|
بازی نخوریم درزمین دشمن بازی نکنیم
|
|
۲۳:۲۲, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این مطلب رویک از اعضای تالار با نام کاربری " فنا "گذاشتند بنابر اهمیت آن مجبور شدم پست جداگانه براش بذارم تاپیک بهتری برای ارائهء مطلبم نیافتم. به دوستان مکرم و عزیز، کاربران مؤمن و دلسوز بیداری اندیشه: دوستان، لطفاً در زمین بازی ای که برای تفرقه و اختلاف و فراموشی مشکلات کلیدی و اصلی کشور طراحی شده، وارد نشوید، هدف اینه که افراد ارزشی رو با گرفتن 1 آتو به جون هم بیندازند و تفرقه ایجاد کنند. همین طور اهمیت حرف خودشون رو به اثبات برسونند و این رو نشون بدهند که مرتب تاپیکشون بالا می یاد. تاپیکی که کاربر دختر انقلاب ا یجاد فرموده اند، دقیقاً با هدف جدال بیهوده و در نهایت به کرسی نشاندن حرف خودشون ایجاد شده. لطفاً وارد زمین بازی طراحی شده توسط دشمن نشوید (در خصوص حجاب، مباحث بسیاری وجود دارد که علاقه مندان، می توانند به آنها مراجعه نموده و استفاده کنند). وقت و انرژی تون رو در جدال بیهوده هدر ندهید. مردی به امام حسین - علیه السّلام - گفت: بنشین تا با یکدیگر پیرامون مسائل دینی مناظره کنیم! امام فرمود: من به مسائل دینی بصیر و آگاهم و راه هدایت برایم روشن است و اگر تو جاهل و ناآگاهی برو و یاد بگیر. من کجا و جدل؟ و سپس افزود: شیطان است که آدمی را وسوسه می کند و می گوید، با مردم مباحثه و مناظره راه بینداز تا دیگران نپندارند که تو نادان و ضعیف هستی. «بحار الأنوار، ج 2، ص 135» |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۱:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
چه ربطی به امام حسن داره این روش؟
مگه من سیاقم رو به اهل بیت منتسب میکنم؟!! شما از اول جواب های منو ببین چقدر توهین و تمسخر بوده؟ علت اینکه ترتیب اثر داده نمیشه همون چیزیه که بارها گفتم قبلاً.. |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
طرف اومد به امام حسن کلی ناسزا داد و به امیرالمومنین و....
امام حسن هم میدونست از شام اومده. چه عکس العملی نشان داد؟ اینجا یه کاربر که نمی دانیم از شام و دربار معاویه امده یا نه، تنها شک داریم. شک!!! تا میاد بحثی پیش میکشد، با انواع توهین های جنسی و غیر جنسی روبرو می شود. الان عبدالرحمن جان نیا بگو که من این کار را نکردم، کلاً دارم میگم. فرآیند کلی دوستان حزب الله را دارم نقد میکنم. |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۶/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آقا سید خودش هم امامزاده نبوده ها تا تونسته بار حزب اللهی ها کرده.
کم ما رو نواخته؟؟؟؟ از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری. پ.ن. اون یکی کاربر رو اصلاً قبول ندارم اما حداقل مودبه. |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من با اون طرف کار ندارم... ذره بینم روی شماهاست. دلیلش هم از آفتاب روشن تر و واضح تر
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۶/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۳:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۵)سید ابراهیم نوشته است: طرف اومد به امام حسن کلی ناسزا داد و به امیرالمومنین و.... عزیز من اون طرفی که میگی اصلاً امام حسن رو از لحاظ شخصیتی نمیشناخت امام حسن آگاهش کرد که معاویه بهتون دروغ گفته اینا کاملاً صفر تا صد رو میشناسن ضمناً طرف اومد به ما فحش هم داد و چند ساله که اینطوره نمیگم اصلا هیچی نگفتم ولی وجداناً منطقی برخورد کردم در مورد توهین جنسی هم که حرفی برای گفتن ندارم کسی که بخواد بفهمه فهمیده که منظورم چی بوده نقل قول: من با اون طرف کار ندارم... ذره بینم روی شماهاست. دلیلش هم از آفتاب روشن تر و واضح تر شما بیخود کار نداری حداقل به ما جوالدوز میزنی به اونا هم جوالدوز بزنالان شما به من گفتی اثبات کن فلانی فلان مورد رو داره از روی ارسالاش در این چند سال با کاربری های مختلفش مشخصه...... چرا انقدر خوشبینید؟ مثل خوشبینی احمدی نژاد به مشایی |
|||
|
|
۵:۴۹, ۱۷/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۶ ۶:۳۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۷)MohammadSadra نوشته است: آقا سید خودش هم امامزاده نبوده ها تا تونسته بار حزب اللهی ها کرده. بله اصلنم به بچه های تالار نگفت داعشی. یه آقا ابراهیم دیگه ای بود از کره مریخ که مشی رفتاری اهل بیت رو رعایت نمی کرد. (۱۶/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۱)سید ابراهیم نوشته است: ذره بینم روی شماهاست. شما مگه خودتو در چه حدی بزرگ میدونی که روی دیگران ذره بین می گیری؟ |
|||
|
|
۷:۰۷, ۱۷/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۶ ۷:۰۸ توسط دختر انقلاب.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بیش از 8 روز از شروع جسارتها و تهمتها و
انواع توهینهای جنسی و غیره جنسی به من میگذره. به هر ناظر و مدیری که گفتم، فقط گفت شما گزارش کنین و حتما رسیدگی میشه و ما این توهینها رو تایید نمیکنیم و از این مزخرفات اما در عمل روی توهینهاتون سرپوش گذاشتن و تنها باعث دریدگی بیشتر شما شدن! حالا من هنوز اونچه واقعا لیاقتتون هست رو بارتون نکردم و تازه 2 روزه دارم میگم عین اوباش نباشید بعد طرف راه افتاده اینجا و اونجا هی ضجه میزنه وای این بی ادبه ! وای این بی ادبه ! وای اینو محروم کنین : ))) به قول شیخ سعدی: «این چه حرامزاده مردمانند، سگ را گشادهاند و سنگ را بسته»! (۱۳/بهمن/۹۶ ۲۰:۲۳)MohammadSadra نوشته است: اگر کسی توهین کرده گزارش کنید به من چه ربطی داره؟ پی نوشت : در منطق حزبالله توهین جنسی و نسبتهای زشت دادن به یک خانم یعنی «مقابله کردن»
|
|||
|
۸:۵۲, ۱۷/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
هر جا توهینی بوده گزارش کنید. همونطور که ما هم گزارش می کنیم.
اوباش اونهایی هستند که سطل زباله سوزوندند و به جای منطق به فحشای علنی و قانون شکنی رو آوردند. با این هوچی بازی ها هم به جایی نمی رسید. از خودتون برای خودتون نقل می کنم (۱۷/بهمن/۹۶ ۷:۰۷)دختر انقلاب نوشته است: به قول شیخ سعدی: «این چه حرامزاده مردمانند، سگ را گشادهاند و سنگ را بسته»! |
|||
|
|
۹:۱۱, ۱۷/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۶ ۹:۱۲ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۶ ۷:۰۷)دختر انقلاب نوشته است: بیش از 8 روز از شروع جسارتها و تهمتها وبا این مطلب ثابت کردی که توهین کننده ها خودت هستی که با نهایت وقاحت راحت کلمه های زشت رو تایپ می کنی میدونی چرا؟ از اون کاربر تازه وارد حاج مهدی میگم که اولا مشخص بود که یکی از اعصای تالاره که چم وخم تالار رو میدونه هنوز نیمده اومده فحش میده و یک سوتی که دادی اینه که به اسم حاج مهدی وارد شدی که ثابت کنی افراد ارزشی تالار هست ولی غافل از اینکه فرد ارزشی که به صورت ناشناس وارد میشه نمیاد اسم تابلو حاج مهدی بزاره تجربه از من برات باشه که وقتی با نام کاربری جدید عضو میشی اینقدر تابلو نباشی بعد هم اسم پارمیس و داریوش وصلاح و ام درودگر مثل گذشته بزار که خیلی تابلو نباشی |
|||
|
|
۹:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|