|
نقشه راه فکری تربیتی(درخواست مشورت)
|
|
۱۵:۰۸, ۱۸/تیر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا رب العامین سلام خدمت همه دوستان... خیلی وقت بود که به خاطر مشغله کار و ازدواج و ... هیچ فعالیتی تو تالار نداشتم اما خب هنوز به تالار و تالاری ها علاقه دارم و دوست دارم که بیشتر فعالیت کنم. البته باید بگم که فعالیت هامون تو فضای حقیقی الحمد لله کم نشده که هیچ بیشتر هم شده... تو فضای تربیتی و نیرو سازی داریم با کمک بعضی از دوستان نقشه راه فکری تربیتی جامعی جمع آوری می کنیم. فضای کلی کار رو شکل دادیم: مثلا: تفکیک رده های سنی ...تفکیک مکان های موثر بر کودک،نوجوان،جوان و ... خواهشم از دوستان این هست که هر مشورت یا نقدی به مسئله دارند در همین تاپیک بفرمایید. کار ان شاء الله باید جامع باشه... تو پست بعدی تفکیک رده سنی و مکان های تاثیرگذار رو ارسال می کنم.
|
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نقشه راه یا (ره نگاشت) چیست؟
عموما یک ره نگاشت یا نقشه راه مبیّن نحوه چیدمان مسیر ها و جاده های موجود (و یا ممکن) در یک موقعیت خاص است. در زندگی روزمره، ره نگاشت ها مورد استفاده مسافرانی قرار می گیرد که می خواهند برای رسیدن به مقصد نهایی، از بین مسیرهای قابل انتخاب موجود یکی را برگزینند. بنابراین یک ره نگاشت، همچون ابزاری برای مسافر به منظور برنامه ریزی سفر است که امکان درک مسیر، میزان نزدیکی، جهت و تا اندازه ای قطعیت آن را فراهم می آورد. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقشه راه فکری-تربیتی (مسجد محور) پ ن:با توجه به این تعریف از نقشه راه ما باید مسیر و جاده خاصی را در هر موقعیت و مرتبه ای از سن و عمر انسان طراحی کنیم و مقصد مشخصی را برای هر مقطع و مرتبه در نظر بگیریم. مثال: کودک هفت تا ده سال با جنسیت پسر : باید ببینیم چه ویژگی و اقتضائاتی دارد (مبدأ) و با توجه به این اقتضائات و ویژگی های این سنین در پسران برنامه مدون و دقیق سه ساله طرح ریزی کنیم (مسیر و جاده) و اینکه بعد از این چه انتظاراتی از این فرد با سه سال قدم برداشتن در مسیری که برایش هموار کردیم ، داریم(مقصد). تفکیک رده های سنی: 1- 7 تا 10 سال 2- 11 الی 15 3- 16 الی 18 4- 19 الی 25 5- 26 الی 33 6- 34 الی 30 7- 40 الی ... تفکیک مکان های تأثیر گذار در رده های سنی1 ،2 و3: الف: منزل ب: مدرسه ج:مسجد ترتیب مکان ها به میزان ساعت حضور کودک در آن مکان می باشد. نظرات و پیشنهادات دوستان باعث تقویت کارمان در این مسیر می شود... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیاز به مشورت ؛ چه طوری انقطاعی زندگی کنیم؟ | ksaman | 8 | 1,818 |