|
سوالی در مورد نام وبلاگ آقای رائفی پور
|
|
۲۳:۵۵, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا این تاپیک را پاک نکنید و اگر می توانید به آن پاسخ بدهید چون حرف من استدلالی است: خود رائفی پور یکی از دشمنان است ، شما که به اصطلاح افرادی بسیار ریزبین هستید و در جزییات فیلمها و ساختمانها و تصاویر بسیار جزیی نگری می کنید ،چطور چیز ساده ای و آشکاری مثل این مطلبی را که می خواهم بگویم نفهمیده اید ؟؟؟ وبلاگ رائفی پور antisemitism.blogfa.com نام دارد اگر نمی دانید بدانید که antisemitism به معنای ضدسامی گرایی است ! و اعراب خود نیز سامی محسوب می شوند ، که این شامل پیامبر و ائمه هم می باشد ؛ همچنین دین اسلا.م خود یکی از ادیان سامی است ! این شخص( رائفی) به اذعان خود ضدسامی است پس چطور شما که به قول خودتان دشمن شناسید ، این موضوع را نفهمیده اید ، و دنبله روی شخص ضداسلام و ضد پیامبرشده اید شاید بگویید که رائفی زبانش خوب نیست و این نکته فوق العاده ساده را نمی دانسته ، آن گاه من به شما می گویم که پس چرا دنبال دم یک شخص فوق العاده بی مطالعه و کم دانش افتاده اید ؟ ![]() در ضمن ضدسامی گرایی کار نژادپرست ها و نازی هاست ! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۹, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز!
اولا که شما قبل از اثبات چیزی حق ندارید کسی را دشمن خود بدانید.چه برسه به دشمن اسلام(این یکی که اصلا در صلاحیت من و شما نیست) ثانیا بهتر بود اول سوالی بحث خود را مطرح می کردید شاید پاسخی میافتید ایشان خودشان این مورد را 3 سال پیش در اولین پست وبلاگشان توصیح دادند: نقل قول:واژه شناسىAnti zionism - واقعيت يهود ستيزى ۱ و یک توضیح دیگر در مورد اسم وبلاگ: نقل قول:خوانندگان گرامی ذکر نکاتی را لازم می دانم و آن اینکه :http://antisemitism.blogfa.com/post-14.aspx ضمنا به زودی تیتر تاپیک عوض خواهد شد.فرض رو میزاریم بر عجول بودن شما |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |