|
ایجاد خبرنامه جهت ارسال مطالب مهم
|
|
۱۹:۵۳, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اینجانب محمود........... به استحضار تیم مدیریتی تالار گفتگوی بیداری اندیشه می رساند که پیشنهادی دارم به شرح زیر: غرض از مزاحمت میخواستم پیشنهاد بدم که یک خبر نامه ایجاد بشه جهت ارسال مطالب مهم به صورت ماهانه یا دو هفته یکبار به تمام کسانی که ایمیل خود رو در بانک اطلاعاتی که ایجاد شده وارد نمایند. فکر کنم یعنی یه چیزایی هر چند گنگ تو ذهنم هست که بهم میگه در مورد حواشی این مطلب بسیار حرف زده شده. شیوه پیشنهادی جهت انتخاب بهترین مطالب مثلا میشه در مورد انتخاب بهترین مطالب به ناظران یا مدیر کل هر بخش گفت یک تایپیک رو به عنوان بهترین مطلب از هر بخش معرفی کنند . در مورد ارسال مطالب به ایمیل ها میشه از دو نفر که تیم مدیریتی به ایشان اعتماد واطمینان کامل دارند درخواست نمود که یک بار یکیشون این مطالب را ارسال نمایند و دفعه بعدی اون یکی. اگر مقدور می باشد و وقت دارین! نظر خود را در این مورد اعلام فرمایید. باتشکر
خلاصه این بود پیشنهاد بنده اگر دوستان و همسنگران پیشنهادی دارند که بتونه انجام این پیشنهاد رو به بهترین شکل و نحو ممکن مقدور بسازه بسیار ممنون میشویم که پیشنهادات خود را مطرح نمایند. یاحق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۳, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۰:۵۸)alitalebi نوشته است: بابا این همه دردسر نمیخواد داشته باشید.فکر کنم شما طرح رو نخوندید این که شما میگید دردسر داره اگر بشه جوری برنامه نوشت که مثل این برنامه سیمرغ هست که با یک اس ام اس بروز میشه و فیلمای جدید روی پرده سینما را نشون میده اینم با یک اس ام اس بروز بشه و مطالب جدید رو نشون بده خیلی خوبه و بهتر از پیشنهاد بنده است یا حداقل برنامه با gprs اپدیت بشه ارزش داره چون هر دفعه اون یکی رو باید پاک کرد و بعدی رو نصب کرد و دردسر هستش |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |