کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مساله مالیات آستان قدس رضوی چیست؟
۱۰:۲۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #1

با نام ویاد خدا
درود بردوستان
سیاستمداران گاه با بازی الفاظ حقیقت را پنهان میکنند ومردم را گمراه .این شایسته بزرگان نیست.یک کاندید اعلام میکند که چرا دولت مالیاتهارا نمی گیرد ؟ کاندید دیگر میگوید اگر قرار است مالیات گرفته شود چرا آستان قدس نمی پردازد ؟ در پاسخ میگوید نذورات مشمول مالیات نیست. می بینید با بازی با الفاظ پاسخ اصلی گم شده است.
معلوم است که نذورات که توسط فقرا به آستان واریز میشود مشمول مالیات نیست اینها مبلغی نیستند .منظور آن دسته از درآمد شرکتها وموسسات واراضی وتیولات آستان است که از مالیات معاف شده است. آن هم بدرخواست کتبی تولیت از رهبری وموافقت ایشان با معافیت .
کاش اینگونه پاسخ داده شود تا مردم هم آگاه شوند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Nadia

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #11

با نام ویاد خدا
درود برشما
بنده عرض نکردم که منشا درآمدها امر دیگری است دقت کنید منشا هرچه باشد درآمد مشمول مالیات است وقانون باید درآمدهای حاصله را معاف کند نه اینکه ولی فقیه مجوز بدهند.
نذورات وموقوفات متعلق به آستان است ولی درآمد حاصله از امور تجاری مالیاتش متعلق بمردم است نه آستان واین تصرف درمال مردم است. حال اگر ولی فقیه برخلاف قانون مجوز داده اند دیگر چه کسی میتواند مخالفت کند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۱۲:۳۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۲۶)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما
بنده عرض نکردم که منشا درآمدها امر دیگری است دقت کنید منشا هرچه باشد درآمد مشمول مالیات است وقانون باید درآمدهای حاصله را معاف کند نه اینکه ولی فقیه مجوز بدهند.
نذورات وموقوفات متعلق به آستان است ولی درآمد حاصله از امور تجاری مالیاتش متعلق بمردم است نه آستان واین تصرف درمال مردم است. حال اگر ولی فقیه برخلاف قانون مجوز داده اند دیگر چه کسی میتواند مخالفت کند؟

Blush
ایشون نامه مینوسند برای رهبر انقلاب ، رهبر انقلاب در جواب نامه میفرمایند که شما باید دو تا مالیات دیگر باید پرداخت کنید یک مالیات بر ارزش افزوده دو مالیات های تکلیفی
اوکی؟

ضمنا این همه کمکی که آستان قدس به محرومین میکنه رو شما ندیدی یا نشنیدی عزیز من؟

حالا شما جمله آخرتو هی میخوای جا بندازی نمیتونی
اون چیزی که شما خواستی بگی رو گفتی منم هرچه که نیاز بود گفتم دیگه جای بحثی نیست قضاوت با دیگر دوستان

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Mforootaghe ، فاطمه خانم ، fazel ، بیداری اندیشه ، Islam
۱۲:۳۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #13

با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
اگر آستان قدس مالیاتش را می پردازد که مشکلی نیست به مردم اعلام کند ومبلغ آنرا هم بنویسد . در مورد کمک بدیگران این وظیفه تولیت است که در خدمت مردم باشد والا آمام معصوم نیازی به این دستک ها ندارد .
ضمنا براساس آخرین مجوز داده شده مالیاتها احتساب ودوباره به آستان برمیگردد. بازی موش وگربه . من دنبال چیزی نیستم .سیاستمدار اسلامی با مردم بازی نمیکند و صریح مینویسد که من دارم چه میکنم؟موفق باشید
۱۲:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۶)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
اگر آستان قدس مالیاتش را می پردازد که مشکلی نیست به مردم اعلام کند ومبلغ آنرا هم بنویسد . در مورد کمک بدیگران این وظیفه تولیت است که در خدمت مردم باشد والا آمام معصوم نیازی به این دستک ها ندارد .
ضمنا براساس آخرین مجوز داده شده مالیاتها احتساب ودوباره به آستان برمیگردد. بازی موش وگربه . من دنبال چیزی نیستم .سیاستمدار اسلامی با مردم بازی نمیکند و صریح مینویسد که من دارم چه میکنم؟موفق باشید

سلام
با توجه به اینکه دوستان برای صحبت هاشون هم صوت و هم تصویر ارائه کردن و نتیجه ای نداشت
شما لطف کن برای گفته های خودت سند بده
سند معتبر باشه ها

اونی که بخواد قطعا با ارائه اسناد معتبر شما بازم با شما و نیت و قصد شما مخالفت کنه قطعا نادونه

یا علی
منتظریم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، fazel ، انتصـار
۱۲:۵۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #15

http://www.eghtesadonline.com/%D8%A8%D8%...9%88%DB%8C
در این سند برگشت معافیتها نوشته شده است
۱۳:۰۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۹ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۵۶)Mforootaghe نوشته است:  http://www.eghtesadonline.com/%D8%A8%D8%...9%88%DB%8C
در این سند برگشت معافیتها نوشته شده است
اول:

وقف یعنی زمینی را فروخته و تبدیل به شرکت کرده‌اند و آن شرکت موقوفه است و مطلقاً هیچ شرکتی در آستان قدس وجود ندارد که موقوفه نباشد
دوم:
نقل قول:
رئیسی با بیان اینکه
دولت
چقدر می‌خواهد از ما مالیات بگیرد، ما سه برابر و چهار برابر مالیات پرداختی را به فقرا کمک می‌کنیم خاطرنشان کرد:
پول
و بودجه‌ای که دولت به
بهزیستی
و سایرنهادها می‌دهد، ما در سراسر کشور برای فقرا
مسکن
و نان و آب فراهم می‌کنیم، یعنی چندین برابر پولی که باید مالیات پرداخت شود، البته ما حساب و کتاب آن را خواهیم داشت و بعداً به مردم اعلام خواهیم کرد که چقدر مالیات ممکن بود به آستان قدس در این معافیت مالیاتی تعلق بگیرد و چندین برابر آن، ما کمک به دولت کردیم، چرا که این امر وظیفه دولت است ولی آستان قدس این کار را انجام می‌دهد.

نکتش این بود:
چرا که این امر وظیفه دولت است ولی آستان قدس این کار را انجام می‌دهد

نقل قول:
معلوم است که نذورات که توسط فقرا به آستان واریز میشود مشمول مالیات نیست اینها مبلغی نیستند .منظور آن دسته از درآمد شرکتها وموسسات واراضی وتیولات آستان است که از مالیات معاف شده است. آن هم بدرخواست کتبی تولیت از رهبری وموافقت ایشان با معافیت .

اگر مشکل شرکت ها بود که بنده خدمتتون عرض کردم
دیگه چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، fazel ، انتصـار
۱۳:۱۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #17

با نام ویادخدا
درود برشما
مال موقوفه ونذورات مشمول مالیات نیست اما اگر با آن کارشود درآمد حاصله مشمول مالیات است دقت بفرمائید ضمنا آستان نماینده مردم نیست که مالیات انهارا تقسیم کند اول سهم دولت رابپردازد بعد هرکاری خواست بکند
۱۳:۱۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۲۱ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:
شرکتها وموسسات واراضی وتیولات
تولیت به شخص گفته میشه و منظور ملک و اراضی و مادیات نیست و سمت شخصه
جمع این کلمه هم صحیح نیست

(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۱۳)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویادخدا
درود برشما
مال موقوفه ونذورات مشمول مالیات نیست اما اگر با آن کارشود درآمد حاصله مشمول مالیات است دقت بفرمائید ضمنا آستان نماینده مردم نیست که مالیات انهارا تقسیم کند اول سهم دولت رابپردازد بعد هرکاری خواست بکند

چه اموال وقفی مشمول مالیات نمی شوند؟

بند۳ ماده ۲ قانون مالیات های مستقیم مصوب۱۳۶۶ آمده است: این اشخاص مشمول پرداخت مالیاتهای موضوع این قانون نمی باشند: موقوفات عام که در آمد آنها طبق موازین شرعی به مصرف اموری از قبیل تبلیغات اسلامی، تحقیقات فرهنگی، علمی، دینی، فنی تحقیقاتی، اختراعات، اکتشافات، تعلیم و تربیت، بهداشت، بنا و تعمیر و نگهداری مساجد، مصلی ها و مدارس علوم اسلامی، مراسم تعزیه و اطعام، تعمیر آثار باستانی، امور عمرانی و آبادانی، هزینه یا وام تحصیلی دانشجویان و دانش آموزان، کمک به مستضعفین و آسیب دیدگان حوادث ناشی از سیل، زلزله ، آتش سوزی، جنگ و حوادث غیرمترقبه دیگر می رسد و نذورات بقاع متبرکه مشروط بر اینکه در آمد و هزینه مزبور مورد گواهی سازمان حج و اوقاف و امور خیریه باشد.

کدام اماکن از پرداخت مالیات معاف هستند؟

در ماده۱۳۹ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم مصوب۱۳۸۰ آمده است: موقوفات، نذورات، پذيره‌، کمکها و هداياي دريافتي‌نقدي و غيرنقدي آستان قدس رضوي ، آستان حضرت عبدالعظيم ‌الحسني(ع‌)، آستانة حضرت معصومه(س‌)، آستان حضرت ‌احمدابن موسي (ع‌) « شاه چراغ‌ »، آستان مقدس حضرت امام خميني‌(ره‌)، مساجد، حسينيه‌ها، تکايا و ساير بقاع متبرکه از پرداخت ‌ماليات معاف است. تشخيص ساير بقاع متبرکه به عهدة سازمان ‌اوقاف و امور خيريه است.

اول:
مصوبه دولتی هست
دوم:
نقل قول:
اول سهم دولت رابپردازد بعد هرکاری خواست بکند
شما چکاره دولتی؟

دولت شما و امثال شما که به همه توهین کردین و امام رضا رو مورد لطف قرار دادین و زیاد براتون این چیزا مهم نیست و سلطنت براتون قطعا مهم تر از ایناست

محبت کن یه نامه بزن به دولت مطبوعت و بگو مصوبه جدید بده
والا تا این سند و مصوبه هست
این کار قانونیه

طبق بند 3 ماده 2 مالیات های مستقیم مصوب سال 1366، موقوفات عام و سازمان هایی مانند عتبات عالیات از پرداخت مالیات معافند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، fazel ، انتصـار
۱۳:۲۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #19

با نام ویاد خدا
درود برشما
ازتکرار مطلب خسته شدم دیگر نمینویسم قصدم ورود به این مطالب نبود مساله سیاسی کاری مسوولان بود درهرحال
1-تیولات جمع تیول است نه تولیت وبمعنای اموال
2-اگر درآمد استان معاف است پس چرا نامه نوشته ومجوز گرفته اند دقت کنید
3- بنده یکی از اتباع ایرانم ومالیات سهم بنده هم هست موفق باشید
۱۳:۳۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۳۲ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نخیر نشد این دقیقا مصداق سفطه و مغالطه بازیست

تشریف داشته باشین و جواب بگیرین

ضمنا بنده عرض کردم
نقل قول:
دولت شما و امثال شما که به همه توهین کردین و امام رضا رو مورد لطف قرار دادین و زیاد براتون این چیزا مهم نیست و سلطنت براتون قطعا مهم تر از ایناست
محبت کن یه نامه بزن به دولت مطبوعت و بگو مصوبه جدید بده
والا تا این سند و مصوبه هست

این کار قانونیه

نقل قول:
بنده یکی از اتباع ایرانم ومالیات سهم بنده هم هست موفق باشید

شما اگر به دنبال احقاق حق خود هستین لطفا پیگیر جریان فریدونی و واردات لباس هم باشین چون تو اون هم قطعا سهمی داشتین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، فاطمه خانم ، fazel ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا