کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماینده ی تالار در استان خود باشید
۹:۳۹, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

همسنگران عزیز من ، گاهی اوقات در تالار پیشنهاد
کارهای عملی در سطح کشور می شود مثل؛

دعایی که استجابتش قطعی است که به مناسبت
نیمه ی شعبان تصمیم گرفتیم در جای جای ایران اسلامی
پخش کنیم
خوب ممکن هست باز هم از این گونه موارد در
آینده داشته باشیم و یا کارهای دیگری از این قبیل برای
بهتر پیش برد اهداف وجود داشته باشد و به همین دلیل باید داوطلبانی در هر استان
یا هر شهری که می تواند قبول زحمت کند و به عنوان نماینده ی تالار
در آن استان و یا شهر شروع به فعالیت هایی که تصمیم گرفته شده از طرف تالار است کند

به طور کلی در هر استان یک نفر مسئول پخش و ترویج مستند های تالار
یا بیانیه های تالار در موارد خیلی مهم و ...می شود که می تواند زیر گروه های هم برای راحتی کار
داشته باشد که با این کار یک گام بلند در رسیدن به هدف خواهیم داشت

و حتی در آینده ای نزدیک می توانیم ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی
رو هم با این شیوه توسط این افراد انجام دهیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، محمود ، Reza2035 ، ثامن ضامن ، Reza14 ، parisan ، MiladYLH ، آزرم‌شاه ، MESSENGER ، Ramin_Ghn ، mohamad ، فاطمه خانم ، zaeim ، Hadith ، Tolou ، محب الزهرا ، MohammadMeraj ، dideban ، عبداللهی ، خاک ، ANTI satan ، أین المنتظر ، fazel ، nafas ، hsmoa ، پارسه ، حلما ، ehsan_mt ، nooromahdi ، V-E ، Agha sayyed ، semnani ، abas_341 ، mahdi_haji ، netlog36 ، علیرضا110 ، soltanmahmoud ، MOH3N-P ، only_y2d

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۲, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۰ ۷:۳۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #101

سلام دوستان

آذربایجان شرقی = SMS4815 و V-E
آذربایجان غربی = امیرحسین313
اردبیل=
اصفهان=
neda, hsmoa

البرز =
ایلام=
بوشهر=
تهران = محمود . 7zahra7 .

چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی = hamed313
خراسان جنوبی =
خراسان مرکزی =(منتقم زهرا) - ( wakeup2012)- رهیافته
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=

قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)

کردستان=
کرمان= (dr.sa)
کرمانشاه =
گلستان= (Reza14)
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، netlog36
۲۱:۳۶, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۰ ۷:۳۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #102
آواتار
سلام دوستان

آذربایجان شرقی = SMS4815 و V-E
آذربایجان غربی = امیرحسین313
اردبیل=
اصفهان= neda, hsmoa ،netlog36
البرز =
ایلام=
بوشهر=
تهران = محمود . 7zahra7

چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی = hamed313
خراسان جنوبی =
خراسان مرکزی =(منتقم زهرا) - ( wakeup2012)- رهیافته
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=
قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)
کردستان=
کرمان= (dr.sa)
کرمانشاه =
گلستان= (Reza14)
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، EMPERATOR
۲۲:۳۹, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #103
آواتار
وحید 110 گفته است:
نقل قول:
ای کاش اپتدا در این مورد مشورت میکردید .
اگر قصد شما کمک به تالار هست باید ببینید اصلا همچین کمکی نیاز هست یا نه.
اگر قصدتون برای کارهای خیریه و از این دست امورات هست باید ببینید مدیران در کل اجازه پول جمع کردن از طریق این سایت رو میدن ؟ بار حقوقی برای اونها داره؟
فردا یه نفر 1000 تومن ریخت به حسای اومد توضیح خواست کی باید جواب بده ؟
اصلا پول به حساب چه کسی ریخته بشه؟ در این دنیای مجازی چه کسی قابل اعتماد است؟!

قبلا چنین بحثی در قسمت مدیران مطرح شده و همه مخالف این قضیه بودند .
در صورتی که نیاز پیدا شد خود جناب بیداری اندیشه با روش و راهکار اعلام خواهند کرد .
در صورتی که میخواهید کار خیر انجام بدهید میتوانید در یک وبلاگ یا هر جای دیگری این کار را انجام دهید .

