کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با منافقين دوران خود چه كنيم؟ (قسمت اول)
۱۳:۵۲, ۳/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۶ ۱۴:۲۱ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1

اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم

إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا ﴿۱۴۵- نساء﴾
همانا منافقان در پايين‌ترين طبقات جهنم جاى دارند و هرگز براى آنان ياورى نخواهى يافت‏ (145)

رسول خدا صلوات الله عليه و آله مي‌فرمايد:

إِنِّي لَا أَخَافُ عَلَی أُمَّتِي مُؤْمِناً وَ لَا مُشْرِكاً أَمَّا الْمُؤْمِنُ فَيَمْنَعُهُ اللَّهُ بِإِيمَانِهِ و َأَمَّا الْمُشْرِكُ فَيُخْزِيهِ اللَّهُ بِشِرْكِهِ وَلَكِنِّي أَخَافُ عَلَيْكُمْ كُلَّ مُنَافِقٍ عَالِمِ اللِّسَانِ يَقُولُ مَا تَعْرِفُونَ وَ يَفْعَلُ مَا تُنْكِرُون.

من بر امتم نه از مؤمنان بيمناكم،
نه از مشركان
چرا كه مؤمن ايمانش مانع ضرر او است
و مشرك خداوند او را به خاطر سركشيش رسوا می كند،
ولی من از منافق بر شما می ترسم
كه از زبانش علم می ريزد
و در قلبش كفر و جهل است.
سخنانی می گويد كه برای شما دلپذير است
اما اعمالی انجام می دهد كه زشت و بد است.

امام زمان عج الله تعالي فرجه الشريف بخش عمده‌اي از درگيري‌هايشان با همين منافقين است، چنان‌چه در دعاي ندبه هم مي‌خوانيم:

أین هادم ابنیة الشّرک و النّفاق
کجاست منهدم کننده بناهای شرک و نفاق
منافقان نشانه‌هاي متعددي دارند كه هم در آيات قرآن و هم در روايات به آنها به طور مفصل اشاره شده است و برخي از آنها قبلاً در تاپيك
لازم است در جامعه خود منافق را بشناسيم! بيان شده است.
اما از ميان تمام اين وي‍ژگي‌ها برخي از آنها از برخي دگير مهمتر است و آنها با اتكا به همين خصيصه مقدمات بزرگترين فتنه قبل از ظهور را در درون جامعه شيعي فراهم مي‌آورند.

اين كدام ويژگي است؟

تَرَى كَثِيرًا مِّنْهُمْ يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَبِئْسَ مَا قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنفُسُهُمْ أَن سَخِطَ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَفِي الْعَذَابِ هُمْ خَالِدُونَ ﴿۸۰- مائده﴾
بسيارى از آنان را مى‏‌بينى كه با كسانى كه كفر ورزيده‏‌اند دوستى مى‏‌كنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مى‏‌مانند (۸۰)

ميل شديد دارند منافقان به ايجاد رابطه دوستانه با كفار و دشمنان دين خدا!

مهمترين توجيه آنها هم براي اين ايجاد رابطه با كفار و دشمنان دين خدا در
سوره مبارکه المائدة آیه ۵۲ آمده است:

فَتَرَى الَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ يُسارِعونَ فيهِم يَقولونَ نَخشىٰ أَن تُصيبَنا دائِرَةٌ ۚ

پس کسانی را که در دل‌هایشان بیماری است، می‌بینی که در (دوستی با آنان)، بر یکدیگر پیشی می‌گیرند، و می‌گویند: «می‌ترسیم حادثه‌ای برای ما اتفاق بیفتد (و نیاز به کمک آنها داشته باشیم!)»

منافقان كساني هستند كه به بهانه اصلي آنها براي اينكا اين است كه اگر با كافران نباشيم ممكن است گرفتار ضرر و خسارت مادي و جاني شويم براي برقراري رابطه دوستانه با كافران زورمند بي‌تابي مي‌كنند!

همانگونه كه قبلاً به طور مفصل در تاپيك
فتنه بدتر از دجال در جامعه شيعي توسط چه كساني برپا مي شود؟! بيان شد به علت وجود اين خصيصه در منافقان كه بعضاً‌ در ميانشان چهره‌هاي بسيار ظاهر الصلاحي هم ديده مي‌شود فتنه‌اي كه در زبان روايات از آن به فتنه بدتر از دجال نام برده شده درون جامعه شيعي واقع خواهد شد:

اما امام رضا عليه السلام درباره اين فتنه عظيم چه مي‌فرمايند؟ :

إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال.
فقلتُ: بماذا؟
قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ

همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنه‌گری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان.
چون چنین شد، حق با باطل آمیخته می‌شود و مؤمن از منافق بازشناخته نمی‌شود."

جبهه نفاق از صدر اسلام و در همان مكه در نخستين روزهاي دعوت پيامبر خدا صلوات الله عليه و آله كار خود را آغاز كرده است و تا استقرار دولت كريمه امام زمان عج الله تعالي فرجه الشريف نيز به كار خود ادامه خواهد داد.

در ادامه به مرور به مباحث زير إن شاء‌ الله پرداخته خواهد شد.

1. جبهه نفاق بيشترين ميل دوستيش را با كدام دسته از دشمنان دين خدا ابراز خواهد كرد و چرا؟
2. از ديگر نشانه‌هاي منافقيني كه در اين زمينه نقش آفريني خواهند كرد چيست؟
3. مهمترين راه مبارزه با اين دسته از منافقين چيست است؟

إن شاء الله ادامه دارد...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا