|
شورای نگهبان روحانی تا 1400 را تایید کرد!
|
|
۲۳:۱۸, ۳۱/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ایسنا دقایقی پیش اعلام کرد که صلاحیت حسن روحانی تایید و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور دوره نهم و دهم ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام! رد صلاحیت شده است.
اسامی تایید صلاحیت شدگان به شرح زیر است: 1- حسن روحانی 2- ابراهیم رئیسی 3- محمدباقر قالیباف 4- اسحاق جهانگیری 5- مصطفی میرسلیم 6- مصطفی هاشمی طبا http://www.isna.ir/news/96013114794/اعلا...ری-دوازدهم ........ ما تا حالا فکر می کردیم احمدی نژاد هر چه بود، از روحانی بهتر بود!!! به نظر میرسه که شورای نگهبان بر عکس فکر میکنه... پس با روحانی تا 1400 در شورای نگهبان تصویب شد... امیدوارم حداقل ایندفعه درست رای بیاره که هی بهش نگن رئیس جمهور ناپلئونی و لب مرزی علی برکت الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۱, ۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۴ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۲۹)MohammadSadra نوشته است: دمت گرم.خب برادر من ماهم همین رو میگیم ولی وقتی یک گروه سیاسی خودش رو مالک حقیقت مطلق میدونه و بقیه رو کافر میدونه نمیشه که .ما یک سری موانع فرهنگی داریم اونم اینه که نمیتونیم باهم دیالوگ داشته باشیم چه اصلاح طلب چه اصولگرا این ظرفیت رو ندارن که مخالف خودشون رو تحمل کنن.چرا یه جوون ایرونی باید بره اندونزی از اونجا خودشو با هزار مصیبت برسونه استرالیا بعدشم سر از گینه نو در بیاره! این یعنی از وطن خودش سرخورده شده. یک مثلی هست میگه شهر که آشوب شه قورباغه هفت تیر کش میشه!سیستمی که بسته باشه و جواب منتقدش رو با باتوم و زندان بده اون منتقد شاید امروز ساکت بشه ولی کافیه که یه فرصت اونطوری پیدا کنه میاد بیرون و آشوب به پا میکنه در حالی که اگر از اول بهش فرصت فعالیت داده بودن اینطور نمیشد.مشکل ما مسلمون ها همیشه همینه.عراق رو ببینید سه تا ضلع عرب شیعه-عرب سنی-کرد نمیتونن با هم کنار بیان نمیتونن باهم دیالوگ داشته باشن امریکا هم که نهایت سو استفاده رو میکنه تا کشورشون رو تجزیه کنه (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۳)انتصـار نوشته است: خب احسنتجهالت هر دو طرف باعث شد اونا به هدفشون برسند.ما هم که میگش با تمام انتقادهایی که داریم و شورای نگهبانی که قبولش نداریم به همین انتخابات راضی هستیم و میخواییم از طریق صندوق رای نظراتمون رو بگیم ببینید من هم با شما موافقم که کشور باید تغییر و اصلاح کنه.ولی در نحوه اصلاح با هم اختلاف نظر داریم.ما معتقدیم اصولا باید سیستم از اول تعریف بشه قانون اساسی جدید تعریف بشه و خیلی کارها بشه دامنه فساد رو هم محدود به یک دولت نمکنیم.ما حتی رهبر رو هم فراتر از قانون اساسی و رای ملت نمیدونیم..... |
|||
|
۱۶:۴۹, ۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۷)خاتمي نوشته است: سال 88 یه نفری بود مصلحت رو پشت بلندگو گفت حصر خانگی شد.مردم گفتن باتوم خوردن!ایشون الان تازه به حرف اون موقع ما رسیده؟؟؟ بصیرت که میگن اینه؟ سال 88 یک دروغ گویی بود دم از قانون زد ولی فقط کشور رو به هم ریخت و برای این کشور و مردم هزینه هایی تراشید که تا به امروز ادامه داره جالبه کارشناس بی بی سی میگه ای کاش میزاشتن احمدی نژاد بیاد تا میزان راییش مشخص بشه !!! همین بی شرف ها 88 میزان رای احمدی نژاد رو دروغ نظام میدونستن ادعای دروغین تقلب در هر نظامی بود باهاش برخورد جدی نمی شد ؟؟؟ با اومدن روحانی در دوره اقای احمدی نژاد و رای ناپلئونیش به عده ای از مردم ثابت شد تقلب 11 میلیونی دروغی بیش نبود با رفتنش این مسئله بیشتر به مردم ثابت خواهد شد کی برای این نظام به دروغ هزینه تراشید این وسط فقط امثال شما بیشتر از مردم فاصله خواهید گرفت امثال شما فقط از حقیقت وقتی دفاع می کنید که به نفعتون باشه خیلی مسخره هستش کسی که کشور رو با دروغ به هم ریخت و طرفدارنش رو تشویق به آشوب کرد دم از آرامش بزنه نه الان که فکر میکنم اونقدر هم مسخره نیست وقتی آمریکا با اون همه جنایت دم از دموکراسی و حقوق بشر بزنه دروغ های موسوی اونقدر هم غیر عادی نیست |
|||
|
۱۶:۵۶, ۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۸ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۹)خیبر110 نوشته است: سال 88 یک دروغ گویی بود دم از قانون زد ولی فقط کشور رو به هم ریخت و برای این کشور و مردم هزینه هایی تراشید که تا به امروز ادامه دارهبله ای کاش میومد وزنش مشخص میشد.درباره سال 84 حرفی ندارم ولی 88 خیلی مشکوک بود و برای کسی مشخص نشد چطور شد ولی ماه همیشه پشت ابرها نمی ماند. در یک سیستم سالم با باتوم و زندان و شکنجه پاسخ نمیدن طبیعتا ساز و کارهایی برای این موضوع در نظر میگیرن.در ضمن در کشورهای دیگه در هر حوزه همه احزاب نماینده دارند که صحت شمارش آرا در اون حوزه رو تائید کنن در کشور ما همچین چیزی وجود نداره کاش احمدی میموند و میدیدیم کی رای بیشتر میاره اون موقع معلوم میشد اونایی میگفتن نیا از همین موضوع واهمه داشتن معلومه کی از مردم بیشتر فاصله داره... (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۹)خیبر110 نوشته است: خیلی مسخره هستش کسی که کشور رو با دروغ به هم ریخت و طرفدارنش رو تشویق به آشوب کرد دم از آرامش بزنهفرض کنیم موسوی کشور رو به آشوب کشید(مثلا!) ببین مدیرای امنیتی کشور چقدر با فکرن که باعث شدن خشونت ها تجای اینکه جمع بشه تشدید بشه... |
|||
|
۱۷:۰۵, ۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۰۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۱)خاتمي نوشته است: جهالت هر دو طرف باعث شد اونا به هدفشون برسند.ما هم که میگش با تمام انتقادهایی که داریم و شورای نگهبانی که قبولش نداریم به همین انتخابات راضی هستیم و میخواییم از طریق صندوق رای نظراتمون رو بگیم آهان خب راه حل چیه؟! بریزن تو خیابون؟! بیشتر مشکل اعتقادی داریم با هم خب از آواتارتون مشخصه که طرفدار آقای منتظری و تفکرات ایشون هستید، اساسا شما مشکل دارید با این نظام هدفتون هم زدنِ ولایت فقیه هست! تعارف دارین؟! جدایی دین از سیاست و امثالهم حدود 40 سال کل ابرقدرتها نتونستن ... بله بله وقت شنیدن حرفای تکراری و بحث تکراری و فرسایشی رو ندارم |
|||
|
۱۷:۰۶, ۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
آقای خاتمی.
اگه رهبر میگفت نظر من عین نظر احمدی نژاده من الآن کاملا طرف شما بودم و حق رو به شما میدادم. اما رهبر فرمودن نظر من به نظر احمدی نژاد نزدیک تره. یعنی اگه اختلافم با میرحسین و رفسنجانی هزاره، با احمدی نژاد کمتر از هزاره. میتونه ۹۹۹ باشه و میتونه ۱ باشه. اما ۱۰۰ درصد با رهبر همسو نبوده و رهبر هم همینو گفته. ضمنا... رهبر مگه کف دستشو بو کرده بود که آدمی که ۴ سال اول نسبتا انقلابی کار کرده تنها چند ماه بعد از شروع ۴ سال دوم قشقرق رحیم مشایی رو در بیاره؟ شما رهبرو شاید با خود ولی معصوم اشتباه گرفتین. نه اخوی... ما قراره مثل قوم یونس به خدا ثابت کنیم ما حرف ولی فقیه رو گوش میدیم. حتی اگه خوشایندمون نیست. اگه ولی معصوم بیاد ۱۰۰ درصد پشتشیم. در ضمن یه چیزی بگم؟ اتحاد حتی در کار اشتباه موفقیت بیشتری به همراه داره تا تک روی تو کار درست. منظورم کارها و نظرات فردی نیستا. اما عمل ما اگه متحدانه باشه قطعا موفق تر خواهیم بود. مسئولین و مردم باید در یه راستا باشن تا بتونیم جلوی آمریکا و اسرائیلو بگیریم. مسئولین نگو... بگو اشراف زاده. وظیفه مائه که یکیو انتخاب کنیم درد ما رو بچشه. روحانی ثابت کرد تو یه دنیای دیگه سیر میکنه. من هنوز نمیدونم به کی رای میدم. اما قطعا به روحانی رای نمیدم. امیدوارم بقیه جامعه هم فعلا به این نقطه برسن. جناب اسلام. منظورتون رو میفهمم. عارض شدم که... چرا حاجی بابایی تایید نشد در حالی که هاشمی طبا شد؟ هاشمی طبا گفته بود مشکل قلبی داره و قبلا از کارش استعفا داده بود. حقیقت اینه که شورای نگهبان ۳ تا اصولگرا و ۳ تا اصلاح طلب تایید کرد. اما چون اصلاح طلبها زیاد کاندید نداشتن، به جای رفسنجانی، هاشمی طبا رو کاندید کردن. از اصولگراها هم قطعا زاکانی و حاجی بابایی فعالتر از میرسلیم بودن. اما از هر جناح ۲ نفر اصلی رو تایید کردن و یه نفر ذخیره و نخودی. من ترجیح میدادم به زاکانی تریبون میدادن. اما نشد دیگه... ولی در مجموع با شما و رهبر موافقم. |
|||
|
۱۷:۰۹, ۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
۱۷:۱۰, ۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۶)خاتمي نوشته است: بله ای کاش میومد وزنش مشخص میشد.درباره سال 84 حرفی ندارم ولی 88 خیلی مشکوک بود و برای کسی مشخص نشد چطور شد ولی ماه همیشه پشت ابرها نمی ماند. آره ای کاش میومد و حداقل به نظر من رای 10 میلیونی تا 15 میلیونی داشت بعدش دوباره ادعای تقلب میکردید ؟؟؟ وقتی صادق زیبا کلام که یک غرب گرای افراطی هستش میگه اگر احمدی نژاد بیاد 15 میلیون رای داره شما چه توقعی داشتید؟؟؟ حقیقت خوب است وقتی فقط به نفع من باشد!!!! ![]() (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۶)خاتمي نوشته است: فرض کنیم موسوی کشور رو به آشوب کشید(مثلا!) ببین مدیرای امنیتی کشور چقدر با فکرن که باعث شدن خشونت ها تجای اینکه جمع بشه تشدید بشه... فرض کنیم دستگاه های امنیتی با افرادی که مسجد آتش میزدند به بانک حمله می کردند و یا به پایگاه های مسلح بسیج حمله کردند برخورد نمیکردند و پایگاه ها سقوط میکرد و اسلحه ها گم میشد!!! اونوقت امروز بحث معیشت مطرح نبود بحث امنیت مطرح بود . بلایی که سر سوریه آمد سر ایران پیش میومد . اونجا هم داستان با تظاهرات مصلاحت آمیز شروع شد!!! (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۰۹)خاتمي نوشته است: اگر سرکوب نشند و زندانی نشند اگر فضایی برای نفس کشیدن داشته باشند نمیریزن خیابون عزیزم یک سرچ بزن ببین توی آمریکایی که عاشقش هستید پلیس با مخالفانش در تظاهرات چه طوری برخورد میکنه جوابت رو دادم شما توقع داشتید کسی که به یک مرکز مسلح انتظامی حمله میکنه باهاش برخورد نشه ؟؟؟ کدوم نظام احمقی توی دنیا همچین کاری رو میکنه؟؟!! |
|||
|
۱۷:۱۵, ۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۲۴ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۰۵)انتصـار نوشته است: بیشتر مشکل اعتقادی داریم با هممن مرید هیچکسی نیستم.بله خب عکس آواتارم مرحو استاد احمد قابل هستند که از شاگردای اقای منتظری بودن ولی من دنیا رو سیاه سفید نمیبینم احمد قابل و منتظری هم درستِ مطلق نیستن نظراتشونم جای نقد و کار کردن بسی داره... طبیعتا سکولاریسم نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه راه حل مشکلاته.جامعه مسیر خودش رو طی میکنه همین بس که 200 سال پیش یک مرجعی فتوا میداد جنبش تنباکو شکل میگرفت الان یک مرجعی فتوا میده براش تو تلگرام جوک میسازن! من کاری به نظریه ولایت فقیه ندارم چون معتقدم فقه اصلا به درد حکومت نمیخوره ولی این نظریه این قدری بو دار هست که امثال منتظری-آیت الله شریعتمداری و حتی امروز ایت الله نکونام انتقاد داشته باشند ازش. من امروز در چهارچوبی که آقای خامنه ای میگه حرکت میکنم چون قانون اساسی فعلی ایشون رو شخص اول مملکت میدونه (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۰۵)انتصـار نوشته است: وقت شنیدن حرفای تکراری و بحث تکراری و فرسایشی رو ندارمخب منم وقت و حوصلشو ندارم اصولا ما فرهنگ دیالوگ نداریم.... (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۰۶)زینب خانوم نوشته است: رهبر مگه کف دستشو بو کرده بود که آدمی که ۴ سال اول نسبتا انقلابی کار کرده تنها چند ماه بعد از شروع ۴ سال دوم قشقرق رحیم مشایی رو در بیاره؟پس شما هم قبول داری ایشون امام معصوم نیستن.اون موقع همونطور که میتونیم یک رییس جمهو رو نقد کنیم ایشون رو هم میتونیم نقد کنیم و از نقد مبرا نیستن نظرشون هم از قانون اساسی هم بالاتر نیست. من هم میگم یک عده ای زودتر از ایشون فهمیدن که راهیی که احمدی نژاد میره آخرش کجاست ولی ایشون نخواستن قبول کنن (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۰)خیبر110 نوشته است: آره ای کاش میومد و حداقل به نظر من رای 10 میلیونی تا 15 میلیونی داشت بعدش دوباره ادعای تقلب میکردید ؟؟؟ وقتی صادق زیبا کلام که یک غرب گرای افراطی هستش میگه اگر احمدی نژاد بیاد 15 میلیون رای داره شما چه توقعی داشتید؟؟؟ حقیقت خوب است وقتی فقط به نفع من باشد!!!!همین حرف زیباکلامو من گذاشتم تو فروم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid378627 خب منم میگم میومد میدیدیم میتونه با کاریزماش رئیس جمهور بشه یا نه.... (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۰)خیبر110[hr' نوشته است: عزیزم یک سرچ بزن ببین توی آمریکایی که عاشقش هستید پلیس با مخالفانش در تظاهرات چه طوری برخورد میکنهتوی آمریکا بحث انقلابی و ضد انقلابی وجود نداره کسی هم که از رییس جمهور انتقاد کنه دادگاه انقلاب شعبه واشینگتن با بهانه های واهی زندانیش نمیکنه. منم نمیگم پلیس ضد شورش همینطوری نگاه کنه که مردم بانک آتیش بزنن من میگم اگر وقتای عادی اجازه بدن مردم حرف بزنن کار به جاهای باریک نمیکشه |
|||
|
۱۷:۲۷, ۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۵)خاتمي نوشته است: طبیعتا سکولاریسم نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه راه حل مشکلاته.جامعه مسیر خودش رو طی میکنه همین بس که 200 سال پیش یک مرجعی فتوا میداد جنبش تنباکو شکل میگرفت بزرگترین اندیشمندان غرب مثل فوکویاما که زمانی طرفدار افراطی سکولاریسم و لیبرالیسم بودن امروز دارن از مرگش میگن اینجا مثل همیشه طرفداران غرب دهه ها از خود غرب عقب هستن اشکالی نداره اگر بیماریش رو نمیبینید جنازه لیبرال دموکراسی رو خواهید دید اون روز خیلی خیلی نزدیکههمین بس که 200 سال پیش افراط باعث میشد مردم در حتی غرب روی باورهاشون تعصب بیجا داشته باشن ولی امروزه بزرگترین مراکز تحقیقات غرب میگن رشد اسلام اروپا رو در 70 سال آینده خواهد بلعید البته داعشی که خودشون درستش کردند سرعتش رو کم کرد ولی خبر ندارند بعد از داعش سرعتش چند برابر قبل از داعش خواهد شد (۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۵)خاتمي نوشته است: من امروز در چهارچوبی که آقای خامنه ای میگه حرکت میکنم چون قانون اساسی فعلی ایشون رو شخص اول مملکت میدونه دروغ میگید!!!! شما امروز در چهارچوبی حرکت میکنید که به نفعتون باشه ولی وقتی به نفعتون نبود مثل لیدرتون که قبل از انتخابات 88 دم از قانون میزد ولی بعدش ضد قانون عمل کرد نه قانونی خواهید شناخت نه قانون اساسی !!!!
|
|||
|
۱۷:۳۲, ۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۲۷)خیبر110 نوشته است: بزرگترین اندیشمندان غرب مثل فوکویاما که زمانی طرفدار افراطی سکولاریسم و لیبرالیسم بودن امروز دارن از مرگش میگن اینجا مثل همیشه طرفداران غرب دهه ها از خود غرب عقب هستنفوکویاما زمانی نظریه پایان تاریخ رو ارائه داد که همه هم دیدیم اشتباه بود.اونجا هم بهشت برین نیست و مشکلات خودش رو داره ولی نهادهای لیبرال خودشون رو ترمیم میکنن.علت از بین رفتن شوروی این بود که روی یک اصل غلط پافشاری میکرد و خودش رو اصلاح نمیکرد.درحالی که آمریکا یا آلمان امروز با 50 سال پیش فرق داره.چون نقاط ضعفشو اصلاح میکنه. من فکر میکنم برعکس بشه شما بیماری یک سیستم رو نمیبینید..... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اشکالی نداره اگر بیماریش رو نمیبینید جنازه لیبرال دموکراسی رو خواهید دید اون روز خیلی خیلی نزدیکه