کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محسن نامجو
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 09.jpg]

سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن.
یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟!

این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه.
اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده.
این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟!
گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم
گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی...

دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین.
مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه:

تو همونی که منو نجات میدی
از این دنیای تاریک و ابوس
من با تو رها میشم از هرچی
روحانی پر مو و ابوس
تو برای من در آزادی
توی این دنیای زندونی میشی ...
علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که :
روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت
روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک
مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی
مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک
مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده
مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار
مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین
مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی
گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش
این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است.
(به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست)
یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری
((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران))
که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه.
متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه
اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده.
خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم.

این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی

منتظرم...یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، semnani ، Reza14 ، janali ، خیبر110 ، در جستجوی سختی ، محمود ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، بیداری12 ، Islam Lover ، shafagh_mah ، SAViOR ، Ahmad-A.R.M ، bagheri4 ، mohammad74 ، هدهد ، Amir ، arman mohseny ، آزاد اندیش ، حسن.س. ، nooromahdi ، warior ، vahrakan ، vahid1878 ، yektaparast ، یاســین ، ztb ، آرین (الهه.ع) ، adyan313 ، navid-313 ، azade ، mohammadjavodmw ، ضرغامیان ، amiradi90 ، مهدی2012 ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، neyestan23 ، sadra master ، MohammadSadra ، Hadiss313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۳, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
(۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۱۸)mostasghi نوشته است:  مردم ما اهل افراط و تفریط هستن و با پخش این گونه مسائل تا یه مدتی درگیر و پیگیر آن هستند تا یک مطلب جدیدتر و جذاب تر پیدا بشه و قبلی تکراری و فراموش بشه.
اینو خیلی هستم...
ببخشید اینطوری کیوسکم که میشه شیطان پرست... چون با نامجو دوتا آهنگ خونده یکی یارُم بیا یکی هم از آلبوم قدیمیش تو کجایی
من اول نامجو رو نمیشناختم دوستم طرفدار اون بود من طرفدار کیوسک بودم خلاصه من با همبن مارا به جان (بقیش) آشنا شدم با آهنگاش هم خیلی خدایی آدم حال میکرد ولی من تا آخرش میگفتم بابا خوب تو را به جان همه خوب بعدش چی؟ لا اقل یه قسمی بخور آدم خوشال شه
حالا یعنی کیوسک هم نباید گوش داد کیوسک خیلی خوب میخونه با معنی میخونه چی بگم نگید اینم بو میدهHuh
۱۹:۳۵, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
یعنی خوشم میاد دست میزارین رو هنرمندای محبوب ایران .
کی انکار میکنه که همین آقا از خیلی از این داخلیا محبوتره توی اجتماع نگاه کنین من فکر کنم مردم هم بدشون نیاد از اشعارش .(البته اگه چشمهایمان رو نبندیم).
۱:۴۳, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام دوست من هدهد
میدونم که شما تصورش براتون سخته که شاید این آقا مشکل داشته باشه .
در اینکه منحرفه که شکی نیست توی آهنگهاش به امام حسین (علیه السلام) گیر میده به خمینی(رحمة الله علیه) گیر میده آخه یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره دیگه فعلا کشور ما کمتر کسی پیدا میشه از خمینی(رحمة الله علیه) بدش بیاد چرا عقیده خودتو با موسیقی می خوای بچپونی تو ذهن ملت.
به تو چه ربطی داره ملت دیوونه امام حسین(علیه السلام) هستن تو که عده آ میکنی آهنگ ترنج و برای امیرالمومنین خوندی
........................................................
بازم میگم اطمینان نمیدیم بنده شک دارم که این آقا یه مقدار با عوامل شیطانی در رابطه باشه تازه نگفتم خودش حتما شیطان پرسته .
هرچند در آهنگ گلادیاتورش به مقام معظم رهبری توهین میکنه هیچ به خدا میگه شوهر به پیامبران میگه زن میگه گویند که خدا 124000 پیغمبر خویش را طلاق داده که عشق پیریش تو بودی (خطاب به امام خامنه ای)
حالا بشمرید چند بار توهین شده.
(خدا - 124000 پیغمبر - امام خامنه ای )
در ضمن بازم میگم شک در دین جایز است به شرط آنکه به کفر نرسه.

امیدوارم یه زره موضوع رو درک کنید - طرفدارای این آقا تا چند سال پیش خیلی نبودن چند وقته زیاد شدن.

بعدشم من به جرات میگم که خیلیا نمیفمن تو بعضی آهنگ های این آقا چی خونده شده.
از جوون مردم میپرسم چی میفهمی از شعرای این میگه من با ملودیش حال می کنم.
حالا این هم تاثیر گذاره که به طور ناخود آگاه به ذهن بچه مردم میره همیشه تو یادش میمونه.
در ضمن من فکر کنم تا حالا این سوال و از 20 نفر پرسیدم میگن از همه آهنگاش سر در نمیاریم بیشتر با ملودی حال میکنیم.

متاسفانه در جهان امروز کشور ما در خیلی چیزا مشکل داره موسیقی درست کنیم که بچه هم ملودیشو خوشش بیاد هم شعرارو بفهمه و با مفهومو خوب باشه نه یه مشت اراجیف.
مثلا آهنگ حسین داتیس استارت خوبی بود با اینکه ملودیش از خودش نبود ولی با این حال خوب بود.
و مفهوم شعرم که عالی ضد ماسون ضد صهیون.

یا علی............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4
۱۰:۵۶, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34

بهروز عزيز در اينكه ايشون اشتباهاتي داشته شكي نيست.
اما همين اول بگم كه چه كسي و كجا گفته كه ترنج رو براي امام علي(علیه السلام) خونده؟
خودش؟ كه نگفته
طرفداراش؟
مردم؟
نمي دونم چرا تلويزيون عادت داره كه معاني شعرها رو خودش تفسير كنه و روي تصاوير دلخواهش بزاره؟
روي يك شعر عاشقانه تصاويري از جمكران و يا غيره رو مي زاره، چه عيبي داره كه يه نفر براي معشوقش بگه و بخونه؟
اين كار باعث شده كه اين افكار در مردم نيز اثر بزاره
اصلن اينجوري نيست كه ترنج براي اميرالمومنين باشه.
دوما اينكه شما از چه كساني پرسيدين؟ چه محدوده سني داشتن؟ تحصيلاتشون چي بود؟ و سوال هاي ديگه
اينكه خيلي از افراد به دنبال ريتم و قركمر هستن شكي نيست اما اينو بدونين كه شنونده هايي كه جدي تر موسيقي رو دنبال مي كنن نامجو گوش ميدن و اونها هم به معاني اون فكر و درك مي كنن
بعد هم اين نظريه درستي نيست كه از موسيقي رپ و غيره استفاده اين شكلي بشه
۱۴:۵۷, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
فکر نمیکنم نظریه داده باشم؟!
این آهنگ هم بنده دیدم که در مصاحبه ای خود محسن اعلام کرد.
وحتی به ابیات شعر هم اشاره کرد.
مثلا گفتا سر چه داری کز سر خبر نداری
گفتم بر آستانت دارم سر گدایی
یا اینکه :
گفتا به دل ربایی مارا چگونه بینی
گفتم چو خرمنی و در بزم دلهایی

حضرت علی هم تو دل همه جا داره کسی نیست حتی سنی که بگه من با مرام علی زندگی نمی کردم.
زندگی به معنای دوست داشتن مرام اوست.

در ضمن محدوده سنی کسانی که از اونا سوال شده زیر 20 سال نیست یعنی جوونایی که اکثرا دانشجو بودن.

از موسیقی رپ چرا نباید این شکلی استفاده بشه مگه ما نباید از راه فرهنگی مبارزه کنیم.
اگر موسیقی رپ غیر مجاز و یا هرچیز دیگر هست چرا وزارت ارشاد مجوز داده به آلبومی که رسول فرهمند خونده که یکی از آهنگهاش توش رپ خونده شده.
۱۴:۵۹, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36

دوستان بحثی که توی تاپیک هست کاملا خط سیری که داره مشخصه لطفا بحث رو منحرف نکنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۲۲:۲۹, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
(۹/مرداد/۹۰ ۱:۴۳)Behroz7 نوشته است:  سلام دوست من هدهد
میدونم که شما تصورش براتون سخته که شاید این آقا مشکل داشته باشه .
در اینکه منحرفه که شکی نیست توی آهنگهاش به امام حسین (علیه السلام) گیر میده به خمینی(رحمة الله علیه) گیر میده آخه یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره دیگه فعلا کشور ما کمتر کسی پیدا میشه از خمینی(رحمة الله علیه) بدش بیاد چرا عقیده خودتو با موسیقی می خوای بچپونی تو ذهن ملت.
به تو چه ربطی داره ملت دیوونه امام حسین(علیه السلام) هستن تو که عده آ میکنی آهنگ ترنج و برای امیرالمومنین خوندی

امیدوارم یه زره موضوع رو درک کنید - طرفدارای این آقا تا چند سال پیش خیلی نبودن چند وقته زیاد شدن.

بعدشم من به جرات میگم که خیلیا نمیفمن تو بعضی آهنگ های این آقا چی خونده شده.

یا علی............

سلام
ببحشید کدوم آقا مشکل داره؟ کی کیوسک واسه امام خونده تو کدوم آهنگ؟
۲۲:۵۱, ۱۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۱ توسط ممدرضا.)
شماره ارسال: #38

این بنده خدا هم تو ایران بود ومثل بچه ادم کارشو می کرد تا کار رسید به استفاده ی مستقیم از قرآن در یکی از ترانه هاش (که خود این جای بحث داره ومن شما نمی تونیم بگیم درسته یا غلط) اما متاسفانه یکی از همینا که این موضوع بهش مربوط نمی شد بیانیه داد و اعتراض کرد و کشوندتش به دادگاه خلاصه پس از کش قوس فراوون محسن نامجو عذر خواهی کرد ولی بعدا نمی دونم چه اتفاقی افتاد که این دو شروع کردن به فحش وفحش کاری به هم که آخرش ختم به این شد که محسن نامجو از کشور خارج بشه (البته این بابا خیلی یاغی گره از دانشگاهم اخراجش کرده بودن نمی دونم شایدم خودش ادامه نداد )

در رابطه با اشعار ضد انقلابی و ضد رهبری باید بگم شاید اگه منم بودم بعد از این اتفاقا که و اخراج از کشور دچار سوختگی ذر ناحیه ای خاص!! می شدم به خاطر تسکین درد دست به همچین کارایی میزدم
در رابطه با مبحث شیطان پرستی هم باید بگم این موضوع یه موضوع خاصه وتعاریف خاصی هم داره به خاطر همین نیشه که ما به هرکسی که یکم خورده شیشه داشت بگیم شیطان پرست! به نظر من این مبحث فراماسونری وشیطان پرستی داره لوث میشه شما هرکی رو پیدا می کنید خیلی راحت بهش می گید شیطان پرست به نظر شما رفتار اساتیدی که در این زمینه متخصص هستن ( استاد رائفی یا دکتر عباسی )مثل رفتار شماست؟ من یکی از سخنرانی های رائفی رو گوش می کردم ازش در باره ی یه شخصی پرسیدن که اگه تو این تالار در بارش تاپیک ایجاد می شد همتون به شیطان پرستیش رای میدادین در صئرتی که استاد به هیچ وجه حاظر به تهمت در باره ی این آقا نشدن بلکه فقط گفت که آقا عقایدش منحرفه شما که مبحث فراماسونریو انقدر خوب از استاد یاد گرفتین این جور رفتار ها رو هم یاد بگیرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، Admirer
۰:۴۲, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
برادر فدای تو بشم نوکرتم عزیزان.

چرا اینقدر تند میرید فکر می کنم اصلا کامل نخوندید نوشته هارو.

من کی به یقین گفتم شیطان پرسته و لی آهنگهایی خونده که مارو مشکوک می کنه.

نگفتم قطعا ...
Undecided
۳:۲۳, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۰۲)توبه نوشته است:  
(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۳)Reza_Jackman نوشته است:  محسن نامجو یک هنرمند است و صحبت هایی که میکند با ادم های کوچه و بازار فرق دارد ...یک خواننده میتواند به راحتی نگاه طرفداران خود را به یک مسئله تغییر دهد ... از کارهای عجیب نامجو خواندن قران با موسیقی بود که تعجب همگان را بر انگیخت !!!

آیا درسته که قرآن رو با موسیقی خونده؟
به نظر من که نادرسته.

بله تو آهنگ گیس آیه ی اعتصموا به حبل ال... رو خونده.
خب یه جوری خونده دفعه اول که گوش میدی زیاد مشخص نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]