|
خداحافظی با نعمت پدر شدن، بلایی که تلگرام سرتان می آورد
|
|
۲۰:۳۶, ۷/تیر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امیرجنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
مسئول کلینیک نابارورى مردان کلینیک ناباروری ابن سینا با اشاره به تاثیر استفاده از موبایل و اینترنت وای فای بر ناباروری در مردان، توصیه هایی به آنها کرد. ناصر امیر جنتى متخصص کلیه و مجارى ادرارى و مسئول کلینیک نابارورى مردان کلینیک ناباروری ابن سینا در گفت و گو با خبرنگار ؛ با اشاره به تاثیر موبایل و اینترنت واى فاى[/b] در نابارورى گفت: در تحقیقات ثابت شده که استفاده از موبایل و اینترنت وایرلس تاثیر منفى در دستگاه تولیدمثل مردان دارد.وى ادامه داد: امواج تلفن همراه و واى فاى موجب کاهش سلول هاى جنسى مردان و با ایجاد تغییر در پارامترهایى تاثیرگذار دیگرى در بارورى مانند درصد سلول هاى جنسى و شکل آنها خطر ناباروری را افزایش می دهد. مسئول کلینیک نابارورى مردان کلینیک ابن سینا با اشاره به استفاده از موبایل و فضای مجازی که امروز گریبان گیر بسیاری از افراد شده، اظهار کرد: افرادى که بیش از یک ساعت در روز از موبایل استفاده مى کنند بیشتر در معرض خطر نابارورى قرار دارند. ![]() حسرت فرزند با گوشى موبایل در جیب شلوار وى به مردان متاهل توصیه کرد: آقایانى که ازدواج کرده اند و تصمیم فرزنددار شدن گرفته اند یا پزشک تشخیص داده که در مرز نابارورى قرار دارند درباره میزان استفاده از گوشى هوشیار باشند تا این موضوع موجب نابارورى آنها نشوند. جنتى با بیان اینکه آقایان گوشى تلفن همراه را در جیب شلوار قرار ندهند، گفت: توصیه می شود که گوشى موبایل بالاتر از کمر قرار بگیرد و بهتر است از جیب پیراهن به جاى شلوار استفاده شود یا گوشى را در کیف دستى قرار دهند. ![]() مسئول کلینیک نابارورى مردان کلینیک ابن سینا تاکید کرد: به هیچ وجه هنگام شارژ تلفن همراه مکالمه صورت نگیرد زیرا شدت امواج در حالت بسیار زیاد بوده و خطرات بیشتری را به همراه دارد. وى با اشاره به تلفن هاى بى سیم و تاثیر آنها در نابارورى عنوان کرد: در منزل یا محیط کار نیز به جاى تلفن هاى بى سیم از تلفن هاى ثابت سیم دار استفاده شود زیرا این تلفن ها یی سیم نیز مانند تلفن همراه در باروری مردان تاثیر منفی می گذارد. ![]() موبایل ساعت زنگ دار خطرناک در اتاق خواب جنتى با بیان اینکه بسیارى از افراد از موبایل به عنوان ساعت زنگ دار استفاده مى کنند، افزود: امواج الکترومغناطیس ساطع شده از موبایل و مودم وایرلس خطرات زیادى براى سلامتى داشته و خطر نابارورى به دنبال دارد و استفاده از آن بر بالای سر در رختخواب خطر زیادی برای سلامتی بدن دارد. مسئول کلینیک نابارورى مردان کلینیک ابن سینا در ادامه توصیه کرد: موبایل و مودم اینترنت واى فاى[/B] را در اتاق خواب در حالت خاموش قرار دهید و از ساعت زنگ دار ساده استفاده کنید. ![]() . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۷, ۸/تیر/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۶ ۲۰:۳۶)متفکر نوشته است: مسئول کلینیک نابارورى مردان کلینیک ناباروری ابن سینا با اشاره به تاثیر استفاده از موبایل و اینترنت وای فای بر ناباروری در مردان، توصیه هایی به آنها کرد. 1 نکته، نمام مواردی که فرمودید درست....... من نوعی خیلی هم رعایت می کنم همهء اینها رو، ولی الان دیگه جایی نیست که شما از وای فای در امان باشی، توی آپارتمان خودت، مودم رو خاموش کنی، وقتی مال همهء همسایه ها روشنه (و این امواج از دیوار هم رد میشه) چه فایده داره؟ وقتی می ری پاساژ برای خرید، باز همه جا وای فای هست، توی مترو، از این امواج گوشی های موبایل فراوانه... توی اداره، بیمارستان، هرچا که فکرش رو بکنید، بنابراین، من فکر می کنم عملاً تمام تلاشهایی که 1 نفر بخواهد انجام بده، با این اوصاف بی فایده می شه.... باید چی کار کرد؟ طب سنتی در این خصوص توصیه ای نداره؟ |
|||
|
|
۰:۲۱, ۹/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۶ ۰:۵۹ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بله برای مجتمع های مسکونی وحشتناکه.مخصوصا برای خانواده هایی که میخوان بچه دار بشن چون شدید روی جنین اثر میگذاره و بعضا باعث سقط میشه..
من خانمی رو میشناسم که در اثر استفاده زیاد از موبایل بچه اش لب شکری به دنیا اومد البته یه نقلی شنیدم که کاکتوس امواج مضر رو به خودش جذب میکنه اما فکر کنم خرافه هست من وقتی همسرم باردار شد تلفن بی سیم,مودم وای فای و حتی موبایلش رو هم جمع کردم ولی باز اگر تو کانون امواج مودم همسایه نباشید اشکال نداره..یا میشه خواهش کرد ازشون تو مواقع غیر ضروری خاموشش کنن..یا مثلا پروتکلی باشه که ساکنان مجتع ها رو ملزم کنه از مودم های با انتن برد کوتاه استفاده کنن یه مودم استاندارد فقط برای یه واحد |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۹/تیر/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۶ ۱۸:۴۵)سعدی نوشته است: سلامسلام به خاطر همین عرض کردم علم نارساست. علم بر اساس شواهد تجربی روی نمونه ها شکل میگیره . دو یا چند محقق روی طرح ها کار میکنن و ممکنه نتایج مختلف بگیرند . ممکنه در مورد همین امواج رادیویی و غیر یونیزه ، صد خانم باردار مثلاً پنج سقط باشه ممکنه در نمونه صدتایی دیگه ده سقط باشه یا نمونه دیگر اصلا سقط نداشته باشه . عوامل مزاحم تحقیق هم هست و عوامل ثانویه و ... ممکنه هر دو یا چند محقق هم راست بگن یا تحقیقاتشون دروغ باشه ! به قول شما شاید بسته به سیاست هم هست که سیاستی بخواد این اثر رو نادیده بگیره یا جلوه بده . در کل در علم هم نارسایی های زیاد داره و جهتگیری ها هم بدترش میکنه ولی عقل حکم میکنه آدم احتیاط کنه . در مجتمع های مسکونی هم میشه اطلاع رسانی کرد بالاخره مردم همین ماها هستیم
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۹/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۶ ۱۶:۰۰ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۶ ۱۹:۰۷)فنا نوشته است: 1 نکته، آپارتمان نشینی کلا خوب نیست حتی اگر هیچ امواجی هم وجود نداشته باشه ، سعی کنید در حاشیه شهر هم شده بشینید ولی توی آپارتمان ها نباشید... با همسایه ها صحبت کنید تا از کابل(نمیدونم دقیقا اسم این متصل گر چی هست) استفاده کنند و در مواقعی که نیاز ندارند دوشاخه رو باید بکشند ؛ امواج برخی طبقات که دورتر هست با نزدیکتر ها احتمالا تفاوتی داشته باشه میتونید به شهرهای دیگر نقل مکان کنید شهرهایی که شلوغ نیستند و خانه ها از هم فاصله داره و مردمان عاقل تری دارند. درباره کاکتوس معلوم نیست بتونه امواج رو کنترل کنه پس اصلا به اون دل نبندید... طب سنتی هم میگه خودتون رو دور نگه دارید خطر امواج مثل سیگار هست و گاهی خطرناک تر تذکر مهم تر: از رایانه و برای اینترنت از کابل استفاده کنید و هرگز به وای فای وصل نشید ودر مواقعی که استفاده ندارید باید دو شاخه رو از برق دربیارید چون تمام وسایل برقی از لباسشویی تا تلویزیون و حتی یخچال مادامی که متصل به برق باشه حتی اگر ظاهرا خاموش باشند امواج الکترومغناطیسی مضر منتشر میکنه و نباید نزدیک اونها باشید . |
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۰/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۶ ۰:۲۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:طب سنتی هم میگه خودتون رو دور نگه دارید خطر امواج مثل سیگار هست و گاهی خطرناک تردر کتابهای ابوعلی سینا و روایات و ... که حرفی از امواج نیست. پس باید علمای طب سنتی آزمایشی انجام داده باشند که بتونند میزان ضرر امواج رو بررسی کنند. شدت امواج از چه میزان اگر بیشتر بشه مثل سیگار میشه؟ آیا علما مقدار استانداردش رو تعیین کرده اند؟ به هر حال احتیاط ضرر نداره. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بلایی به نام «پلاستیک» | در جستجوی سختی | 0 | 988 |
۲۱/تیر/۹۴ ۱۰:۴۷ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| وایبر بلایی دیگر | زینب خانوم | 59 | 22,754 |
۱۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۵ آخرین ارسال: kabir |
|
| غرب چه بلایی بر سر زن آورده است؟! | besoyebidari | 3 | 3,417 |
۴/تیر/۹۲ ۱:۴۲ آخرین ارسال: moshavereh |
|

![[تصویر: 6421390_961.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1396/4/7/6421390_961.jpg)
![[تصویر: 6421396_395.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1396/4/7/6421396_395.jpg)
![[تصویر: 6421397_751.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1396/4/7/6421397_751.jpg)
![[تصویر: 6421392_880.jpg]](http://www.yjc.ir/files/fa/news/1396/4/7/6421392_880.jpg)