کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به کجا چنین شتابان ؟
۳:۴۴, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم .

قبل از شروع خدمت برادران و خواهران گرامی عرض کنم که من اصلا نمیتونم یک مطلب رو به صورت واحد بیان کنم و پیشاپیش از بهم ریختگی حرفهام عذر خواهی میکنم .
حقیر همین اولش بگم که من خودم این ستاره های مدیریت رو کنار میذارم و دارم به عنوان یه میهمان راجع به همه ی کاربرها به خصوص رضاجکمن انتقاد میکنم .
شاید این دست تاپیک ها که نسبت به فعالیت های تالار انتقاد داشتن زیاد بوده و بیشتر یه بحث رو کوبوندن : نماد شناسی !!! و بقیه اشتباهاتشون رو در جاهای دیگه در عناوین مختلف به خصوص دین اسلام و شیعه پنهون کردن و نمیخوان نشون بدن .
تالار بیداری اندیشه با معرفی مستند ظهور برای اکثریت کاربران شناخته شده و بیشترین موضوعی که توش مورد بررسی قرار میگیره مبحثیه به اسم فراماسونری که اتاق تفکر و الت دست سران یهود برای تشکیل حکومت جهانی بوده .
مسائلی که بیشتر دوستان راجع به این گروه مخفی میدونن رو اکثرا از طریق وبلاگ ها و مقالات اینترنتی و سخنرانی های اقای رائفی پور یاد گرفتن که بیشتر تاکید روی نماد شناسی و اشنایی با نماد هایی مثله چشم جهان بین و گونیا و پرگار و ستون های بی و جی و ...
خب از اونجایی که نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار و اکثریتی که دنبال این موضوع بودن جوانان بودند و به دلیل کنجکاوی که نسبت به این فرقه داشتن پیگیر مبحثی شدند به اسم فراماسونری !!!
بزرگترین اشتباه جوانان این بوده که فکر میکنن فراماسونری قدرت رو دست گرفتند و دارن به جهان حکومت میکنند که بیشترین تاثیر رو در این نگاه اقای رائفی پور در سخنرانی های اولیشون داشتن ایشون در اغاز بحث هاشون این نکته رو اشاره میکردن که البته نقل به مضمون جمله است که : نمیدونم اسشمو چی میذارین ؟ شیطان پرستی ؟ صهیونیزم ؟ استکبار جهانی ؟ولی این جریان یه اسم داره فراماسونری !!! (همین جا بگم که اگر انتقادی به این حرف من دارید با عصبانیت پاسخ ندید و تعصبی به مسئله نگاه نکنید چون من حاضر به بحث با این افراد نیستم) البته تقصیر به گردن اقای رائفی پور نیست چرا که تمام این وبسایت ها و کسانی که از فراماسونری میدانستند سعی در القای این داشتند که فراماسونری جهان را در اختیار دارد . جوانان ما به طبع تاثیر پذیری افتادند به دنبال پیدا کردند چشم جهان بین و گونیا و پرگار و عدد 11 و 33 ... .
سطحی ترین و غیر قابل استناد ترین دشمن شناسی ما از اینجا شروع شده است که بیشتر عوام فریبانه است تا اینکه علمی باشد . بیشتر این مطالب برای یه توده از جوانا جذاب است تا اینکه بحث سر دشمن شناسی باشد .نتیجه این شد که هر کسی برای خود محققی شد و به دنیال این نمادها رفت عجیب تر اینکه هر کسی خود را متخصص میداند تا اینکه به دنبال علم باشد ... همه کس حاضر است در این بحث نمادها پوزه ی دیگری را به خاک بمالد که بگوید من از تو بیشتر میدانم .
در این مرحله بود که یک چیز گم شد ...بیشتر فراماسونر شناس های ما داشتند تبدیل به یک فرقه ی انحرافی میشدند تا جریان مهدوی البته با این جوی که سایت های مهدوی دادند چیزه بعیدی نبود . از حافظ گرفته تا شخصیت های سیاسی مملکت شدن فراماسونر و تنها یک شخص بود که نمیتوانست فراماسونر باشد ان هم شخص انتقاد کننده بود ...یعنی هر کسی که رفتار مشکوک داشت فراماسونر بود به جز من که این اندیشه را در سر دارم ...عجیب تر اینکه جوانان ما به اسم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به دنبال این مسائل بودند و یک نفر نبود که افق تاریکی که این جریان به ان سمت میرفت رو معین کند ( البته اقای رائفی پور در دانشکده انقلاب که من هم در انجا جز حضار بودند به این مسئله اشاره کردند که من فوق العاده به حرفهای ایشون انتقاد دارم که مطرح نمیکنم و از دوستان هم خواهش میکنم تاپیک رو با این بخش صحبت های من به انحراف نکشید )
خلاصه کمی که فراماسونر شناس های ما از این نماد ها اشباح شدن خودشون شروع به انتقاد کردند و کمی جریان ارامتر شد . ولی هنوز این مسئله وجود داره که هر کسی کوچکترین کار مشکوکی میکند فراماسونر است ...نمونه ی بارز ان همین تاپیک ساختمان پزشکان است که بیشتر به جک تبدیل شده تا یک کیس مورد بررسی ...نمیدانم با کدامین زبان بگویم فراماسونری الت دست است ....فراماسونری مرد ...بازیگر بی حجاب است حتما تحت تاثیر فراماسونر هاست ...فیلم تاکید بر روابط دختر و پسر دارد فراماسونری است ...موسیقی ضرب شدید دارد فراماسونری است ...
چرا دوستان نماد شناس ما ذره ای بر روی فلسفه و طرز تفکر فیلم و موسیقی و بازی و غیره توجه نمیکنند ؟ چرا فکر میکنید صرف دیدن نماد باعث شیطانی شدن میشود ؟ چرا هر چیزی که در مستند ظهور امده است را وحی میدانید ؟ چرا نماد شیطان پرستی را جزو فراماسونری میدانید ؟ چرا فرقه های مخفی را فراماسونری میدانید ؟چرا دوستان نماد شناس ذره ای نمیتوانید طرز تفکر افشا کنید جز اینکه بگوئید شیطانیست ؟؟؟جز اینکه بگوئید فراماسونری است ؟؟؟شیطان پرست و سیاست مدار و بازیگر و ... همه یک اسم دارند فراماسونر ؟ واژه هایی که در قران از ان یاد میوشد همچون فاسق و مجرم و ربا خوار و دنیا پرست و فتنه گر و کافر و ملحد جای خود را به واژه ی پوچی مثله فراماسونر داده است ؟
بعضی ها هم رو به خودسازی اوردند اما چه خود سازی ؟ فیلم نبینید ...موسقی گوش ندید ...بازی کامپیوتری انجا ندید ...کلا سرتون توی نماز و روزه و دعا و حدیث باشه حتما جزو هدایت یافتگان هستید...در یک جبر دینی گم شدند این دوستان نمیدانم چرا این همه فرد مذهبی که همگی هم پیرو مراجع تقلید هستن و به شدت هم تاکید بر انجام مستحبات و ... دارند از شخصیتی همچون امام خمینی (رحمة الله علیه)الگو نمیگیرند ؟امام خمینی رو به چی میشناسید ؟ به درجات عرفانیش ؟ تسلط بر فلسفه ؟ فقه قوی ؟
ایت الله روح الله خمینی (رحمة الله علیه) به این این دلیل شد امام خمینی که دین رو به صحنه اورد و با مشت محکم زد تو دهن استکبار جهانی ...نرفت بشینه کنج خونه که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمکش کنه ...از رفتن به سمت دین صوفیانه چه چیزی گیر ادم میاد ؟ چرا میترسید به سمت چیزی برید ؟ چرا از اسلام فقط انکار کردنش رو یاد گرفتید و راه حل دادنش یادتون رفته ؟ گمان میکنید با این طرز فکر انقلاب راه به جایی میبره ؟ گمان میکنید حضرت بقیه الله راضیه که پیروانش انسان های صوفی باشند ؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نتیجه : دوگروه توی سایت داریم 1.گروه نمادشناس ها که کلا فرقه ی جدید تشکیل دادند و به جای اینکه بیفتن دنبال حضرت بیشتر به خاطر جذابیت بحث وارد شدن .
2.گروه مذهبی ها که فقط از اسلام انکار رو یاد گرفتن و یه گوشه ای قایم شدن و خودشون رو نجات دادن و از بقیه غافل بودن . و البته پیش بینی ظهور با احادیث .

جفت طرف داریم اشتباه میریم !!! هر کدوم فقط بلدیم همدیگه رو ضایع کنیم ...یه گروهمون میگیم امام زمانی هستیم اما توی تخیلات فراماسونری گیر کردیم ...یه گروه هم که بیشتر از اینکه بتونیم با اره حل های جدید اسلام رو به بقیه بشناسونیم فقط هر کسی که خلاف تفکر ما رو داره نه دین رو انکار میکنیم و با برچسب منحرف ردش میکنیم بره پی کارش .

حقیر توی اعمال خودم توی تالار و زندگیم خالصانه کار کردن برای حضرت رو نمیبینم هر چقدر هم که سعی میکنم متوجه میشم بیشتر دارم واسه نجات خودم زجه میزنم تا اینکه بخوام به حضرت نزدیک تر بشم ... از ائمه نقل شده : پیش از انکه به حسابتان برسند به حساب خود رسیدگی کنید .
قسم میدم شما رو به همون عشقی که به حضرت دارید برید این خط رو که باعث شده وارد حریم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشید رو بررسی کنید ...ببینید ایا واسه امام زمان دارید نماد شناسی میکنید یا برای اثبات زرنگی خودتون !!! یا برای امام زمان روی دین اینقدر تاکید میکنید یا اینکه وقتی کسی نظرش با شما فرق داره به اسم اسلام میکوبیدش ؟؟؟

من نیومدم راه حل بدم به شما ...فقط میخوام کمی با خودتون خلوت کنید ببینید برای اقا دارید اینجا زحمت میکشید یا برای اثبات خودتون ؟ مطمئنم همگی به یه راه واحد خواهیم رسید .

البته از حرف های من طوری برداشت نشه که از فردا کاربری تاپیک نماد شناسی زد برید بزنید توی سرش !!! بلکه ازش تشکر کنید تا اونجایی که میتونید تا کاربر علاقه مند بشه بره سمت مسائل مهم تر و راهش رو پیدا کنه ...و حتما از تاپیک های مذهبی تشکر کنید چرا که تمام علم در اسلامه اما اینجا باید نظر داد که چه جوری علم دین اسلام رو به صورت عملی توی جامعه پیاده کرد .
تالار بیداری اندیشه متعلق به حضرت بقیه الله است سعی کنیم در تالاری که معیار نزدیک شدن به ایشونه برای کسی تائین تکلیف نکنیم .

یا علی !!!

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، وحید110 ، arnh ، alizard ، ONLY66 ، EMPERATOR ، rastin ، Reza14 ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، MESSENGER ، aramino ، libera ، idea ، رمز شب ، Admirer ، Gryffen ، میثاق ، فرهاد ، مسافر ، MohammadMeraj ، zarati313 ، فاطمه خانم ، محب الزهرا ، dani ، shafagh_mah ، جوینده حق ، Havbb 110 ، shakiba ، مجید املشی
۹:۱۴, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2

سخن حق جواب ندارد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، EMPERATOR ، arnh ، Reza2035 ، libera ، shafagh_mah
۹:۳۸, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
ممنون آقا رضای گل
بیدارم کردی من یک مقدار توی این قضیه گیر کرده بودم
الان سعی می کنم گام هایی که بر می دارم امام زمانی باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، arnh ، Reza2035 ، libera ، shafagh_mah
۱۰:۱۱, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
راست میگیاااااااا. حرفت درسته. فقط یه کم بیشتر بازش کن چیکار باید بکنیم؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، arnh ، Reza2035 ، shafagh_mah
۱۱:۰۰, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5

دوستان سلام

نقل قول:جفت طرف داریم اشتباه میریم
کل مطلب رو نخوندم
ولی جفت طرف فقط داریم حرف می زنیم

دو صد گفته چو نیم کردار نیست

علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، rastin ، libera ، MohammadMeraj ، shafagh_mah
۱۳:۱۴, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6

نقل قول:فقط یه کم بیشتر بازش کن چیکار باید بکنیم؟؟؟

گفتم که دوست عزیز ...من نمیخوام راه حل بدم ...من از اشتباهتمون گفتم ...تنها حرف من اینه که با خودتون خلوت کنید ببینید نماد شناسی درسته یا اینکه هی بچسبیم به اسلام و از همه جا بی خبر باشیم ؟

یا بهتر اینه که ...(به عهده ی خودتون)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، shafagh_mah ، مجید املشی
۱۳:۵۶, ۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #7
آواتار
با سلام و احترام
متن تاثیرگذاری رو نوشتید..چندین بار هم دوستان توجه دادند..جان کلام شما درسته..
به هر حال؛
با توجه به ترسیم فعلی از نقشه راهبردی "تالار بیداری اندیشه" به نظر حقیر، میتونیم این روند رو داشته باشیم:
- شناخت فرصت ها و تهدید های "دنیای مجازی"
- نگاهی گذرا و مروری بر بخش های مختلف سایت
- تطبیق فعالیتها بر اساس "قوانین تالار"
- انتخاب یک بخش برای فعالیت بیشتر، بر اساس: علاقه،رشته تحصیلی،میزان تسلط علمی و...
- شرکت هوشمندانه و عاقلانه در مباحث و گفتگوها
- نگاه ویژه به زمینه ی پژوهشی مطالب
- توجه نهایی و غایی به مسئله "مهدویت"
- خروج از "دنیای مجازی" و بکارگیری "عملی" دانش کسب شده در "دنیای واقعی"

تالار گفتگوی بیداری اندیشه
• درباره تالار
1. قوانین و اطلاعیه ها
2. پیشنهادات و انتقادات فنی
3. پیشنهادات و انتقادات محتوایی

• گروه بیداری اندیشه
1. اطلاعیه های گروه
2. مستند ظهور (Arrivals)
3. پژوهشها و سایر مستندهای تصویری
4. پیشنهاد به گروه

• دشمن شناسی
1. انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ...)
1. فرقه ها و مکاتب انحرافی
2. پروژه های شیطانی آخر الزمان
3. دشمن شناسی در اسلام
4. اخبار جهان اسلام
1. سایر اخبار

• جنگ نرم

• افشای صنعت سرگرمی
1. صنعت موزیک
2. صنعت سینما و هالیوود
3. صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای

• مهدویت
1. اصول عقاید شیعه
2. مناسبت ها و دعوت ها
3. امام زمان و وظایف منتظران
4. اخلاق اسلامی و سیره معصومین
5. جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان

• اسلام و سنت
1. هنر و معماری اسلامی
2. طب و تغذیه
3. معرفی کتاب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Reza2035 ، rastin ، Admirer ، مسافر ، MohammadMeraj ، zarati313 ، shafagh_mah ، مجید املشی
۱۴:۱۴, ۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #8

كارشناس مسائل استراتژيك گفت: يكي از معضلات اصلي اين است كه افراد ذهن‌گرا شدند و زندگي ذهني دارند و اين را در فضاي سايبر متجلي كردند و انسان از عالم واقعيت دور شده و اين خطري است كه مانع تحقق ظهور است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حسن عباسي شامگاه ديروز در جلسه سومين دوره طرح ولايت بسيج دانشجويي استان كه با عنوان «درآمدي بر دكترين رسانه‌اي نوين» در سالن مركزي دانشگاه بين‌المللي امام خميني (رحمة الله علیه) قزوين برگزار شد، بيان كرد: انديشه ظهور و انديشه آمدن دو مقوله است و بر اساس آنچه در روايات آمده امام مثابه كعبه است.
وي ادامه داد: تفاوت امام با نبي در اين است كه انبيا پيغام‌رسان بودند البته تعدادي از انبيا نيز مسئوليت امامت داشتند ولي بخش عمده‌اي وظيفه ابلاغ پيام را داشتند؛ كار امام هدايت و رهبري است و همانطور كه شما به زيارت خانه كعبه مي‌رويد امام نيز به مثابه كعبه است و بايد به طوافش رفت.
اين مدرس دانشگاه با اشاره به مفهوم منتظر ظهور بودن افزود: ما بايد توجه داشته باشيم كه حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نميآيد بلكه ما منتظر ظهور هستيم، در فرهنگ عمومي و در بين عوام به اشتباه اين موضوع وجود دارد كه حضرت جايي است و مي‌آيد.
وي عنوان كرد: اگر بپذيريم نيز اين حرف درست است كه نيست به معناي اين است كه انسان غيرمعصوم توانسته انقلاب‌هايي را رقم بزند و تحولاتي را به وجود آورد كه انبيا و ائمه نتوانستند، بر خلاف اين تصور آنچه در طول يك‌هزار سال گذشته زمينه شكل‌گيري اين حضور پررنگ را ايجاد كرده وجود نازنين خود حضرت مهدي بوده كه در بين ماست و در حال رقم زدن تحولات است بنابراين حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بين ماست و ما منتظريم از بين ما برخيزد و ظهور كند.
عباسي تصريح كرد: اين نگاه كه ما منتظر آمدن كسي هستيم را بايد در فرهنگ عمومي تغيير داد و در واقع ما منتظر ظهور و فرج هستيم و وقتي ما منتظر هستيم كه كسي بيايد گويي قرار است پيامبري آيد و پيامي بياورد ولي وقتي منتظر ظهور و فرج هستيم يعني بايد به سمت حضرت برويم.
وي تأكيد كرد: بحث منتظر ظهور و فرج بودند در فرهنگ عمومي بايد جايگزين« شايد اين جمعه بيايد شايد» شود، زيرا مهم‌ترين خطري كه اين تلقي دارد اين است كه بنشينيم و كاري نكنيم تا بيايد در حالي كه اين بر خلاف نص صريح قرآن است.
اين استاد دانشگاه يادآور شد: اگر قرار بود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدون اينكه ما كاري كنيم، بيايد چرا 500 سال پيش نيامدند و چرا به غيبت كبرا رفتند در حالي كه قرار است ما امتحان شويم و در اين مسير نقشي ايفا كرده و در اين موضوع محك بخوريم و مردمي كه توانستند اين شرايط و تغيير را ايجاد كنند، حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زمان آنها ظهور مي‌كند.
وي در ادامه با اشاره به افزايش روزافزون حجم رسانه‌ها و اطلاعات توضيح داد: حجم عظيمي از رسانه‌هاي انبوه شكل يافتند و ظرفيت انساني كه با رسانه‌ها در تعامل است به همان نسبت كه خود رسانه حجم يافته، دچار تغيير و دگرديسي شده است.
عباسي افزود: مسئله امروز ما گيرنده پيام است، ما تغيير نسلي را شاهد هستيم و مي‌توانيم در مطالعه خود پنج نسل را در سال‌هاي 1300، 1320، 1340، 1360 و 1380 مدنظر داشته باشيم كه اين افراد در اين سال‌ها در بحث خوارك ذهني متفاوت هستند به طوريكه خوراك ذهني انساني كه در سال 1300 به دنيا آمده است، با توجه به سواد پايين در آن دوران ظرفيت فهم و معرفت پاييني بوده و ذخيره واژگان اين فرد به يك‌هزار واژه نيز نمي‌رسد.
وي اعلام كرد: امروز ظرفيت تعداد واژگان تخصصي كه يك نوجوان ميداند از 10 هزار واژه دارد، فراتر مي‌رود و حجم اطلاعاتي كه فرد امروز دريافت مي‌كند قابل مقايسه با گذشته نيست و اگر كتاب، اينترنت، روزنامه و تلوريزيون نباشد احساس تشنگي اطلاعات مي‌كنيد و اين حجم عظيم ديتا كه مغز شما ظرفيت آن را دارد در گذشته فراهم نبوده است.
اين استاد دانشگاه با اشاره به خرافه، اسطوره و فرهنگ مكتوب در شكل‌گيري تمدن‌ها اظهار كرد: در گذشته اين دوره‌ها در تمدن جداگانه طي ميشد ولي امروز انسان متمدن و مدرن انساني اين تمدن سه لايه را در شخصيت خود دارد و شخصيت تك‌تك ما قائل به خرافه، اسطوره و فرهنگ مكتوب است.
وي با اشاره به زندگي ذهني افزود: در چنين شرايطي زندگي از حالت عيني خارج شده و ذهني مي‌شود و زندگي ذهني به جهان موازي مي‌انجامد كه در اين جهان موازي شما در ذهن خود زندگي كرده و تخيل كرده و آنچه نمي‌توانيد در عالم واقعيت باشيد را در عالم تخيل مي‌سازيد و وقتي به جهان موازي مي‌رسيد به نسبت اين عالم، عالم‌هاي متعددي براي خود مي‌بينيد.
عباسي خاطرنشان كرد: در گذشته نيز بحث عالم موازي وجود داشت ولي اينگونه عموميت نداشته است، امروز زندگي بيشتر ذهني است و افراد به دليل حجم عظيم اطلاعاتي كه دارند بيشتر در ذهن زندگي مي‌كنند.
وي تأكيد كرد: ما دو معضل اصلي داريم كه افراد ذهن‌گرا شدند و حجم عظيم اطلاعات را گرفته و زندگي ذهني دارند و اين فضا را در فضاي سايبر متجلي كردند و زندگي دوم دارد به زندگي اول مقدم مي‌شود و در واقع انسان از عالم واقعيت دور شده و اين از خطراتي است كه مانع تحقق ظهور است.
اين مدرس دانشگاه ادامه داد: عنصر اصلي شيطان غفلت است و زندگي دوم غفلت است، ما در اسلام جهان موازي را قبول نداريم بلكه جهان متوالي را قبول داريم و در جهان متوالي ما دنيا و آخرت را داريم.
وي با اشاره به آيه «لااكره فيالدين قد تبين‌الرشد من الغي» و ارشاد و اغوا افزود: كار شيطان اغوا است، كار هنري وحي است، وحي يا شيطاني و يا الهي است كه ما معتقد هستيم وحي الهي تمام شده است و يك كتاب وحي داريم و هنر وحي الهي يا وحي شيطاني است.
عباسي افزود: وحي شيطاني با زبان غريزه است ولي وحي الهي با فطرت سخن مي‌گويد و كار هنر توليد حس است و نوع حس توليدي در اين دو هنر متفاوت است و ما هنوز به اين پرسش پاسخ نداده‌ايم هنري كه با زبان فطرت سخن مي‌گويد چه هنري است، زبان فطرت چيست و اينكه نمونه‌هاي اين هنر كدام است.

* حاشيه:
در اين مراسم حسن عباسي زماني كه مطالب پاياني سخنراني خود را ارائه مي‌كرد و در خصوص آيه «لااكره فيالدين قد تبين‌الرشد من الغي» و ارشاد و اغوا سخن مي‌گفت به دليل صحبت تعدادي از دانشجويان با يكديگر، سخنراني خود را نيمه‌تمام گذاشت و با ابراز ناراحتي از اين رفتار دانشجويان جلسه را ترك كرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، rastin ، Admirer ، MohammadMeraj ، محب الزهرا ، MESSENGER ، shafagh_mah ، جوینده حق
۱۸:۵۷, ۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۹:۰۲ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:عباسي افزود: وحي شيطاني با زبان غريزه است ولي وحي الهي با فطرت سخن مي‌گويد و كار هنر توليد حس است و نوع حس توليدي در اين دو هنر متفاوت است و ما هنوز به اين پرسش پاسخ نداده‌ايم هنري كه با زبان فطرت سخن مي‌گويد چه هنري است، زبان فطرت چيست و اينكه نمونه‌هاي اين هنر كدام است.

هر وقتی این طور هنر تولید شود ارزش وقت گذاشتن و استفاده کردن رو داره. درغیراین صورت شما بگید این درسته که هر چیزی رو ببینیم یا بشنویم با اعتماد به این که ما دچار غفلت نخواهیم شد؟

به نظر من بهتره به جای این که سرگرم هنری بشیم که وحی شده توسط شیطانه انرژیمونو متمرکز کنیم روی طرف مقابلش.(هنری که توسط خدا وحی شده و با زبان فطرت سخن می گه)
چه فایده ای داره که هزار مکر دشمن رو بشناسیم ولی عملا در خود احساس قدرتی نکنیم برای مقابله با این مکرها؟

به نظر بنده میرسه که کسی دچار دنیای ذهنی و موازی میشه که فقط حرف بزنه ویا به قول شما انبوه اطلاعات رو هر روز دریافت کنه بدون یک غربال به نام عقل. که باید فقط آن هایی که به درد دین ودنیایش می خوره رو دریافت وبعد بسنجد.
بعد از سنجیدن هم از بهترینش پیروی کند.

البته منظور من این نیست که ندانیم. که اصولا خود من این جا میام که از خطرات دشمن اگاه بشم و اطلاعات مفیدی رو به دست بیارم.
مثلا همین مستند ارایول که این سایت زحمت ترجمه اش رو کشیده. من سعی می کردم جاهای ناجورش رو فقط متنش رو بخونم و حتی گاهی آهنگ بدی داشت کم می کردم.
این یعنی یک جور مدیریت.

ولی درمورد تولیداتی مثل ساختمان پزشکان که داد میزنه من سمی ام شما بگید اصلا ارزش دیدن داره ؟یا شما می توانید تضمین بدهید با دیدن این برنامه حتی شده کمی جزب ماجراهاش و... نشده اید و نهایتا کمی دچار غفلت که کار شیطانه نشده اید؟

ممنون بابت مطلب خوبی که عنوان کردید از خود ودکتر عباسی
۱۳:۲۵, ۲۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۰:۰۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #10
آواتار
........................

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Reza2035 ، shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان