کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جراحی تالار
۱:۳۰, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام
خیلی سریع بگم : بیشتر دوستان قبول داریم که تالار مقداری کم رونق شده که طبیعی هم هست. باید یه راه حل اساسی پیدا کنیم. ببینید بدون رودربایستی خیلی از تاپیک های تالار حرف زیادی واسه گفتن ندارن و فقط بحث و جدل داخلشون جولان میده. ما ادعا داریم که بیدار شدیم ولی برای بیدار کردن دیگران کاری نکردیم. چه کار کنیم؟ میگم. باید تالار رو از این پراکندگی نجات بدیم. پیشنهاد بنده اینه که هر هفته یک موضوع مرتبط با یکی از تالارها توسط دوستان مطرح بشه و بقیه روی موضوع کار و تحقیق کنن. بعد از تحقیق مطالب به دست آورده رو با ذکر منبع در تاپیک قرار بدن.مثلا هفته اول موضوع ((عرفان های نو ظهور)) رو مشخص میکنیم. دوستان مطلب از منابع معتبر جمع آوری میکنن و با ذکر منبع در تاپیک مربوط قرار میدن. این طور باعث میشه که روی موضوعات مختلف تحقیق و تبادل نظر میکنیم نه جدل و داد و هوار. و به قول مولوی"" از محقق تا مقلد فرق هاست""
بزرگی میگفت: یکی تاپیک جنگی به از خیلی بیشتر!!!!!
موافقید؟
پاورقی
اگر مطلب دوبار نوشته شد به بزرگی خودتون ببخشید.جراحی تالاربه نام خدا
سلام
خیلی سریع بگم : بیشتر دوستان قبول داریم که تالار مقداری کم رونق شده که طبیعی هم هست. باید یه راه حل اساسی پیدا کنیم. ببینید بدون رودربایستی خیلی از تاپیک های تالار حرف زیادی واسه گفتن ندارن و فقط بحث و جدل داخلشون جولان میده. ما ادعا داریم که بیدار شدیم ولی برای بیدار کردن دیگران کاری نکردیم. چه کار کنیم؟ میگم. باید تالار رو از این پراکندگی نجات بدیم. پیشنهاد بنده اینه که هر هفته یک موضوع مرتبط با یکی از تالارها توسط دوستان مطرح بشه و بقیه روی موضوع کار و تحقیق کنن. بعد از تحقیق مطالب به دست آورده رو با ذکر منبع در تاپیک قرار بدن.مثلا هفته اول موضوع ((عرفان های نو ظهور)) رو مشخص میکنیم. دوستان مطلب از منابع معتبر جمع آوری میکنن و با ذکر منبع در تاپیک مربوط قرار میدن. این طور باعث میشه که روی موضوعات مختلف تحقیق و تبادل نظر میکنیم نه جدل و داد و هوار. و به قول مولوی"" از محقق تا مقلد فرق هاست""
بزرگی میگفت: یکی تاپیک جنگی به از خیلی بیشتر!!!!!
موافقید؟
پاورقی
اگر مطلب دوبار نوشته شد به بزرگی خودتون ببخشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، boghz ، فاطمه خانم ، dideban ، عبداللهی ، MAHDI59 ، mohammad790 ، ثامن ضامن ، Reza14 ، mhklord ، سدرة المنتهی
۱۴:۰۹, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2

آفرین بر نبوغ دست عزیز
بنده نیز موافقم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۵:۱۰, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
من اعتقادی ندارم این انجمن کم رونق شده .
چون از روزای اول با این انجمن آشنایی دارم .

من فکر می کنم کم رونق شدن انجمن هایی که با اندیشه درگیر هستند . این هست که بیشتر بر روی استفاده از علم و دستاوردهای دیگران کار می کنند . تا بحث تولید علم .

مثلا یکی میاد میگه . فلانی و فلان کتاب فلان حرف رو زده .
بعد یکی میخواد نقد کنه .

چندتا سوال اولی که پرسیده میشه .
اینه شما چندتا کتاب خوندی ؟
اصلا چقدر سواد داری ؟

مثلاً آقای مطهری کتاب هاشون خیلی ضعف داره .
آیا توی انجمن کسی این اجازه رو میده که آثار آقای مطهری نقد بشه ! یا حتی آقای شریعتی (منظورم به این انجمن نیست).

من فکر می کنم توی بحث اندیشه . منبع گرایی یا مستند گرایی خودش یک آسیب هست .
بلکه باید شخص خودش به خیلی از نتایج برسه .

آیا ما اگر آثار آقای مطهری را نقد نکنیم . اشخاص بالاتری از آقای مطهری به جامعه عرضه خواهیم کرد ؟
حتی اگر ما آثار امام خمینی را نقد کنیم ممکن است اشخاصی به مراتب بالاتر از امام خمینی پا به عرصه اندیشه بگذارند.
۱۶:۲۲, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
راستش رو بخوای این تالار به یک وحت یا اتحادی نیاز داره که فکر نمی کنم به این آسانی ها هم بدست بیاد.الان این تالار بیشتر به یک اتاق چت روم شبیه است تا یک مکان مبادله اطلاعات.این وحدت باید توسط افرادی روشنفکر ایجاد شود اون هم در این تالار که بیشتر مخاطب آن جوان هستند.این تالار مکان مناسبی برای رساندن اطلاعات داغ روز می باشد اما این یک قلم, نه که نیست اما زیاد هم نیست.
۱۸:۴۰, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۵/تیر/۹۰ ۱۵:۱۰)arnh نوشته است:  من فکر می کنم توی بحث اندیشه . منبع گرایی یا مستند گرایی خودش یک آسیب هست .
بلکه باید شخص خودش به خیلی از نتایج برسه .

آیا ما اگر آثار آقای مطهری را نقد نکنیم . اشخاص بالاتری از آقای مطهری به جامعه عرضه خواهیم کرد ؟
حتی اگر ما آثار امام خمینی را نقد کنیم ممکن است اشخاصی به مراتب بالاتر از امام خمینی پا به عرصه اندیشه بگذارند.

بسم الله

دوست عزیز برخلاف پست ها و حرف های دیگه ای تا بحال توی تالار زدید این یک حرف رو تقریبا درست گفتید
بله ما اگر به نقد آثار بزرگان بپردازیم خیلی مفید هست ولی یکی باید باشد که نقد کنه. نه؟ نکنه خود شما این جرات رو میخواهید به خرج بدید.
برای نقد آثار شهید مطهری به یک نفر که کاملا عالم باشد نیازمندیم و این کار درحد این تالار نیست.
این کار رو باید یک عالم بزرگ انجام بدهد و معمولا چون این جور نقد ها بسیار مفصل میشوند و حتی مطالعه اونها در ابتدا نیازمند دایره اطلاعاتی وسیع خواننده میباشد بصورت کتاب چاپ میشود و اصلا اجرای این کار در سطح این تالار بسیار بسیار کار غلطی هست.

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۹:۵۸, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا
سلام
میشه دلیل این حرفتون رو بگید:مستند گرایی آسیبه؟
یعنی ما حرفهای علامه طباطبایی رو بنویسیم آسیبه یا حرف های شهید مطهری؟ به قول امام خمینی ”نگویید من،این من شیطان است” و به قول دوستمون تالار شده چت روم. نکته بعد این که شما اصل مطلب رو رها کردید و گیر دادین به مستند بودن حرف ها. بنده گفتم بیایم به تالار نظم بدیم و دوستان تخقیق کنن که اگر کسی مطالب رو خوند لذت ببره که حاصل تحقیق داره میخونه نه گیر دادن به حرف های هم دیگه. اکثر تاپیک ها یه مطلب مختصر ارائه میکنن و بعد درگیری ها شروع میشه. این که نشد کار.باید تالار هدف دار باشه نه این که از هر دری سخنی.
موفق باشید.
۱۱:۲۱, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا

سلام
كسي نيست يه چيزي بگه؟مديران تالار؛كاربران فعال؛ناظران بخش؛تازه واردها و ...
حاضر نيستيد كار تحقيقي انجام بدين؟تا كي ميخواهيد از هر دري سخني بگيد؟تالار نياز به منظم تر شدن ناره؟
حداقل نظر من رو رد كنيد ولي با دليل.
موفق باشيد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord
۱۲:۲۹, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا
البته هر کسی میتونه مقاله یا تحقیقی که داره در تالار قرار بده ولی این کافی نیست چون بعضی ها بدون تحقیق درباره موضوع نظر میدن که این باعث میشه مطلب خوب پیش نره.
من هم با نظر دوست خوبمون موافقم. مدیران یا کاربران هر بخش میتونن موضوعی رو ایجاد کنند و هر کس منبعی رو درباره موضوع میدونه اعلام کنه، اینطوری گروهی درباره موضوع تحقیق می کنند، که این باعث ایجاد انگیزه در بین کاربران برای تحقیق کردن میشه.
۱۳:۴۲, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۸/تیر/۹۰ ۱۱:۲۱)shafagh_mah نوشته است:  
به نام خدا

سلام
كسي نيست يه چيزي بگه؟مديران تالار؛كاربران فعال؛ناظران بخش؛تازه واردها و ...
حاضر نيستيد كار تحقيقي انجام بدين؟تا كي ميخواهيد از هر دري سخني بگيد؟تالار نياز به منظم تر شدن ناره؟
حداقل نظر من رو رد كنيد ولي با دليل.
موفق باشيد

سلام

منم موافقم رو این قضیه که باید انجمن کارش رو به صورت تحقیقی انجام بده نه خاله زنک بازی و به اصطلاح ارسال تاپیک های " زرد " ، رو همین اساس من هم با پیشنهاد شما موافقم به نظرم اگر هفته ای روی یک بحث کار کنیم و بعد بیایم تو اون تاپیک اطلاعاتمون رو بزاریم و روش بحث و تبادل نظر کنیم بهتر از این هست که این همه تاپیک بزنیم که هیچکدموشون ارزش تازگی نداره و همشون رو یه سری حدسیات بنا نهاده میشه
بلاخره ما تیم بیداری اندیشه هستیم و برا خودمون تو فضای سایبری تیم تشکیل دادیم و باید تحقیق کنیم

احسنت
HeartHeart
۱۴:۵۰, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام خدا
سلام
بیانات رهبر معظم انقلاب رو هم شنیدیم:از کار عامیانه و جاهلانه و ... پرهیز کنید.
توی این تاپیک
forum.bidari-andishe.ir/thread-4601.html
میتونید مفصل بخونید.
من که باز منتظر جواب مدیران و ناظران تالار هستم.
موفق باشید. به نام خدا
سلام
بیانات رهبر معظم انقلاب رو هم شنیدیم:از کار عامیانه و جاهلانه و ... پرهیز کنید.
توی این تاپیک
forum.bidari-andishe.ir/thread-4601.html
میتونید مفصل بخونید.
من که باز منتظر جواب مدیران و ناظران تالار هستم.
موفق باشید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا