|
سند جنایت و خیانت حسن روحانی و جواد ظریف
|
|
۱۶:۴۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این فیلم کوتاه خواهیم دید روحانی چطور کل کشور رو به آمریکا بی خود و بی دلیل فروخت.
از همه تون خواهش میکنم این کلیپ رو توی همه گروه هایی که عضوید به اشتراک بذارین. لطفا همه رو از خیانت ظریف و روحانی آگاه کنین. لینک دانلود |
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۶)زینب خانوم نوشته است: در این فیلم کوتاه خواهیم دید روحانی چطور کل کشور رو به آمریکا بی خود و بی دلیل فروخت.یعنی این کلیپ منو اتیش زد ![]() چطور طرفدرای روحانی نمیبینن من واقعا تعجب میکنم که هنوز به امریکا اعتماد دارنرهبری گفت هزینه زیادی داریم ولی مردم اگاه میشن متاسفانه عده ای خودشون رو به خواب زدن و اصلا بیدار نمیشن سینه چاکان مبارزه با فساد نمیدونم چطوری فساد اطرفایان روحانی رو ماست مالی میکنن یعنی واقعا تعجب میکنم من خودم چهار سال پیش بهش رای دادم ولی کور و پشیمونم و سعی میکنم روشن گری کنم ولی تا حالا طرفدار روحانی رو نتونستم هدایت کنم
|
|||
|
|
۷:۰۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دقیقا.
من از وقتی دیدم تو هر گروهی که همسرم عضوه منتشر کردم. ما با مقاومتمون داشتیم آمریکا رو ورشکسته میکردیم. اون وقت با توافقمون اونا رو نجات دادیم و خودمونو حقیر کردیم. من نمیگما... شیخ و ملا هم نمیگه ها. این کلیپ فقط حرفای اوباما و جان کری و مونیر و وندی شرمنه. من آتیش گرفتم. تو رو خخخخدا شیرش کنین. البته کار موسسه مصافه. |
|||
|
|
۷:۵۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۱:۳۳)amrtat71 نوشته است: چطور طرفدرای روحانی نمیبینن دنیاطلبی. نقل قول:غرب اگر چه در جهت بسط حاکمیت خویش به مراتب از اعمال زور سود می جوید اما فرهنگ خویش را با زور نمی قبولاند. فرهنگ غرب بشر ازل از درون تسخیر می کند، چرا که در دعوات و غایات با نفس اماره اشتراک دارد و بر همین اساس، سر سپردن به غرب قبول ولایت شیطان است. شهید آوینی |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اشکال کار شما اینجاست که به تاریخ توجه نمی کنید.
ابوموسی اشعری عوض نشده. ابوموسی اشعری عوضی بود اما اگر مردم اون زمان به سمت ایشون میلی نداشتند ابوموسی اشعری فضایی برای جولان دادن پیدا نمی کرد. در واقع تمایلات درونی مردم زمان ابوموسی رو سر کار نگه داشت. اون مردم به وضوح حقانیت علی رو می شناختند اما از جنگ خسته بودند. حضرت علی هم همین رو میگه چون عمرو، ابوموسی را فریب داد، تا علی (علیه السلام) را از خلافت خلع کرد و معاویه را برای خلافت معین ساخت، معاویه دانست هنگام دست اندازی به عراق نزدیک شده است. اما نخست باید بیم خود را در دل مردم آن ایالت بیفکند. برای ترساندن عراقیان فرماندهانی به ناحیت های مرزی آن سرزمین فرستاد تا دست به غارت و کشتن مردم بگشایند و رعیت را بترسانند. علی (علیه السلام) پیوسته مردم خود را به جهاد می خواند اما آنان هر روز بهانه ای می آوردند و امام که درنگ آنان را در کارزار با مردم شام می دید سرزنششان می کرد و می فرمود: "زشت بودید! و از اندوه بیرون نیایید که آماج بلایید. بر شما غارت می برند و ننگی ندارید. با شما پیکار می کنند و به جنگی دست نمی گشایید. خدا را نافرمانی می کنند و خشنودی می نمایید. اگر در تابستان شما را بخوانم گویید هوا سخت گرم است مهلتی ده تا گرما کمتر شود؛ و اگر در زمستان فرمان دهم گویید سخت سرد است فرصتی ده تا سرما از بلادمان به در شود. شما که از گرما و سرما چنین می گریزید با شمشیر آخته کجا می ستیزید." طرفداران ابوموسی اشعری ایشون رو بهتر از شما میشناسن و به اندازه ارزنی براش ارزش قائل نیستند کما اینکه ایشون رو رحم اجاره ای نامیدند و پروژه عبور از ایشون رو در دوره ای که کمی فاصله با خواسته های اونها نشون داد مطرح کردند. خواسته این قشر خسته از انقلاب بستن با آمریکاست و چون الان ابوموسی اشعری بهترین گزینه برای این کاره دارن ازش دفاع می کنند. به محض اینکه نو بیاد به بازار تمام سوابق ابوموسی اشعری از عضویت در جناح راست گرفته تا کلمه امام یادشون میاد و ایشون رو عین دستمال چرک دور میندازند. اونها می فهمند، منافعشون در نفهمیدنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خبر ظریف درباره عربستان که همه را غافلگیر کرد!! | AMINI | 17 | 4,903 |