|
شیطان اولین کسی که ...(درست يا غلط)
|
|
۲۳:۵۱, ۱۹/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۶ ۱۲:۰۱ توسط 313s.w.o.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شیطان اولین کسی که.....
شیطان: نخستین کسی بود که بعضی کارها را مرتکب شد و پیش از او کسی آنها را انجام نداده بود. و آنها از این قراراند: - اولین کسی که قیاس نمود و خود را از حضرت آدم علیه السلام برتر و بالاتر دانست و گفت: من از آتشم و او از خاک در حالی که آتش از خاک بالاتر است.(2) - اولین کسی که در پیشگاه با عظمت الهی تکبر نمود و به دستور خالق خود عمل نکرد.(3) - اولین کسی که که معصیت و نافرمانی خدا را کرد و آشکارا با او مخالفت نمود. - اولین کسی که به دروغ گفت: خدا گفته از این درخت نخورید، چون درخت جاوید است و اگر کسی از آن بخورد تا ابد زنده می ماند و با خدا شریک می شود.(4) - اولین کسی که که قسم به دروغ خورد و گفت: من شما را نصیحت می کنم.(5) - اولین کسی که نماز خواند و یک رکعت آن چهار هزار سال طول کشید.(6) - اولین کسی که منبر رفت و برای ملائکه سخنرانی و صحبت کرد. - اولین کسی که که به خدا مشرک شد. - اولین کسی که که غنا و آواز خواند، همان زمانی که آدم علیه السلام از درخت نهی شده خورد.(7) - اولین کسی که از خوشحالی سرود خواند و آن هنگامی بود که آدم به زمین آمد. - اولین کسی که نوحه خواند و گریست؛ چون او را به زمین فرستادند، به یاد بهشت و نعمتهای آن نوحه و گریه کرد. - اولین کسی که لواط کرد(8) چون زمانی که به میان قوم لوط آمد خود را در اختیار آنان قرار داد تا با او لواط کنند. - اولین کسی که دستور ساختن منجنیق را داد تا حضرت ابراهیم علیه السلام را با آن در آتش اندازند. - اولین کسی که دستور ساختن حمام را در زمان حضرت سیلمان علیه السلام داد تا نظافت کنند. - اولین کسی که ساختن نوره را در زمان حضرت سلیمان داد، برای این که موهای اضافی پای بلقیس پادشاه سبا را از زمین ببرند.(9) - اولین کسی که دستور ساختن شیشه را داد تا حضرت سلیمان علیه السلام آن را روی خندق گذارد و بلقیس را آزمایش کند.(10) - اولین کسی که دستور ساختن صابون را داد تا مردم بدن و لباس خود را بشویند. - اولین کسی که دستور ساختن آسیاب را داد تا مردم گندم های خود را آرد کنند. - حذف شده - اولین کسی که خدا را در آسمان ها پرستید. - اولین کسی که عبادت و بندگی او، فرشتگان را به تعجب در آورد! - اولین کسی که به خدای خود اعتراض کرد. - اولین کسی که شبیه شدن به دیگران را مطرح و مردم را به آن تشویق کرد.(12) - اولین کسی که سحر و جادو کرد و آن دو را به مردم یاد داد.(13) - اولین کسی که ساز درست کرد و خود، آن را نواخت. - اولین کسی که برای زیبایی، زلف گذاشت.(14) - اولین کسی که برای مخالفت با پیامبران ریش خود را تراشید. - اولین کسی که برای مست شدن مردم، شراب درست کرد. - اولین کسی که ساختن آلات لهو و لعب و موسیقی را به قابیل آموخت. - اولین کسی که وقتی وارد جهنم می شود، خطبه می خواند. - اولین کسی که مکر و حیله و خدعه نمود. - اولین کسی که نقاشی کرد و چهره کشید.(15) - اولین کسی که آتش حسدش شعله ور شد.(16) - اولین کسی که به ناحق مخاصمه و جدال کرد. - اولین کسی که خدای تعالی به او لعنت نمود(17) و از ناراحتی فریاد کشید. - اولین کسی که به خدا کفر ورزید.(18) - اولین کسی که گریه دروغی نمود.(19) - اولین کسی که عبادت و خلقت خود را ستود. - اولین کسی که صورت های مجسمه و بت را ساخت.(20) - اولین کسی که جبرئیل و میکائیل و اسرافیل او را لعنت کردند. - اولین کسی که از ترس ملائکه فرار کرد و خود را مخفی نمود. - اولین کسی که دستور مساحقه داد. امام باقر علیه السلام فرمود: (وقتی خواسته ابلیس در قوم لوط عملی شد، خود را به صورت زن در آورد و سراغ زنان آمد و گفت: آیا مردان شما با هم لواط می کنند؟ در جواب گفتند: آری. دستور داد شما نیز با هم مساحقه کنید).(21) [b]منبع: كتاب شیطان در کمینگاه - نعمت الله صالحی حاجی آبادی ارسال شده توسط بازار كتاب http://www.ghbook.ir/book/728 -------------------------------------------------------------------- قست هاي قرمز رنگ عجيب نيستن ؟!؟!؟! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۳, ۲۱/تیر/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
شما این سوال رو در سایت askdin مطرح کنید. ببینید چی جواب میدن.
|
|||
|
۱۴:۵۴, ۲۱/تیر/۹۶
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۶ ۱۳:۵۷)سعدی نوشته است: نه مسئله عوالم دیگه نیست. همین زمین 4 میلیارد سال قدمت داره. دایناسورها هم روی همین زمین بوده اند نه در عوالم دیگر. کلا گفتم اونو ک بدونین بحث خلقت داستانی جدا داره 4میلیارد ما 6 میلیاردم شنیدیم . البته مزاح بود ولی 6 رو شنیدما بله دای ناصر اینا هم بودن مگه ما گفتیم نبودن ؟ گفتیم این نسل که از جناب پدرم ادم علیه السلام هست این عمر میگذره . پس مخالفتی با این که چقدر بگذره نیست . بحث خلقت هست که گفتیم چنین و چنان . توجیه نیست گلم بحث این هست که شما انتظار داری برای افراد اون زمان حضرت چطور صوبت میکردن که بفهمن . الانشم بخوای یکم بالا حرف بزنی طرف توی درک همون دوتا مطالب ک میدونه میمونه ببین بزار اینم بگم تا شاید یکم درک کنین مطالب رو خدای متعال میفرماد من زمین و اسمان و .. رو در چه مدت خلق کردم ؟ ببین ایا ایون ایام ایام محاسبه ای ما هست یا اینکه معصوم در تفسیر و تبیینش چیزی خاص فرمودند ؟ راسی روی بشر ادم و انسان دوباره تامل کن داداش من سوره فصل رو یه نگاه بنداز قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَندَادًا ذَلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ ایه 9 وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاء لِّلسَّائِلِينَ ایه 10 این 2 روز یعنی چقدر ؟ یه شبهه هم اینجا این ایات کفته شد بگم و پاسخش رو . خیلی از مخالفیت قران ایراد میگیرن که قران یبار میگه در 6 روز ولی اعدادی ه هست رو کنار هم بزاریم یجی دیگه میشه . و اما پاسخ شما تصور کن من بعد از مدتها برم مسافرت بگم از شیراز میرم شمال ( اخ بهشته ) این مسافرت من 6 روز هست ولی بعد بگم 4 روز تهران موندم ( مردم از دود ) خو اینجا من 4 روز از 6 روز رو تا خارج شدن از تهران زمان سپری کردم پس 2 روز میمونه . یعنی 2+4 =6 . امیدوارم درکش سخت نباشه .یه سر به متن نهج البلاغه هم بزن برای افرینش ببین چه مطالبی هست . البته یکم پراکنه هم هست اما خوبه . |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۲/تیر/۹۶
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
۲:۰۴, ۲۳/تیر/۹۶
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
چرا کیفیت سایت پایین اومده
![]() یه دلیلش همین تاپیکه ! اگه تاپیک های چند سال گذشته رو مشاهده کنید همین حرفها توسط همین آدمها زده شده ! اما داستان چیه ؟ هوا که گرم میشه به سر دوستمون میزنه که نکنه یه مسایلی واقعیت باشه و اتفاق بیافته و میفته آنچه که گفته شده . پس میاد یه بحثی رو شروع میکنه و یه نظریه میده و خودش ، نظریه خودش رو نقد میکنه ! برا تست نظریش هم بهترین جا احتمالا تالار های اینترنتی باشه ! فقط هم کافیه تا سرد شدن دوباره هوا بحث تو جریان باشه تا گرمای سال بعد ! دوستان دیگه ی ما هم با شور و حرارت وقت میزارن برای رفع حالت خود درماندگی دوستمون ![]() و احتمالا حس خود دگر هدایت گری پنداری (یا همچین چیزی) هم پیدا میکنن و متاسفانه اوقات مفیدی که تو اینترنت به فنا میره .... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ما 6 میلیاردم شنیدیم . البته مزاح بود ولی 6 رو شنیدما
بگم از شیراز میرم شمال ( اخ بهشته ) این مسافرت من 6 روز هست ولی بعد بگم 4 روز تهران موندم ( مردم از دود ) خو اینجا من 4 روز از 6 روز رو تا خارج شدن از تهران زمان سپری کردم پس 2 روز میمونه . یعنی 2+4 =6 . امیدوارم درکش سخت نباشه .