|
سیستم پیامکی تالار
|
|
۱۸:۲۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شاید برای شما هم پیش بیاد که خیلی وقت ها به اینترنت دسترسی نداشته باشید و امکان اینکه در جدیدترین پست ها و تایپیک ها نظر خودتون رو اعلام کنید نباشه یا نه بخواهید از آخرین تحولات تالار اطلاع داشته باشید یا از جدیدترین اخبار از جامعه و تحولات و موضوعات مهم و خیلی چیز های دیگه که به فکرتون میرسه نیاز به مراجعه به تالار داشته باشید برای این کار می توایم یک سیستم پیامکی برای تالار راه اندازه ی کنیم که به ما اطلاع رسانی کنه یا ما صورت پیامکی پست در تالار بگذاریم یک تحول خیلی بزرگی میتونیم انجام بدیم فقط موافقت مدیران و نحوه ی فعالیت و انجام مهم هستش که فکر نکنم کار سختی باشه و شدنی هستش البته شاید کاستی هایی در طرح بنده ی حقیر باشه که شما عزیزان می تونید کامل ترش کنید |
|||
|
|
۹:۲۸, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یکی از اعضای تالار هم در معرفی خودش در قسمت
معرفی اجمالی کاربران گفته بود که یک پیامک از یک شماره ناشناس آدرس این تالار رو براش ارسال کرده با راه انداختن این سیستم می تونیم با فرستادن پیامک یه جور تبلیغ هم برای تالار داشته باشیم و دعوت به دیدن از تالار کنیم در کل با راه انداختن این سیستم یک گام بلندی برداشتیم همسنگران منتظر نظرهای حکیمانه شما هستم |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایده خیلی خوبیه
انشاالا که راه میوفته. یا حق |
|||
|
|
۲:۲۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شدیدا کار فوق العاده ایه .... اگه کمکی از من بر میاد اطلاع دهید
|
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از مدیران ارشد !! و معاونین محترم و ناظران عزیز خواهشمندیم
به این تایپیک توجه فرمایند ... |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تشکر اگر بگذارید که خیلی خوب میشه
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
طرح جالبیه اما:
1)باید یک نفر قبول زحمت کنه و مسولیت راه اندازی این سیستم را به عهده بگیره. 2)فکر کنم هزینه زیادی هم داشته باشه،چه کسی به عهده میگیره؟ اگر راه اندازی بشه،خیلی میتونه مفید باشه. |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۵:۱۰)parisan نوشته است: طرح جالبیه اما: من هم به این دلیل به مدیران پیام خصوصی دادم امیدوارم که نظراتشون رو بنویسند تا در صورت امکان این کار رو عملی کنیم |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ببینین به نظر من این طرح هزینه ی کمی نداره و با توجه به اینکه کم پیش میاد اکثرا" تو موقعیتی باشیم که برای هفته ها(نمی گم روزها،چون چند روز نبودن،جز برای مدیران،مسئله ی خیلی حاد و بغرنجی نیست) دسترسی به اینترنت نداشته باشیم،شاید خیلی مزیت نداشته باشه..
اما خب اگر همه ی بسترهای این کار مهیا باشه،طرح بدی نیست.. مخصوصا" تبلیغاتش برای تالار خوبه..
|
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
برای این طرح میشه با 200 هزار تومان سیستم پیامکی رو تهیه کرد یه شماره 14 رقمی با پیش شماره 30000 و تقریبا هر پیامک بین 10 تا 12 تومان مبلغ می خوره که باید سیستم رو شارژ کرد البته این اطلاعات برای شرکت پیام سرویس است این شرکت رو من تایید می کنم سرور این شرکت همان سرور برنامه 90 هستش این هم از مبلغ و اطلاعات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |