|
دروغ جدید آقای روحانی;چه کسانی بین دختر و پسر دیوار کشیدند؟
|
|
۱۴:۵۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۷ توسط Mahdii313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در ادامه تاکتیک رقیب هراسی حسن روحانی اخیرا در جمع طرفداران خود در میتینگ تبلیغاتی گفته : "اگر به پای صندوق رای نیایید پیاده رو را هم دیوار می کشند شما اینها را نمی شناسید"
اما با نگاهی به تاریخ نه چندان دور میبینیم که چه کسانی واقعا میخواستند بین دختر و پسر دیوار بکشند؟ ....
جلسه ایت الله خامنه ای با هیئت دولت اصلاحات در دولت شما کسانی هستند که سال ۶۳ خواستند بین دختر و پسر دیوار بکشند بنده نگذاشتم سخنرانی ایت الله خامنه ای در نماز جمعه تهران سال 1364 عده ای از این طرف بام افتاده اند، به عنوان مثال اطلاع پیدا کردم که عده ای در کلاس ها و دانشکده ها بین دخترها و پسرها از چوب دیوار درست کرده اند ... |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
تاکتیک چیه ???
یادمه به خدا قسم زمان احمدی نژاد چند تا از امامان جمعه و برخی از اعضای دولت همین حرف رو میزدن میگفتند تو خیابون ها باید دیوار کشید ! دانشگاه ها رو باید تفکیک جنسیتی کرد ! |
|||
|
۱۶:۴۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۱ توسط Islam.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۲۹)پارمیس نوشته است: تاکتیک چیه ??? حافظتون درست بیاد داره! اما یک بخش کوچکی رو فراموش کرده که این همین ضد انقلابها بودند که از این تاکتیک(رقیب هراسی) علیه احمدی نژاد هم استفاده کردند. اردیبهشت ۹۲ دکتر احمدی نژاد: یادتان هست چه تعبیراتی سال 84 در مورد این بنده حقیر به کار میبردند؟ میگفتند تیر خلاصزن است! اگر بیاید بین پیادهروها را دیوار میکشد تا زنها و مردها جدا شوند! خواهرخانم بنده تعریف میکرد در آن ایام در یک تاکسی بوده که راننده تاکسی منتقد من (احمدینژاد) بوده و در مقابل یک خانم که حجابش هم کامل نبوده است ازاین حقیر(احمدینژاد) دفاع میکرده! راننده به آن خانم گفته بود تو چرا دفاع میکنی از احمدینژاد؛ این آدم اگر بیاید بین پیادهروها دیوار میکشد و ... جواب آن خانم بسیار جالب است: وی خطاب به راننده میگوید: این آدم (احمدینژاد) بیاید و جلوی دزدی دزدان و فاسدان را بگیرد من یک مانتوی بلند با حجاب کامل میپوشم (خنده حضار). منبع ایسنا بعضی ها مصداق بارز بریدن و دوختن هستند. رفقا شک نکنید که در انتخابات 1404 هم یک عده خواهند گفت رئیسی گفته بود در پیاده روها دیوار می کشم! اینقدر بی حیا هستند اینها!این تاکتیک انگشت نما شده است . نمونه های دیگری رو ببیندی: خاتمی سال ۷۶: اگر ناطق نوری رای بیاورد در پیاده رو ها بین زن و مرد دیوار می کشد. روحانی سال ۷۶: ناطق نوری اصلح است و من به او رای می دهم. ناطق نوری سال ۹۶: روحانی اصلح است و من به روحانی رای می دهم. خاتمی سال ۹۶: برای تداوم اعتدال باید به روحانی رای داد. روحانی سال ۹۶: اگر رأی بیاورند، در پیادهرو دیوار میکشند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |