|
معرفی کتاب عروسی(ازدواج) تولد جدید اثر استاد زمانی(از دست ندید)
|
|
۹:۵۳, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۴۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اول در مورد این کناب باید بگم که واقعا کتاب تاثیرگذاری رو خود من بوده.این کتاب اثر استاد زمانی (رحمة الله علیه).من تو این تایپیک قصد دارم نسبتا این کتاب تا 50 درصدشو تایپ کنم و برای دوستان مجرد بزارم تا استفاده کنن. التماس دعا قسمت اول وجوب ازدواج برای جوانی که شهوت او را تحت فشار قرار می دهد، زن گرفتن مثل نماز خواندن واجب است. خدای مهربان در سوره مومنون ازدواج را میان نماز و روزه قرار داده است؛ اول روزه دوم ازدواج، سوم نماز(احزاب/35).همان طوریکه نماز و روزه واجب است جوانی هم که در معرض گناه است و نمی تواند خود را حفظ کند ازدواج برای او واجب است و باید هرچه زودتر ازدواج کند. در سوره مومنون خداوند اوی به زکات دوم به ازدواج، سوم به نماز سفارش کرده است (مومنین کسانی هستند که در نماز خشوع دارند، از حرف لغو پرهیز می کنند، زکات می پردازند، عفت خود را - با ازدواج - حفظ میکنند...و نسبت به نماز مواظبت دارند(مومنون/1-9).ازدواج موقت بعضی از دلسوزان جامعه مسئله ازدواج موقت را برای حل مشکلات مطرح می کنند اما این طرح، جنبه درمان ریشه ای هم ندارد. ازدواج موقتی که براساس مقررات اسلامی اجرا شود از نظر شرائط، با ازدواج دائمی فرق چندانی ندارد.تنها فرقی که هست در مدت ازدواج و مخارج زندگی وارث است. مابقی مسائل با ازدواج دائم فرقی ندارد. نکته قابل توجه این است که اگر پسر و دختر مجرد را بگوییمبصورت موقت ازدواج کنند مفاسد آن کمتر از خانه های فساد طاغوتی نیست و اگر پسر با زن بیوه ای که گه گاه سن او چند برابر سن پسر است ازدواج کند عوارض جسمی، روحی و اقتصادی فراوانی را به دنبال می آورد و این برنامه نه تنها نتیجه نداده است، بلکه برای پسران زیان آور هم بوده است. ازدواج موقت برای کسانی که همسران مریض دارند و یا تا رسیدن به ازدواج دائم و برطرف شدن موانع داخلی ازدواج مثل داشتن فرزند از همسر اول که از دنیا رفته و یا در بستر مرگ است مفید است. اما برای پسران مجرد بخصوص آنانکه در مسیر تحصیل هستند خطر بچه دار شدن، خطر پای بند شدن به زن بیوه، خطر پیری زودرس و امثال آن را دارد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب اسرار الصلاه تألیف آیت الحق جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی | علی 110 | 27 | 71,998 |
۲۶/دی/۹۶ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,109 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| معرفی کتاب های سایت جامع فرق و ادیان و مذاهب | مسجد عشاق | 27 | 14,333 |
۲۹/شهریور/۹۵ ۹:۴۷ آخرین ارسال: tajhizyar |
|
| معرفی کتاب جنگ نرم | mahdy30na | 20 | 8,667 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| معرفی و دانلود کتاب «انقلاب غذایی» | -Ali- | 1 | 1,904 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| @ معرفی سایت های حاوی کتاب ها و مقالات ارزشمند و مفید @ | neyestan23 | 14 | 8,790 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| معرفی کتاب برای خاطر آیه ها | من انقلابی ام | 5 | 4,409 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

(مومنین کسانی هستند که در نماز خشوع دارند، از حرف لغو پرهیز می کنند، زکات می پردازند، عفت خود را - با ازدواج - حفظ میکنند...و نسبت به نماز مواظبت دارند(مومنون/1-9).