|
بیداری اندیشه در کلاس درس اینجانب
|
|
۱:۲۳, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱۸:۳۸ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کلاس بیداری اندیشه سلام به همه ی برادران و خواهران بیداری اندیشه مقدمه : امسال توفیقی حاصل شد که در یکی از دبیرستانهای شهرمان درسی به نام مهارتهای زندگی را تدریس کنم . این درس به صورت آزمایشی در تعدادی از استانهای کشور برای تدریس انتخاب شده بود برای ارائه ی این درس یکسری مطالب در قالب pdf از طرف اداره به مدرسه ارسال شد و کتابی واسه تدریس نداشت. سرفصل ها را که مرور کردم ، دیدم در عین مفید بودن خیلی برای دانش آموزان دلچسب نیست و دلیلش هم این بود که مطالب موازی با سرفصل های این درس در کتاب های دینی و معارفی دانش آموزان زیاد بود (سرفصل های کتاب اعتماد به نفس ، امانتداری ، احترام ، تشکر ،وفای به عهد ، دوستی و همدلی و مطالبی نظیر اینها بود) . بعد از کلی فکر یک تصمیم بسیار مهم و انقلابی گرفتم و آن این بود که به جای مطالب کتاب ، درس جنگ نرم و مهدویت و آخرالزمان شناسی برای دانش آموزان بدهم . تعداد دانش آموزان کلاس 30 نفر ، 20 نفر از دانش آموزان اهل سنت و 10 نفر بقیه شیعه بودند این ترکیب به من می گفت که باید بسیار مراقب سخنان خود باشم چون هرچه که بلد بودم بر مبنای تفکرات شیعی بود و نباید کار تبلیغ بنده به ضد تبلیغ تبدیل می شد و حساسیتی ایجاد می نمود . کارم را شروع کردم با هفته ای دوساعت ( روز یک شنبه، زنگ دوم ) تدریس جنگ نرم . از خودم که چیزی نداشتم هرچه که ارائه می کردم گزیده ای از سخنان آقای رائفی پور و مطالب جالب و جذاب این تالار بود . فیلمها و مستندهای جالبی در این کلاس پخش شد مثل : کتاب قانون ، دلشکسته ، رسوایی، 2012 و ... و مستندهایی نظیر پشت صحنه ی آنچه می خوریم ، پول عامل بدهی ، پرونده غیر مختومه ، پروژه ی هارپ و تاثیر نمادها و ... . ذهن دانش آموزان سرشار بود از سوال هایی که تا کنون جوابی برای آن نداشتند . هر جا که لازم می شد فیلم را نگه می داشتم و توضیحاتی می دادم . خیلی زودتر از آنچه که فکر می کردم مطالب تاثیرش را روی دانش آموزان گذاشت . از درب ورودی مدرسه که وارد می شدم اطرافم پر پود از دانش آموزان تا موقعی که مدرسه را ترک می کردم خیلی وقتها فرصت چای خوردن را هم پیدا نمی کردم . الان که سال تحصیلی تمام شده ، به پرونده ی امسالم که نگاه می کنم می بینم که شکر خدا واسطه ی امر خیر شدم ، دانش آموز خودش سراپا دشمن شناس شده نمادهای فراماسونری را می شناسد از تاثیر رسانه ها و ماهواره در زندگی خود باخبر است دلیل نحس بودن روز 13 نوروز را دربین ایرانیان می داند . از توطعه ی تائیس باخبر است و دهها مطلب دیگر و از همه مهمتر ، این بار که می گوید مرگ بر آمریکا و انگلیس و اسرائیل ، شعارش همراه شعور است . 21 اردیبهشت ماه از دانش آموزان آزمونی به عمل آوردم . شش سوال طرح کرده بودم که برای دوستان در اینجا می آورم که جوابهای دانش آموزان بسیار جالب و قابل تامل بود: اکثر این سوالات از مباحث مطرح شده در تالار می باشد که برایتان آشناست . 1- به نظر شما مهمترین دلیل بدحجابی دختران و زنان در یک جامعه ی اسلامی مثل ایران چه عاملی می باشد ؟ 2- مسلمان ایرانی یا ایرانی مسلمان . کدامیک را در شان خود می دانید ؟ چرا؟ 3- شما ترجیح می دهید ابتدا انقلابی باشید یا حزب اللهی ؟ چرا ؟ 4- نظرتان را درباره ی این حدیث بنویسید : هرکس صبح کند و به فکر اصلاح امور مسلمانان نباشد ، مسلمان نیست . 5- به نظر شما اعتقاد به منجی آخرالزمان در تمامی ادیان ، چه تاثیری می تواند در زندگی فردی و اجتماعی افراد داشته باشد . 6- به نظر شما بزرگترین خطری که می تواند یک جامعه ی اسلامی را تهدید کند ، چیست . آخرین کارم هدیه یک آیه الکرسی بود که به دانش آموزان به رسم یادبود اهدا شد . الحمدلله کار سخت بود و بسیار حساس ولی نتیجه بسیار شیرین و مفید بود . هرچه که گفتم تفکرات ناب مهدوی بود که در جان دانش آموزان نشست . سخن آخر: پوشیده می گویم فقط به تعدای از دانش آموزان رک و مستقیم نگفتم که شما هرچه را تاکنون یاد گرفتی اصول محکم عقاید شیعه بود که با دل و جان تاییدش می کردی و شما الان همانی هستی که معتقد به آنی . تعجیل در فرج حضرت بقیه الله اعظم صلوات .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |