|
شوخی بی نمک مدیر یکی از سایتهای فعال در زمینه فراماسونری و ...
|
|
۱۸:۰۸, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان در نوشته ای؛ شوخی! بی نمکی کرده و گفته : دکتر عباسی در زمینه فراماسونری و شیطان پرستی تخصص ندارد؛ حرف های اشتباه ایشان را جدی نگیرید !!! از آنجا که این دوست ما از مدیران یکی از بزرگترین سایت های انتشار سخنرانی های استاد رائفی پور هستند؛ کوتاه عرض می کنم (چون این حرف به قدری واضح البطلان است که نیاز به توضیح زیادی ندارد) :
مبنای شناخت فراماسونری و شیطان پرستی؛ شناخت فرهنگ غرب و ریشه های تاریخی و مسائل پیرامون آن است . استاد علی اکبر رائفی پور بسیار عزیز و محترم هستند اما واقعیت این است که وقتی ایشان در مقطع راهنمایی یا دبیرستان مشغول تحصیل بودند؛ استاد حسن عباسی به تبیین مبانی غرب شناسی و همچنین ریشه های این مباحث جزئی مثل فراماسونری و شیطان پرستی مشغول بودند . قطعاً استاد رائفی پور هم خود را شاگرد دکتر عباسی و شاگرد امثال ایشان می دانند و به این حرف های سست و پی پایه راضی نیستند؛ فلذا دوستان از این بچه بازی ها دست بکشند و ادامه ندهند . به یک نمونه اشاره می کنم؛ والسلام ... ![]() 36 سخنرانی تخصصی در زمینه غرب شناسی : غرب شناسی 1 1-چرا باید غرب را شناخت؟ 2-عصر خرافه گرایی 3-عصر اسطوره گرایی 4-عصر طبیعت گرایی 5-عصر خرد گرایی(1) 6-عصرخرد گرایی(2) 7-عصر شیطان گرایی 8-عصر یونانی مآبی(هلنیسم) 9-بازخوانی تورات 10-عصر امپراتوری روم 11-قرون وسطی(1) 12-قرون وسطی(2) 13-عصر ایمان در قرون وسطی 14-عصر مدرن(جهان دکارت) 15-انتقال از سنت به مدرنیته 16-سکولاریسم 17-مولفه های غرب فلسفی 18-غرب هژمون غرب شناسی 2 1-ژئوپلیتیک 2-جهان تافلر 3-جهان هانتینگتون 4-نهادهای تصمیم ساز ۵-جهان فرانسیس فوکویاما 6-پارادایم های حاکم بر جهان 7-فمنیسم 8-فراماسونری 9-انتقال شناسی به مثابه روش 10-نیل به گزشافت 11-وضعیت پست مدرن 12-ترانس مدرنیسم 13-جهان برژینسکی(1) 14-جهان برژینسکی(2) 15-هنر در غرب(1) 16-هنر در غرب(2) 17-پروتکلهای یهود 18-اخلاق در غرب دوست عزیز در جواب افرادی که اعتراض کرده اند به این سخن بی ادبانه؛ چند جواب بی منطق داده و همچنین جواب داده که نقد صحبت های دکتر عباسی در این زمینه را خواهم نوشت ... حقیر عرض می کنم : برادر محترم درست است که نقد کردن اسم و رسم و دفتر و ... لازم ندارد؛ شما یک سایت داری و بازدید خوبی هم داره؛ دست رو میبری رو کیبورد و 4 تا جمله می نویسی اما خدا وکیلی آبروی خود را خواهی برد. هر وقت این 36 سخنرانی را گوش دادی؛ صحبت های جدید دکتر عباسی را شنیدی که ریشه ی تمام فتنه های اقتصادی و ... را یهود و صهیونیسم و فراماسونری می داند و دقیق گوش دادی همه این سخنرانی هارو؛ بعد در مورد اونها خوب فکر کردی؛ شاید حق داشته باشی نظراتت رو بگی؛ اما در هر صورت حیا هم خوب چیزیه ... بنده متنفرم از تفرقه و این جور حرف های بیخود؛ اما متاسفانه برخی دوستان در این حوزه تازه کار هستند و دکتر عباسی را به خوبی نمی شناسند؛ چون این حرف زده شده و شبهه در ذهن بعضی برادران و خواهران ایمانی ایجاد خواهد کرد؛ بنده وظیفه خود دانستم جواب کوتاهی برای تنویر افکار عمومی بنگارم . http://drhasanabbasi.ir/ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۲, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۸:۳۴ توسط idea.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بنده از دوست گرامی نور بصیرتN.B عزر خواهی میکنم و این دیگه مدیران باید اصلاح کنن یا این موضوع حذف کنند
جناب 666 من واقعا از شما ناامید شدم بنده نام شما در پروفایلم بلوک میکنم و دیگر پست شما نخواهم خواند یا حق از مدیران اگر صلاح میدونن این تایپنیگ حذف کنن |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۲)idea نوشته است: بنده از دوست گرامی نور بصیرتN.B عزر خواهی میکنم و این دیگه مدیران باید اصلاح کنن یا این موضوع حذف کنندچرا اخه ؟ مگه انتی 666 چی گفته که اینطوری میکنین . چرا اینقدر زود رنج هستین ؟ دوستان شما منتظران منجی هستید واقعا!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا صد رحمت به قهر کردن های بنی اسراییل . اقا ظهور نکن ما هنوز آدم نشدیم سر مسایل جزیی با هم قهر میکنیم.شما که بیای میخوای خیلی چیز ها رو تغییر میدی ولی ماها سر مسایل جزیی کم می اوریم . راستی یک چیزی یادم رفت اگر من منافق بودم به راحتی آب خوردن شما رو به جون هم می انداختم خودم یک گوشه مینشستم به ریش تک تکتون میخندیدم. خیلی بستر خوب و اماده ای برای دعوا درست کردن بینتون وجود داره. |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۹:۱۴ توسط idea.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوستان بحث ادامه ندین من دلایل خودم دارم و من پستم اصلاح کردم دوستان پستاشون اصلاح کنن
مدیران تایپنگ بهتر حذف کنید |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی بیداری اندیشه ها
دوستان من نظرات رو خوندم و فقط تاسف خوردم که چرا استاد رائفی رو فرد کوچیکی میدونید در حالی که به نظر من ایشون اینده ی بسیار درخشانی دارن و از دکتر عباسی هم جلو خواهند زد . من به عنوان مهمان زیاد از تاپیک دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور عزیز سخنرانی دانلود کرده ام . شما کافی است تاپیک دانلود سخنرانی های دکتر عباسی رو با استاد رائفی مقایسه کنید تا واقعیت رو بفهمید . گرچه که واقعیت تلخه ولی ایشون هنوز از راه نرسیده دارن از دکتر عباسی جلو میزنن و بعضی از دوستان از این مساله حسودیشان میشود. شاید در برابر این مساله موضع بگیرید ولی استاد رائفی شاگردی هستن که یک روز استادی مثل عباسی رو زمین خواهند زد و این روز دور نیست ولی من هم میگویم که دکتر عباسی پیرتر و باتجربه تر هستند و احترامشان واجب است. |
|||
|
۱۹:۱۶, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۹:۲۸ توسط haji_110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
واقعا این جنجال ها شرم آوره
یه بنده خدایی حرفی زد و به نظرش استاد عباسی در یک گوشه ای از صحبت هاش اشتباه نتیجه گیری کرده بود. حالا ما باید این موضوع رو از خود استاد جویا بشیم ... این طرز برخورد با یک انتقاد دلسوزانه و برادرانه درسته؟ این همه جنجال چرا؟ فکر کنم حالا باید بفهمیم چرا امام زمان ظهور نمی کنه... حالا خوبه این انتقاد رو کسی کرده که استاد عباسی واسش خیلی عزیزه خداخیرتون بده... نخواستم اشاره مستقیم کنم ولی واقعا این طور موضع گیری ها خیلی بوداره...!!! نقل قول:گرچه که واقعیت تلخه ولی ایشون هنوز از راه نرسیده دارن از دکتر عباسی جلو میزنن و بعضی از دوستان از این مساله حسودیشان میشود. |
|||
|
۱۹:۲۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا متاسفم!!!!!!! من سريال مختارنامه را كه ميديدم مردم آن زمان را مسخره مي كردم،كه چرا اينقدر نامتعادل هستند....... دوستان عزيزم تعادل را هميشه در همه ي امور حفط كنيد،قدرت تحليل خودتون را حفظ كنيد! ((خير الاموراوسطها)) اگه واقعا به حرفهاي اين دو استاد بزرگ-كه زندگي و جانشون را تو خطر انداخته اند تا جهالت راازبين ببرن-گوش داده بودين اينقدر هيزم درآتش دشمن نمي ريختيد!!! استاد رائفي گلوي خودشون را خسته كردند كه دشمن وحدت شما را نمي خواد وهركس ايجادتفرقه كرد،از عوامل دشمنه! استاد عباسي هم كه 20 ساله اينا داره داد مي زنه!!!! قرار نيست فقط گوش كنيم،ازاين به بعد بيايم عمل كنيم التماس دعا........ |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
ضد ماسون نوشته است:سلام دوست عزیز. |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
rastin نوشته است: Ahmad-A.R.M نوشته است:جنگ نرم+فراماسونری |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: abbasi2-600x400.jpg]](http://armancenter.net/image/cache/abbasi2-600x400.jpg)

![[تصویر: ghlmi7wblkfb6np5v4rr.png]](http://up98.org/upload/server1/01/h/ghlmi7wblkfb6np5v4rr.png)
)