کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طعن امام خمینی به معاویه که دیگر تکرار نکردند
۲۱:۵۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۸:۱۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

وقتی نزدیک انتخابات میشه ، با سرعتی شدید تر از رگبار مسلسل ، این حرفارو میشنوید

رای دادن یعنی بیعت با نظام

حالا نظام چیه ؟جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی چیه ؟حکومت شیعی زمینه ساز ظهور

خب ، نظر رهبران این نظامی که زمینه ساز ظهور هست و به قول آقای پناهیان ، شب ولادت نبی مکرم ، خدا وعده ی ظهور خمینی را داد (الله اکبر ، الله اکبر ، مرگ بر ضد ولایت ... )Big Grin درباره عقاید شیعه چیه ؟اصلا این حکومت در تفکر ( و نه عمل ) ، فقط در تفکر ، شیعی هست که بخواد زمینه ساز باشه و خدا وعده شو بده و ولایت فقیه اش ولایت رسول خدا باشه و اطاعت از ریس جمهورش اطاعت از خدا باشه و اطاعت از فرماندار ، واجب باشه و ....(اینها تیکه پرونی نیست ، کلید وازه های تئوریسین های نظام هست که هر کسی بخواد اسنادش رو میدم)بنده فقط یک خاطره نقل میکنم ، که عینا از سایت یک معظم له کپی شده

ببینید در این کشور عقاید علی (علیه السلام) حاکم هست یا ...جمله‌ای که امام تکرار نکردند
بد نیست من خاطره‌یی را برای شما نقل کنم؛ هرچند که به خیلی از دوستان هم این را گفته‌ام. امام یک وقت در اوایل انقلاب در سخنرانیهایشان از معاویه به صورت طعن‌آمیزی اسم می‌آورند. شما می‌دانید که من مدتی را در بلوچستان بودم و با خیلی از علمای آن‌جا دوست نزدیک هستم. Sadمردم و علمای سنی آن منطقه، معاویه را مقدس می‌دانند. به امام عرض کردم که در طرف شرق کشورمان، چند صد میلیون نفر معاویه را محترم می‌شمارند و او را خال‌المؤمنین می‌دانند - البته بحق یا بناحق آن، مربوط به جلسه‌ی بحث است - یعنی مسلمانان هند، پاکستان، بنگلادش و افغانستان اغلب سنی حنفی‌اند؛ اینها معاویه را محترم می‌شمارندDodgy. امام گفتند عجب، من نمی‌دانستم! من بعد از آن در طول این ده، یازده سال یک جمله‌ی طعن‌آمیز از امام راجع به معاویه نشنیدم.
بیانات در دیدار اعضای گروه ویژه و گروه معارف اسلامی صدای جمهوری اسلامی ایران‌ ۱۳۷۰/۱۲/۱۳
خب ، بریم رای بدیم و بیعت کنیم با نظامی که سران آن مخالف طعنه زدن به معاویه هستند (کاشکی حرمت سب و لعن بود ، طعنه هم نزن )
امیرمومنان در نهج البلاغه اصلا معاویه را مسلمان نمیداند
ابن اثیر سنی در تاریخش میگوید امیرمومنان در قنوت نمازش معاویه و عمروعاص را لعن میکرد و معاویه هم امیرمومنان و مالک اشتر را لعن میکرد. دقت کنید ، ابن اثیر سنی اینو گزارش کرده ، یعنی این لعن کردن معاویه توسط امیرمومنان ، مخفی و در مجالس شیعی نبوده ، بلکه علنا انجام میدادند
سوال اینه ، شیطان برای شبطان پرستان مقدس هست ، نباید آیات لعن شیطان در قرآن را خواند عایا؟
البته اینا کم نمیارن ، شاید بگن شیطان را هم لعن نکن بی بصیرت
Heart
حال ای لشکر خدا
با خمینی بیعت کنید که بیعت با خمینی ، بیعت با پیامبر هست و بیعت با نظام ، بیعت با خمینی هست و رای دادن بیعت با نظام هست ، پس رای بدید تا پیامبر از شما راضی باشد
ولی اینم گوشه ذهنمان باشه که شاید رای دادن به معنای پذیرش این ذلت حاکم بر تفکرات سران نظام باشد
Heart
جان من پست را پاک نکنید ، صبح تا شب تی وی میگه رای دادن واجب هست و مخالف ولایت فقیه مرگ بر او هست ، یه نفرم یه گوشه فضای مجازی حرف مخالف بزنه ، عیبی نداره
http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=20226
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۲:۱۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

