کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلام بن بست ندارد
۱۳:۴۲, ۲۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #1

با نام ویاد خدا
درود بردوستان طاعات قبول
قانون اساسی جمهوری اسلامی برگرفته ازکلام وحی است وچون دین اسلام برای حل همه مشکلات راه حل دارد لذا در نظام اسلامی بن بستی وجودندارد. تنها باید تلاش کرد تا راه حل را ازدرون قوانین بدست آورد واگر خلائی درآن هست آنرا یا با قانون جدید ویا یک حکم ولائی پر نمود .مراد از ولایت مطلقه نیز همین است که هرجا خلا قانونی وجوددارد یا با هدایت ایشان قانون مورد نیاز بوجود میاید ویا اینکه راسا با حکم حکومتی مشکل حل میگردد. مثال مشخصی که در این چند روز پیش آمد میتواند بدرک مطلب کمک کند.
سند2030 که مصوب یونسکو است برای اجرا به ایران وهمه کشورها توصیه شده است ودولت مقدمات اجرائی آنرا آغاز کرد ومشکلی در پذیرش آن نبود وقرار بود که این سند در مجلس شورای اسلامی مطرح وبه تصویب نمایندگان برسد . رهبری نظام با آگاهی از محتوای سند از طریق رسانه ملی نگرانی های خودرا ابراز داشتند ودر برابر برخی نیز اجرای آن را منافی با نظام نمیدانستند .این برخوردها سرانجام به حکم حکومتی منجر ودستور لغوآن صادر شد ودیروز درشورای عالی انقلاب فرهنگی بریاست رئیس جمهور این سند براساس حکم حکومتی ازدستورکارخارج شد . ملاحظه میشود که ممکن است دربدوامر میان نظرات بزرگان اختلاف باشد اما درنهایت رهبری میتوانند با یک حکم نظر قطعی را اعلام کنند .بنابراین نباید اینگونه اختلاف نظرها جنبه سیاسی پیدا کند .البته کاش بجای طرح اینگونه موارد در صدا وسیما مشکل در محافل داخلی پیگیری شود. مثال دیگر همین موضوع آتش به اختیار است که رهبری در سخنان چند روز پیش فرمودند .اگر این مورد در چارچوب قوانین باشد که مشکلی نیست اما اگر فراتر ازآن باشد حتما باید بصورت حکم حکومتی به افسران نرم ویا سخت ابلاغ گردد . اسلام بن بست ندارد هر عیب که هست از مسلمانی ماست التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۰۵, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۰۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
آواتار
به سلامتیش صلوات، که با نهیب حیدریش منافقان و کافران و اشرار رو رسوا کرد و توطئه خائنین رو برملا کرد.

درود بر روان ملکوتی امام راحل که با آسیب شناسی دقیق جریان مشروطیت نظام ما رو با مکانیزم بسیار مترقی و مستحکمی به نام ولایت فقیه و شورای نگهبان مجهز کرد تا سدی باشه در برابر لیبرال ها و سکولارهای کافر و از تسلط این خائنین بر جان و مال مسلمین جلوگیری کنه.

واقعه ایستادگی حیدری امام خامنه ای در برابر خیانت کبیر 2030 یادآوری فتوای مشهور تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی و نشان دهنده قدرت و کارایی مرجعیت در دفاع از کیان اسلامی ایران و کشور بود.

به امید رسوایی جنایت کاران خائن، دزدان بیت المال، سارقان علمی و لیبرال های وطن فروش.

پ.ن.
این واقعه نشان داد تخم مرغ دزد شتر دزد می شود. سارق علمی که از رعایت کمترین اصول اخلاقی علمی عاجز و فراری و رویگردان است تبدیل به فردی خواهد شد که نوامیس ملت رو به باد خواهد داد و بر خلاف قاعده نفی سبیل راه تسلط کافران را بر کشور اسلامی باز خواهد کرد. سارق علمی شایستگی ریاست جمهوری را ندارد و باید عزل شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، 313s.w.o ، فاطمه خانم ، fazel ، عبدالرحمن
۱۴:۱۵, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۱۶ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #3

با نام ویاد خدا
درود بردوستان
آقای محمد صدرا شما بدون نام خدا وسلام وارد میدان شدید وکلی هم رجز خواندید که ربطی به مطلب نداشت .شایسته است حرمت ماه مبارک واین ایام را نگهدارید وزبانتان به بدگوئی آلوده نکنید .پیشنهاد بنده اینستکه اگر مطلب مورد موافقت شماست تائید واگر خلافی درآن است بیان کنید والا راه را برای دیگران باز کنید پیروز باشید
۱۴:۲۷, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۱۵)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود بردوستان
آقای محمد صدرا شما بدون نام خدا وسلام وارد میدان شدید وکلی هم رجز خواندید که ربطی به مطلب نداشت .شایسته است حرمت ماه مبارک واین ایام را نگهدارید وزبانتان به بدگوئی آلوده نکنید .پیشنهاد بنده اینستکه اگر مطلب مورد موافقت شماست تائید واگر خلافی درآن است بیان کنید والا راه را برای دیگران باز کنید پیروز باشید
از امام گفتن رجز بود؟؟؟؟؟؟

از میرزای شیرازی گفتن رجز بود؟؟؟؟

از نفی سبیل گفتن رجز بود؟؟؟؟؟؟

2030 ربطی به مطلب نداشت؟؟؟؟؟

رسوا کردن خائنین رجز بود؟؟؟؟

مکانیزم ولایت فقیه و شورای نگهبان رجز بود که دلالت بر بن بست نداشتنه اسلامه؟؟؟؟

حرمت ماه رو نگه داریم؟؟؟؟؟ مگه از سارق علمی گفتن حرمت شکنیه؟؟؟؟؟ یک مورد حرمت شکنی نشون بدید؟؟؟؟ تهمت زدن حرمت شکنی نیست که شما تا می تونید تهمت می زنید؟؟؟؟

پ.ن.

اگر ابوموسی اشعری خائن نیست و پذیریش این سند برخلاف مصالح نظام نبوده، چرا مرد و مردانه در برابر تصمیمی که گرفته ایستادگی نمی کنه؟؟؟؟ یا اینکه یه سارق علمی جرات ایستادگی نداره؟؟؟

چرا ابوموسی اشعری کار رو به جایی رسونده که با تشر امام خامنه ای باید قالب تهی کنه و مثل شکست خورده ها مثل سارقان علمی عقب نشینی کنه؟؟؟؟؟ مگه نمی گفت از 2030 نمیگذرم؟؟؟؟؟

راستی جلسه به ریاست خودش برگزار شده بود. در این جلسه به اتفاق آرا این خیانت ملغی شد.

دروغ گو ..... حکم حکومتی در کار نبود شورای انقلاب فرهنگی این خیانت رو ملغی کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313s.w.o ، AMINI ، Mforootaghe ، fazel ، عبدالرحمن
۱۴:۴۲, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۵ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #5

با نام ویاد خدا
درود بردوستان وطاعات قبول
آقای صدرا شما درتاپیک خودتان بنده را ازورود ودرج مطلب باز میدارید ومن باحترام میپذیرم اما خودتان این قانون را رعایت نمی کنید .اینجا جای فحش دادن نیست اینجا مکان ناسزا به دولت ومنتخب مردم نیست .اینجا باید ازآنچه نوشته شده نقد کنید .اصل مطلب بنده حکم حکومتی بود که شورای انقلاب بدنبال آن تصمیم گرفت وشما هم تائید کردید پس چرا دچار بحران شده وبدیگران ناسزا پرتاب میکنید تازه ادعا میکنید که براساس آتش به اختیار کم کم سلاح خودتان را هم همراه میاورید .اینست شناخت شما از رهبری ونظرات ایشان؟ شما که همه را ازرهبری دور میکنید .والله شما ازاسلام دفاع نکنید شایسته تر است .ضمنا حتی درمطلب بنده دقت نکردید که تا زمانی که رهبری حکم نداده اند نظراتشان برای مردم الزام آور نیست ومیتوانند نظر مخالف بدهند کما اینکه در مورد سند دادند النهایه تصمیم آخر با رهبری است ومطاع ورئیس جمهور ما نیز براین اساس قبلا نظر دیگری داشتند والان مطیع اند . پیروی ازاسلام ناب اینگونه است آزادی در نظر دهی واطاعت از حکم .راه شما راهی دیگر است برایتان دعا میکنم که خداوند فرجی کند موفق باشید
۱۴:۵۲, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۵:۴۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۲)Mforootaghe نوشته است:  
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وطاعات قبول
آقای صدرا شما درتاپیک خودتان بنده را ازورود ودرج مطلب باز میدارید ومن باحترام میپذیرم اما خودتان این قانون را رعایت نمی کنید .
مغلطه بزرگترین توهین به مخاطبه پس ادعای احترام از طرف شما مضحکه

(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۲)Mforootaghe نوشته است:  اینجا جای فحش دادن نیست اینجا مکان ناسزا به دولت ومنتخب مردم نیست .اینجا باید ازآنچه نوشته شده نقد کنید .ید

کسی فحشی نداده. سرقت علمی محرز شده و باید این سارق از ریاست جمهوری عزل بشه. خیانت در 2030 هم محرزه و عدم رعایت قاعده نفی سبیل کار رو به اینجا کشونده. شما هم به جای طفره رفتن و مغلطه بهتره توبه کنید و از خیانت انجام شده دفاع نکنید. ضمناً تهمت هم نزنید و حرمت ماه رو نگه دارید.

(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۲)Mforootaghe نوشته است:  اصل مطلب بنده حکم حکومتی بود که شورای انقلاب بدنبال آن تصمیم گرفت وشما هم تائید کردید پس چرا دچار بحران شده وبدیگران ناسزا پرتاب میکنید تازه ادعا میکنید که براساس آتش به اختیار کم کم سلاح خودتان را هم همراه میاورید .

اصل مطلبتون غلطه. من اصل مطلب شما رو رد کردم. این شما و رفیق سارقتون هستید که دچار بحران شدید و باید بابت سرقت و خیانت به مردم و خداوند پاسخگو باشید. این شمایید که تهمت می زنید ما ناسزایی نگفتیم.

(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۲)Mforootaghe نوشته است:  اینست شناخت شما از رهبری ونظرات ایشان؟ شما که همه را ازرهبری دور میکنید .والله شما ازاسلام دفاع نکنید شایسته تر است .
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin باش تا صبح دولتت بدمد

(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۲)Mforootaghe نوشته است:  ضمنا حتی درمطلب بنده دقت نکردید که تا زمانی که رهبری حکم نداده اند نظراتشان برای مردم الزام آور نیست ومیتوانند نظر مخالف بدهند کما اینکه در مورد سند دادند

تا جایی که یادمه فرموده بودید حکم حکومتی دادند به این زودی فراموش کردید؟؟؟؟

(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۲)Mforootaghe نوشته است:  رئیس جمهور ما نیز براین اساس قبلا نظر دیگری داشتند والان مطیع اند . پیروی ازاسلام ناب اینگونه است آزادی در نظر دهی واطاعت از حکم .راه شما راهی دیگر است برایتان دعا میکنم که خداوند فرجی کند موفق باشید
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پ.ن.
راستی تو اون تاپیک هم فقط داشتی بحث رو به انحراف می کشوندی هیچ حرفی برای سرقت علمی رفیقت نداشتی. اتفاقاً برخورد قاطع با متخلفین و سارقین و خائنین نشانه اعتبار نظامه و هر دوی ما که نظرات متفاوتی داریم باید در این زمینه متفق القول باشیم.

در ضمن ارسالهات رو تو همون تاپیک ویرایش کردی و ناسزا پراکنی هات رو پاک کردی. این از بدترین انواع ناجوانمردی و خیانت محسوب میشه به همین دلیل از این به بعد برخلاف میلم ارسال های شما رو نقل قول خواهم کرد که نتونی در امانت خیانت کنی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، fazel ، عبدالرحمن
۱۵:۱۷, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۵:۱۹ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #7

با نام ویاد خدا
درود بردوستان طاعات قبول
آقای صدرا بهتر است این مطالب را به پست خودتان ببرید ودرباره مطلب بنده بنویسید لذا من تنها بمواردی اشاره میکنم که مفید دوستان باشد
1-مطلبی که با نام خدا آغاز نشود ابتر است و سلامی که پاسخش نیاید گناه است بهتر است قبل از هر نگارشی خودرا مزین به رفتار اسلامی کنیم تا نتیجه بخش باشد
2-اینکه فرمودید بنده ناسزا گفتم وپاکش کردم اگر چه درست نیست اما صداقت مرا میرساند که در مرور مطلبم اشتباهم را زدودم وشما باید خوشحال باشید نه اینکه طلبکار
3-حکم حکومتی رهبر در آخرین سخنرانی داده شد وکلیه سخنان ایشان قبل ازآن ودر بحبوحه انتخابات بیشتر سیاسی بود تا رقیب روحانی بالا بیاید وچون نیامد اینبار شمشیر کشیده شد و طبیعی است که دربرابرشمشیر دیگر نظری وجودندارد
دوستان موجود درسایت اگر هر نظری که رهبری بفرمایند همه اطاعت کنند دیگر باید چراغ عقل را خاموش کرد .وقتی رهبری خود مخالفت با نظراتشان را مجاز میدانند نمیدانم برخی چرا کاسه ازآش داغترند .خوب شما درولایت ذوب شده اید دیگر چیزی ندارید بنده فلز گداختنی نیستم تا ذوب شوم پس هستم تا اندیشه کنم.
صدرای عزیز شما مطالب خود رادرپستهای خود دنبال کنید ودوست دارم به پستهای بنده نظر بدهید ولی تقاضا میکنم دراین
مورد کمی بیاندیشیدوشتاب نکنید
ضمنا کلمات درست اینست دیکته اتان را اصلاح کنید محرزنه محرض- طفره نه تفره-
۱۵:۴۱, ۲۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۵:۱۷)Mforootaghe نوشته است:  
با نام ویاد خدا
درود بردوستان طاعات قبول
آقای صدرا بهتر است این مطالب را به پست خودتان ببرید ودرباره مطلب بنده بنویسید لذا من تنها بمواردی اشاره میکنم که مفید دوستان باشد
1-مطلبی که با نام خدا آغاز نشود ابتر است و سلامی که پاسخش نیاید گناه است بهتر است قبل از هر نگارشی خودرا مزین به رفتار اسلامی کنیم تا نتیجه بخش باشد

خلاف روال سایت عمل می کنید نمیشه در ابتدای هر ارسال بسم الله داشت ما یک بار ابتدای کار بسم الله گفتیم

2-اینکه فرمودید بنده ناسزا گفتم وپاکش کردم اگر چه درست نیست اما صداقت مرا میرساند که در مرور مطلبم اشتباهم را زدودم وشما باید خوشحال باشید نه اینکه طلبکار

خیلی ناجوانمردی ناسزای خودت رو پاک کردی و در ارسال بعد گفتی من نگفتم. اینجا هم مغلطه می کنی.

3-حکم حکومتی رهبر در آخرین سخنرانی داده شد وکلیه سخنان ایشان قبل ازآن ودر بحبوحه انتخابات بیشتر سیاسی بود تا رقیب روحانی بالا بیاید وچون نیامد اینبار شمشیر کشیده شد و طبیعی است که دربرابرشمشیر دیگر نظری وجودندارد

امام حکم حکومتی رو کتباً اعلام می کنند مثل نامه ای که برای قانون مطبوعات نوشتند. باز هم لازمه قانون اساسی رو برای شما بیاریم؟ معلومه که سیاسی بود مگه وظیفه ای غیر از این دارند؟؟؟؟ در مقابل خائنین وطن فروش و سارقین علمی باید هم شمشیر از رو کشیده بشه به همین دلیله که رهبر باید شجاع باشه.

بله شمشیر علی مارقین و ناکثین و قاسطین رو به درک واصل می کنه معلومه که حرفی نیست.

دوستان موجود درسایت اگر هر نظری که رهبری بفرمایند همه اطاعت کنند دیگر باید چراغ عقل را خاموش کرد .وقتی رهبری خود مخالفت با نظراتشان را مجاز میدانند نمیدانم برخی چرا کاسه ازآش داغترند .خوب شما درولایت ذوب شده اید دیگر چیزی ندارید بنده فلز گداختنی نیستم تا ذوب شوم پس هستم تا اندیشه کنم.
;)

صدرای عزیز شما مطالب خود رادرپستهای خود دنبال کنید ودوست دارم به پستهای بنده نظر بدهید ولی تقاضا میکنم دراین
مورد کمی بیاندیشیدوشتاب نکنید
ضمنا کلمات درست اینست دیکته اتان را اصلاح کنید محرزنه محرض- طفره نه تفره-

عذرخواهی از بابت غلط املایی و ممنون از لطفتون تصحیح کردم

پ.ن.
راستی بابت سلام هایی که به دوستانتون میدید سر ما منت نذارید. یک بار برای همیشه

السلام علی من التبع الهدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، عبدالرحمن
۱۶:۰۵, ۲۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۰۵)MohammadSadra نوشته است:  .

درود بر روان ملکوتی امام راحل که با آسیب شناسی دقیق جریان مشروطیت نظام ما رو با مکانیزم بسیار مترقی و مستحکمی به نام ولایت فقیه و شورای نگهبان مجهز کرد تا سدی باشه در برابر لیبرال ها و سکولارهای کافر و از تسلط این خائنین بر جان و مال مسلمین جلوگیری کنه.
خب پس با این حساب وضع فعلی کشور در تمام زمینه ها باید حاصل عملکرد هم حزبی ها و هم فکرهای شما باشه دیگه نمیتونید بگید تقصیر ممد خاتمی و حسن روحانی و رفسنجانی بوده چون همین الان خودتون اعتراف کردید با سدی که امام راحل درست کردن کلا دست لیبرال ها و اصلاحات و اینا کوتاه شد
درسته ??
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، fazel
۱۶:۱۳, ۲۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۶ ۱۶:۱۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۶ ۱۶:۰۵)پارمیس نوشته است:  خب پس با این حساب وضع فعلی کشور در تمام زمینه ها باید حاصل عملکرد هم حزبی ها و هم فکرهای شما باشه دیگه نمیتونید بگید تقصیر ممد خاتمی و حسن روحانی و رفسنجانی بوده چون همین الان خودتون اعتراف کردید با سدی که امام راحل درست کردن کلا دست لیبرال ها و اصلاحات و اینا کوتاه شد
درسته ??
قصه ابوموسی اشعری و جماعت کوفی رو فراموش کردید.

علی بن ابی طالب رو هم اگر بسپارید دست جماعتی که شکمهاشون از حرام پر شده و ابوموسی اشعری جلودارشونه نتیجه همون میشه.

امام به وظیفه عمل کرد حالا این ماییم که باید نشون بدیم اهل کوفه نیستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، عبدالرحمن ، yamin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا