|
سیری در پیام های تسلیت...
|
|
۱۹:۴۶, ۳۰/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در این تاپیک بصورت کپی پیست وار پیام های تسلیت امام خامنه ای رو مرور میکنیم خواهید دید که مفیدند ========================================== بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون با تأسف و تأثر فراوان از ارتحال فقیه مجاهد مرحوم مغفور حضرت آیتالله آقای فاضللنکرانی رضواناللهتعالیعلیه اطلاع یافتم. این ضایعهئی سنگین برای حوزهی علمیه و ملت شریف ایران است. حوزهی علمیه یکی از اسطوانههای علمی و تحقیقی و یکی از استادان برجستهی خود، و ملت ایران یکی از مراجع تقلید انقلابی و بیدار و پرتحرک خود را از دست داد. ایشان در سالهای طولانیِ دوران اختناق در شمار برجستگانی از حوزهی علمیهی قم بودند که در میدانهای گوناگون مبارزات حضور داشته و رنج تبعید را به جان خریدند، و پس از پیروزی انقلاب از جملهی روحانیون نامداری بودند که نقشهای مهمی در همهی موارد حساس ایفاء نمودند. رحمت خدا بر ایشان باد. اینجانب این مصیبت بزرگ را به حضرت بقیهالله ارواحنافداه و به مراجع عظام و علمای اعلام و فضلاء و طلاب حوزهی مبارکه و به عموم ملت ایران تسلیت میگویم. همچنین به خانوادهی مکرّم و آقازادگان ارجمند و دیگر بازماندگان و منسوبان ایشان عرض تسلیت کرده، تسلّا و صبر آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم. والسلام علی عبادالله الصالحین سیّدعلی خامنهای ۲۶ خرداد ۱۳۸۶ http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=254 |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون با دریغ و افسوس فراوان خبر یافتیم که عالم ربانی، فقیه عالیقدر و عارف روشن ضمیر حضرت آیتالله آقای حاج شیخ محمدتقی بهجت قدساللهنفسهالزکیه دار فانی را وداع گفته و به جوار رحمت حق پیوسته است. برای اینجانب و همهی ارادتمندان آن مرد بزرگ، این مصیبتی سنگین و ضایعهای جبران ناپذیر است: ثلم فیالاسلام ثلمه لا یسدها شیء. آن بزرگوار که از برجستگان مراجع تقلید معاصر به شمار میرفتند، معلم بزرگ اخلاق و عرفان و سرچشمهی فیوضات معنوی بیپایان نیز بودند. دل نورانی و مصفای آن پارسای پرهیزگار، آیینهی روشن و صیقل یافتهی الهام الهی، و کلام معطر او راهنمای اندیشه و عمل رهجویان و سالکان بود. اینجانب تسلیت صمیمانهی خود را به پیشگاه حضرت بقیةالله ارواحنا فداه تقدیم میدارم و به حضرات علمای اعلام و مراجع عظام و شاگردان و ارادتمندان و مستفیضان از نَفَس گرم او و بویژه به خاندان مکرّم و آقازادگان ارجمند ایشان تسلیت عرض میکنم و برای خود و دیگر داغداران از خداوند متعال درخواست تسلا و برای روح مطهر آن بزرگوار طلب رحمت و مغفرت میکنم. والسلام علیه و رحمه الله سیدعلی خامنهای ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۳۰ |
|||
|
|
۹:۰۴, ۲/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر رحلت عالم ربانی، سالک الی الله و عارف بالله مرحوم آیت الله آقای حاج شیخ عزیز الله خوشوقت رضوان الله علیه را دریافت کردم. عمری با برکت، سرشار از معنویت و تهذیب، و گامهای پیوسته در سلوک الی الله، همراه با مجاهدتی کم نظیر در تربیت نفوس مستعد و دلهای مشتاق، خلاصه ای از زندگینامه ی این روحانی مهذّب و این معلّم اخلاق و معرفت است. بی شک فقدان این شخصیت ممتاز، برای آشنایانِ رتبه ی معنوی آن بزرگوار مصیبتی اندوهبار و برای شاگردان و مستفیدان محضر پر فیض او ثلمه ئی بزرگ است. اینجانب تسلیت صمیمانه ی خود را به خانواده ی مکرّم و فرزندان محترم و دیگر وابستگان و به همهی ارادتمندان ایشان معروض می دارم و علوّ درجات و شمول رحمت حق و حشر با اولیاء الله را برای روح مطهرشان از خداوند متعال مسألت می کنم. سید علی خامنه ای ۲ اسفند ماه ۱۳۹۱ |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسمهتعالی
فقیه و عالم بزرگوار مرحوم مغفور آیتالله آقای حاج سید عبدالکریم موسوی اردبیلی رحمتاللهعلیه دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوستند. این ضایعه را به خاندان گرامی و فرزندان محترم و همه شاگردان و ارادتمندان و مقلدان ایشان تسلیت عرض میکنم. ایشان علاوه بر تلاشهای علمی و فقهی، در دورهئی دشوار مسئولیت سنگین ریاست قوهی قضائیهی جمهوری اسلامی را بر دوش داشتند و در همهی حوادث و قضایای مهم دوران حیات مبارک امام راحل در شمار فعالان و خدمتگزاران برجستهی کشور بهشمار میرفتند. فعالیتهای فرهنگی و تاسیس دبیرستان و دانشگاه نیز صفحات مهمّی از زندگی پربار این عالم بزرگوار را تشکیل میدهد. متضرعانه از خداوند متعال مسألت میکنم که روح ایشان را مشمول رحمت و فضل خود قرار دهد و عمل صالح ایشان را مقرون اجر جزیل سازد و با اجداد طاهرینش محشور فرماید. سید علی خامنهای ۳ آذر ۱۳۹۵ |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و تأثر فراوان، خبر درگذشت عالم عامل ربّانی، مرحوم آیت الله آقای حاج آقا مجتبی تهرانی رحمت الله علیه را دریافت کردم. این حادثه ناگوار، ضایعهای برای حوزهی علمیه و روحانیت و جامعهی مذهبی تهران و به ویژه ارادتمندان و شاگردان ایشان و جوانانی است که از مجالس پر فیض و درسهای سازندهی این معلم اخلاق بهره میبردند. اینجانب تسلیت صمیمانهی خود را به آن بیت شریف و بازماندگان، بویژه اخوی بزرگوار و نیز به همسر مکرّم و آقازادگان ارجمند و دیگر بازماندگان این بیت شریف تقدیم داشته، علوّ درجات آن فقید سعید را از خداوند متعال مسألت مینمایم. سیّد علی خامنهای ۱۳/ دی ماه/ ۱۳۹۱ |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۳/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
درگذشت عالمِ عامل و پرهیزگار مرحوم آیت الله آقای حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی رحمت الله علیه را به خاندان محترم و همه ی بازماندگان و نیز به دوستان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم. عمر با برکت این روحانی با فضیلت، سرشار از نقطه های درخشان است، سالیان دراز بهره گیری از درس امام خمینی و دیگر فقهای بزرگ در قم و مشهد، همراهی با امام بزرگوار از آغازین روزهای نهضت انقلابی و دفاع شجاعانه از آن بزرگمرد و در دوران دشوار اختناق طاغوتی با بیانی رسا و صریح، حضور در مسئولیتهای سنگین پس از پیروزی و عضویت در شورای نگهبان و مجلس خبرگان، صبر جمیل بر شهادت فرزندش در قم و در هنگامه ی حرکات انقلابی ملت ایران و آنگاه حفظ قرآن و انس با آن و با دریای بی پایان حدیث و نیز فعالیت بلند مدت در تبلیغ و بیان معارف اسلامی، و آنگاه ثبات قدم در خط اصیل و صراط مستقیم انقلاب در همه حال و تا پایان زندگی ... اینها سرفصلهای مهم زندگی این عالم متقی و پرکار است که در دیوان الهی مضبوط و مأجور است انشاالله. رحمت و مغفرت الهی برای آن بزرگوار مسألت میکنم. سید علی خامنه ای ۲۵شهریور ۱۳۹۴ |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۳/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
"بسمالله الرحمن الرحيم
انالله و انااليه راجعون دست تبهكار فتنهانگيزان بار ديگر خنجر زهرآلود خود را به پيكره امت اسلامي فرود آورد و مرتكب جنايتي فجيع شد. حادثه انفجار در حرم سامرا و هتك حرمت مرقد مطهر امامين همامين عسگريين سلامالله عليهما نه فقط دل شيعيان جهان را خونين و عموم مسلمانان را كه به خاندان مكرم پيامبر اعظم صليالله عليه و آله عشق واردات ميورزند،غمگين و جريحهدار كرد، بلكه دنياي اسلام را در برابر توطئههاي هولناكي قرار داد كه هدفش ايجاد جنگ داخلي در عراق و مشغول كردن ملتهاي مسلمان به حوادث خونين مذهبي و فرقهيي است. عاملان كوردل و سيه روي اين جنايت بزرگ چه بازماندگان كافركيش رژيم بعث صدامي باشند و چه متحجران فريبخورده وهابي و سلفي، ترديد نميتوان كرد كه سرويسهاي جاسوسي اشغالگران و صهيونيستها طراحان اصلي اين نقشه پليدند. اشغالگران براي سستكردن پايههاي دولت مردمي عراق و توجيه حضور نامشروع خود در آن كشور، ميدان را براي تروريستها و وحشتآفرينها باز گزارده و ميان برادران مسلمان آتشافروزي ميكنند. حرم مطهر عسگريين قرنها در شهر سامرا و در ميان مردم اهل تسنن محترم بود و هرگز كسي در هيچ دوره به ساحت مقدس آن اهانت روا نداشته بود. اكنون در دوران سلطه اشغالگران اين دومين بار است كه چنين بيشرمانه جنايتكارانه به آن جايگاه رفيع و قدسي تعرض ميشود. اشغالگران عراق نميتوانند از مسووليت اين جنايت بزرگ شانه خالي كنند. برادران شيعه و سني عراق به هوش باشند كه در دام توطئه دشمن نيفتند. مسلمانان در همه جاي جهان بيش از گذشته بايد مراقب سياست تفرقهافكني و جنگافروزي دشمنان اسلام باشند. امروز