|
شهید حججی زنده هست تا ایمان و بصیرت زنده هست
|
|
۱:۰۵, ۲۰/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۶ ۲۰:۴۵ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست .مقام معظم رهبری روایت نامگذاری نوزاد پسری که اخیرا قبل از سالگرد شهید حججی متولد شد و خانواده او اینگونه درباره ی نامگذاریش نوشتند : ﷽ به یاد و پاسداشت نام ورشادت های شهید بزرگوار آقا محسن حججی و بنابر خوابی که مادر این نوزاد در مورد شهید حججی دیده بودند اورا آقا محسن نام گذاری کردیم . ان شا الله که با یاری پروردگار بتواند جای خالی این شهید عزیز را پر کند و درراه این شهید ودیگر شهیدان قدم بردارد و باز باشد که با این نامگذاری از سپاس گزاران و قدردانان شهدا باشیم و ذره ای کار آنها را جبران کرده باشیم و این نامگذاری التیامی بر زخم قلب خانواده ی این شهید ودیگر خانواده های شهدا باشد که بدانند ما شهیدانشان را فراموش نمی کنیم و در نتیجه این کار رضایت رهبرمان امام خامنه ای و درنهایت رضایت حضرت صاحب عج را در پی داشته باشد .ان شا اللهاین هم عکسش
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۵, ۲۰/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۸ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
لطفا جواب؟
نقل قول: (۲۰/بهمن/۹۶ ۱۷:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: لطف خدا با شبکه های اجتماعی خیلی فرق دارهدوست عزیز مجبورید که اینها را روهم بخونید ؟ من گفتم لطف شبکه های اجتماعی؟ مرد باشد تو این 140 تا پستی که من گذاشتم یکی را بیارد که من از مشایی حمایت کرده باشم هزار بار گفتم الان هم می گم که هدف من مقابله با تفکر تمامیت خواه و جاه طلبی که چار چنگولی افتاده رو اسلام و انقلاب، داره اون نابود میکنه حالا چه می خواد در دفاع از احمدی نژاد باشه یا کسی دیگه |
|||
|
۹:۴۵, ۲۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۶ ۱۸:۴۵)Hedayat نوشته است: لطفا جواب؟ یاد گروهک فرقان میفتم اونا هم دلواپس اسلام بودن |
|||
|
۱۷:۴۲, ۲۱/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۶ ۱۷:۴۵ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست .مقام معظم رهبری روایت نامگذاری نوزاد پسری که اخیرا قبل از سالگرد شهید حججی متولد شد و خانواده او اینگونه درباره ی نامگذاریش نوشتند : ﷽ به یاد و پاسداشت نام ورشادت های شهید بزرگوار آقا محسن حججی و بنابر خوابی که مادر این نوزاد در مورد شهید حججی دیده بودند اورا آقا محسن نام گذاری کردیم . ان شا الله که با یاری پروردگار بتواند جای خالی این شهید عزیز را پر کند و درراه این شهید ودیگر شهیدان قدم بردارد و باز باشد که با این نامگذاری از سپاس گزاران و قدردانان شهدا باشیم و ذره ای کار آنها را جبران کرده باشیم و این نامگذاری التیامی بر زخم قلب خانواده ی این شهید ودیگر خانواده های شهدا باشد که بدانند ما شهیدانشان را فراموش نمی کنیم و در نتیجه این کار رضایت رهبرمان امام خامنه ای و درنهایت رضایت حضرت صاحب عج را در پی داشته باشد .ان شا الله نقل قول: این هم عکسش ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: xr7w_img-20180207-wa0047.jpg]](http://uupload.ir/files/xr7w_img-20180207-wa0047.jpg)