|
فیسبوک مخوفترین ماشین جاسوسی جهان است
|
|
۱۳:۲۸, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۱ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جولین آسانژ مؤسس ویکیلیکس در مصاحبه با شبکه خبری راشا تودی گفت که به اعتقاد وی فیسبوک عظیمترین پایگاه داده است که حاوی اسامی و سوابق مردم مختلف جهان بوده و در آن کاربران به صورت داوطلبانه اطلاعات خود را ارائه میدهند، اما غافل از اینکه این شبکه اجتماعی برای استفاده سازمانهای جاسوسی آمریکا ایجاد گشته است.
![]() وی اظهار کرده است: «همه باید بدانند که وقتی آنها اسامی خود، آدرس، محل سکونت، شغل، و دوستان و اقوام خود را به فیسبوک اضافه میکنند، در واقع دارند به صورت رایگان برای سازمانهای جاسوسی آمریکا کار کرده و برای آنها دست به ساخت پایگاه دادههای حاوی اطلاعات شخصی خود میزنند». هر چند آسانژ مدعی نشد که فیسبوک توسط سازمانهای جاسوسی آمریکا اداره میشود، اما همین حقیقت که آنها به این اطلاعات به راحتی دسترسی دارند خود نشاندهنده خطرناک بودن این شبکه اجتماعی است. وی بیان داشته است: «عقیده ندارم که این شبکه اجتماعی توسط سازمانهای جاسوسی آمریکا اداره میشود، اما واضح است که این سازمانها میتوانند به آسانی بر آن تأثیرات قانونی و فشارهای سیاسی داشته باشند و از این اطلاعات استفاده کنند». در پایان این مصاحبه، وی صنعت رسانه را به زباله تشبیه کرده و مدعی شد که این صنعت به شدت سبب وارونه جلوه دادن حقایق به عموم مردم میشود و برای جلوگیری از جنگها و واژگونی دولتهای فاسد، کمترین کار ممکن را انجام میدهد. آسانژ بیان داشت: «به عقیده من، رسانه به طور کلی پدیدهای بسیار بد است، و باید این سوال را از خود بپرسیم که آیا جهان بدون وجود آنها تبدیل به مکان بهتری میشود». سلام لطفا مطالب خود را در مورد فيس بوك در اين بخش قرار دهيد |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنید
|
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۲)LifeLover نوشته است: خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنیدسلام خدمت شما ![]() برای همه مردم در دنیا زندگی می کنند مهم هست که اطلاعات شخصیشون محفوظ بمونه . مثلا نامه ای که به دوستشون می فرستند رو کسی نبینه . با صفحه ای که باز می کنند محفوظ بمونه . یا عکسی که روی سیتمشون دارند رو کسی نبینه . مثلا مردم همه دنیاخیلی ناراحت میشن وقتی میفهمیدن تلفنهاشون شنود میشه . همونطور که میدونیم بهش می گن امنیت اطلاعات . یعنی هر کس دوست داره حریمش حفظ بشه . |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
نقل قول:خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنیدگذشته از اون سیاست ها رو تنظیم می کنن می گن مثلا ده درصد مردم ایران ولایت مدار واقعی هستن 20 درصد فلان هستن 40 درصد فلان... بعدش می گن رو هر گروه به چه شکلی و چه مقدار هزینه کنن |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۹ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۲)LifeLover نوشته است: خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنیداگر این اطلاعات آن طور که مدعی هستید این قدر بیارزش است، کاری ندارد! یوزر و پسوردتون رو در همین تالار گفتگو بفرستید که بقیه هم استفاده کنند! اما این طور که میگوئید نیست، قطعاً آدم عاقل چنین کاری را نمیکند. اطلاعات خصوصی مردم برای سازمانهای امنیتی جهنمی آمریکا مهم است چون میخواهند نقاط ضعف آدمها را پیدا کنند و از همان نقاط ضعف برای سلطه بر مردم استفاده کنند. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۰:۴۸ توسط alirezador.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
سلام با این مطلب شما موافق هستم ولی فیس بوک هم نبود باز هم کل اطلاعات الکترونیکی دنیا از آمریکا رد میشه یه بخش کمی از ژاپن و اونها به تمامی نامه ها و متن های خصوصی ما دسترسی دارن
حالا اگه اونطوری باشه تمام دستگاه های مخابراتی ما ساخت آلمان و یا امریکا است که با قاطعیت میتونم بگم 90% از این دستگاه ها سر در نمیاریم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کثیف ترین تجارت جهان با پدیده توریسم جنسی! | AMINI | 8 | 9,589 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۴ آخرین ارسال: fafa* |
|
| فرقههاي مخوف "TSM و ايليا رامالله" | faraz_223 | 0 | 2,323 |
۹/فروردین/۹۲ ۱۳:۲۲ آخرین ارسال: faraz_223 |
|
| پنتاگون بدنبال ساخت یک ماشین پروپاگاندا در شبکه های اجتماعی + | MEYSAM.NAJJAR | 0 | 1,979 |
۳۱/تیر/۹۰ ۱۴:۳۵ آخرین ارسال: MEYSAM.NAJJAR |
|

![[تصویر: 74131_206.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74131_206.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)