|
آیا من وظیفه ای در قبال انقلاب دارم ؟
|
|
۲۱:۳۴, ۱/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۷ ۲۱:۵۷ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان تالار بیداری اندیشه ( دوستان )
چند سوال دارم و این چند سوال برای همه ما خوب است . 1 آیا تعلق خاطری به انقلاب دارید؟ 2پس از گذشت 40 سال وضعیت انقلاب را چگونه می بینید و لمس می کنید در اجتماع ؟ 3 تا کنون چه کاری برای انقلاب انجام داده اید ؟ 4(رهبری امروز اشاره کرد جوانان میتونند مشکلات رو حل کنند )به نظر شما از این به بعد چه کاری می توانیم برای رسیدن انقلاب به اهداف مقدسش انجام دهیم ؟(اهداف انقلاب یکیش آسایش مردمه ) چرا من خودم ابتدا جواب نمی دهم چون میترسم بحث درست کنم و خراب کنم اصل مطلب رو . (یک توضیح کوتاه برای دوستان من افتخار میکنم که در سوریه هستیم برای رضای خداوند ، و آرزو دارم به یمن و فلسطین نیز بتوانیم مانند سوریه کمک کنیم و هرکجای عالم که از ما کمک بخواهند و من قدر دان زحمات انقلاب هستم چرا که میبینم تمام تلاش های شبانه روزی را ، اما اگر به نیمه خالی لیوان نگاه میکنم علتش این است که ما اینجا جمع نشده ایم به هم احسنت بگوییم بلکه جمع شدیم تا یاد بگیریم تاریکترین نقاط را ببینیم و خود را اصلاح کنیم تا اگر خداوند بخواهد نوری شویم برای روشن کردن آن نقاط تاریک ) ممنون از توجه دوستان |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۷ ۲۱:۳۴)ندا دهنده نوشته است: 1 آیا تعلق خاطری به انقلاب دارید؟ بله، من فرزند خمینی هستم. من به خمینی لبیک گفتم و میگم. من به امام خامنه ای لبیک میگم. من به ندای عدالت و آزادی لبیک میگم. من می تونستم از ایران برم اما می ترسیدم در قیامت متهم بشم به تنها گذاشتن امام خامنه ای. من از سرداران لشگر امام حسن متنفر بودم چون امام رو به دینارهای معاویه فروختند. امام رو به شام لذیذ و چرب معاویه فروختند. من امام رو به شام لذیذ اروپا و دلارهای آمریکا نفروختم موندم. کمی که گذشت با خودم فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که موندن کافی نیست باید شرایط اطرافم رو بهتر کنم. من دارم کار می کنم. برنامه بعدی من ایجاد اشتغاله و دارم رو این پروژه هم کار می کنم. هنوز نتیجه نداده ولی دارم کار می کنم. (۱/فروردین/۹۷ ۲۱:۳۴)ندا دهنده نوشته است: 2پس از گذشت 40 سال وضعیت انقلاب را چگونه می بینید و لمس می کنید در اجتماع ؟ ابوموسی اشعری این انقلاب رو دیدیم سردار سلیمانیش رو هم دیدیم. به نظر من رو به جلو هست. تقابل بین خیر و شر جدیه. (۱/فروردین/۹۷ ۲۱:۳۴)ندا دهنده نوشته است: 3 تا کنون چه کاری برای انقلاب انجام داده اید ؟ نمی تونم کارهای قبلی رو شرح بدم ولی پروژه فعلی تمرکز رو تولید و ایجاد اشتغاله دارم کار می کنم. حداقل کاری که از دستم بر اومده اینه که با وجود هزینه بیشتر کالای ایرانی مصرف کردم. (۱/فروردین/۹۷ ۲۱:۳۴)ندا دهنده نوشته است: 4(رهبری امروز اشاره کرد جوانان میتونند مشکلات رو حل کنند )به نظر شما از این به بعد چه کاری می توانیم برای رسیدن انقلاب به اهداف مقدسش انجام دهیم ؟(اهداف انقلاب یکیش آسایش مردمه ) آتش به اختیار. منتظر دولت نباشیم. در فرهنگ و اقتصاد |
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۲/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۷ ۱۰:۰۷ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۷ ۲۱:۳۴)ندا دهنده نوشته است: با سلام به دوستان تالار بیداری اندیشه ( دوستان )سلام بر شما نقل قول:1 آیا تعلق خاطری به انقلاب دارید؟به اهداف انقلاب بله - شدیدا ، اما اگر منظور انقلاب بین مسوولین هست ، یعنی محمدرضا شاه بره و دیگران بجاش شاهی کنند ، از چنین انقلابی متنفرم نقل قول:2پس از گذشت 40 سال وضعیت انقلاب را چگونه می بینید و لمس می کنید در اجتماع ؟کوتاه بگم ، به قول مختار ، من فاتحه این قیام را خواندم ،شما هم بخوانید به قول آقای خمینی ، اگه شما هم راه محمدرضا رو برید ، اون روزی که همین مردم شما را هم بیرون کنند ، یوم الله هست (قریب به مضمون ) نقل قول:3 تا کنون چه کاری برای انقلاب انجام داده اید ؟نمیشه بگم چون از طرف برخی کاربرا متهم به نفاق هستم ، چیزی بگم شروع میکنند به دروغ سنجی و نفاق شناسی نقل قول:4(رهبری امروز اشاره کرد جوانان میتونند مشکلات رو حل کنند )به نظر شما از این به بعد چه کاری می توانیم برای رسیدن انقلاب به اهداف مقدسش انجام دهیم ؟(اهداف انقلاب یکیش آسایش مردمه )انقلاب از ابتدا اوج گرفت چون جوان ها سر کار بودن الان خورشید عمرش داره غروب میکنه چون هنوز همون ها که الان پیرهای خرفت شدن سر پست ها هستن و فقط پیر های این حزب میچرخن جای پیر های اون حزب اگه مسوولیت های بزرگ دست جوانان بیاد و پیر ها مشاور بشن ، میشود به انقلاب امید داشت اما اگر خرده کاری هارو به جوانان بدن و همان پیر های پر از عقده های سیاسی و غرق در بیت المال بخوان کشور رو اداره کنن ، شاید انقلاب به نیم قرن هم نرسه حقیقت امر به نظر حقیر ، نمیشود به جوانان امید داد و خواست مسوولیت ها را عالی تمام کنند ، درحالیکه اصلا مسوولیتی ندارند (البته به استثناها کاری نداشته باشید ، اینکه یدونه وزیر جوون برای چهارسال دوم دولت انتخاب شده و خیلی تصمیم ها هم بهش تحمیل میشه ، نشانه سیر جوان گرایی نیست) |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام ببخشید هممون در مقابل انقلاب وظیفه داریم...
من که واقعا تعلق خاطر دارم بهش... |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۲/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
۱۶:۰۷, ۶/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت برادران و خواهران عزیز
عید بر شما و خانواده های گرامیتان مبارک و امیدوارم سالی ( مهدوی) رو پیش رو داشته باشیم . نمی دونم فکر کنم سوالاتی که پرسیدم یا برای دوستان مهم نیست ، یا براشون کلیشه ای هست . اما ممکن با جواب دادن به این سوال حداقل یک برنامه مشخص حتی کوچیک برای بهبود وضعیت برای خودتون مشخص کنید (مثلا از امروز به بعد روزی 5 آیه از قرآن رو می خونم ، از امروز هر شب یک صفحه کتاب مطالعه می کنم ،از امروز توی دخل و خرجم دقت میکنم ،این دیگه حداقلش است از خودم شروع میکنم (به نظر من مهم ترینش شروع از خود هست ) پس لطفا جواب هرچند کوتاه . ممنون بابت توجهتون . 1 آیا تعلق خاطری به انقلاب دارید؟ 2پس از گذشت 40 سال وضعیت انقلاب را چگونه می بینید و لمس می کنید در اجتماع ؟ 3 تا کنون چه کاری برای انقلاب انجام داده اید ؟ 4(رهبری امروز اشاره کرد جوانان میتونند مشکلات رو حل کنند )به نظر شما از این به بعد چه کاری می توانیم برای رسیدن انقلاب به اهداف مقدسش انجام دهیم ؟(اهداف انقلاب یکیش آسایش مردمه )
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: وظیفه افسران جنگ نرم از نظر رهبر معظم انقلاب | بچه مثبت | 0 | 1,740 |