|
محسن کدیور کیست
|
|
۲۲:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۶ ۲۲:۵۳ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
منبع : خبرگذاری میزان
محسن کدیور متولد ۱۸ خرداد ۱۳۳۸ در فسا و دانشآموخته برق و الکترونیک از دانشگاه شیراز بوده که پس از انقلاب برای تحصیلات دینی وارد حوزه علمیه قم میشود. مهمترین استاد وی در حوزه منتظری بود. کدیور همچنین در دانشگاه و در رشته فلسفه و کلام اسلامی تحصیل و به اخذ مدرک دکتری از دانشگاه تربیت مدرس در سال 1378 نائل آمد. وی که امیدوار بود در زمره شاگردان منتظری و پس از رسیدن نامبرده به رهبری به مقامات عالی نائل شود با عزل منتظری توسط امام در این هدف ناکام مانده و به تدریج مواضع خود علیه اسلام و انقلاب را علنی ساخت. کدیور در سال 77 به دلیل تحریک دانشجویان برای اغتشاش و نفی اسلامیت نظام به اتهام فعالیت تبلیغی و نشر اکاذیب به حکم دادگاه ویژه روحانیت 18 ماه زندانی گردید. وی از سال 70 به مدت 8 سال معاونت اندیشه اسلامی مرکز تحقیقات استراتژیک را عهدهدار بوده است. کدیور پس از خرداد 84 از کشور خارج و به مواضع ضد دین و انقلابی خود شدت بخشید. مرور مواضع و رفتارهای کدیور دقیقاً نشان دهنده جریانی است که از ابتدای انقلاب تنها با هدف دستیابی به قدرت و مصادر اصلی و تصمیمگیرنده کلان در کشور تلاش کرد خود را به کانونهای احتمالی قدرت در آینده نزدیک کند. حضور کدیور در زمره شاگردان منتظری و عدم مخالفت وی با ولایت فقیه در دهه 60 و شروع این مخالفتها با عزل منتظری و شدت یافتن آن با آغاز زعامت آیتالله خامنهای را باید در این جهت ارزیابی کرد. (اگر استقبال بشه پست ها رو ادامه میدم...) |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۱۹ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در ادامه اندکی درمورد ، آقای مهاجرانی شوهر خواهر کدیور پست قبل
منبع : میزان عطاءالله مهاجرانی در تاریخ ۲ مرداد ۱۳۳۳ و در اراک زاده شد. تحصیلات عالی خود را در رشتهٔ تاریخ در دانشگاههای اصفهان (کارشناسی) شیراز (کارشناسی ارشد) و تهران (دکتری) گرفت. مهاجرانی در کارنامه کاری خود مسئولیتهایی همچون نمایندگی مجلس، رایزن فرهنگی ایران در پاکستان، معاون رئیس جمهور، عضویت در هیئت امنای خبرگزاری ایرنا، معاونت فرهنگی مرکز تحقیقات استراتژیک، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات و ریاست مرکز گفتگوی تمدنها را داشته است. وی در حوزه سیاسی ابتدا به تلویح و سپس به صراحت علیه ولایت فقیه موضعگیری کرد و در مقاطع مختلف ضد رهبر معظم انقلاب موضع گرفته است. پیشنهاد تمدید دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی در دومین دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی یعنی در سال ۱۳۷۳ مهاجرانی طی مصاحبهای با روزنامه انگلیسیزبان ایران نیوز در ۸ آبان سال ۱۳۷۳، درباره ریاست جمهوری هفتم، اظهار داشت: «اگر امکان تغییر در قانون اساسی وجود داشته باشد آقای هاشمی شایستهترین فرد برای احراز این مسئولیت است. آقای هاشمی رفسنجانی دو ویژگی امیرکبیر و مدرس را باهم دارند. ماجرای مرکز گفتگوی تمدنها در سال ۱۳۸۳ خانمی که کارمند سابق مرکز گفتگوی تمدنها بود، عنوان کرد که همسر صیغه ای مهاجرانی است و از او شکایت کرد و خواهان ثبت ازدواج شد. داستان مهاجرانی درمیانه نگارش کتاب برضد سلمان رشدی مرتد انگلیسی و تبدیل شدن به عامل انگلیس و آل سعود از عبرتهای ماندگار است. وی از کشور خارج شد و به انگلیس پناه برد و در آنجا روند ضد نظام خود را به غایت افزایش داد. نارضایتی رهبر انقلاب از عملکرد مهاجرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در آذرماه ۱۳۷۸ بیان کردند: « من از وزارت ارشاد توقّع دارم. البته آقای «مهاجرانی» - ظاهراً - نیستند و خودشان را راحت کردند از اینکه بیایند و حرفهای ما را بشنوند! بههرحال، فرق نمیکند؛ چه ایشان باشند، چه نباشند، من اعتراضم این است - این اعتراض را بارها هم گفتهام، الان هم در جمع شما میگویم - وزارت ارشاد در این دو سالی که ایشان در رأس این کار هستند، هیچ کار اسلامی بهعنوان اسلامی ارائه نداد! این اوّلین اعتراض من است. فرض کنید من خودم در مورد صدا و سیما، کمتر هفتهای است که اعتراضی و اوقات تلخیای نداشته باشم و پیغام تندی ندهم؛ اما صدا و سیما کارهای زیادی را بهعنوان کار اسلامی انجام داده، برنامههای اسلامی و برنامههای هنری اسلامی درست کرده و برنامههای گزارشی و علمی داشته است. اگر اشتباه و خطا و تخلّف دارد، از آن طرف هم تلاش و کار دارد. من سؤالم این است که وزارت ارشاد، چند کتاب برای تقویت تفکّر اسلامی بهوجود آورده، چند تا فیلم برای تقویت مبانی فکری اسلامی و انقلابی ساخته و چند تئاتر مناسب داشته است؟ الان مرتّب در این سالنهای وابسته به وزارت ارشاد، نمایش و تئاترهایی اجرا میشود؛ بعضیهایش صددرصد ضدّ دین و ضدّ انقلاب است! کسانی رفتند، دیدند و آمدند به من گزارش دادند. خوب؛ حالا اگر در کنار دو، سه نمونه تئاتر از این گونه نمونهها، پنج شش نمونه هم به ما نشان میدادند که ما این تئاتر را بهوجود آوردیم، یا این فیلم را اجرا کردیم که مبلّغ اسلام است، من هیچ اعتراضی نمیکردم. میگفتم بالاخره: «خلطوا عملاً صالحا و آخر سیّئا، عسی اللَّه ان یتوب علیهم» اما این طور نیست؛ هرچه هست، از آن طرف است! این اعتراض من است. من از رفتار وزارت ارشاد، راضی نیستم.» |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۰/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در ادامه در مورد خانم جمیله کدیور ، همسر مهاجرانی و خواهر محسن کدیور منبع : بولتن نیوز اما جمیله کدیور کیست؟ جمیله کدیور خواهر محسن کدیور و همسر سید عطاءالله مهاجرانی (نخستین وزیر فرهنگ در دولت خاتمی) است.وی مشاور هشتمین رییس جمهور جمهوری اسلامی ایران، سید محمد خاتمی، در امور رسانه و مطبوعات و عضو گروه مشورتی وی در سال 1376 است. کدیور هوادار و مشاور زنان مهدی کروبی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نیز بود.سایت اطلاعات دات نت در رابطه با جمیله کدیور و سایت جرس اینگونه افشاگری می کند: "آخرين خبر از سانسورهای جرس را از نويسنده و روزنامه نويس پرکار و صاحب نام آقای هوشنگ اسدی شنيده ايم که در مطلبی تحت عنوان جرس از بهار می ترسد پرده از آن برداشته اند. اما، در اين پرده برداری، من برای اولين بار دريافتم که سردبیر اين نشريه خانم جمیله کديور هستند و دلم به راستی سوخت؛ به خصوص که اين خانم در جريان انتخابات اخير و از سوی آقای کروبی به عنوان کانديدای وزارت انتخاب شده بود و، طبق روال معمول ، در اين هیئت قرار است که يکی از سخنگويان اپوزيسيون حکومت آزادی کسی باشند که سراسر دروغ و سانسور و تبعيض است. " پس از شروع فتنه در سال 88 این جریان به دلیل آنکه نیاز به پشتیبانی خبری و مظلومنمایی و ایجاد جنگ روانی علیه نظام را به شدت مورد احتیاج میدید، با هدایت دستگاههای جاسوسی دشمن اقدام به راهاندازی قارچگونه رسانههای خبری کردند. این رسانهها که پس از راهاندازی به سرعت توسط شبکه عنکبوتی دشمن مورد پشتیبانی قرار میگرفت تا به سرعت جایگاه خود را در بین مخاطبان در فضای مجازی باز کند. یکی از همین رسانهها که به شکل و با هدف فوقالذکر راهاندازی شد جرس بود. این سایت در 29 تیر ماه 1388 مصادف با مبعث حضرت رسول اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رونمایی شد. این سایت چندی پس از تعطیلی وب سایت موج سبز آزادی که توسط فرزندان سایبری نظام جمهوری اسلامی هک شده بود، شروع به فعالیت کرد. گردانندگان اصلی این سایت که هرکدام در یک کشور اروپایی و آمریکایی زندگی میکنند عبارتند از: محسن کدیور (از روحانینماهای فراری از کشور و ساکن آمریکا و از مواجب بگیران سرویس جاسوسی آمریکا سیا و برادر زن اول مهاجرانی )، عطاالله مهاجرانی (وزیر ارشاد دولت خاتمی و فتنهگر فراری از کشور و ساکن لندن و از مواجب بگیران سرویس جاسوسی انگلیس ام.آی.6 و از تحلیلگران بنگاه خبر پراکنی شبکه سلطنتی بیبیسی فارسی)، ابراهیم نبوی (طنز نویس روزنامههای زنجیرهای و فتنهگر فراری از کشور، تئوریسین درازگوش تراوا، ساکن بروکسل، وی مواجب بگیر سرویس جاسوسی هلند میباشد) و رجبعلی مزروعی (نماینده افراطی دوره ششم مجلس شورای اسلامی، ساکن بروکسل و از امضا کنندگان نامه جام زهر به مقام معظم رهبری و از بازیگران فیلم موهن شبکه سلطنتی بیبیسی فارسی علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی، وی از مواجب بگیران سرویس جاسوسی انگلیس ام.آی.6 میباشد.)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |