|
شهر جديد صد دروازه!
|
|
۲:۲۶, ۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۵:۱۲ توسط ضد ماسون.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان اول اين مطلبو تغير ميدم.خواهشا به ديده بررسي نگاه كنين نه تو طئه.
http://www.wup-forum.com/download/file.p...&mode=view http://www.wup-forum.com/download/file.p...&mode=view http://www.wup-forum.com/download/file.p...&mode=view اين شهر قراره در دامغان ساخته بشه!!! پيشنهاد ميكنم كه حتما فيلم اين پروژرو كه با دو كيفيت تو سايت زير هست رو دانلود كنيد. اطلاعات بیشتر در http://hecatompylos.com/ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۴, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۲۲:۳۶ توسط ضد ماسون.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
guided عزيز حتما رو چشم
|
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ببخشید این شعله های خشم شیطان در کجاست؟
|
|||
|
۱۸:۰۷, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام
اين شهر اسمشم نا جور .... صد دروازه . . درواره بقيه اشم كه خودتون ميدونيد ( دروازه) |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر من ما بايد اين نمادها رو از مملكت خودمون پاك كنيم.خيلي ساختمون تو ايران هست كه به شكل هرم هستند.دوستان بايد اول از همه فراماسونرهائي كه تو ايران هستن شناسائي بشن.ما كه دستمون به كشورهاي ديگه نميرسه پس اول بايد تلاش كنيم اين نمادهارو تو ايران كم و كمتر كنيم و فضاي اسلامي ايراني رو به كشور برگردونيم.
|
|||
|
۱۶:۲۳, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
نمیگم این کار کار غلطی هست اما ما باید نوع جهان بینی ماسونی که به جهانبینی من و شما هم رسوخ کرده رو از قلب خودمون و دیگران پاک کنیم که این بسیار مهم تر از پاک کردن شهر و کشور و دنیا از نماد های ماسونی هست
ما از جهان بینی ماسون ها چه میدانیم و من چرا میگم ما هم اسیر جهانبینی ماسونی شدیم کم یا زیاد؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسار ممنون.من حقو به شما ميدم و از جهت ديگه اگه اين نمادها نباشه و به جايش نمادهاي اسلامي باشه خيلي از مردم ميفهمن كه در يك كشور اسلامي هستن و كارها و رفتارهايشان رو با اين جامعه هماهنگ ميكنن.شما صحبتهاي رهبر در ديدار با انجمنهاي اسلامي رو حتما شنيدين كه گفتن بايد نمادهاي اسلامي در سراسر مملكت ديده بشه،صداي اذان بيشتر از قبل به گوش مردم برسه بايد اسلامي بودن به چشم بياد.اسرائيل هرجا توانسته اين ستاره ي نحس داوود رو استفاده كرده.دوست عزيز من خودم تو دانشگاه وقتي سر كلاسم زماني كه صداي اذان مياد خيلي از جوونهائي كه به قيافشون نميخوره رو لبشون صلوات ميفرستن و همين صداي اذان اونو به فكر ميبره و ميفهمونه كه تو مملكت اسلاميه و شايد از خيلي كارايه زنندش فاكتورگيري كنه.يا همين ماه محرم ،من تو شهر كه ميرفتم كمتر ديدم پارچه سياه تو خيابونا باشه و اگرهم بود بيشتر ماله سازمانهاي اداري بود و خيلي كم شهرداري در اين زمينه كار انجام داده بود.و در زمينه شناسائي علائم ماسوني در ايران بايد كار انجام بشه.اگر هم كل يه خيابون پر از علائم مذهبي و اسلامي باشه يه ساختمان چند طبقه به شكل هرم ممكنه اين علائم رو از چشم بندازه!
به هرحال ممنون. |
|||
|
۱۱:۵۴, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شمردم ديدم توي دسکتاپم 33 تا آيکن برنامه دارم.
يعني سيستم من هم شيطانيه ؟ دي: همه چيزو قاطي نکنيد . ![]() هر عدد 33 و هر هرم يا هر مثلثي که شيطاني نيست داداش من |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
برادر من این پست مال دی 89 هست.
اگه میشد این تاپیکی که ایجاد کردمو پاک میکردم و یا نامشو میذاشتم لیبرالی کردن جامعه با شهر جدید صد دروازه!!! بنده در گذشته چند تا پست ارسال کردم و الان هم مطمئنا از درست بودن اون دفاع نمیکنم و مهمترین اون پستها مسئله ی دیدگاه ماتریالیستی به نماز بود که الان بسیار از این دیدگاه پشیمونم ولی حیف که بچه ها دارن دوباره اونو پیگیری میکنن.بهترین دیدگاه به نماز را در کتاب اسرار الصلاه خوندم. یاعلی |
|||
|
۱۹:۲۴, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه یک تفکر در بین بچه های تالار اومده که بچه ها شما هستید که اشتباه می کنید ارید الکی شلوغش می کنید ![]() اما دوستان همیشه شیطان وحشتناک تر و خبیث تر و نفوذی تر از آنچه که ما فکر می کنیم است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوضاع بدتر از آن هست که ما فکر می کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگذارید حرف دلم را بزنم : از وقتی که داشتن یک سری از دوستان ماسونی این تالار را هک می کردند و از دسترس خارج می کردند یک سری تفکراتی در این تالار پیدا شد بگذارید واضح تر بگم انگار این دوساتن ماسونی به این نتیجه رسیدند که با خراب کردن تالار به جایی نمی رسند بلکه بچه ها را برای حضور در تالار حریص تر می کنند بلکه باید تفرقه بیندازند تا حکومت کنند نمی خواهم به کسی تهمت بزنم بلکه می خواهم بگم دوستان خیلی تاثیر پذیر هستند تا کسی موضوعی را مطرح می کنند سریع جو گیر می شوند و این به خاطر شرارت نیست بلکه به خاطر نا آگاهی است همان طور که قرآن کریم سرچشمه ی بسیاری از گناهان را جهل دانسته است. وجود لحن های بد توهین به افراد به وجود آمدن تایپیک هایی بی ارتباط با اهداف تالار و .............. اما درمورد این شهر صد دروازه من از اول به این معتقد بودم که چون در ایران و تهران شهر ها را از اول با معماری ماسونی برخلاف اروپا و آمریکا نساخته اند بلکه ساختمان هایی با شکل و شمایل ماسونی وجو دارد این شهر با معماری ماسونی ساخته خواهد شد اگر می گویید نه باید بگم چرا باید یک شهر مثلا زبیا ساخته شود در صورتی که بسیاری از شهر های ایران چهره ی زیبایی ندارند ؟؟؟ آن هم برای افراد ثروت مند جامعه؟؟؟؟ چون قرار است سرمایه گذاری شود؟؟؟؟؟؟ هیچ چیز هرگز اتفاقی نیست؟؟؟؟؟؟ این اعتقاد کودکی من است که پیوستگی بین همه چیز حس می کردم امروز به کودکی خود می بالم؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |