|
سفر در زمان واقعیت یا خیال ؟
|
|
۱۶:۳۷, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۲۱:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل همیشه در صحنه
دوستان کسی میتونه برای من زمان و یا گذر زمان رو تعریف کنه . ما به چه چیزی زمان یا گذر زمان میگیم .چه اتفاقی رخ میده که ما بهش میگیم گذر زمان! جواب این سوال ما رو به درستی و نادرستی داستانهایی از این دست هدایت میکنه خیلی سوال مهمیه بیاید فیلمهای تخیلی رو بزاریم کنار و با قضیه علمی برخورد کنیم . شاید فلسفه بهتر بتونه به این سوال جواب بده. شاید در دین ما بهترین جوابها باشه . مشهور ترین نظریه در مورد زمان نسبیت انیشتین هست . کسی میتونه این نظریه رو شرح بده . چیزی که به نظریه سفر به اینده معروف شده! کسی میتونه به سوال قبلی و این سوال جواب بده . ؟؟ خواهش میکنم در این بحث شرکت کنید بحث بسیار شیرینی خواهد شد به تمام کسانی که در بحث به صورت مفید شرکت کنند بدون قرعه جوایزی اهدا خواهد شد ![]() یا حق جناب رهبر سیستم پیام خصوصی شما فعال نیست اگر ممکنه دوباره پستتون رو همینجا ارسال کنید ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۷, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی خیلی ببخشید وسط بحث وارد شدم. روی صحبتم با فرد خاصی نیست،فقط یه جمله جایی خوندم که خیلی جالب بود. نوشته بود که زیاد وارد این مطلب نشید چون سواد زیادی لازم داره و اگر فردی با سواد کم وارد این بحث بشه در دام شبه علم میافتد. این بحث از لحاظ علمی نیاز به علم بالایی داره. اما شاید بشه بعضی از اتفاقات رو به عنوان نمونه های معتری معرفی کرد. موفق باشید. |
|||
|
۰:۰۱, ۱۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۰:۰۳ توسط arazot.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
من با رفتن مشکل ندارم با برگشت مشکل دارم این سفید چاه که میگی فرضیه است یا اثبات شده من اطلا عاتی در موردش ندارم یعنی نقطه مقابل سیاه چاله اون موقع باید نور ازش نشر کنه یا هر چی به سمتش میره دفع کنه
|
|||
|
۰:۰۷, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۲۳:۵۷)shafagh_mah نوشته است: سلام این که وارد بحث می شید هیچ جای شرمندگی برای شما نداره من خیلی هم خوشحال می شم ![]() این که در مورد این موضوع بحث نکنیم غلطه !!! چرا نباید در مورد این موضوع بحث کنیم ؟؟؟ ببینید این مقوله یه بحثی نیست که بگیم به ماون ها ربط داره ( حالا می گید موضوع خیلی از فیلم هاست که یه چیزه غلطه و ... ) و یا این که در قسمت های اول دوستان خاطراتی از استادن فقه می گفتن که در خواب به آینده سفر کردن و .. هم برای فیزیک دان جماعت جواب نمی شه این معقوله درک خیلی بالایی می خواد خیلی فراتر از افکار این فروم این مسئله بر می گرده به فیزیک نوین و یا همون فیزیک کوانتوم و یه راست در بعضی از موراد می ره سر موضوع مکانیک کوانتومی که استاد فایمن یکی از بزرگ ترین فیزیک دادن این علم که انتگرال های اون و نمودار هاش خیلی مهم است در رابطه با مکانیک کوانتومی می گه : به جرت می توانم بویم کسی از مکانیک کوانتومی سر در نمی یارد حتی خود من ![]() این معقوله خیلی پیچیده است برای شروع کسانی که می خوان وارد این بحث بشن یهسوال طرح می کنم : تعریف شما از زمان چیست ؟؟ ایا زمان همون ساعت خودمونه ؟؟ این بحث هم باید فیزک را بدانی و هم فلسفه
|
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
یه سوال
ما زمانو پیوسته در نظر بگیریم یا گسسته؟ منظورم اینکه اگه پیوسته باشه باید اونو مثل یک خط بدونیم که یه نقطه روشه به نام زمان حال و این نقطه رو به جلو حرکت میکنه و توی اون گذشته میشه خاطرات ما اینده میشه انتظارات ما ولی اگه اونو گسسته در نظر بگیریم میشه یک خط که روی اون هزاران نقطه است که یکی از اونها زمان حاله هزارن دنیا که کسی مثل من توی اون به تعداد لحظات زندگیم وجود داره در مورد اولی که سفر امکان نداره چون یه نقطه بیشتر نداریم در دومی هم که سفر قانونی که قبلا گفتم رو نقض میکنه یعنی مثلا در نقطه حال نابود بشم و در نقطه گذشته بوجود بیام زندگی ما مثل یه قطاره که ما در یه کوپه ی اون هستیم واین کوپه هارو یک یک پشت سر میزاریم در حالی که خدا این کوپه هارو از بالا میبینه هم اینده مونو میدونه هم گذشته رو |
|||
|
|
۱:۴۸, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
خیلی بحث جالبیه.