خب حالا که چی؟

الان مشکل لعن معاویه هستش یا لعن داعش
لعن معاویه مهمتره یا اتحاد سنی و شیعه
آیا تکیه بر اختلافات سنی و شیعه عقلانی هست یا تکیه بر مشترکات سنی و شیعه

یعنی شما نمی دونيد انگلیس با اختلاف اندازی بین شیعه و سنی و حتی شیعه با شیعه و حتی سنی با سنی پدر خاورمیانه رو درآورد و سالها در منطقه خاورمیانه ظلم کرد

حتماً شنیدی هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد

حالا شما با عقل خودت حساب کن ببین کاره امام خمینی ره عاقلانه بوده یا نه
دین ما دينه عقله البته نه هر عقلی بلکه عقل در چارچوب دین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، ballista ، MohammadSadra ، A.E ، Woodi2020
۱۶:۳۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۹ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۱۲)قلب نوشته است:  

حالا شما با عقل خودت حساب کن ببین کاره امام خمینی ره عاقلانه بوده یا نه
دین ما دينه عقله البته نه هر عقلی بلکه عقل در چارچوب دین

اخوی جان ، متنو درست بخونید
امام خمینی طعن میزده ، آقای خامنه ای ایشان را نهی کرده

اصلا حرف بنده این چیزایی که شما میگی نبود

حرف من اینه ، چرا از اذان صبح تا اذان صبح فرداش ، هی میگن حکومت شیعی زدیم ، امام زمان این جمعه نیاد ، هفته دیگه شاید بیاد ، بیعت با نظام بیعت با پیامبره ، بعد به راحتی آب خوردن ظواهر و عقیده شیعه را با مصلحت های ذلت بار ذهنی خودشون نهی میکنن

اگر وحدت با سنی خوبه ، امیرمومنان از همه ما بیشتر پایبند بود ، چطور امیرمومنان به راحتی در جامعه هفتاد و دو ملت خودش ، معاویه رو لعن میکرد ، بعد یه عده با راحتی آب خوردن ، مصالحی برای نظام پیدا میکنن که ائمه ما برای چنین مواقعی حاضر به پذیرشش نبودن

از کجا معلوم این مصلحت اندیشی های بیجا ، برد بیشتری پیدا نکنه ؟

امثال آیت الله العظمی شیخ اکبر رائفی پور ، تو سخنرانی های به قول خودش دو هزار نفری ، مثل آب خوردن به یاسرالحبیب دروغ میبنده که او گفته ملکه الیزابت از اهل بیت هست

حالا شما برو از طرفدارای شیخ رائفی بپرس ، چرا به مخالفین دروغ میبندی

قطعا پاسخشون اینه که این دروغ بستن ها به مصلحت نظام هست و باید گفته بشه تا مبادا نظام آسیب نبیند

مذهب شیعه مذهب عقل هست و بالاترین عقل های انسانی نزد ائمه هست ، اجتهادات عقلی خلاف بر نصوص ائمه ، تراوشات اوهام هست نه عقل سلیم
۱۶:۴۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #4

سلام aaaaa گرامی
پس شما هم قبول دارید که مصلحت در اتحاد شیعه و سنی است. از این دعوا فقط تاجرای اسلحه سود برده اند (که میلیارد میلیارد اسلحه به عربستان می فروشند) و اسرائیل (که هم ار تضعیف کشورهای مسلمان نفع می بره و هم از مشغول شدنشون به همدیگه)

و ببینید کیا دارند ضرر می کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، A.E
۱۷:۰۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۹)سعدی نوشته است:  سلام aaaaa گرامی
پس شما هم قبول دارید که مصلحت در اتحاد شیعه و سنی است. از این دعوا فقط تاجرای اسلحه سود برده اند (که میلیارد میلیارد اسلحه به عربستان می فروشند) و اسرائیل (که هم ار تضعیف کشورهای مسلمان نفع می بره و هم از مشغول شدنشون به همدیگه)

و ببینید کیا دارند ضرر می کنند.

سلام بر شما

بله ، مصلحت اتحاد شیعه و سنی هست
اما اتحاد عزت بار
نه ذلت بار
شما علمای قدیم درجه یک ما رو ببین ، کدومشون اینطور وحدت کردن ؟
علامه حلی عمرش را در رد مقدسات عمریه صرف کرد
علامه مجلسی که خودش هم یک آخوند جکومتی بود ، اندکی تساهل در عقاید نداره ، رضوان خدا بر او باد
یکی آخوند حکومتی میشه و میراث تشیع را جمع و حفظ میکند و مجدد تشیع میشه
یکی دیگه هم آخوند حکومتی میشود و در برابر سنی های درمانده خضوع میکند و تا هر قدری که بتونه عقب نشینی میکنه

وحدت به این معنی که عمریه زندگی خودشونو تو ایران بکنن خیلی خوبه
ولی قرار نیست عقاید هفتاد میلیون نفر در حاشیه بره چون اونا ناراحت نشن یوقت

علامه عسکری شدیدا طرفدار وحدت بود و در عین حال انقدر فنی مذهب اهل سنت را نقد میکرد که الازهر مصر کنگره میذاشت تا برای نقد های این شیخ عزیز ، پاسخ پیدا کنن

الان کنگره برای پاسخ که نمیذارن هیچ

هر سال میان ایران از پشت میکروفون به اعدااهل بیت درود میفرستند و موز میخورن و میرن
۱۸:۱۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۷)aaaaa نوشته است:  اخوی جان ، متنو درست بخونید
امام خمینی طعن میزده ، آقای خامنه ای ایشان را نهی کرده

اصلا حرف بنده این چیزایی که شما میگی نبود

حرف من اینه ، چرا از اذان صبح تا اذان صبح فرداش ، هی میگن حکومت شیعی زدیم ، امام زمان این جمعه نیاد ، هفته دیگه شاید بیاد ، بیعت با نظام بیعت با پیامبره ، بعد به راحتی آب خوردن ظواهر و عقیده شیعه را با مصلحت های ذلت بار ذهنی خودشون نهی میکنن

اگر وحدت با سنی خوبه ، امیرمومنان از همه ما بیشتر پایبند بود ، چطور امیرمومنان به راحتی در جامعه هفتاد و دو ملت خودش ، معاویه رو لعن میکرد ، بعد یه عده با راحتی آب خوردن ، مصالحی برای نظام پیدا میکنن که ائمه ما برای چنین مواقعی حاضر به پذیرشش نبودن

از کجا معلوم این مصلحت اندیشی های بیجا ، برد بیشتری پیدا نکنه ؟

امثال آیت الله العظمی شیخ اکبر رائفی پور ، تو سخنرانی های به قول خودش دو هزار نفری ، مثل آب خوردن به یاسرالحبیب دروغ میبنده که او گفته ملکه الیزابت از اهل بیت هست

حالا شما برو از طرفدارای شیخ رائفی بپرس ، چرا به مخالفین دروغ میبندی

قطعا پاسخشون اینه که این دروغ بستن ها به مصلحت نظام هست و باید گفته بشه تا مبادا نظام آسیب نبیند

مذهب شیعه مذهب عقل هست و بالاترین عقل های انسانی نزد ائمه هست ، اجتهادات عقلی خلاف بر نصوص ائمه ، تراوشات اوهام هست نه عقل سلیم

سلام

اول اینکه شما کارشناس نیستی که میای نظر میدی!!
اگر سوالی داری مراکز پاسخگویی مثل سایت شبهه هستن که می تونید بپرسید

کسی نگفته لعن نکنیم بلکه گفتن لعن علنی نکنید که با عقل سازگاره

شما فکر می کنید این ذلت باره ولی اصلا اینطور نیست چیزی که الان وجود داره عزت روزافزون ماست

شما برای اظهار نظر درباره حکومت شیعه باید به نظریات ولایت فقیه رجوع کنید تا بفهمید منظور چیه

در ضمن از این به بعد خواستی نقل قول کنی درست و با ذکر منبع باشه

رایفی پور هم به اسلام مربوط نیست چنانچه حرفی زده سرچ کنید تا مدرکش رو پیدا کنید

دروغ بستن به مخالفان هم با اسلام سازگار نیست پس حرف بیخود نزن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، A.E
۱۹:۳۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۱۴)قلب نوشته است:  سلام

علیکم السلام

نقل قول:اول اینکه شما کارشناس نیستی که میای نظر میدی!!

خیلی متشکرم ، پس تالار رو ببندید بریم دیگه ، اگه قراره نظر ندیم پس جمع شدیم اینجا جک بگیم؟

نقل قول:کسی نگفته لعن نکنیم بلکه گفتن لعن علنی نکنید که با عقل سازگاره

حجت الاسلام خامنه ای لعن غیرعلنی رو هم تحریم کرده ، گرامی

ضمنا عقلی که خلاف عقل ایمه و بزرگان گذشته باشه برای بنده حجت نیست

نقل قول:شما فکر می کنید این ذلت باره ولی اصلا اینطور نیست چیزی که الان وجود داره عزت روزافزون ماست

بله ،اگر بخوایم ظاهر رو ببینید ، شما با اسراییل و امریکا هم وحدت کنی عزتت بیشتر میشه

نقل قول:شما برای اظهار نظر درباره حکومت شیعه باید به نظریات ولایت فقیه رجوع کنید تا بفهمید منظور چیه

اگر منظورتان از ولایت فقیه ، همان چیزی هست که از روایات و کتب قدما به ما رسیده ، اثری از تواضع در برابر غاصبین درش نیست

اما اگر منظور شما از ولایت فقیه ، چیزی هست که امام خمینی اونو پایه ریزی کرده ، ایشان حفظ جمهوری اسلامی رو هم از امام معصوم بالاتر میدونه ، طبیعیه همچین تفکری برای حکومت خودش هر حرفی بزنه

نقل قول:در ضمن از این به بعد خواستی نقل قول کنی درست و با ذکر منبع باشه

من هرچی مینویسم لینک اش رو میدم

برای کدوم یکی سند ندادم ؟

نقل قول:رایفی پور هم به اسلام مربوط نیست چنانچه حرفی زده سرچ کنید تا مدرکش رو پیدا کنید

چشم ، الان اپلود میکنم خودتان ببینید

نقل قول:دروغ بستن به مخالفان هم با اسلام سازگار نیست پس حرف بیخود نزن

منم دقیقا همینو میگم

این لینک حرف امام خمینی

http://www.imam-khomeini.ir/fa/c601_59118/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/%D8%AD%D9%81%D8%B8_%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85_%D9%88_%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF_%D9%88_%D8%B4%D8%B1%D8%A​​7%DB%8C%D8%B7_%D8%A2%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87_%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%​B​3%DB%8C_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D8%B3_/%D8%AD%D9%81%D8%B8_%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85_%D9%88_%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF_%D9%88%20...

اینم لینک حرفای رایفی پور
خواشها ببینید چون با نت ضعیف به زور اپلودش کردم

http://s9.picofile.com/file/8293984726/hhhh_ALLConverter_.mp4.html

کلام اخرهم اینکه یکم مودب تر باشیم

حرف بیخود نزن و نظر نده و اینچیزا زیبنده ی طرفدارلایت فقیه نیست
۱۹:۴۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۰۷)aaaaa نوشته است:  سلام بر شما

بله ، مصلحت اتحاد شیعه و سنی هست
اما اتحاد عزت بار
نه ذلت بار
شما علمای قدیم درجه یک ما رو ببین ، کدومشون اینطور وحدت کردن ؟
علامه حلی عمرش را در رد مقدسات عمریه صرف کرد
علامه مجلسی که خودش هم یک آخوند جکومتی بود ، اندکی تساهل در عقاید نداره ، رضوان خدا بر او باد
یکی آخوند حکومتی میشه و میراث تشیع را جمع و حفظ میکند و مجدد تشیع میشه
یکی دیگه هم آخوند حکومتی میشود و در برابر سنی های درمانده خضوع میکند و تا هر قدری که بتونه عقب نشینی میکنه

وحدت به این معنی که عمریه زندگی خودشونو تو ایران بکنن خیلی خوبه
ولی قرار نیست عقاید هفتاد میلیون نفر در حاشیه بره چون اونا ناراحت نشن یوقت

علامه عسکری شدیدا طرفدار وحدت بود و در عین حال انقدر فنی مذهب اهل سنت را نقد میکرد که الازهر مصر کنگره میذاشت تا برای نقد های این شیخ عزیز ، پاسخ پیدا کنن

الان کنگره برای پاسخ که نمیذارن هیچ

هر سال میان ایران از پشت میکروفون به اعدااهل بیت درود میفرستند و موز میخورن و میرن

چرا اخبار رو ناقص دنبال می کنید؟

اولا در ایران در عین حفظ وحدت به شدت به شبهات اهل سنت و وهابیت پاسخ داده می شود

عرض می کنم بسیار فراوان

کسی هم به عمر معاویه درود نفرستاد!

بفرمایید چرا خدا در زیارت عاشورا نام اول و ثانی و ثالث رو می آورد؟

و ما علی الذین یتقون من حسابهم من شیء

ضمنا عدم تقیه اعتقاد اهل سنت و وهابیت است که الان ظاهرا شما با ایشان هم عقیده می باشید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، عبدالرحمن ، A.E
۲۰:۴۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۴۹)متفکر نوشته است:  
چرا اخبار رو ناقص دنبال می کنید؟

اولا در ایران در عین حفظ وحدت به شدت به شبهات اهل سنت و وهابیت پاسخ داده می شود

عرض می کنم بسیار فراوان

کسی هم به عمر معاویه درود نفرستاد!

بفرمایید چرا خدا در زیارت عاشورا نام اول و ثانی و ثالث رو می آورد؟

و ما علی الذین یتقون من حسابهم من شیء

ضمنا عدم تقیه اعتقاد اهل سنت و وهابیت است که الان ظاهرا شما با ایشان هم عقیده می باشید!

تقیه به جاش واجب هست
اما به جاش
خود امام خمینی میگه فقها حق ندارن در اصول دین تقیه کنند و تقیه برای فقها فقط در فروع دین هست مثل شکل وضو

به درستی و غلطی این حرف کاری ندارم
مبنای امام خمینی این هست و با این نظرش میشه تشخیص داد کی تقیه کرده و کی نکرده

بنظرم در حکومتی که ادعا داره تنها نظام شیعی جهان هست و زمینه ساز ظهور هست ، اظهار عقاید شیعه نباید انقدر یواشکی باشه

درمورد زیارت عاشورا ، اگر میخواید بگید اسم خلفا نیومده پس خلفا لعن نشن ، خدمت شما بگم هر سنی احمقی میفهمه لعنت بر اولی و دومی و سومی کیا هستن

ضمنا بنده میتونم از کتاب کافی برای شما حدیث معتبر بیارم که امامان ما ، با ذکر لفظ شیخین ، گفتند لعنت خدا و ملایکه بر آنها باد

همچنین مرحوم مجلسی در حق الیقین مینویسد خبر معتبر وارد شده که وقتی به امام تقی خبر رسید که سنیان میگویند امی بودن پیامبر ، یعنی بیسوادی پیامبر ، امام با شنیدن این سخن فرمودند لعنت خدا بر آنها باد

البته باز هم اینو تکرار کنم که اسم نبردن در زیارت عاشورا ، معنیش این نیست که سنی ها عقلشون نرسه لعنت بر اولی و دومی و سومی و چهارمی و یزید ، کیا هستن

اگر معیار عمل ما بخواد واکنش عمریه باشه ، کانال های وهابی هم زیارت عاشورا رو پخش میکنن و میگنن ببینید به خلفا لعنت فرستادن
۲۰:۵۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۶)aaaaa نوشته است:  تقیه به جاش واجب هست
اما به جاش
خود امام خمینی میگه فقها حق ندارن در اصول دین تقیه کنند و تقیه برای فقها فقط در فروع دین هست مثل شکل وضو

به درستی و غلطی این حرف کاری ندارم
مبنای امام خمینی این هست و با این نظرش میشه تشخیص داد کی تقیه کرده و کی نکرده

بنظرم در حکومتی که ادعا داره تنها نظام شیعی جهان هست و زمینه ساز ظهور هست ، اظهار عقاید شیعه نباید انقدر یواشکی باشه

درمورد زیارت عاشورا ، اگر میخواید بگید اسم خلفا نیومده پس خلفا لعن نشن ، خدمت شما بگم هر سنی احمقی میفهمه لعنت بر اولی و دومی و سومی کیا هستن

خب این حرف یعنی چی؟ لعن کردن جزء اصول دین است؟

زیارت عاشورا یک حدیث قدسی برای قرائت روزانه و دائمی است و با فعل معصوم علیه السلام در یک زمان مشخص نباید قیاس بشود این مقایسه در حقیقت مغالطه است.

به هر حال تکلیف تقیه چی شد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]