دشمنان در عراق، در فلسطين، در لبنان و در هر نقطه از جهان اسلام كه بتوانند آتشافروزي ميكنند و با بهانههاي گوناگون مذهبي و قومي و حزبي و غيره مسلمانان را به صفآرايي در برابر يكديگر و برادركشي تحريك مينمايند. مسلمانان نبايد به آنها در اين هدف ننگين و خطرناك كمك كنند. علماي محترم اهل تسنن فاجعه سامرا را محكوم كنند و صريحا بيزاري خود را از مرتكبان آن ابرز نمايند و علماي محترم شيعه، پيروان اهل بيت عليهم السلام را به خويشتنداري دعوت كنند و همه علما و بزرگان روحاني جهان اسلام پيروان خود را به همدلي با برادران خود و رعايت احساسات مذهبي هر فرقه سفارش نمايند. اينجانب اين مصيبت بزرگ و ساير مصايب مسلمين را به حضرت بقيهالله ارواحناه فداه تسليت عرض ميكنم. خداوند شر مستكبران ظالم و كافر را از سر ملتهاي مسلمان برطرف نمايد. والسلام علي عبادالله الصالحين سيدعلي خامنهاي ۲۴ خرداد ۱۳۸۶" |
|||
|
|
۹:۴۳, ۴/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۶ ۱۱:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
پیام امام خامنه ای خطاب به احمدی نژاد در مورد مادر احمدی نژاد
بسم الله الرحمن الرحیم جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد دام توفیقه درگذشت بانوی پرهیزگار و انقلابی والدهی ماجده را به جنابعالی و سایر بازماندگان محترم تسلیت میگویم و برای ایشان رحمت و مغفرت واسعهی الهی را مسئلت مینمایم. سید علی خامنهای ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=28929 پیام امام خامنه ای خطاب به احمدی نژاد در مورد برادر احمدی نژاد بسماللهالرّحمنالرّحیم جناب آقای محمود احمدینژاد درگذشت برادر انقلابی و صادق، مرحوم آقای حاج داود احمدینژاد را به بازماندگان محترم بخصوص همسر و فرزندان آن مرحوم تسلیت میگویم و رحمت و مغفرت و پاداش شایستهی الهی را برای ایشان مسألت میکنم. سیّد علی خامنهای ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۶ http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=37878 خدا عاقبت همه ما رو بخیر کنه |
|||
|
|
۲:۱۶, ۵/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسماللهالرّحمنالرّحیم
سردار سرافراز جناب آقای حاج قاسم سلیمانی دام توفیقه درگذشت پدر بزرگوارتان مرحوم حاج حسن سلیمانی را به جنابعالی و دیگر بازماندگان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم و از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجات برای ایشان مسألت میکنم و امیدوارم که حسنات ناشی از تربیت فرزندان صالح در نامهی عمل آن مرحوم نوشته شود. سیّد علی خامنهای ۱۰آبان ماه۱۳۹۶ |
|||
|
۱۱:۱۸, ۵/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون رحلت فقیه مجاهد و پارسا حضرت آیت الله آقای حاج میرزا علی مشکینی اعلی اله مقامه موجب تأسف و تأثر شدید اینجانب گردید. این روحانی عالیقدر از جمله ی شخصیت های نادری بود که در سراسر عمر با برکت و در مراحل گوناگون زندگی نورانی خویش منشأ برکات فراوان برای حوزه ی علمیه و مردم مؤمن و اسوه ی اخلاقی و عملی برای شاگردان و ارادتمندان خود بود. در دوران طاغوت جزو پیشگامان نهضت اسلامی و در دوران جمهوری اسلامی در شمار مجاهدان واقعی و معلم اخلاص و پرهیزگاری و پارسائی محسوب می گشت. رفتار و عمل او بیش از بیان شیرین و رسایش، دعوت کننده ی به ایمان و پارسائی و حق طلبی و حقگوئی بود. جایگاه رفیع او در نظام جمهوری اسلامی و ریاست مجلس خبرگان رهبری از آغاز تشکیل این مجلس که نشانه ی حرمت و مکانت او در چشم نخبگان و علمای بزرگ و اساتید مبرّز روحانی کشور است، هرگز نتوانست در تواضع و فروتنی او یا در زندگی زاهدانه و دامن پاک او کمترین خدشه ئی وارد آورد. او جامع علم و عمل، و جهاد و زُهد، و تشخیص و سلوک صائب و مستقیم و بدون انحراف بود. فقدان این عالم ربانی و این روحانی جلیل القدر، ضایعه ئی بزرگ است. از خداوند متعال علوّ درجات و مغفرت و رحمت واسعه اش را برای روح مطهر ایشان مسألت می کنم و به ملت ایران و حوزه های علمیه و مراجع عظام و علمای اعلام بویژه به خاندان مکرم و بازماندگان محترم و همه ی ارادتمندان و شاگردان ایشان تسلیت عرض میکنم. والسلام علیه و رحمه اله و برکاته سیدعلی خامنه ای 8/مرداد/1386 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |