|
دانشگاه فقط میخوابیدم و ۸ میلیون میگرفتم (نظر شما چیست؟)
|
|
۱۷:۳۷, ۳/دی/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت در مجالس نهم و دهم در گفتگو با خبرآنلابن ضمن اعتراض به حقوق و دستمزد برخی نمایندگان در مجلس گفت: من 5 میلیون و 400 هزار تومان اندازه یک کارمند ساده میگیرم. زمانی در دانشگاه فقط میخوابیدم و ۸ میلیون میگرفتم اما الان صبح تا شب و دور از خانواده مشغول کار هستم و این حقوق مجلس فاجعه است. بعدا نگویند چرا نماینده دزد شد.
![]() احتمالا قصد جعفرزاده از آمدن به مجلس، دریافت پول بیشتر بوده. آیا یک کارمند ساده واقعا 5 میلیون و 400 هزار تومان در آمد دارد؟ به راستی کدام دانشگاه صرفا جهت خواب به یک استاد ماهی 8 میلیون تومان پول میدهد؟ شاید بهترین گزینه بازگرداندن ایشان به کرسی استادی سابق و دریافت همان 8 میلیون تومان جهت خواب باشد تا حداقل رضایت قبلی وی حاصل گردد
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۷, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۱۰:۰۱)MOHSEN-Z نوشته است: چرا پیام خصوصی کاربرا رو میای پست میکنیکاربرا ? وقتی علنا به دروغگویی و تهمت زنی روی آورده و مجددا با توهین و شانتاژ چیزی که در نامه نیست را ادعا میکند! راه دیگری جز انتشار نامه برای رسوا کردن دروغگو هست ?? چرا در همان نامه نگفت که قصد خراب کردنش را دارم و نسبت به من معترض نشد و در عوض به توجیه علت توهین پرداخت ? بهتره شما و دیگران (خصوصا عمار) در نحوه تکلم خود تجدید نظر کنید و اگر سخنی در مورد خود تاپیک ندارید از ورود به آن و به حاشیه کشیدن آن خودداری کنید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی که امروز یاد گرفتم | یاســین | 15 | 7,186 |
۱۹/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: یاســین |
|

![[تصویر: x03417_diyar.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/x03417_diyar.jpg)