کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آتش به اختیارید!!!!!
۰:۵۸, ۱۸/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۶ ۵:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به #چریک_های_جنگ_نرم و #چریک_های_فرهنگی

[تصویر: chrik.jpg]

⚠️ برخی دستگاه‌های مرکزی کشور در تشخیص مسائل اصلی دچار اختلالند

?رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار جمعی از دانشجویان:
?از وظایف تشکل‌های دانشجویی، تلاش همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه است. نگویید دیگر نمی‌شود در دانشگاه کار کرد؛ در دانشگاه خیلی می‌شود کار کرد.
?همه‌ی هسته‌های فکری و فرهنگی و عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند. البته قرارگاه مرکزی دستور می‌دهد اما چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد، شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختیارید.
?گاهی اوقات احساس می‌شود دستگاه‌های مرکزی فکری و فرهنگی و سیاسی دچار اختلالند و تعطیلند؛ ⚠️اینکه در وضعیتی که ما این‌همه مسائل مهم فرهنگی در کشور داریم، حالا فرض کنیم فلان آهنگ قبل #افطار پخش بشود یا نشود، این می‌شود مسئله‌ی اصلی، نامه‌نگاری می‌کنند ؛ این پیداست این دستگاه اختلال پیدا کرده؛ مسئله‌ی اصلی را از فرعی تشخیص نمی‌دهند.
?وقتی این‌جوری دستگاه‌های مرکزی اختلال دارند، آن‌وقت اینجا شما آتش به اختیارید. ۹۶/۳/۱۷]

[تصویر: 31642915012446670298.jpg]

به قدری این عبارات مهم بود که باید جداگانه در یه تاپیک جداگانه اعلام میشد

خواهشاً پخش شود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، عمار94 ، فاطمه خانم ، انتصـار ، amrtat71 ، بیداری اندیشه ، سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، AMINI ، fazel ، Woodi2020 ، sarallah ، Mforootaghe ، نرگس مهدوی ، افشین ، علی املشی ، A.E ، rezamohammadi ، soshiant ، 313s.w.o

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۵, ۲۲/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۶ ۲۳:۴۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۶ ۲۱:۴۷)سعدی نوشته است:  حمله به سفارت آمریکا هم که هر سال، سالگردش رو گرامی می داریم. (آمریکایی ها به همین بهونه کلی از پولهای ایران رو بالا کشیدند)
یه دیوونه یه سنگی رو میندازه تو چاه صدتا عاقل نمی تونن دربیارن

نقل قول:لیدر حمله به سفارت عربستان که آزاده. از اعضای فعال ستاد قالیباف هم بودند:
http://www.ilna.ir/fa/tiny/news-483698
اونایی که سفارت آمریکا رو تعطیل کردن از اعضای کدوم ستادن؟
لیدر حمله به سفارت آمریکا الان کجاست؟
اونایی که می گفتن بعد از شاه نوبت امریکاست مدافع کدوم کاندید بودن؟

نقل قول:حالا این قسمت سیاست خارجه این گروههاست. یه سری سیاستهای داخلی هم دارند مثل لغو کنسرتهای مجوزدار و به هم زدن سخنرانی و آتش زدن انتشارات و حمله به سینما و حمله به افراد و تهدید و ... . باید یه فکری برای کنترل این گروهها بشه.
راستی شکایتی که از نشریه یالثارات شده بود به نتیجه رسید؟
رسانه های دولتی خوب تونستند سطح مطالبه گری مردم کاهش بدن به لغو کنسرت...
دوست عزیز من اصلا از این رفتار ها حمایت نمی کنم و خودم جز کسانی هستم که کنسرت زیاد میرم..حتی کنسرت های زیرزمینی بعضی از رپر ها ولی من حاضرم کنسرت نرم ولی اختلاس نداشته باشیم!

همین امروز خبر اومد آقای امامی در تورنتو تشریف داشتند...صندوق ذخیره فرهنگیان بقول آقای روحانی معوقه بانکی...
چرا یک فردی که ممنوع الخروج بوده تونسته از کشور خارج بشه و برگرده؟
چرا از این بی قانونی ها نمیگیم....
این همه فساد رها کردیم چسبیدیم به لغو کنسرت....

توصیه می کنم داستان زیر رو هم بخونید:

حاکمی کشوری را اشغال کرد به وزیر خود گفت قوانینی تنظیم کن تا پدر این ملتو در بیاریم!

فردای آن روز وزیر نزد شاه آمد و قوانین را خواند…
۱٫ مالیات ۳ برابر فعلی
۲٫ حقوق ربع عرف بقیه کشورها
۳٫ شاه صاحب جان و مال همه مردم است
۴٫ آروغ زدن ممنوع !
شاه گفت : بند چهارم چه معنی دارد ؟!
وزیر : بند چهارم سوپاپ اطمینان است ، بعدا متوجه معنی آن خواهید شد !

وزرا قوانین را اعلام کردند ملت گفتند این که جان و مال ما از آن شاه باشد توجیه دارد چون ایشان صاحب قدرت است ؛ ولی یعنی چه نتوانیم آروغ بزنیم !؟
مردم برای اینکه از امر شاه نافرمانی کرده باشند در کوچه و پس کوچه آروغ می زدند و می گریختند، جلسات شبانه آروغ برگزار میکردند و هر گاه آروغ می زدند احساس میکردند که کاری سیاسی انجام میدهند ! ماموران هم مدام در حال دستگیری افراد آروغ زن!! بودند و گاهی به منازل و رستورانها یورش میبردند و آروغ زنها را دستگیر میکردند…!
روزی شاه به وزیر گفت الان معنی سوپاپ اطمینانی که گفتی را میفهمم ! چون باعث شده که هیچکس به ۳ قانون اول توجهی نکند !

موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، سعدی ، MOHSEN-Z ، MohammadSadra
۲۳:۱۴, ۲۲/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #62

عجب !!
دکتر ظریف بعد از تمدید پشت سر هم تحریم ها توسط آمریکا ، تا یه مدت اعتماد به نفس نداشت تو خبرها بیاد ! فکر میکرد چون پسرش دوست خانوادگی کری هست الان دیگه آمریکا دست به سینه اون ایستاده و کل تحریم ها رو رفع میکنه !!
آدم خوبیه ها !! فقط بیچاره یه کم ساده است به نظرم ، نه اینکه خوب لبخند میزنه با یه لبخند هم گول میخوره Smile به خدا ما حاضریم اون بره بهترین دانشگاههای دنیا درس لبخند بده ، خودش رضایت نمیده Smile

اما داستان سفارت عربستان دیگه به نظرم یه کم قدیمی شده ! یه کم تحقیق کنید لطفا ! آخرین اخبار نشان دهنده این بود که خود دولت بستر و زمینه این اقدام رو آماده کرده !! دیگه فرافکنی تا این حد ندیده بودیم به خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MOHSEN-Z ، MohammadSadra
۰:۰۲, ۲۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۶ ۱۹:۰۲)سعدی نوشته است:  یکیش جناب دکتر ظریف که می تونست استاد بهترین دانشگاههای دنیا بشه اما موند و توهینهای یه عده رو تحمل کرد به خاطر کشورش.

Big GrinBig GrinBig Grin..................Big GrinBig GrinBig Grin

خداروشکر Angel

ادامه بده

میزان شرف شماها عین همه
Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۰:۱۲, ۲۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #64

با نام ویاد خدا
درود بردوستان وشب بخیر
بخشی ازسخنان رهبری در دیدار امروزبا مسوولان
در برجام به مسئولانی که پیگیر این مسئله بودند اعتماد داشتیم و داریم چرا که آنها را خودی و مؤمن می‌دانیم
?وزیر امور خارجه که مخالف مذاکرات نیست اما چون انسانِ «متدین، با وجدان و دارای احساس مسئولیت» است، در نامه به مسئولان اروپایی درباره موارد نقض برجام به‌دست امریکایی‌ها موارد مختلف «نقض روح و جسم برجام» را تشریح کرده است.
۱۰:۴۶, ۲۳/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۶ ۱۰:۵۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #65
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۶ ۱۷:۰۵)عبدالرحمن نوشته است:  چندتا با شرافت از سران اصلاحات مثال بزنید فیض ببریم
من منظورم سران اصلاحات نبود افراد عادی رو گفتم
ولی برای پاسخ به شما سید محمد خاتمی عزیز(Heart) رو میتونم نام ببرم

(۲۲/خرداد/۹۶ ۱۷:۱۷)Silence نوشته است:  ؟
تشکر نمی کنید فدای سرتون ولی حداقل زخم نزنید
برید یه سر صفحات حزب الهی و بسیجی رو ببینید فقط یه نگاه کوتاه
از هیچ فحش و توهینی به طرفدارای آقای. روحانی و موسوی دریغ نکردن این روزا
کسانی که سال ۸۸ ثابت کردن داعشی هستن حالا طلبکار شدن و مظلوم نمایی میکنن / این حادثه تروریستی برای هر کسی که خسارت داشت ولی برای این جماعت داعش صفت حسابی نون و آب داشت
یه نگاه به تیترهایی که میزنن بندازید متوجه حرفم میشید
حالا میشه بگید از کی و بابت چی باید تشکر کنیم ????!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe
۱۲:۰۱, ۲۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #66

(۲۳/خرداد/۹۶ ۰:۱۲)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود بردوستان وشب بخیر
بخشی ازسخنان رهبری در دیدار امروزبا مسوولان
در برجام به مسئولانی که پیگیر این مسئله بودند اعتماد داشتیم و داریم چرا که آنها را خودی و مؤمن می‌دانیم
?وزیر امور خارجه که مخالف مذاکرات نیست اما چون انسانِ «متدین، با وجدان و دارای احساس مسئولیت» است، در نامه به مسئولان اروپایی درباره موارد نقض برجام به‌دست امریکایی‌ها موارد مختلف «نقض روح و جسم برجام» را تشریح کرده است.

جواب این متن شما رو تو پست چالش حسینی میدم ان شاءالله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، MohammadSadra
۱۲:۲۰, ۲۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۳/خرداد/۹۶ ۱۰:۴۶)یه بنده خدایی نوشته است:  من منظورم سران اصلاحات نبود افراد عادی رو گفتم
ولی برای پاسخ به شما م خاتمی.. رو میتونم نام ببرم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid381740

وَإِنَّ الظَّالِمِينَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُتَّقِينَ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin
۱۲:۳۳, ۲۳/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۶ ۱۲:۳۴ توسط Silence.)
شماره ارسال: #68
آواتار
(۲۳/خرداد/۹۶ ۱۰:۴۶)پارمیس نوشته است:  برید یه سر صفحات حزب الهی و بسیجی رو ببینید فقط یه نگاه کوتاه
از هیچ فحش و توهینی به طرفدارای آقای. روحانی و موسوی دریغ نکردن این روزا
کسانی که سال ۸۸ ثابت کردن داعشی هستن حالا طلبکار شدن و مظلوم نمایی میکنن / این حادثه تروریستی برای هر کسی که خسارت داشت ولی برای این جماعت داعش صفت حسابی نون و آب داشت
یه نگاه به تیترهایی که میزنن بندازید متوجه حرفم میشید
حالا میشه بگید از کی و بابت چی باید تشکر کنیم ????!!!
سلام
نمی خواستم ادامه بدم چون از نحوه بحث کردن مشخصه مبنای فکری شما چیه...
من میگم هر دو گروه فحاشی می کنند همه رو به یه چوب نزنید شما کلا یه چیز دیگه میگین ...باز برمی گردین سر خونه اولتون...
اگه تا الان متوجه نشدین باید از چی تشکر کنید که خب سرتون سلامت...موفق باشید.

نقل قول:من منظورم سران اصلاحات نبود افراد عادی رو گفتم
ولی برای پاسخ به شما سید محمد خاتمی عزیز(Heart) رو میتونم نام ببرم

درباره سیدممدتون باید بگم حتما کلیپ زیرتماشا بفرمایید

http://as5.asset.aparat.com/aparat-video..._48068.mp4

- من نمیگم تقلب شده!!!!
- در روز عاشورا علیه امام حسین شعار دادن...خب غلط کردن شعار دادن!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin
۱۴:۴۱, ۲۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۸/دی/۴۸ ۱۲:۲۵)Silence نوشته است:  - در روز عاشورا علیه امام حسین شعار دادن...خب غلط کردن شعار دادن!!!!

خاطرم هست به برنامه بود که فرح داخلش صحبت میکرد یه قسمتی از حرفش خیلی جالب بود میگفت که اون زمان که تو اوج اعتراضات بود ما توسط یکی از روحانیون شایع کردیم که امام رضا یا نمیدونم امام زمان به خواب شاه اومده ( الان دقیقا عین گفته هاشو یادم نیست نقل به مضمون گفتم ) میگفت بعدش در کمال تعجب دیدیم که اعتراض های مردم برای یه ماه خاموش شد و مردم آروم گرفتن .....

حالا مقصود اینکه در طول تاریخ با اسم دین به راحتی مردم رو فریب میدادن و من یقین دارم سال ۸۸ هم این اتفاق کثیف افتاد

شما میگی علیه امام حسین شعار دادن خب ثابت کن اونایی که شعار میدادن طرفدارهای موسوی بودن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe
۱۵:۳۲, ۲۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #70
آواتار
(۲۳/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۱)پارمیس نوشته است:  حالا مقصود اینکه در طول تاریخ با اسم دین به راحتی مردم رو فریب میدادن و من یقین دارم سال ۸۸ هم این اتفاق کثیف افتاد

شما میگی علیه امام حسین شعار دادن خب ثابت کن اونایی که شعار میدادن طرفدارهای موسوی بودن !
یا شخص ابوبکر البغدادی...خانوم شما اصلا می خونید من چی می نویسم؟؟؟؟؟

اون دوتا نقل و قول از سید ممد خاتمی بود.همون که شما براشHeartگذاشتید.یعنی حرف های خاتمی رو هم قبول ندارید؟؟؟؟

بعدش
یعنی شما واقعا دارید میگین بی حرمتی به امام حسین در سال88کار جنبش سبز نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما این دوتا کلیپ نگاه کنید:

http://as10.asset.aparat.com/aparat-vide..._73536.mp4

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/7/2...86_496.mp4

اینایی که لباس سبز پوشیدن و و پرچم امام حسین رو زمین می کشن آتیش میزنن و شعار میدن دقیقا کی هستند؟
بسیج آوردشون تو خیابون روز عاشورا گفته این کارو بکنین؟؟؟
تازه اصلا ماهواره و فراخوان اینا به کنار چرا آقای موسوی این حرکت محکوم نکردن؟؟؟؟

حتما مواضع حزب که ازش دفاع می کنید دقیق تر برسی کنید....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا