کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روحانی کجاست؟
۲۰:۱۲, ۱۹/تیر/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت کاربران گرام.
کسی خبری غیر رسمی از آقای روحانی داره؟
چون سایتهای رسمی هیییچ خبری ازش درج نکردن.
از بعد از این که درباره سپاه اظهار نظر کرد در مجامع عمومی زیاد دیده نشده.
دو تا مساله ذهنمو درگیر کرده.
۱. آقای بروجردی امروز سیاه پوشیده بود و خبر کسالت چند روز پیشش منو کمی نگران کرد که شاید واسه خاطر آزادسازی موصل خبری از حالش مخابره نمیشه.
۲. احمدی نژاد ۱۰ روز قهر کرد رسانه ها خودشون و مردمو بیچاره کردن که به همه اعلام کنن قهر کرده.
نکنه اینم کار یاد گرفته و با رهبر قهر کرده؟

خلاصه این که ما مامانا وقتی بچه هامون ساکتن خعلی نگران میشیم.
چون میدونیم دارن یه خرابکاری بزرگ میکنن.

والا...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، عمار94 ، MOHSEN-Z ، فدايي ولايت ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، AMINI ، yamin ، CiViLBAX
۲۰:۴۷, ۱۹/تیر/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۹/تیر/۹۶ ۲۰:۱۲)زینب خانوم نوشته است:  سلام خدمت کاربران گرام.
کسی خبری غیر رسمی از آقای روحانی داره؟
چون سایتهای رسمی هیییچ خبری ازش درج نکردن.
از بعد از این که درباره سپاه اظهار نظر کرد در مجامع عمومی زیاد دیده نشده.
دو تا مساله ذهنمو درگیر کرده.
۱. آقای بروجردی امروز سیاه پوشیده بود و خبر کسالت چند روز پیشش منو کمی نگران کرد که شاید واسه خاطر آزادسازی موصل خبری از حالش مخابره نمیشه.
۲. احمدی نژاد ۱۰ روز قهر کرد رسانه ها خودشون و مردمو بیچاره کردن که به همه اعلام کنن قهر کرده.

خلاصه این که ما مامانا وقتی بچه هامون ساکتن خعلی نگران میشیم.
چون میدونیم دارن یه خرابکاری بزرگ میکنن.

والا...
SmileSmileSmileاین روحانی از اون بچه هایی هست که چه ساکت باشه چه نباشه خرابکاری میکنه....Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، زینب خانوم ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، AMINI ، yamin
۲۳:۳۲, ۱۹/تیر/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
نباشه بهتر
حداقل مملکت با شیب صاف تری به جای شیب ملایم به فنا می ره

یه عزیزی می گفت دو هفته قبل انتخابات رو ببینید. نه اختلاسی. نه دستگیری. نه خلافی. نه فسادی. همه اش به خاطر اینه که آقایون درگیر انتخابات هستن و به مسئولیت های خودشون نمی رسن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، زینب خانوم ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، AMINI ، yamin ، علی املشی
۲۳:۵۲, ۱۹/تیر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۶ ۲۳:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #4
آواتار
استرس نداشته باشید ، خوشبختانه علمایی که داشتن قانون اساسی رو مینوشتن فکر همه چیو کردن .

اصل يكصد و سي و يكم :

در صورت فوت, عزل, استعفا, غيبت يا بيماري بيش از دو ماه رئيس جمهور و يادر موردي كه مدت رياست جمهوري پايان يافته و رئيس جمهور جديد بر اثر موانعي هنوز انتخاب نشده و يا امور ديگري از اين قبيل, معاون اول رئيس جمهور با موافقت رهبري اختيارات و مسئوليت هاي وي را بر عهده مي گيرد و شورائي متشكل از رئيس مجلس و رئيس قوه قضائيه و معاون اول رئيس جمهور موظف است ترتيبي دهد كه حداكثر ظرف مدت پنجاه روز رئيس جمهور جديد انتخاب شود, در صورت فوت معاون اول و يا امور ديگري كه مانع انجام وظايف وي گردد و نيز در صورتي كه رئيس جمهور معاون اول نداشته باشد مقام رهبري فرد ديگري را به جاي او منصوب مي كند.

(۱۹/تیر/۹۶ ۲۰:۱۲)زینب خانوم نوشته است:  ۲. احمدی نژاد ۱۰ روز قهر کرد رسانه ها خودشون و مردمو بیچاره کردن که به همه اعلام کنن قهر کرده.
یه نقل قول شنیدم که احمدی نژاد گفته بود نمیتونم کار کنم ، امام هم فرموده بود هر چه طور صلاح میدونید (راست و دروغش پای گوینده ) - خب من بودم تا اخر دوره قهر میموندم !
(میگن یه بار یکی یه بار زمین خورد تا خونه شون سینه خیز رفت !)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، AMINI ، fazel ، yamin
۰:۱۶, ۲۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
ایشون داره برای وزرای کابینه دوازدهم رایزنی میکنه..نگران نباشین فعلا مشغوله
بالاخره پیدا کردن وزرای حرفه ای بچاپ و میلیاردی سخته,کلی باید اینور و اونور کنه الکی که نیستWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، AMINI ، fazel ، عمار94 ، yamin ، علی املشی
۹:۳۷, ۲۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
هاشمی تو استخر فرح فوت شد گفتن کشتنش و پسرشم عکس جنازه باباشو بی رحمانه منتشر کرد تا به شایعات دامن بزنه.
از این قوم یاجوج و ماجوج خدا نکنه یکی دیگه بمیره که تا همه مونو به جرم مشارکت در دق دادنش اعدام نکنن ول نمیکنن.
والا ما بنا به توصیه آقای رائفی پور وارد توییتر شدیم و سعی کردیم نظراتمونو گسترش بدیم.
اونقدر فوش شنیدیم که توییترو سر یک ماه دیلیت کردم.
تو توییتر که بر خلاف ورزشگاه ها خانواده و خانوما هستن. چرا ادب رعایت نمیشه؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، AMINI ، fazel ، yamin ، 313s.w.o ، علی املشی
۹:۵۴, ۲۰/تیر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۶ ۱۲:۴۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
آواتار
شاید بنظرتون شوخی بیاد

ولی بعضیا رابطه دارن با جنگیر ها (اصطلاحه وگرنه جن ها اینا رو اسیر کردن)

جنگیرهای کثیف و گناه کار

یه سری ریاضت و ....

البته این کارا مدت داره و بعدش بوش در میاد

هیچ اسمی نبردما Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، AMINI ، fazel ، yamin ، زینب خانوم ، علی املشی
۱۱:۱۵, ۲۲/تیر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۶ ۱۲:۰۴ توسط yamin.)
شماره ارسال: #8

(۲۰/تیر/۹۶ ۹:۳۷)زینب خانوم نوشته است:  والا ما بنا به توصیه آقای رائفی پور وارد توییتر شدیم و سعی کردیم نظراتمونو گسترش بدیم.
اونقدر فوش شنیدیم که توییترو سر یک ماه دیلیت کردم.
تو توییتر که بر خلاف ورزشگاه ها خانواده و خانوما هستن. چرا ادب رعایت نمیشه؟؟!!

زینب جان وار شدن به فضاهای مجازی مثل توییتر و اینستاگرام بیشتر به درد آقایون میخوره , من خودم یه تلگرام دارم که اونم کلی مطالب نخونده دارم از کانال هاش . کلا تو فضاهایی که حالت پرسش و پاسخ داره یعنی میتونی اظهار نظر کنی , رعایت خیلی مسائل اخلاقی نمیشه , اونم چون نطارتی رو افراد نیست. من به شخصه سعی میکنم بیشتر رو در رو حرف بزنم.Smile اطرافم پره از ادمهایی که حرص ادم رو در میارن Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MOHSEN-Z ، زینب خانوم ، علی املشی ، MohammadSadra
۲۰:۵۹, ۲۲/تیر/۹۶
شماره ارسال: #9
آواتار
بله سرکار خانم...
به قیمت اعصابم متوجه شدم.
منو چه به این کارا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، yamin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: