| نظرسنجی: پیرامون اعتراضات و تجمعات اخیر (نه به گرانی) این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| سازمانیافته است، کار عوامل بیگانه و دشمن است | ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
| سازمان یافته است، کار عوامل داخلی و امنیتی است | ![]() ![]() |
0 | 0% |
سازمانه یافته نیست، خودجوش و مردمی است ![]() |
![]() ![]() |
3 | 75.00% |
| تمام | 4 رأی | 100% | |
|
کشور ما دزد خونه است، توی جهان نمونه است (نظر شما چیست؟)
|
|
۵:۲۷, ۸/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۶ ۵:۳۱ توسط پارمیس ۲.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بر اساس گزارش ها از ساعات اولیه صبح دیروز "۲۰۰۰ نفر از مالکان کامیون در زنجان تجمع کردند."
یکی از کامیونداران در این باره به خبرگزاری فارس گفت: "کامیونداران نزدیک به چهار سال است که تقاضای افزایش کرایه کردهاند و از سال ۱۳۹۱ به دنبال این موضوع هستند." همچنین در برخی شهرها مثل مشهد و نیشابور تظاهراتی برگزار شده است. بر اساس تصاویر منتشر شده تظاهرکنندگان شعارهای برعلیه دولت حسن روحانی و گرانی سر دادند. فیلمهای منتشر شده نشان میدهد که نیروی انتظامی برای متفرق کردن معترضان از گاز اشکآور و ماشینهای آبپاش استفاده کردهاند. تجمعکنندگان شعارمیدادند: «کشور ما دزد خونه است، توی جهان نمونه است»، «اسلام رو پله کردین، مردم رو ذله کردین»، «پلیس برو دزدو بگیر»، «مرگ بر دیکتاتور» و«مرگ بر روحانی».
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۰, ۱۱/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۶ ۱۳:۲۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا..
دکتر صاحب قلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی یک مقالهای درمورد سطوح وفاداری دارند که خوندنش رو توصیه می کنم بهتون..سومین سطح وفاداری، وفاداری به کشوره که اتفاقا به اذعان ایشون، کمرنگترین سطح وفاداری در بین ما ایرانیهاست.. تیتر این تاپیک، گواه دیگری بر صحبت های دکتر سریع القلمه.. من درک می کنم و قبول دارم فشار اقتصادی این روزها به شدت بر روی مردم زیاده و ما هم از همین مردم هستیم..اما راهش این مدل اعتراض نیست و حتی اگر به فرض، این مدل اعتراضات تجمعی، از آخرین راهها هم باشه، نحوه اجرا و انجامش، دم به دم بدخواهان کشور دادن، نیست.. چه بپذیریم و چه متعصبانه نپذیریم، عدهای از افراد بدخواه کشور ( که کینههای عمیقی دارند و با مردم عادی، مردمی که شهید دادند، مردمی که خواهان اصلاح و بهبود شرایط اقتصادی در همین نظام و ساختارند، متفاوتند) از این فرصت پیش اومده دارن سوءاستفاده می کنن و حداقل کاری که میشه کرد اینه که هشیار بود.. انعکاس شعارها چیزی رو نه برای من و نه برای شما (که امیدوارم از ما مردم و در طرف ما باشید...) عوض نمی کنه...راه اعتراض این شعارها و آسیب به وحدت خودمون و منابع و منافع کشورمون، نیست.. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خطر ظهور تکفیریها در دومین کشور شیعه جهان + تصاویر | انتصـار | 0 | 1,275 |