کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هشدار درمورد مصرف آبمیوه رانی
۱۶:۲۵, ۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
در حالی كه آبمیوه "رانی" بخش قابل توجهی از بازار نوشیدنی‌های ایران را در اختیار خود گرفته و هر روز به جمع مشتریان این آبمیوه افزوده می‌شود، مراجع علمی از غیربهداشتی بودن این آبمیوه خبر می‌دهند. به گزارش خبرنگار شریف نیوز، آبمیوه "رانی" محصول شرکت "عوجان" عربستان سعودی است و گفته می‌شود مجوزی برای واردات آن به ایران وجود ندارد. شرکت عربستانی عوجان برای تولید "رانی"، اسانس و ذرات خشك میوه را (كه در صنعت آب‌میوه به آن‌ها "پالپ" گفته می‌شود) از كشورهای دیگر وارد کرده و اسانس و پالپ را به آب اضافه كرده و آبمیوه تولید می‌كند. ذرات معلقی که در آبمیوه مشاهده می‌شود، دلیلی بر تازگی آن نیست، بلکه تازگی ظاهری "رانی" به علت وجود ماده‌ای به نام "بنزوات سدیم" می‌باشد.

همچنین طبق گزارش یک موسسه معتبر، با آزمایش چند قوطی آب‌میوه رانی در یكی از آزمایشگاه‌های كشور، نتایجی كه برای قوطی حاوی نكتار انبه رانی به دست آمده حاكی از این است كه این قوطی مقدار 96.2 ppm بنزوات سدیم دارد و همچنین مقدار بنزوات سدیم در شیشه نكتار موز، 263 ppm می‌باشد. بنزوات سدیم، ماده‌ی است که در صنعت مواد غذایی به عنوان نگهدارنده کاربرد دارد. از این ماده به میزان بسیار کم در سس مایونز و نوشابه استفاده می‌شود ولی طبق گزارش اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استفاده از این ماده در هر نوع آب‌میوه غیرمجاز است. علت غیرمجاز بودن استفاده از بنزوات سدیم در آب‌میوه این است كه آبمیوه به صورت گرم در قوطی ریخته و پر می‌شود و به دلیل واكنش‌هایی که بنزوات سدیم در حرارت انجام می‌دهد، استفاده از آن ممنوع می‌باشد؛ اما در نوشابه‌ها به این دلیل كه نوشابه به صورت سرد پر می‌شود، استفاده از این ماده مجاز است. گفتنی است، با توجه به محرز بودن عدم رعایت حداقل استانداردها در آبمیوه "رانی" و اطلاع برخی دستگاه‌های مسئول، هنوز معلوم نیست که چگونه این آبمیوه در این سطح گسترده به کشور وارد و توزیع می‌شود.

دوستان عزیز به نکته عنایت داشته باشید که درسته که تعدادی از خریداران، به خاطر عدم کیفیت برخی از محصولات داخلی به سراغ محصولات خارجی می روند ولی یادتان نرود که ما تحت تحریم هستیم و با توجه به برخی از مسائل سیاسی و قاچاق کالا، تمام کالاهای خارجی که در بازار ایران وجود دارند قابل اطمینان نیستند. پس برای خرید (بخصوص مواد خوراکی) به صرف خارجی بودن یک کالا اطمینان نکنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، Ramin_Ghn ، mohamad ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، ضد ماسون ، علی 110 ، mosafer ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، احیاء ، ایران ، وحید الف ، vavp ، boghz ، وحید110 ، یکدوست ، montazer ، 872325 ، محب الزهرا ، rastin ، yektasepas ، shia12 ، MESSENGER ، خادم الامام ، آرین (الهه.ع) ، K-1 ، نسیم ، 7parsa4 ، fazel ، محمداحسان ، sunrise59 ، شهـاب ، semnani ، rajaby ، hadi.ah ، mohammad790 ، محیصا ، MAJID.D.H ، Abasaleh ، سرود پیروزی ، ztb ، ali.khm ، AMINI ، آرام 2 ، سلامت

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۷, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
گلوتن پروتئینی است که در گندم وجود دارد با این حساب ما حتی نان سبوس دار وماکارونی نباید بخوریم!
دوستان لطفا به ادامه نظر این حقیر دقت کنید:
اولا:درمورد عوامل محیطی تاثیرگذار بر ام اس تاکنون فقط عفونت های ویروسی مثل اپشتین بار ویروس و برخی از زیرگروه های مولکول ژنتیکی اچ ال ای ثابت شده است.(به نقل از اپ تو دیت 2010 نرم افزار تشخیصی پزشکی)
ثانیا:برای اینکه نتیجه یک مطالعه وتحقیق وارد کتب رفرنس پزشکی و داروسازی بشود باید چندین مرحله را پشت سر بگذارد ازجمله انجام مجدد پروژه بر روی گروه مطالعاتی بزرگتر
نتیجه:اگر کسی ام اس یاهرجور بیماری خودایمنی دیگری گرفت دلیل ندارد ناشی از خوردن یک ماده خاص باشد زیرا این بیماری ها مولتی فاکتوریال هستند
و از همه مهمتر این که سعی کنیم رژیم غذایی مناسب همراه با ورزش داشته باشیم تا مبتلا به بیماری نشویم.حالا این وسط اگر چند بار فست فود وابمیوه خوردیم نمیمیریم!!مهم اینه که عادت غذایی ما اینجور مواد نشه
و بهتره که به اینجور مسائل جامعتر نگاه کنیم و اولویت بندی کنیم
ممنون از صبر و حوصله تون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، semnani
۱۹:۵۰, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #22
آواتار
استدلال من این هست که ما مجبور نیستیم خیلی از این چیزهارو مصرف کنیم
یا میشه ضرر رو به حداقل رسوند
نه اینکه بگیم همه جا همینجوره کاری هم نمیشه کرد

با استدلال شما نمیشه روز قیامت جواب خدا رو داد و توجیه کرد اعمال غلط رو
کی گفته ما مجبور به خوردن سوسیس و کالباسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این دستگاه استدلال مخالف حکم قرآن هست:
قل إنّما أعظكم بواحدةٍ أن تقوموا لله مثني و فرادي. (سباء: 46)
ای رسول ما،‌ به امت بگو كه من به يك سخن شما را موعظه می‌كنم و آن سخن اين است كه شما، خالص دو نفری، و يا به تنهايی برای خدا قيام كنيد.

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، yektasepas ، semnani ، محیصا
۲۰:۰۶, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۲۰:۱۷ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۷)atn نوشته است:  گلوتن پروتئینی است که در گندم وجود دارد با این حساب ما حتی نان سبوس دار وماکارونی نباید بخوریم!
دوستان لطفا به ادامه نظر این حقیر دقت کنید:
اولا:درمورد عوامل محیطی تاثیرگذار بر ام اس تاکنون فقط عفونت های ویروسی مثل اپشتین بار ویروس و برخی از زیرگروه های مولکول ژنتیکی اچ ال ای ثابت شده است.(به نقل از اپ تو دیت 2010 نرم افزار تشخیصی پزشکی)
ثانیا:برای اینکه نتیجه یک مطالعه وتحقیق وارد کتب رفرنس پزشکی و داروسازی بشود باید چندین مرحله را پشت سر بگذارد ازجمله انجام مجدد پروژه بر روی گروه مطالعاتی بزرگتر
نتیجه:اگر کسی ام اس یاهرجور بیماری خودایمنی دیگری گرفت دلیل ندارد ناشی از خوردن یک ماده خاص باشد زیرا این بیماری ها مولتی فاکتوریال هستند
و از همه مهمتر این که سعی کنیم رژیم غذایی مناسب همراه با ورزش داشته باشیم تا مبتلا به بیماری نشویم.حالا این وسط اگر چند بار فست فود وابمیوه خوردیم نمیمیریم!!مهم اینه که عادت غذایی ما اینجور مواد نشه
و بهتره که به اینجور مسائل جامعتر نگاه کنیم و اولویت بندی کنیم
ممنون از صبر و حوصله تون

atn گرامی
ضمن تشکر از شما
بعنوان یک پزشک با مطالب ارسالی آشنایی دارم..
اگه به پست شماره 17 (همین صفحه)مجددا توجه بفرمایید،تاثیر تغذیه "مطلق" بیان نشده؛ بلکه تاثیرات تغذیه هم نادیده گرفته نشده...
در بروز و شیوع بیماری های جسمی و روانی بلاشک تعامل "ژن" و "محیط" مطرحه و لذا از شاخصه های مهم محیط، اثر "تغذیه" هست که با پیشرفت علم بیشتر ملموس خواهد شد.
در کتب مرجع طب داخلی اعصاب(هاریسون و امینف) به این موضوع اشاره شده ...
در ضمن؛
گلوتن برای بیماری ms منع شده نه....!
.
.
یک مزاح کوچولو: تا می توانید ماکارونی میل بفرماییدDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، atn ، علی 110 ، semnani ، محیصا
۲۳:۳۴, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
با شما موافقم جناب messengerو ممنون بابت راهنماییتون
ولی هدف اصلی من ازین بحث اشتباه یکی از دوستان بود که در پست قبلی علت ام اس دوستش رو مصرف رانی میدونست..
بازهم تکرار میکنم که ما بهتره اولویت های غذاییمونو اصلاح کنیم بجای اینکه بحث کنیم فلان شرکت واسه مسلمونا جنس تقلبی زد..
چون این موضوع شاید خیلی بیشتر مربوط به تولیدات داخلیم باشه..
جناب علی 110 هم پست قبلی منو به دقت نخوندن!!اصلاح رژیم غذایی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، علی 110 ، semnani ، محیصا
۱۷:۰۴, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25

دوستان سلام
تمام تاپيك رونخوندم
راني به صورت قاچاق و وارداتي مياد ايران
مضرات هم داره

اما يه چيز جالي عيل آقا گفت
با چه مدركي من بايد باور كنم كه الكل فرار توي آدامس وجود داره؟

علي علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۲۰:۰۷, ۷/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۰ ۲۰:۱۰ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۵/خرداد/۹۰ ۲۳:۳۴)atn نوشته است:  با شما موافقم جناب messengerو ممنون بابت راهنماییتون
ولی هدف اصلی من ازین بحث اشتباه یکی از دوستان بود که در پست قبلی علت ام اس دوستش رو مصرف رانی میدونست..
بازهم تکرار میکنم که ما بهتره اولویت های غذاییمونو اصلاح کنیم بجای اینکه بحث کنیم فلان شرکت واسه مسلمونا جنس تقلبی زد..
چون این موضوع شاید خیلی بیشتر مربوط به تولیدات داخلیم باشه..
جناب علی 110 هم پست قبلی منو به دقت نخوندن!!اصلاح رژیم غذایی!
با سلام
من نگفتم علت بیماری دوستم مصرف رانی هست گفتم مواد خوراکی خارجی و منظورم هم شکلات و آدامس و ......بود البته پزشکان طب جدید نگفتند به خاطر این چیز هاست من حدس می زنم و فکر هم می کنم 80 سال دیگر ممکن است اروپایی ها و کلا ًمافیای تغذیه وقتی کار از کار گذشت به این امر اعتراف کنند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۰:۵۳, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27

دوستان اینجا یک محیط دوستانست چرا با هم انقدر تند حرف میزنید؟
خدایی از اون روز که درباره کوکا کولا مطلب گذاشتید لب بهش نزدم از مطلب ها ی بسیار خوبتون ممنونBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، بیداری اندیشه ، semnani ، محیصا
۴:۳۹, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
پس با این تفاسیر دیگه رانی،بسکویت، پفک، آدامس ، چپس، شکلات ، کاکائو ، لوشک، تمر هندی، نوشابه ، سس، کرانچی و ....... تــــــــــــــــعـــــــــــــــــــــطــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــل!؟!؟!؟!؟!؟​!؟!؟!؟!؟AngryHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۲۳:۵۳, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29

سلام
وای من رانی دوست دارم الانم دلم خواست:s
ولی برا رو کم کنیه دشمنانمون از این به بعد دیگه نمیخورمSmile

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، ztb ، سلامت