کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يه گلايه كوچيك ولي مهم
۲۱:۰۲, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

يه گلايه دارم كه به نوعي درخواست و پيشنهاد هم هست. البته به طور پراكنده دربين پست ها تذكراتي ديده بودم ولي احساس كردم واقعا بازم لازمه.

من مدت كوتاهيه عضو تالار شدم و چند روزي هم هست كه خوندن مطالب رو به صورت جدي تر شروع كردم.فعلا قصد دارم بيشتر با فضاي اينجا آشنا بشم و دارم از مطالب قبلي كه زحمت دوستان بوده استفاده ميكنم. ولي متاسفانه فضا اون طور كه من انتظارشو داشتم عميق و تخصصي نيست(البته منم متخصص نيستم ولي در حد خودم اين رو حس مي كنم)

بعضي كامنت هايي كه براي پست ها فرستاده ميشه يا فقط در حد يك جمله و تاييد و تشكر هست كه ميشه بدون كامنت هم انجامش داد يا ربط خاصي به موضوع پست نداره و يا اينقد ربطش كمه كه باعث انحراف بحث ميشه يا با اينكه ربط داره ولي (با عرض معذرت) زياد پخته نيستن و در واقع هيچ كمكي به پيشرفت گفتگو نمي كنه. و ويژگي مشترك همه اينها بي فايده بودنه.

اين باعث شده براي امثال من خوندن پست ها بسيار وقت گير و اذيت كننده باشه و همين ذره ذره وقتها...
(براي مثال كافيه به اكثر پست هاي با پاسخ بالا نگاه كنيد كه توشون بحثاي حاشيه اي شروع شده و ادامه پيدا كرده كه آدم رو كلافه مي كنه)
حالا تصور كنيد كسي رو كه چندماه ديگه عضو گروه شه و با انبوهي از ارسال ها روبرو باشه كه بخواد يه نگاهي هم بهشون بندازه! چقد بايد وقت بذاره و آخرش چي به دست بياره.

از خودم و همه خواهش مي كنم:
مطالعه و سطح آگاهيمون رو بالا ببريم و در كنارش هم قدرت نقد و تحليلمون رو. چون اين دو لازم و ملزومند.
كه اين طوري خود به خود سطح بحث ها خيلي بالاتر ميره.
سعي كنيم روي پست ها خوب و همه جانبه فكر كنيم و اگر تشكر يا صحبتي با خود نويسنده هست كه راهش مشخصه و نيازي به كامنت جديد نيست!!! ولي اگر لازم ديديم مطلبي رو اضافه كنيم حتي الامكان مختصرمفيد باشه.
اگر هم كسي رعايت نكرد دوستانه تذكر بديم و اجازه نديم بحث از مسيرش خارج بشه. چون اگر همه بهش اعتراض كنن ديگه اين رويه رو ادامه نميده و كم كم اين فرهنگ در گفتگوهامون جا مي افته.

از مدير گروه هم خواهش مي كنم اين رو به عنوان يك تذكر جدي در شرايط عضويت يادآور بشن تا اعضاي تازه وارد هم رعايت كنند.

اميدوارم كسي رو ناراحت نكرده باشم. مطمئنم تا حالا هم هيچ كس قصد اتلاف وقت خودش و ديگران رو نداشته و همه اينجاييم كه به هم كمك كنيم. ولي با چند تا كار ساده مي تونيم خيلي بهتر ازين هم باشيم.

ببخشيد اگه طولاني شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، mabbaszadegan ، mohamad ، zarati313 ، mosafer ، بیداری اندیشه ، F.E.A.R ، rahbin ، asier ، MAHDI59 ، جوینده حق ، a.l.? ، آرین (الهه.ع) ، shafagh_mah
۸:۵۹, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
ضمن تشکر از تذکر به جای شما دو نکته رو من اضافه کنم.

یکی اینکه دوستان لطف کنن فقط به پستهای ارزشمند تشکر بدن. من اوایل وقتی می دیدم به بی ارزش ترین پستها و پاسخها تشکر تعلق می گیره بعد می دیدم کسی زحمت کشیده چندین ساعت وقت یا روز وقت گذاشته برای یک پست، لازم میدیدم تشکر رو متنی بنویسم تا تمایز داشته باشه با پستهای بی ارزش که تعدادش متاسفانه بسیار بالاست.
تعداد تشکر کردن یک ارزش نیست که بعضی دوستان از بی ارزش ترین پستها هم تشکر می کنن. اگر فقط به پستها و پاسخهای ارزشی تشکر داده بشه دیگه نیاز به تشکر متنی نخواهد بود.

نکته دوم اینکه متاسفانه در قبال پستهای بیهوده نمیشه کاری کرد. این خاصیت گفتگو هست که اکثرا بحث منحرف میشه. ایکاش میشد جلو پستهای بیهوده رو گرفت اما متاسفانه راهکار خاصی نداره مگر اینکه دوستان خودشون همکاری کنن.
از پستهای بیهوده بدون اطلاع مفید و یا تکرار مکررات و یا تکه انداختن به این و اون، و خصوصا درگیری لفظی با سایرین پرهیز کنن. این می طلبه که دوستان واقعا بر انجام چنین کاری خودشون رو مقید کنن وگرنه ....

امیدوارم این نکته ها مورد توجه قرار بگیره. اگر دوستان راضی بودن ما می تونستیم یه پالایش بکنیم پستها و پاسخها رو و بعضی هاش رو پاک کنیم اما اینکار جدا از اینکه خیلی زمانگیره، اول مرسوم نیست در تالارهای گفتگو و دوم اینکه ممکنه گفته های هر کس از نظر خودش مهم باشه و پاک کردنش باعث ناراحتی بشه.

پس قاعدتا بهترین راهکار اینه که خود دوستان از زدن پستها و خصوصا پاسخهای بیهوده و وقت تلف کن پرهیز کنن.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، ياس ، MAHDI59 ، جوینده حق ، shafagh_mah ، Mahdy2021
۱۲:۰۲, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
به نظر من بهترین روش اینه که هر کسی، مدیریت و خط فکری تاپیک خودش را بر عهده بگیره.
و نذاره دوستان از بحث اصلی منحرف بشن.
در واقع همراه پست شماره یک در هر تاپیک، توضیحات، درخواست ها، سوالات و هدفش رو از درج این مطالب بگه.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ياس ، shafagh_mah
۱۲:۴۹, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/دی/۸۹ ۱۲:۰۲)mohamad نوشته است:  به نظر من بهترین روش اینه که هر کسی، مدیریت و خط فکری تاپیک خودش را بر عهده بگیره.
و نذاره دوستان از بحث اصلی منحرف بشن.
در واقع همراه پست شماره یک در هر تاپیک، توضیحات، درخواست ها، سوالات و هدفش رو از درج این مطالب بگه.

خوب پيشنهادتون واقعا عاليه
هركس بايد هدفش رو از پستش روشن كنه و بعدم خودش بحث رو پيگيري و مديريت كنه.
ولي مثلا ديشب كه داشتم "تحريم كوكاكولا" رو مي خوندم خود شما اين كارو نكرده بوديد و اتفاقا بحث به حاشيه هم رفته بود. منظورم اينه كه اول بايد خود كاربراي فعال بحث هاشون رو مديريت كنن تا بقيه هم ياد بگيرند.
و البته كلا در ارسال هاي بعد از اين تذكر باز هم اين مورد رو زياد ديدم حتي توسط دوستاني كه از اين پيشنهاد استقبال كردن! عجيبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا