کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند فروشنده (چه چیز در این 4 سال فروش رفت)
۱۴:۱۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام.
ماجرایی ناگفته از پشت پرده مناظرات انتخاباتی 92 و تحولات چهارساله پس از آن، اسناد جدید از شکل گیری برجام و نقش افراد و اشخاصی که تا به حال اسمی از آنها برده نشده در به ثمر رسیدن این توافق، از جمله موضوعات پرداخته شده در این مستند است، همچنین آخرین آرایش انتخاباتی دولت در آستانه مناظره‌های 96 نیز بخش دیگری از این مستند خواهد بود.
کاریست از گروه مستندسازی فانوس مدیا.

تیزر

بخش هایی از مستند
لینک

پ.ن: یک کار به شدت قوی، تاثیر گذار و دقیقی هست.
اگر فردی از طرفدار روحانی رو دیدید باهاش بحث نکنید، فقط این مستند رو بدید بهش.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، بیداری اندیشه ، yamin ، فاطمه خانم ، میثم2 ، MohammadSadra ، افشین ، mahdy30na ، AMINI ، fazel
۱۵:۴۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
لینکی برای خرید این مستند نیست؟
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، MohammadSadra ، افشین ، AMINI
۱۶:۲۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
http://cinemamarket.ir/fa/Shop/product/%...8%AF%D9%87

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، مجتبی110 ، فاطمه خانم ، amrtat71 ، میثم2 ، افشین ، zamzam ، MohammadSadra ، AMINI
۲۰:۱۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #4

خاطرات هیلاری کلینتون پس از مشاهده مناظره نامزد های ریاست جمهوری 1392:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، amrtat71 ، فاطمه خانم ، AMINI
۱۴:۲۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام دوستان
من مستند رو به یکی از اشناها که موافقه برجامه دادم چندین ایراد از مستند گرفته ممنون میشم اگه جوابی دارید بگید تا انتقال بدم::

اولین مورد سند کرایسیس گروپ که میگه 14 ماه قبل از برجام منتشر شده کجاست؟این که قبلا سایتش گذاشته ولی الان متنش نیست قابل قبول نیست

دوم میگه تمام استادها به حرف های وندی شرمن و اوباماس اگه اینطور باشه مخالفین هم به حرف های نتانیاهو و ترامپ استناد میکنن

سوم استناد به اینکه کرایسیس گروپ به نایاک کمک میکنه هیچ سندی نمیدن

4- اگه نایاک عامل راکفلره در تهیه برجام چرا ترامپ سحر نوروز زاده از اعضای اضلی نایاک و مشاور اوباما بوده رو از کاخ سفید انداخته بیرون؟
5- در مورد باند نیویورکی ها یه نفری که هویتش مشخص نیست صحبت میکنه که قابل استنادنیست

6- اوباما گفته نمیتونم بزرگ ترین شریک تجاریم رو به خاطر ایران تحریم کنم در وصرتی که چین همراه امریکا در تحریم بوده

7- مبنا اینکه جرج سورس و شیمون پرز از اعضای اینترنشنال گروپن؟

8- حسین روزبه عضو هیئت علمی دانشگاه معتبری نیست
9- بیژن پیروز استادیار دانشگاه تهرانه نه عضو هیئت علمی

10- ترور دانشمندان عراقی در حین مزاکرات چه ربطی به ترور دانشمندان ایرانی قبل از مذاکرات داره

11 - هاشمی در چه سایت یا روزنامه ای گفته رای روحانی 3 درصد بوده من به 51 درصد رسوندم

12- اوباما گفته ما دید بهتری نسبت به برنامه هسته ای ایران پیدا کردیماین معنی این حرف شناخت توان دفاعیه؟

13- کدوم مقام نظامی امریکای گفته الان که برنامه ی هسته ای روشن شد اقدام نظامی اسون تره

14- اگر کرایسیس گروپ 14 ماه قبل از توافق متنشه منتشر کرده و دیدن ایا رهبر و مقامات عالی ایران در جریان گذشاته شدن؟
اگه بله چرا رعبر اجازه توافق داد اگر نه چرا خیانت کردن و نگفتن؟

ممنون میشم راهنمایی کنید هم ما هم دستمون از این تاریکی خارج شیم
با تشکر فراوان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، AMINI
۱۴:۰۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۲۳)amrtat71 نوشته است:  سلام دوستان
من مستند رو به یکی از اشناها که موافقه برجامه دادم چندین ایراد از مستند گرفته ممنون میشم اگه جوابی دارید بگید تا انتقال بدم::

اولین مورد سند کرایسیس گروپ که میگه 14 ماه قبل از برجام منتشر شده کجاست؟این که قبلا سایتش گذاشته ولی الان متنش نیست قابل قبول نیست

دوم میگه تمام استادها به حرف های وندی شرمن و اوباماس اگه اینطور باشه مخالفین هم به حرف های نتانیاهو و ترامپ استناد میکنن

سوم استناد به اینکه کرایسیس گروپ به نایاک کمک میکنه هیچ سندی نمیدن

4- اگه نایاک عامل راکفلره در تهیه برجام چرا ترامپ سحر نوروز زاده از اعضای اضلی نایاک و مشاور اوباما بوده رو از کاخ سفید انداخته بیرون؟
5- در مورد باند نیویورکی ها یه نفری که هویتش مشخص نیست صحبت میکنه که قابل استنادنیست

6- اوباما گفته نمیتونم بزرگ ترین شریک تجاریم رو به خاطر ایران تحریم کنم در وصرتی که چین همراه امریکا در تحریم بوده

7- مبنا اینکه جرج سورس و شیمون پرز از اعضای اینترنشنال گروپن؟

8- حسین روزبه عضو هیئت علمی دانشگاه معتبری نیست
9- بیژن پیروز استادیار دانشگاه تهرانه نه عضو هیئت علمی

10- ترور دانشمندان عراقی در حین مزاکرات چه ربطی به ترور دانشمندان ایرانی قبل از مذاکرات داره

11 - هاشمی در چه سایت یا روزنامه ای گفته رای روحانی 3 درصد بوده من به 51 درصد رسوندم

12- اوباما گفته ما دید بهتری نسبت به برنامه هسته ای ایران پیدا کردیماین معنی این حرف شناخت توان دفاعیه؟

13- کدوم مقام نظامی امریکای گفته الان که برنامه ی هسته ای روشن شد اقدام نظامی اسون تره

14- اگر کرایسیس گروپ 14 ماه قبل از توافق متنشه منتشر کرده و دیدن ایا رهبر و مقامات عالی ایران در جریان گذشاته شدن؟
اگه بله چرا رعبر اجازه توافق داد اگر نه چرا خیانت کردن و نگفتن؟

ممنون میشم راهنمایی کنید هم ما هم دستمون از این تاریکی خارج شیم
با تشکر فراوان
دوستان اگه کسی میتونه جواب بده
چون خیلی مهمه
۱۷:۲۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۳۳ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۲۳)amrtat71 نوشته است:  سلام دوستان
سلام
نسخه انگلیسی گزارش «ایران و گروه 1+5: حل مکعب روبیک هسته ای» را اینجا می توانید، دانلود نمایید.

نسخه رایگان مستند فروشنده را از کانال تلگرام «گروه مستند سازی فانوس فردا» می توانید، دانلود نمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، بیداری اندیشه ، AMINI
۹:۳۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
دانلود مستند « فروشنده »

دانلود فایل تصویری با کیفیت FullHD - حجم 1.1 گیگابایت
دانلود فایل تصویری با کیفیت 360P - حجم 254 مگابایت

در صورت تمایل می توانید جهت حمایت مالی از تیم تولید مستند فروشنده کمک های مردمی خود را به شماره کارت 5041721046248952 بانک رسالت بنام محسن حاج کرمی واریز نمایید.

منبع، کانال رسمی استاد علی اکبر رائفی پور و موسسه مصاف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، AMINI
۱۵:۱۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #9
آواتار
دوست عزیز اول باید فرد دشمنی امریکا رو باور داشته باشه. ما با پسر خاله خودمون که قرارداد ننوشتیم. وقتی اباما میگه ما دید بهتری پیدا کردیم اینو از زبان کسی بشنوین که می گفت اگر می تونستیم نمی گذاشتیم ایران یه پیچ داشته باشه یعنی هدفشون نابودی ایرانه پس وقتی بگه دید بهتر یعنی در جهت نابودی.... میگم قبلش باید دشمنی دشمنی مثل امریکا باورمون شده باشه...

در مورد نایاک مستندهای چند قسمتی نفوذ شامل ارایش غلیظ و شطرنج با گرگها و شورش در شهر از سایت برنامه ثریا دیده بشه تصویر روشن تر میشه.
ارتباط ایران پروجکت با بنیاد راکفلر و نقش براندازی مدیر ایران پراجکت در کشور چکسلواکی و تجزیه کشور به چک و اسلواکی در مستندها بالا مطرح میشه...
چرا سحر نوروزی رو ترامپ انداخته بیرون چون این دو حزب اگرچه هدفشون یکیه در دشمنی با ما ولی در روش اختلاف دارن رهبری هم گفتن دلیل نمیشه چون فلان کار رو کرده نندازنش بیرون.... سوال از اونوریه...

در مورد ترور دانشمندان عراقی قضیه بازجویی از دانشمندان بود که به نوعی باعث شناسایی و ترورشون شد. همین کار رو می خواستن در مورد دانشمندان هسته ای ایران کنن طبق برجام که رهبری مخالفت جدی کرد. اصلا علت ترور چند دانشمند هسته ای عمدتا به خاطر اطلاعاتی بود که اژانس سال ۸۲ از مذاکره با ایران بدست اورد و این روش امریکاست...

در مورد صحبتدهاشمی که گفت رأی ۳ درصدی رو کردم ۵۰ درصد من خودم کلیپش رو دیدم. سرچ کنین پیدا کنین.

باند نیویورکی ها مشخصه داستانش. مستندهای سه گانه ثریا که گفتم به اضافه مستند ۸ قسمتی بعد از خمینی رو ببینین. گوینده خودش عضو جلسات بوده اسمش رو سرچ کنین.

کلا قرار نیست تو مستند دو ساعته همه جزئیات گفته بشه مثلا بنیاد راکفلر سیامک نمازی تریتا پارسی و هومان مجد و .... اسمهایی هستن که محقق خودش باید بیشتر سرچ کنه تا اطلاعات بدست بیاره. مستندهایی که گفتم خودم دیدم و به نظرم اونها جزئیات بیشتری در مورد سوالهای شما مطرح می کنه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، -Ali- ، AMINI ، غریب
۱۴:۳۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #10
آواتار
دوستان عزیز لطفا جهت شفاف سازی از مسائل پشت پرده برجام و جلوگیری از روی کار اومدن مجدد این وطن فروشان خواهشا خواهشا خواهشا در نشر این ویدئو کوتاهی نکنین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، amrtat71 ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا