کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند نکته ی جالب در مورد بعضی کسانی که مخالف اسلامند در فروم
۲۳:۰۲, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۷ ۱۱:۲۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

یه نگاه به پروفایل کابری این شخص بیاندازید

ایشون امروز ثبت نام کرده

و از اون موقع تا حالا به مدت هشت ساعت یکبند در تالار هست و داره نظرات آنچنانی خودش رو مطرح میکنه

بیش از 54 پست ارسال کرده

در مورد مباحث حاشیه ای دین بیشتر مانور رو داره میده

بیش از 10 بار از ایشون درخواست کردم که بیاد در مورد خدا با من و سایر رفقا مناظره کنه و از زیرش به بهانه های مختلف داره در میره

واقعاً آدم باید یا خیلی بیکار باشه که هشت ساعت در یه تاپیکی که بالای 90 درصدش در تضاد نظری باهاش هستند بمونه و بحث کنه

ویا اینکه با قصد و غرض خواستی این کارو انجام میده!!!!

از این به بعد هم شاید امثال اینجور کاربران رو بیشتر در تالار ببینیم

کلام اول و آخر حقیر با ایشان و این جور آدم ها اینه

به شما دوستان هم پیشنهاد میکنم به جای بحث در مباحث حاشیه ای بیاید سر اصل مطلب باهاشون مناظره و صحبت کنید و اصل مطلب خود خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بیش از 8 ساعت داره مطلب میزنه

یا بی کاره

یا اتفاقاً فقط کارش همینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه ی کلام اینکه اعضای محترم پیشنهاد میکنم به جای تلف کردن وقت در مباحث دست چندم اول از ریشه های اعتقادی اینجور افراد مطلع بشید

بعد که با دستگاه فکری و استدلالی و جهان بینی اینها آشنا میتونید خیلی راحت نظراتشون رو تحلیل کنید

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، fazel ، EMPERATOR ، محمود ، فرهاد ، ضد ماسون ، 7parsa4 ، yektaparast ، SAViOR ، ثامن ضامن ، سپهسالار ، محب الزهرا ، خیبر110 ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، ترنم ، 872325 ، Islam ، Tolou ، jkb ، یا ثارالله ، mhvvhm ، freewish ، only_y2d ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، taleb ، علی امینی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۷, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
بنده با شناختی که از اقای مهرداد پیدا کردم متوجهه شدم پسر بدی نیست میدونم چیا باعث شده به این سمت گرایش پیدا کنه . ان شا الله با هم بیشتر صحبت کنیم .
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، fazel ، EMPERATOR ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا
۱۹:۵۷, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
امروز برای بنده ی حقیر پیغام خصوصی داد
که فکر کنم نارحتش کرد از همین جا عذر خواهی می کنم
تا بدونه اون چیزی که فکر می کنه نیستم
۲۰:۵۷, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۵۷ توسط سپهسالار.)
شماره ارسال: #13
آواتار
باسمه تعالی
از قبیل این افراد در اکثر فرومهای پر تردد مشاهده میگردد که با پوشش و لعاب دین قصد بدنام کردن و دین گریزی را دارند ولی هرگز به اهداف شوم خود نمیرسند!
۲۱:۲۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان یکم راجع به این افراد (حالا نمی گم این شخص) متعادل تر باشید من هم شاید سر خیلی از مسائل با شما موافق نباشم ولی خواب منم دارم تالار رو بررسی میکنم تا آنجایی که بتونم از اون کمک می گیرم . ولی در کل کار درستی نیست که بشینین توی تاپیک پشت سر یه کاربر صحبت کنید (فکر کنم غیبت باشه دوستان). با زدن تاپیک هایی مثل یاس رپ و فراماسونری خیلی از افراد مشتق رو دفع کنید البته من تاپیک تا آخر خوندم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh
۲۲:۱۹, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15

شما خیلی خوب یاد دارید در مورد افراد قضاوت کنید از کجا می دونید که من بیکارم یا چه و چه بهتر نیست کمی عجولانه قضاوت نکنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۴۲, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده هم موافقم
در تاپیکی که جناب علی 110 درخواست مناظره با مهرداد را داشتند من یک شناسنامه کاملی از این افراد را به نمایش گذاشتم.
به احتمال زیاد عده ای از مخربین سعی دارند تا ابتدا کاربران این سایت را شستشوی مغزی داده و به خیال خامشان آنان را از درون شکست فکری معنوی بدهند و بعد با تمام قدرت یک حمله حسابی را بر علیه این سایت انجام بدهند طوری که گویا این سایت از ابتدا روی وب وجود نداشته است و بعد هم بخندند و بگویند که (اینا دیدن سایتشون مخاطب نداره و حرفاشون قدیمی و کهنه ست خودشون در سایتشون را گل گرفتن)
مدیران عزیز این سایت و کاربران محترم این سایت بسیار مراقب باشند تا مبادا عمدا یا سهوا به نقشه ی شیطانی آنان کمک کنیم.
این هنجار شکنی و بی ادبی نشان از موفقیت بالای مقالات و فیلم ها و مستندات این سایت مردمی بر علیه ماسون ها است و مردمی بودن این سایت است که این حقیران نمی توانند هیچ برچسبی به این سایت بزنند تا آن را خار کنند!

ماسون یا فریب خورده محترم:
برو آب را بریز اونجا که داره می سوزه
چون کار این سایت از هک و کنترل ذهن و غیره گذشته
اینجا جای "بیدار شدگان" هست نه جای شما ماسون ها و فریب خوردگان!

از صمیم قلب به تمامی کسانی که شبانه روزی برای برپا بودن این سایت زحمت می کشند آرزوی موفقیت و پیشرفت در زندگی مادی و معنوی را دارم.

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]