تذکر مهم : این تالار و مدیرانش هیچ مسئولیتی در قبال دادن شماره تلفن شما به کاربران دیگر و ایجاد گرد هم ایی و ... قبول نمیکنند . این اعمال صرفا شخصی بوده و در صورت نیاز فقط از طریق مدیر سایت اعلام میشود
اگر در رابطه با این گونه مسایل مشکلی پیش امد . کاملا به عهده خود شما میباشد .

این اطلاعیه به معنای عدم اعتماد به کسی نیست و تنها با در نظر گرفتن مسایل حقوقی و قضایی صادر شد

این تاپیک با صلاحدید مدیران قفل میشود . در صورت نیاز با جناب بیداری اندیشه تماس گرفته شود

والسلام

متن بالا در http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7842-page-2.html نوشته شده بود گفتم خوب ما هم که در این رابطه با مدیران مشورت نکردیم این تایپیک رو هم ببندیم به کی می خوایم اعتماد کنیم و کلی محصولات در اختیارش قرار بدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۲۲:۵۱, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #104
آواتار
به نظر من داداش مهدی شما قرار نیست به هر کی که از راه میرسه محصولات رو در اختیارش قرار بدی؟؟؟
به نظر من به افرادی که فعلا بالای 100 تا پست داشته باشند و از نظر شما واجد شرایط باشند این امتیاز داده شود.
یا حداقل شما شرایطی بگذارید .
در مورد آقا وحید من به هردوی شما حق می دهم...
۲۳:۱۱, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #105
آواتار
دوستان ، همسنگران ، عزیزان ، مدیران!!!
بنده دیگر هیچ تمایلی به ادامه ی بحث نمایندگی تالار در استان را ندارم دلیلی هم نخواهم نوشت فقط تا این حد که هر وقت ما خواستیم کار میدانی و عملی انجام دهیم با ما مخالفت شد نمی دونم تا حالا متوجه شدید که من چقدر پیشنهاد طرح های میدانی و عملی را دادم یا نه؟!
چند نمونه :

تالار های گفتمان غربی+آدرس تالار ها
ارتباط پیامکی!!!
سیستم پیامکی تالار
حضور, دهه کرامت
برگزاری همایش با حضور اعضای تالار
بد در تایپیک یادی از دوستان غایب می نویسیم چرا کاربر x دو هفته است به تالار نیامده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Tolou ، محمود ، V-E ، netlog36
۲۳:۱۶, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #106
آواتار
جناب امپراتور
شما شماره تلفن بنده رو دارید . هر گاه تماس بگیرید قدمتون بروی چشم
در مورد اخلاص و کار خیر همه ما دوست داریم پیش قدم باشیم . در مورد قرار دادن محصولات در اختیار دیگران هم قبلا صحبت کردیم و بنده پیشنهادات خودم رو دادم و موافقت خودمون رو هم اعلام کردیم .
اگر مجانی یا با گرفتن هزینه مرسوله و هزینه پستش هم این کار رو انجام بدید خودتون میدونید . هم ثوابش و هم مسئولیتش با خود شما
بنابرین به کار خودتون ادامه بدید

در مورد مسایل مالی هم اگر دوست داشتید به اقای بیداری اندیشه نامه بدید یا با خود من تماس بگیرید تا مسایل ظریفی رو خدمت شما عرض کنم .

در مورد عدم قبول مسئولیت در مورد شماره تلفن و گرد هم ایی . عزیز دل برادر حقیر در این مورد چند بعد رو میبینم . مسایلی وجود داره که ممکنه بعد ها برای مدیران تالار مشکلی بوجود بیاد و خدای ناکرده پاشون به دادگاه باز بشه . (بنده شغلم و رشتم همینه و تجربه دارم )
ممکنه کسی از این جایگاه استفاده کنه و با گرفتن شماره تلفن ادرس و دعوت افراد به جایی مشکلاتی پیش بیاد که بنده با کمال احترام و اعتماد مجبورم جهت روشن شدن قضیه و اطلاع رسانی موضوع رو برای کاربران روشن کنم
ممکنه کسی به این تالار اعتماد کنه شماره تلفن در اختیار کسی قرار بده و بعدا مشکلاتی پیش بیاد . بنده وظیفه دارم به کاربران هم هشدار بدم
اگر فرضا فردا پدر جناب علی 110 از تالار شکایت کرد گفت بچم رو چرا بردید تهران چرا اغفالش کردین خدای ناکرده توی راه فلان مشکل پیش امده کی باید جواب بده؟
بنده اعلام میکنم مسئولش خود شخص هست . چون واقعا با ما مشورتی هم نشد . تا دیگه حرف و حدیثی درش نباشه
اگر قراره کاری انجام بشه باید محکم کاری بشه . با متخصص اون کار مطرح بشه . اگر قراره پولی جمع بشه باید جوری باشه که فردا روزی کسی نیاد بگه در قالب یک سایت مذهبی دارند کلاه برداری میکنند و خیلی مسایل دیگه که باید با تجربه و فکر و محکم کاری برخورد کرد .

یکی از دوستان تماس گرفته میگه در وبلاگش از یه نویسنده در پیت انتقاد کرده ازش شکایت شده و ...
بنابرین اپتدا دلیل چیزی رو سوال کنید بعد قضاوت کنید و یا حد اقل در مورد مسایل مربوط به تالار از کسی که به لحاظ قانونی مسئولیتش با اونه مشورت کنید .
بنده دوست ندارم برای شما هم مشکلی پیش بیاد . چون بیشتر از برادرم شما رو دوست دارم
اصولا دنیای مجازی طوریه که نباید بیش از ظرفیتش ازی توقع داشت وگر نه مشکل ساز میشه
شما با من در موارد بالا تماس بگیر جریانات قانونیش رو بهتون میگم بعد اگر دوست داشتید با مسئولیت خودتون اقدام کنید (هر چند مسئولیت مدیر تالار کماکان باقیه و نمیشه ساقط کرد)
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Tolou ، EMPERATOR ، خادمة الزهرا ، SARV ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، abas_341 ، paradise ، rastin ، محمود ، fazel ، ترنم وحیدی ، میثاق
۲۳:۳۱, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #107
آواتار
دوستان عزیزان همه همه!!
دیگه من حرفی برای گفتن ندارم! یعنی چی می تونم بگم!!
من سعی می کنم از این به بعد فقط در تالار مطالعه کنم و خیلی
کم پست بگذارم که مبادا فردا از من هم شکایت شود !! (توی شهرمون70٪ منو به اسم امپراطور می شناسند!!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Tolou ، محمود ، SARV
۲۳:۴۰, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #108
آواتار
حالا با وجود این مسائل میخواهید چیکار کنید؟ حرف های آقای وحید110 بجاست اما به نظر من ادامه ندادن گزینه اول است. بهتره راه حل های دیگه ای پیدا کنیم. گزینه های دیگه ای هم حتما هست

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، وحید110
۲۳:۴۵, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #109
آواتار
عزیزان من در مورد این برنامه پخش محصولات فرهنگی مخالفتی ندارم

میتونید برای هر کس دوست دارید بفرستید .

اشتباه برداشت نشود . فقط در مورد جمع شدن جایی و شماره دادن و مسایل دیگه با مسئولیت خودتون اقدام کنید

مخصوصا در مورد خواهر ها اصلا صلاح نمیبینم که بجز از طریق همین تالار از طریق دیگری در ارتباط باشید

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، MAHDI59 ، Tolou ، بیداری اندیشه ، paradise ، rastin ، EMPERATOR ، خادمة الزهرا ، محمود ، zohur ، V-E ، fazel ، ترنم وحیدی ، میثاق
۶:۵۸, ۲۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۰ ۷:۰۰ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #110
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۵)وحید110 نوشته است:  عزیزان من در مورد این برنامه پخش محصولات فرهنگی مخالفتی ندارم

میتونید برای هر کس دوست دارید بفرستید .

اشتباه برداشت نشود . فقط در مورد جمع شدن جایی و شماره دادن و مسایل دیگه با مسئولیت خودتون اقدام کنید

مخصوصا در مورد خواهر ها اصلا صلاح نمیبینم که بجز از طریق همین تالار از طریق دیگری در ارتباط باشید

یا علی

فکر میکنم شما از صحبت من اشتباه برداشت کردیدو من باید بیشتر توضیح میدادم. من هم منظورم همین بود.اصلا قبل از این که شما در این مورد صحبت کنید بهش فکر کرده بودم. منظور من این بود که میشه باز هم از طریق همین تالار و فضای مجازی فعالیت را ادامه داد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hesam110 ، paradise ، V-E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا