کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی Sims و روش زندگی آمریکایی
۱۶:۳۳, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
روش زندگي آمريكايي ( American Lifestyle ) در بازيها

مقدمه:
اگر غرب را بخواهيم به درختي تشبيه كنيم، ريشه اش اومانيسم ( بشرگرايي؛ در مقابل خداگرايي ) و تنه اش جامعه ي مدني و ميوه اش روش زندگي آمريكايي است. دوران فلسفه در غرب به پايان رسيده است و اكنون ميوه ي تمدنشان؛ يعني روش زندگي آمريكايي را ترويج مي كنند.

با استفاده از ابزارهايي چون فيلم، سريال، انيميشن و خصوصاً بازيهاي رايانه اي، روش زندگي آمريكايي را در زمينه هايي چون: معماري، خوراك، پوشاك، زينت آلات، روابط جنسي و ... ترويج كرده و فرهنگ و رفته رفته باورهايشان را به انسانها، به خصوص جوانان و نوجوانان تزريق مي نمايند.

بازي The Sims
از جمله مهمترين بازيهايي كه به ترويج روش زندگي آمريكايي مي پردازند، مجموعه بازيهاي سيمز است.

در اين بازي كاربر مي توان تجربه ي مجازي زندگي روزمره از ابتداي تولد و طي دورانهاي مختلف زندگي و در نهايت مرگ! را داشته باشد. انجام كارهاي روزمره ( خوردن، خوابيدن، حمام و دستشويي رفتن، سركار رفتن، مدرسه يا دانشگاه رفتن، استراحت و ... ) را بر اساس روش زندگي آمريكايي تجربه مي نمايد. رفتن يا دعوت كردن به ميهمانيها و پارتي هاي مختلف، چگونه يافتن دوستان همجنس و غير هم جنس، داشتن روابط آزاد جنسي حتي با هم جنس خود و بسياري نكات ديگر را در اين بازي به كاربران بصروت غير مستقيم القاء مي نمايند و با توجه به مهارت بيشتر كاربران در بازي، موفقيتهاي بيشتري در اين زمينه ها نصيب آنان مي گردد!!. از نكات جالب اين بازي آنستكه كاربر را در اين بازي به همه كار وادار مي كند، ولي دين ، عبادت و ... هيچ نقشي در اين بازي ندارد و حتي يكبار هم در طول بازي كاربر به عبادت مشغول نمي شود و كاربر را به اين باور مي رساند كه روش زندگي آمريكايي، دين زميني بشر امروز بايد باشد!!.

در اين بازي بر خلاف اينكه ادعا دارد كاربر مي تواند بصورتي آزاد روش زندگي خود را داشته باشد، اما بصورتي غير مستقيم و زيركانه چارچوبهاي روش زندگي آمريكايي را به كاربر تحميل كرده و او را به سمت انتخاب اين روش سوق مي دهد.

نكات مهم اين بازي در فضاي جنگ نرم:

1-ترويج روش زندگي آمريكايي

2-حذف دين در عرصه ي زندگي فردي و اجتماعي

3-القاي فلسفه ي لِسِفِر ( يعني بگذار هر چه مي خواهد انجام دهد!! )

4-تبليغ لذت گرايي و روابط آزاد جنسي

5-از بين بردن زشتي گناهان در ذهن كاربران

سئوالات:

-براستي بشر امروز آيا با رفتن به دام لذت گرايي به سعادت رسيده است؟

-آيا روش زندگي خود را تاكنون بررسي كرده ايد ؟ چقدر از روش زندگي ديني آگاهي داشته و به آن عمل كرده ايد ؟

-آيا توجه داريد كه پيامهاي غير مستقيم اين بازيها افكار و اخلاق و باورهاي نوجوانان و جوانان را تغيير مي دهد ؟

[تصویر: EA-The-Sims-3-ss.jpg]

[تصویر: the-sims-3.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فاطمه خانم ، TewStealth ، montazer ، ehsan_mt ، Admirer ، خاک ، امیدوار ، یاران مهدی ، mohammad74 ، MiNuTeS ، هدهد ، mohammad790 ، mohamad ، محمدجواد ، خادمة الزهرا ، army313 ، محب الزهرا ، vahrakan ، tiyam ، black ، نگار ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، yamin ، شهرام ، سرباز ولایت ، mahdi_amiri ، ali0077 ، kashkol-ir

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۵, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۲۷)Sms4815 نوشته است:  اینو تو تشخیص نمی دی که رو تو تاثیر گذاشته یا نه این کارو باید یه روانشناس یه دوست خیلی قدیمی و خانواده ی فرد تشخیص بدهند.

بنده هر ماه با یه روانشناس مشورت میکنم که الان هم با هم مثل دو دوست شدیم.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۱۰:۴۶, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
همینه دیگه آدم سالم که با روانشناس مشورت نمی کنه نتیجش همین گیماس دیگه
۱۱:۴۴, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۶)Sms4815 نوشته است:  همینه دیگه آدم سالم که با روانشناس مشورت نمی کنه نتیجش همین گیماس دیگه

(شخصیت انسان از طرز صحبتش معلوم میشه)
انسان های سالم همیشه با یک فرد آگاه تر از خود مشورت می کنند.
کسانی که مشورت کردن با روانشناس را مشکل می دانند خود دچار نوعی مشکل هستند.
در ضمن خدمت شما عرض کنم که روانشناس با روان پزشک تفاوت داره.
بحث کردن با شما هم فایده ای نداره
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Reza2035
۱۱:۵۴, ۱۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۴:۴۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #14
آواتار
شوخی کردم به نکته ی خوبی اشاره کردی
انشا الله موفق باشی SmileHeart
۱۳:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
واقعا این شرکت ea ganes ماسونی ترین شرکت بعد از یوبی هست تموم بازیهاش یک مشکل اساسی داره

اون از سیمز
اون هم از عصر ازدها
اون هم از بتلفیلد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12
۱۴:۳۴, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
منظورت Electronics ART هست
با نظرت موافقم این چند تا که گیمه که اسمشو گفتی اگه تعداداشو لیست کنیم براخودش یه طوماری می شه.
۱۹:۱۱, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17

من یه مدت معتادش شده بودم
یکی دو ساعت پاش میشستم وقتی هم که پا میشدم احساس خستگی زیادی میکردم
واقعا احساس میکردم که وقتم به بطالت گذشته
۲۲:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
منم قبلا بازی می کردم ولی بعد ازمدتی دیدم واقعا ارزش نداره وقتو واسه این بازی هدر داد چون آخری نداره و آدمو به پوچی می رسونه
این جور بازی ها دارای مایه های نهیلیسم یا همون پوچ گرایی گرایش هستش و به آدم القا می کنه که آخرش هیچه زندگی یعنی همین و خدایی نیست و هر کاری می تونی بکنی و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساغر -20
۲۳:۲۹, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19

خیلی وقت بود منتظر بودم یکی یه تاپیک در رابطه با بازی sims توی این تالار بذاره.که بالاخره گذاشت
ممنون.
گفتید اعتیاد.یعنی باید بگم چیزی فراتر از اعتیاد...
تا دوسال قبل برنامه هر تابستونم این بود:
صبح ها فقط بیست دقیقه بعد از اینکه بیدار میشدم یه چیزی برمی داشتم به عنوان صبحانه بعد می رفتم می شستم جلوی کامپیوتر و فقط sims. تا ناهار اون هم ناهار ساعت پنج و شیش بعد ازظهر بعدش هم تاحدود ده و یازده شب یکسره بازی می کردم.آخر شب بلند می شدم شام که می خوردم یکراست می خوابیدم و فرداش دوباره روز از نو روزی از نو فقط کافی بود این وسطای تابستون یه مسافرتی جایی می رفتیم .یعنی دیوونه می شدم.وقتی هم که سال تحصیلی نزدیک می شد CD اش رو دور می انداختم و برنامه اش رو سریع از توی کامپیتر پاک می کردم.اگه این کارارو نمی کردم صددرصد کارم به اخراج از مدرسه می کشید.یعنی باورتون نمی شه بعضی شب ها وقتی از پای کامپیوتر بلند می شدم به آینه که نگاه می کردم چشم هام قرمزقرمز شده بود خیلی وقتا هم وقتی از پای کامپیتر بلندمی شدم که دیگه عین ابر بهاری از چشم هام اشک می اومد.از بس که به صفحه مانیتور زل می زدم.
به خدا راست می گم.نمی دونم چرا این بازیه اینجوری بود.یعنی برای من معنای واقعی اعتیاد رو می داد
یه بارش هم یادمه مامانم اومدن نشستن کنارم گفتن: ببینم چیه این بازی که از صبح تا شب ول کنش نیستی.منم کامل برا مامانم توضیح دادم و کلی با آب و تاب ازش تعریف کردم.
آخرش مامانم-متمان روشن فکرم- گفتن:همین؟؟از صبح تا شب بخورن و بخوابن و....نه عقلی نه منطقی نه عبادتی و ....
یادمه اون موقع کلی به این حرف مامانم خندیدم و چقدر به نظرم مسخره اومد.
اون روزا هنوز از اندیشه های پلید اومانیسمی و ماتریالیسمی و....هیچ چیز نمی فهمیدم
پ.ن:تو رو خدا سراغ این بازی نرین-البته اگه مثل من جو گیرین.آدمو از کارو زندگی می اندازه
ولی به نظر من جز اتلاف وقت ظرر دیگه ای نداشت.بکش بکش و دعوا که نیست زندگی روزمره است.انگار تو داری یه زندگی رو اداره می کنی.من با این همه بازی کردن هیچ تاثیر منفی ای رو خودم احساس نکردم.جز این همه وقتی که از دست دادم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Dexter2009
۲۳:۳۷, ۱۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۶:۲۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:من این sims رو حدود دو هفته بازی کردم و دیگه بازی نکردم.
به من هم چیزی رو تزریق نکرده. منظور بنده این بود که وقتی یه فرد عادی که از چیزی خبر نداره تو هر جای دنیا محذوب این بازی میشه نکات منفی که تو بازی هست روی اون تاثیر میذاره.
منظور بنده این نبود که یه فرد مومن با این بازی چیزی بهش تزریق میشه.
این قضیه هم ربط به ایمان فرد نداره بلکه به فهم آدم ربط داره که چقدر محیط اطرافشو درک میکنه

کاش دوستمون only_y2d اینجا می بود و اینو می خوند
آقای only_y2d اینم یه نمونه از معتاد به بازی sims
چرا فکر می کنی همه مثل تو می تونن sims رو در عضر یه دیقه ترک کنن
حالا این دوستمون خوبشو من یه دوستی داشتم به خاطر همین sims کارش به طلاق کشید همه چیش شده بود سیمز
راست می گم تو این دنیا معلوم نیست چند نفر همینطوری یه اختلافاتی پیدا کردن و جدا شدن و خواهند شد؟؟!! Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]