|
همه چيزش مظلوم است، حتي عيدش
|
|
۱۴:۴۶, ۱۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا (مائده - 3) امروز دينتان را برايتان كامل كردم و نعمتم را بر شما تمام؛ و راضي شدم كه دينتان اسلام باشد. مولاي ما همه چيزش مظلوم است حتي عيدش عيد الله اكبر است و به فرموده معصومين عليهم السلام از هبوط آدم (نه فقط بعد از اسلام) برترين عيد بوده است! و عيدي برتر از آن نيست! (1) چه زماني خداوند بيش از هر زمان ديگري بندگانش را ميآمرزد؟ شب قدر؟ پاسخ از كلام نوراني امام رضا عليه السلام: يا بن أبي نصر ... إن الله تبارك وتعالى يغفر لكل مؤمن و مؤمنة و مسلم و مسلمة ذنوب ستين سنة و يعتق من النار ضعف ما أعتق في شهر رمضان وليلة القدر و ليلة الفطر. اى پسر ابى نصر ... بهدرستى كه خدا در اين روز مىآمرزد از هر مرد مؤمن و زن مؤمنهای، گناه شصت ساله ايشان را و در اين روز آزاد مىكند از آتش جهنم دو برابر آنچه آزاد كرده است در ماه رمضان و شب قدر و شب فطر!!! کلیات مفاتیح الجنان (شيخ عباس قمی): ص 276 (1) روز هيجدهم ذي الحجه روز عيد غدير و عيد الله الأكبر و عيد آل محمد عليهم السلام است و عظيمترين اعياد است و مبعوث نفرموده حق تعالى پيغمبرى را مگر آنكه عيد كرده است اين روز را و حرمت آن را دانسته است و نامش در آسمان روز عهد معهود است و نامش در زمين روز ميثاق مأخوذ و جمع مشهود است (و روايت است كه: از حضرت صادق عليه السلام پرسيدند كه آيا مسلمانان را عيدى هست غير از جمعه و قربان و فطر؟ فرمود: بلى عيدى هست كه از همه حرمتش بيشتر است. راوى گفت كدام عيد است؟ فرمود كه آن روزى است كه نصب كرد حضرت رسول صلى الله عليه و آله امير المؤمنين عليه السلام را به خلافت خود و فرمود كه هر كه من مولى و آقاى اويم پس على مولى و آقا و پيشواى او است و آن روز هيجدهم ذى الحجه است. راوى گفت كه چه كار در آن روز بايد كرد؟ فرمود كه بايد روزه بداريد و عبادت كنيد و محمد و آل محمد عليهم السلام را ياد كنيد و بر ايشان صلوات بفرستيد و وصيت كرد رسول خدا صلى الله عليه و آله امير المؤمنين عليه السلام را كه اين روز را عيد گرداند و هر پيغمبرى وصى خود را وصيت مىكرد كه اين روز را عيد گردانند!!! کلیات مفاتیح الجنان (شيخ عباس قمی): ص 275 و 276 اين مولا همه چيزش مظلومش؛ حتي عيدش و حتي اين كه چون مني مدعي محب بودنش را دارد... صلواتي زير اين مطلب ارسال بفرمايد كه تا روز عيد غدير در صدر باشد... |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|