|
اخطار جنگ بزرگ
|
|
۱۹:۱۲, ۱۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۸:۴۹ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من محقق نیستم اما در مباحث آخر و زمان زیاد سرک میکشم دلم خواست چیزی که من رو خیلی ناراحت کرده و به همه اطلاع بدم سال 2012 رسید سالی که در تقویم عربی و فارسی سال فرد است سالی که از مدتها قبلش جنگها در کشور های خاور میانه رخ داده و همه چی از رود نیل تا فرات بهم ریخته و پر آشوب شده سالی که میخوان توش یه آبلیسک بزرگ رو کنار خونه کعبه افتتاح کنند تا عظمت کعبه رو له کنه سالی که به احتمالات زیر نزدیکه جنگ سفیانی (استفاده از شلوغی خاور میانه و خروج سفیانی برای تسلت به سرزمین های مجاور خودش) احتمال حمله به ایران ( آمریکا رو نمیگم اون که عددی نیست من دلم میخواد اون یه تف اینطرف بندازه تا ما سیلاب رو بفرستیم سراغش منظورم حمله سفیانی به فارسه) و از همه بدتر کشته شدن عده کثیری از مرد ( در اثر جنگهای قبل هنگام و بعد از سفیانی) احتمال ظهور آقای ما امام زمان (ارواحنا فدا) احتمال قهطی گفته شده در پیشگویی ائمه ما و... خدا کنه ما ایرانیا همه بمونیم و خدمتکار آفا باشیم و این قهطی و جنگ و ... اسیبی به ما و کشور ما نزنه نظر دوستان چیه؟ ![]() یادم رفت بگم که امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سال فرد ظهور میکنه(انشاالله)واسه همین گفتم که سال پیش رو سال فرده هیشکی نظری نداره؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۳, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سال 2012 پایان جهان نیست واین پیشگویهایی که در مورده 2012 میگن پیشگویی نیست بلکه نقشه جنگی است که در طول چندین سال کشورهای سلطه گر ان را طراحی کرده اند وبرای اماده سازی وگمراهی فکر انسانهای ساده اندیش موارد بلاهای طبیعی را همراه با جنگ و اشفتگی در به اصطلاح پیشگویی ها مخلوط کرده اند تا انسانهای ساده اندیش در موقع اجرای نقشه استعمار گرانه ستمگران کمترین واکنش به این جنایت انها را داشته باشد ودر نظر این انسانها این عمل سلطه گرانه چیزی عادی جلوه کند چون ذهن این انسانها توسط دجال (رسانه هایی باظاهر راستگو اما باطنی دورغگو وشیطانی) تحت کنترل درامده
|
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۳:۲۸ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
در پاسخ تیارا
بله دوست عزیز ما همه در یه سنگریم ولی با عقاید مختلف هیچ کس حقیقت کامل رو نمیدونه و کامل نیست پس با به اشتراک گذاشتن مطالب و نظراتمون سعی میکنیم به نتیجه درست برسیم در پاسخ یاشار خان عزیز بله عزیز جان ما هم میدونیم پایان دنیا نیست اما امیدواریم سال ظهور منجی علام بشریت باشه میخوام تو تاپیک دیگه ایی این مطلب رو هم عنوان کنم که جبهه صهیونیست از اینکه بتونه در سال 2012 به مقصودش برسه نا امید داره میشه اخه توی بعضی تبلیغات داره 2014 رو هم معرفی میکنه بترفیلد 3 بعضی از برنامه ها و سایتها و... فکر کنم بازم داش صهیون ما ضایع شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱:۳۸, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
نکته اینجاست که احتمال شروع جنگ در 2012 زیاد است چون استکبار نقشه ان را انطور که شواهد نشان می دهد درطول چندین سال طراحی کرده وبرای جا افتادن این نقشه شوم در زمان بندی خودشان ان را باید طوری اجرا کنند که در سال مقدس انها یعنی سال 2013 جمع جور شود چون اگر این چنین نشود استکبار باید 100 سال دیگر صبر کند که احتمال به عقب انداختن این جنگ (زمینه ساز نظم نوین جهانی)را کم می کند.
|
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
بابا این همه سال مقدس برای اون عوضیا هست11 نشد 13 نشد 33 نشد 66 نشد 69 نشد یه رقم جدید فقط بشه براشون همه همین که انشاالله به خواست خدا نمیشه و نخواهد شد
|
|||
|
۲۰:۰۱, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
فکر کنم وقتشه
آقا یا علی بسم الله فکر کنم یواش یواش بوی خوش جهاد میاد ای دلم پره از دست این عوضیا فکر نکنید یه وقت من بی کله و تند رو هستم نه اصلا اینطور نیست اما یه چیزی میگه باید رفت وسط میدون واستاد یه نعره زد که صهیونیست موش که هست پوچ بشه و دیگه اثری ازش نمونه خدایا بلا و جنگ و خونریزی رو از مردم دنیا دور کن خدایا صلح رو به ما هدیه کن خدایا امام زمان ما رو برسون خدایا قدرت خودت رو به دشمنان شیعه نشون بده آمین
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |