشنش!
اگه کسی بخواد مظلوم نمایی بکنه این وسط اصغره نه دین دارها...

(۷/فروردین/۹۶ ۲۳:۱۸)Silence نوشته است:  و اینو مطمئن باشید که آستین علم خیلی بیشتر از دین به خون مردم آغشته،این طور نیست؟؟؟؟؟

یادته گالیله میگفت زمین وسط عالم هستی نیست و خورشید دور زمین نمیچرخه بلکه برعکسشه بعد کلیسا گفت نخیرم اونوقت گالیله همشون رو آتیش زد؟! بعد از اون نیوتون جنگ های صلیبی راه انداخت بعدش هم ریچارد داوکینز و استیون هاوکینگ و نیل دگرس تایسون پا شدن اومدن سوریه تشکیل دولت اسلامی دادن هرکی دم دستشون اومد رو کشتن؟!

منم یادم نمیاد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، Nadia ، Ali#59 ، خاتمي ، amirabdi
۳:۰۱, ۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #9
آواتار
(۸/فروردین/۹۶ ۲:۵۲)#1Zero نوشته است:  یادته گالیله میگفت زمین وسط عالم هستی نیست و خورشید دور زمین نمیچرخه بلکه برعکسشه بعد کلیسا گفت نخیرم اونوقت گالیله همشون رو آتیش زد؟! بعد از اون نیوتون جنگ های صلیبی راه انداخت بعدش هم ریچارد داوکینز و استیون هاوکینگ و نیل دگرس تایسون پا شدن اومدن سوریه تشکیل دولت اسلامی دادن هرکی دم دستشون اومد رو کشتن؟!

منم یادم نمیاد!

فیروز بن لادن Big Grin رو یادت رفت که تحت تاثیر سازمان ناسا و تعالیم غلطش تو کشور زیبایی چون افغانستان هرج و مرج ایجاد کرد و طبق قوانین ناسا گردن مخالفین رو میزد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، Ali#59 ، خاتمي ، #1Zero
۵:۴۹, ۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #10

(۷/فروردین/۹۶ ۲۰:۱۸)Ali#59 نوشته است:  حقیقت از فحش نمیترسه.حقیقت حقیقته و هر چقدر هم که فحش بخوره حقیقت بودنش بیشتر مشخص میشه!

تنها فـريب و دروغ اسـت كه از پـيروان خـود ايمان مطلق مى طلبد،
و به آنها تلقين مى كند كه اگر شك آوريد رويتان سياه ميشود.[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، خاتمي ، #1Zero
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]