فقط من یه سوال دارم. اگه اینن موضوع اجرا بشه، خیلی چیزها ممکنه بهم بریزه. ادما میتونن گذشتشون رو تغیر بدن ، یعنی اینکه مثل این میمونه که ادم از خدا بخواد دوباره زندش کنه تا کار خوب انجام بده و گذشته رو جبران کنه. فکر کنم این با گفته ی خدا مخالف در بیاد. والا خودم هم گیج شدم |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۰ ۰:۰۷)Gryffen نوشته است:سلام(۱۱/مهر/۹۰ ۲۳:۵۷)shafagh_mah نوشته است: سلام خوشم میاد مطالعه زیاد دارید. اما خدایی چند نفر از ما نظریه نسبیت رو(عام و خاص)در حد حتی تعریف بلدیم؟یا نظریه خمیدگی زمان؟کسی مطلبی در مورد ستاره های نوترونی میدونه؟نظریه اینیشتین در مورد این ستاره ها چی؟در مورد کرم چاله کسی اطلاعی داره؟ من که ندارم. ![]() کلی موضوع دیگه هست.فقط من سر حرفی که زدم هستم. این کار ما رو به سمت شبه علم میبره و نتیجه معقولی نداره. تازه فیزیک دان ها (بعضی هاشون)دارند روی این کار میکنند که اصلا زمان دروغه و وجود نداره. ![]() موفق باشید. |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۱۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۱:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
نقل قول:من با رفتن مشکل ندارم با برگشت مشکل دارم این سفید چاه که میگی فرضیه است یا اثبات شده من اطلا عاتی در موردش ندارم یعنی نقطه مقابل سیاه چاله اون موقع باید نور ازش نشر کنه یا هر چی به سمتش میره دفع کنه همونطور که می دونید اثبات یک نظریه یعنی اینکه بشه در شرایط کنترل شده آزمایشگاهی یک پدیده رو ایجاد و بررسی کرد . حالا به نظر شما سیاه چاله و سفید چاله رو تا حالا کسی تونسته به آزمایشگاه بیاره و اثبات کنه؟؟؟!!!! این کارها بی خبر نمی شه که! اگر اتفاق افتاده بود همه ما الان در اون سیاه چاله زندگی می کردیم و قائدتا همه خبر دار می شدیم! احتیاج به اطلاع رسانی هم نداشت! ![]() ![]() حالا رفت و برگشت در زمان! هر وقت کسی رفت به آینده یا گذشته ، پس می تونه در اون تغییرات ایجاد کنه! پس قائدتا همه می خواستند به گذشته بروند و آینده خودشون رو درست کنند ! پس خودتان حساب کنید، می توانستید به پدر بزرگتان کمک کنید که مادربزرگ دیگری برایتان پیدا کند نه اکنونی! یا نوه تان چه شکلی خواهد بود رو . یا مثلا یا هر کس رو ببینی ندونی 1000 سال داره یا 5 سال. خدا به داد برسد اگر کسی از گذشتگان علاقمند به فردی از آیندگان بشود ![]() چه حرج و مرجی دنیا را فرا خواهد گرفت خدا بداند! این مطالب بیشتر شبیه داستانهای های تخیلی هست و نه علم! یک مثل غیر معروف هست که میگه: " اگر از اول به فکر آخرش نباشی، آخرش به فکر اولش می افتی"!!!! |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
راستی یه ذره پیدا شده که داره نظریه اینیشتین رو نقض میکنه.اخیرا در شتاب دهنده ای پیداش کردن که با سرعت بسیار بالایی در حال حرکته اما هنوز به انرژی تبدیل نشده.
|
|||
|
۱۲:۰۱, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
با تشکر از همه ی دوستان من توضیحاتم را در مورد بحث میدهم به امید اینکه مفید واقع شود
زمان حاصل حرکت است بر جسم به این معنی که از گردش منظم اجسام زمان پدید می اید ببینید ما در منظومه شمسی هستیم خورشید وسط است و ما در کره ی زمین زمین یک دور به دور خورشید میچرخد که این یک دور 365 روز طول میکشد و هر روز 24 ساعت و هر ساعت 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه و هر ثانیه 100 صدم ثانیه است زمان حاصل از گردش زمین به دور خورشید یا همان حرکت بر جسم این طور تشکیل میشود حال دقت کنید که این فقط زمانی برای ماست و حال اینکه زمان در مظهر خداوند چگونه است خدا داند به امید ظهور |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
رفتن به زمان آینده ممکن است چون مثلا پیامبر در معراج جهنمیان را در جهنم و بهشتیان را در بهشت دیدند آن هم از امت خودشان یعنی بعد از پیامبر به دنیا آمدند پس می توان به آینده رفت اما برای ما به این شکل ممکن نیست و شاید توانست گونه ای دیگر به آینده برویم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |