کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم)
۰:۱۱, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام به همه دوستان و مدیران عزیز
راستش من یک پیشنهاد/انتقاد در مورد قوانین دارم. به نظر من لازمه یک رویکرد مشخص در مورد قوانین در نظر گرفته بشه و به شکلی متقارن اجرا بشه.
الآن قوانین سایت یک رویکرد دو گانه دارند. مثلا اگر کسی از رهبری انتقادی کنه، این بر خلاف قوانینه و یک توضیح منطقی هم برای این قانون وجود داره: ما در این سایت کارشناسی نداریم که بتونه پاسخ شبهات رو بده. بنابر این ممکنه یک شبهه مطرح بشه و بی پاسخ بمونه که این می تونه ایجاد مشکل کنه. اما این قانون اجازه تقدس بخشیدن خیلی زیاد به ایشون رو میده.
همچنین اگر تهمتی به فرد یا گروهی زده بشه، یا شبهه ای در مورد یک دین دیگه مطرح بشه، یا اینکه به یک فرد خاص تقدس آنچنانی داده بشه یا ... ، معمولا باز هم افرادی رو نداریم که بتونند پاسخگو باشند. ختی در بعضی موارد قوانین سایت اجازه بحث و رفع سوء تفاهم رو نمیده.
مثلا من شخصا در مورد ادیان دیگه تا حدی اطلاعات دارم، اما وقتی سوالی مطرح میشه، اگر بخوام پاسخ بدم به نوعی تبلیغ ادیان دیگه میشه و از نظر قانون ممنوعه.
نظر من اینه که رویکرد سایت باید متقارن باشه، مثلا اگر اجازه تقدس دادن به فردی رو میده، اجازه انتقاد از اون فرد رو هم بده. اگر بحث سیاسی رو ممنوع می دونه، تفاوتی بین بحث سیاسی موافق و مخالف قائل نشه.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یا ثارالله ، Rman ، Dragonborn ، دیدگاه نوین ، سید ابراهیم ، DRiVeR

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۴, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۶ توسط emadm.)
شماره ارسال: #11

mahdy_mir نوشته است:من در مورد تزکیه مرد و زن فقط گفتم که >>>>> بهش میخندن ! نگفتم که >>>>> در دافا هست .
سلام
لازم دونستم این قسمت رو بازگو کنم تا سوء تفاهم پیش نیاد.
موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۳۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۴)emadm نوشته است:  
mahdy_mir نوشته است:من در مورد تزکیه مرد و زن فقط گفتم که >>>>> بهش میخندن ! نگفتم که >>>>> در دافا هست .
سلام
لازم دونستم این قسمت رو بازگو کنم تا سوء تفاهم پیش نیاد.
موفق باشید

خوب صحبت شما درسته . البته ممکنه که در فرقه دافا ( که اطمینان کامل دارم شیطانیه و منحرفه ) تزکیه مرد و زن نباشه اما این دلیل بر مثبت بودن روش دافا نیست .

در پست قبلی منظور من این بود که برخی صحبتها در برخی فرقه ها و ادیان میشه که دیگه واقعا خنده داره . مثلا در فرقه دافا در نظر داشتم سوالاتی رو مطرح کنم و جملاتی از کتاب رو بیارم که متوجه بشی چقدر خنده داره . و یا غیر ممکن و با هیچ دلیلی نمیشه اثباتش کرد .

اما شما زمان خواستی تا بیشتر در مورد اعتقاداتت فکر کنی . بنابراین بحث ادامه پیدا نکرد . در ضمن اگر قراره طرف دافا باشی تا بهش تهمت زده نشه شاید بهتره تهمت ها و شبهه هایی که به شیعه زدی رو هم تصحیح کنی .

لااقل میتونی متقارن برخورد کنی .Wink

از نظر من چنان مطالب پوج و بی اساسی در دافا و چنان رفتارهای نفرت انگیزی بین رهروانش هست که ..... از خدا میخوام مجبور نشم مطرح کنم .

هدف کلی از مباحثات من و دوستان و شما این بود که حقیقت دین و تشیع و دلائل برامون آشکار بشه .

برای شما دعا میکنم که خدا هدایتتون کنه . فعلا تو مرحله اول بهتره از توبه شروع کنی .Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، DRiVeR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا