|
پشت پرده چه خبر است؟
|
|
۲۰:۴۹, ۱/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۶ ۲۰:۵۷ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درودبرشما
اخیرا میان مسوولان قوه قضائیه ومسوولان سابق قوه مجریه درگیری لفظی در فضای مجازی رائج شده است بگونه ای که برای هم شاخ وشانه می کشند وعلیه یکدیگر افشاگری میکنند . این رفتار تاکنون در 4 دهه تاریخ انقلاب اسلامی مشاهده نشده است.مردم در اندیشه آنند که چه رمزی پشت پرده است وهرکس تحلیلی می کند بنده دو تحلیل دارم. یک: اینکه این درگیری ظاهری است ومانند دعوائی که سر لحاف ملا بود باید منتظر بود که قرار است سر چه کسی را کلاه بگذارند؟ مردم به این درگیری مشغول میشوند ومدعی اصلی کارخودرا میکند دو:احتمال دارد یکی از این دو طرف دعوا برکنار شود واز صحنه کلا حذف گردد آنانرا بجان هم انداخته اند تا هر کدام که ازمیان برداشته شد در هرحال برای ذی نفع مفید است چرا که سر ماررا بدست دشمنش میکوبد ویکی از دو دشمن بوسیله دیگری ازبین میرود که همان حکایت آن ضرب المثل ایرانی است.(سرماررا بدست دشمن کوب که اگر مار مرد ازآن جستی واگر دشمن مرد ازآن رستی) شما نظرتان چیست؟ |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۲/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۶ ۲۰:۵۵ توسط حامیان بهآبادی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام و خدا قوت به نگارندهی محترم؛
از طرف جمعی از حامیان استاد محمدعلی بهآبادی تقضا میگردد، حق معنوی مولف را با ذکر منبع به جا آورده و فضایی همراه با احترام را برای نویسندگان سخت کوش میهن عزیزمان فراهم کنیم. با سپاس از شما (کانون هواداران استاد محمدعلی بهآبادی)
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۶ ۱۳:۰۵ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۶ ۲۰:۵۱)حامیان بهآبادی نوشته است: با سلام و خدا قوت به نگارندهی محترم؛درود برشما اولا تشکر میکنم که برخی ازدوستان در حمایت ازاستاد به آبادی وارد این سایت شده اند ومطلبی را که بنده از سایت ایشان نشرداده ام مورد توجه قرار داده اند. ثانیا بنده هیچ آشنائی با این کاربر جدید ویا هواداران ندارم بد نیست از طریق ایمیل سایت مرا آگاه سازند درهرحال ممنونم ضمنا همچنان منتظر نظرات دوستان هم هستم |
|||
|
۲۳:۴۱, ۳/دی/۹۶
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام به برادر گرامی
چند سال پیش همچین درگیری با هاشمی رفسنجانی بود به حدی که نزد انقلابی ها ریس دزد ها عنوان میشد و اینگونه القا میشد که اگر هاشمی بمیره مملکت میشه بهشت بعد مرگ هاشمی ، یک شبه تبدیل شد به دوست صمیمی رهبر و رهبر هم شد عشق ایشون بعد مرگش فرزندش از همین فی*ل*تر های انقلابی ها گذشت و مسول سطح بالا تهران شد اون یکی پسرش به جرم خیانت علیه کشور محکوم به چند ماه حبس شد که بیشترش هم مرخصی هست (هر جای دنیا کسیکه جرمش خیانت علیه کشور باشه اعدام میشه) یا برای شما یک مثال دیگه بزنم یک قاری قرآن متهم به لواط شد طبق قانون شرع باید بکشنش ، یا با شمشیر ، یا از کوه پرتش کنن پایین ، یا زنده بسوزوننش اون قاری میگفت یک شخص مهم در کشور گفته این قضیه جمع بشه طرفداران اون شخص خاص هم شدیدا منکر میشدن اما اتفاقی که افتاد ، قضیه بی سر و صدا جمع شد خلاصه کلام ، همه این درگیری ها بین مسوولین ، دعوا زرگری هست که من و شما بترسیم و به بهانه اینکه کشور با فتنه رو به رو نشه ، حامی یک طیف خاص بشیم من به شما قول میدم بین احمدی نژاد و لاریجانی اگر یکی شون خارج از پازل نظام قصد افشاگری داشت ، مثل فوت کردن یک شمع ، خاموشش میکردن |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۳/دی/۹۶
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۶ ۲۳:۴۱)aaaaa نوشته است: سلام به برادر گرامیدرود برشما پس شما مورد اول را قبول دارید که دعوا سر لحاف ملاست شاید آن ملا روحانی باشد اینطور نیست؟ |
|||
|
۱۶:۵۲, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۶ ۲۳:۴۵)mdroudgar نوشته است: درود برشمااینکه اون ملا اسمش روحانی هست یا عنوانش رو نمیدونم فقط میدونم این بازی هایی هست که ضررش برای ملت هست ، منفعتش برای رجال سیاسی اصلا اگر رجال سیاسی در قضیه ای نفع نبرد که دیگه اسمش رجل سیاسی نیست |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۱۶:۵۲)aaaaa نوشته است: اینکه اون ملا اسمش روحانی هست یا عنوانش رو نمیدونمدرود برشما بله درهرحال ملت است که ضرر میکند والا ملت باین بازیها نیازی ندارد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |