کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان اولین کسی که ...(درست يا غلط)
۲۳:۵۱, ۱۹/تیر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۶ ۱۲:۰۱ توسط 313s.w.o.)
شماره ارسال: #1
آواتار
شیطان اولین کسی که.....
شیطان: نخستین کسی بود که بعضی کارها را مرتکب شد و پیش از او کسی آنها را انجام نداده بود. و آنها از این قراراند:

- اولین کسی که قیاس نمود و خود را از حضرت آدم علیه السلام برتر و بالاتر دانست و گفت: من از آتشم و او از خاک در حالی که آتش از خاک بالاتر است.(2)
- اولین کسی که در پیشگاه با عظمت الهی تکبر نمود و به دستور خالق خود عمل نکرد.(3)

- اولین کسی که که معصیت و نافرمانی خدا را کرد و آشکارا با او مخالفت نمود.
- اولین کسی که به دروغ گفت: خدا گفته از این درخت نخورید، چون درخت جاوید است و اگر کسی از آن بخورد تا ابد زنده می ماند و با خدا شریک می شود.(4)

- اولین کسی که که قسم به دروغ خورد و گفت: من شما را نصیحت می کنم.(5)
- اولین کسی که نماز خواند و یک رکعت آن چهار هزار سال طول کشید.(6)

- اولین کسی که منبر رفت و برای ملائکه سخنرانی و صحبت کرد.
- اولین کسی که که به خدا مشرک شد.

- اولین کسی که که غنا و آواز خواند، همان زمانی که آدم علیه السلام از درخت نهی شده خورد.(7)
- اولین کسی که از خوشحالی سرود خواند و آن هنگامی بود که آدم به زمین آمد.

- اولین کسی که نوحه خواند و گریست؛ چون او را به زمین فرستادند، به یاد بهشت و نعمتهای آن نوحه و گریه کرد.
- اولین کسی که لواط کرد(8) چون زمانی که به میان قوم لوط آمد خود را در اختیار آنان قرار داد تا با او لواط کنند.

- اولین کسی که دستور ساختن منجنیق را داد تا حضرت ابراهیم علیه السلام را با آن در آتش اندازند.
- اولین کسی که دستور ساختن حمام را در زمان حضرت سیلمان علیه السلام داد تا نظافت کنند.

- اولین کسی که ساختن نوره را در زمان حضرت سلیمان داد، برای این که موهای اضافی پای بلقیس پادشاه سبا را از زمین ببرند.(9)
- اولین کسی که دستور ساختن شیشه را داد تا حضرت سلیمان علیه السلام آن را روی خندق گذارد و بلقیس را آزمایش کند.(10)

- اولین کسی که دستور ساختن صابون را داد تا مردم بدن و لباس خود را بشویند.
- اولین کسی که دستور ساختن آسیاب را داد تا مردم گندم های خود را آرد کنند.

- حذف شده
- اولین کسی که خدا را در آسمان ها پرستید.

- اولین کسی که عبادت و بندگی او، فرشتگان را به تعجب در آورد!
- اولین کسی که به خدای خود اعتراض کرد.

- اولین کسی که شبیه شدن به دیگران را مطرح و مردم را به آن تشویق کرد.(12)
- اولین کسی که سحر و جادو کرد و آن دو را به مردم یاد داد.(13)

- اولین کسی که ساز درست کرد و خود، آن را نواخت.
- اولین کسی که برای زیبایی، زلف گذاشت.(14)

- اولین کسی که برای مخالفت با پیامبران ریش خود را تراشید.
- اولین کسی که برای مست شدن مردم، شراب درست کرد.

- اولین کسی که ساختن آلات لهو و لعب و موسیقی را به قابیل آموخت.
- اولین کسی که وقتی وارد جهنم می شود، خطبه می خواند.

- اولین کسی که مکر و حیله و خدعه نمود.
- اولین کسی که نقاشی کرد و چهره کشید.(15)

- اولین کسی که آتش حسدش شعله ور شد.(16)
- اولین کسی که به ناحق مخاصمه و جدال کرد.

- اولین کسی که خدای تعالی به او لعنت نمود(17) و از ناراحتی فریاد کشید.
- اولین کسی که به خدا کفر ورزید.(18)

- اولین کسی که گریه دروغی نمود.(19)
- اولین کسی که عبادت و خلقت خود را ستود.

- اولین کسی که صورت های مجسمه و بت را ساخت.(20)
- اولین کسی که جبرئیل و میکائیل و اسرافیل او را لعنت کردند.

- اولین کسی که از ترس ملائکه فرار کرد و خود را مخفی نمود.
- اولین کسی که دستور مساحقه داد. امام باقر علیه السلام فرمود: (وقتی خواسته ابلیس در قوم لوط عملی شد، خود را به صورت زن در آورد و سراغ زنان آمد و گفت: آیا مردان شما با هم لواط می کنند؟ در جواب گفتند: آری. دستور داد شما نیز با هم مساحقه کنید).(21)

[b]منبع:

كتاب شیطان در کمینگاه - نعمت الله صالحی حاجی آبادی
ارسال شده توسط بازار كتاب
http://www.ghbook.ir/book/728
--------------------------------------------------------------------
قست هاي قرمز رنگ عجيب نيستن ؟!؟!؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، سعدی ، fazel ، vahrakan

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۳, ۲۱/تیر/۹۶
شماره ارسال: #21

شما این سوال رو در سایت askdin مطرح کنید. ببینید چی جواب میدن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۵۴, ۲۱/تیر/۹۶
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۱/تیر/۹۶ ۱۳:۵۷)سعدی نوشته است:  نه مسئله عوالم دیگه نیست. همین زمین 4 میلیارد سال قدمت داره. دایناسورها هم روی همین زمین بوده اند نه در عوالم دیگر.
اما اون که فرمودید شاید منظور از سال چیزی متفاوت با سالی که ما می شناسیم باشه میتونه مسئله رو توجیه کنه.

به کتابهای حدیث نمیشه مستقیم تکیه کرد. باید صحت حدیث رو از کارشناسان سوال کنید. به خصوص این مسئله خیلی اهمیت داره.
این همه سایت پاسخگویی وجود داره. استفاده کنید.

کلا گفتم اونو ک بدونین بحث خلقت داستانی جدا داره
4میلیارد Big Grin ما 6 میلیاردم شنیدیم . البته مزاح بود ولی 6 رو شنیدما
بله دای ناصر اینا هم بودن مگه ما گفتیم نبودن ؟ گفتیم این نسل که از جناب پدرم ادم علیه السلام هست این عمر میگذره . پس مخالفتی با این که چقدر بگذره نیست . بحث خلقت هست که گفتیم چنین و چنان .
توجیه نیست گلم بحث این هست که شما انتظار داری برای افراد اون زمان حضرت چطور صوبت میکردن که بفهمن . الانشم بخوای یکم بالا حرف بزنی طرف توی درک همون دوتا مطالب ک میدونه میمونه
ببین بزار اینم بگم تا شاید یکم درک کنین مطالب رو
خدای متعال میفرماد من زمین و اسمان و .. رو در چه مدت خلق کردم ؟ ببین ایا ایون ایام ایام محاسبه ای ما هست یا اینکه معصوم در تفسیر و تبیینش چیزی خاص فرمودند ؟
راسی روی بشر ادم و انسان دوباره تامل کن داداش من
سوره فصل رو یه نگاه بنداز
قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَندَادًا ذَلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ ایه 9
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاء لِّلسَّائِلِينَ ایه 10
این 2 روز یعنی چقدر ؟
یه شبهه هم اینجا این ایات کفته شد بگم و پاسخش رو . خیلی از مخالفیت قران ایراد میگیرن که قران یبار میگه در 6 روز ولی اعدادی ه هست رو کنار هم بزاریم یجی دیگه میشه .
و اما پاسخ
شما تصور کن من بعد از مدتها برم مسافرت Cool بگم از شیراز میرم شمال ( اخ بهشته ) این مسافرت من 6 روز هست ولی بعد بگم 4 روز تهران موندم ( مردم از دود ) خو اینجا من 4 روز از 6 روز رو تا خارج شدن از تهران زمان سپری کردم پس 2 روز میمونه . یعنی 2+4 =6 . امیدوارم درکش سخت نباشه .
یه سر به متن نهج البلاغه هم بزن برای افرینش ببین چه مطالبی هست . البته یکم پراکنه هم هست اما خوبه .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سعدی
۱۴:۴۴, ۲۲/تیر/۹۶
شماره ارسال: #23

(۲۱/تیر/۹۶ ۱۴:۵۳)سعدی نوشته است:  شما این سوال رو در سایت askdin مطرح کنید. ببینید چی جواب میدن.
خودم سوال می کنم و پاسخش رو براتون میارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۰۴, ۲۳/تیر/۹۶
شماره ارسال: #24
آواتار
چرا کیفیت سایت پایین اومده Smile
یه دلیلش همین تاپیکه !
اگه تاپیک های چند سال گذشته رو مشاهده کنید همین حرفها توسط همین آدمها زده شده !
اما داستان چیه ؟ هوا که گرم میشه به سر دوستمون میزنه که نکنه یه مسایلی واقعیت باشه و اتفاق بیافته و میفته آنچه که گفته شده .

پس میاد یه بحثی رو شروع میکنه و یه نظریه میده و خودش ، نظریه خودش رو نقد میکنه ! برا تست نظریش هم بهترین جا احتمالا تالار های اینترنتی باشه ! فقط هم کافیه تا سرد شدن دوباره هوا بحث تو جریان باشه تا گرمای سال بعد !

دوستان دیگه ی ما هم با شور و حرارت وقت میزارن برای رفع حالت خود درماندگی دوستمون Sad
و احتمالا حس خود دگر هدایت گری پنداری (یا همچین چیزی) هم پیدا میکنن
و متاسفانه اوقات مفیدی که تو اینترنت به فنا میره ....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا